V akom veku ste mali prvý vzťah?
Chcela by som sa spýtať v akom veku ste prosím mali prvý vzťah ,za mesiac mám 19 a ešte som žiadny nemala tak sa bojím že už teraz mám výrazne meškanie
@siska53 Aj krátke chodenie
Ja som prvý vzťah v zmysle naozajstného chodenia s niekým začala ako 23 ročná. 25 ročná som sa za toho muža vydala. Sme spolu 15 rokov, máme tri deti a je nám úplne super 😉.
Krátke chodenie, ešte sme sa ani za ruky nedržali, bolo asi v 11-12. V 14 som si nasla manžela, s ktorým som doteraz
22
To ti moze byt uuplne jedno! 🤗 V 19 nemas vobec ziadne vyrazne meskanie. Ak chces vazny vztah, tak sa hlavne zbytocne kvoli "meskaniu" do akehokolvek vztahu nehrn.
Nejde o to, kedy ten vztah bude, ale aky bude. Niekto zacina velmi skoro a nikdy nic poriadne nenajde, niekto neskor a tiez nemusi nic poriadne najst, ale rozhodne to nie je o veku.
25
Skutocny 27
Prvý vzťah v 23, svadba v 25, dokopy sme spolu 16 rokov
Ak nepočítam krátke chodenie bez intímností, tak tiež som mala 19. Ak mám rátať všetko, tak prvé rande, akože s chlapcom v kine, kde ma držal za ruku, bolo v 15. Prvá ozajstná pusa v 17 (samozrejme, že nie s tým z kina 😁).
17
17 a naozaj to bola prva a najvacsia laska mojho zivota.
V 18 a vážny od 19 a sme spolu doteraz.
Prvý vzťah som mala v 15tich, bol to normálny vzťah boli sme spolu 2 roky, aj keď teraz nechápem alo som s takým človekom mohla byt 🙈 mala som potom ešte 2 vážne vzťahy, z toho jeden extrémne toxický. myslím, že o nič neprichádzas. teraz mám vzťah, ktorý trvá vyše 3 rokov, mame aj dieta a mám 30
Moje prvé "chodenie" s niekým bolo vtedy, keď som mala 7, držali sme sa za ruku a rozišli sme sa o 4 roky neskôr (v kostole 😂)
Vtedy som to brala ako vstah a v 17. Teraz sa smejem na tom ze vsetko to bolo iba chodenie s kazdym jednym! Kym mi neprisiel do zivota terajsi... v 26! 🤣
V 18. som sa 2krat s jednym stretla. Potom take skoro 3mesacne som mala v 19.
Prvé "chodenie" v 14, ale to bolo také detské :D prvy ozajstný vzťah som mala v 17tich a už spolu ťaháme desiaty rok. Nemyslím si, že si nejako pozadu, ešte máš kopeeeec času 🙂
Ja som môjho spoznala mesiac pred mojimi 16 narodeninami ,keď som mala 18 sme sa vzali a sme manželia už skoro 31 rokov
15
17 r spolužiak zo strednej ťahali sme to 3 r, potom s ďalším 3 r, ďalším..ja som mala samé 3 r vzťahy, až v 27 r som spoznala muža a sme spolu 18 r
Napíšem ti, čo si myslím, pretože chápem tvoje pocity, pripomínaš mi moje mladšie ja 🙂
Ide o to, že neexistuje správny vek na nájdenie si vzťahu, proste ty nemáš ako byť v tomto pozadu, pretože dokopy sa dajú ľudia aj v 35 aj v 40. Moji rodičia sa spoznali, keď mama mala 38. Môj brat si svoju ženu našiel, keď mala 31. Teraz sa vydávala moja sestra - partnera si našla v 27.
Ak to tak cítiš, že niekoho chceš, tak je podľa mňa okej sa po niekom rozhliadnuť 🙂 ale naozaj to nie je o veku. Nájdeš v okolí určite aj dievčatá staršie ako ty, čo ešte nikoho nemali a aj také, čo mali prvý vzťah na 1. stupni základky 🙂
Len sa v tom neuponáhľaj, má to aj svoje výhody, aj nevýhody. Nie je to niečo "len ružové", ale poriadna drina, poriadny časový pajzel, bude ti to osekávať charakter, prídu aj nezhody :D takže... neber to tak, akoby všetci okolo teba si tancovali na obláčiku, len ako to, že ty ešte nič... :D
V 20tke
Ja mam 16 nemam nikoho ani som nikoho nemala.Som na intraku a moje spolubyvajuce mi uz hovoria ,ze by som si mala uz niekoho nast.Som dost introvert.

Myslis prvy vztah alebo hoc aj kratke chodenie?