icon

V akom veku ste si uvedomili že sa chlapi po vás už neotáčajú?

28. jan 2026

Otazka je smerovana najmä na damy so skorsim datumom narodenia. Asi nas tu nie je tak vela, ale nejake tu su. Ja som celkom pohladna, ale uz to vidim, ze teda uz sa nezadivaju, lebo uz mam asi nejaky vek a kedze nechodim vyslovene vystredne oblecena a namalovana, tak to uz nestaci, ten samotny vzhlad. Nezaujmem uz ani panov v mojom a starsom veku a teda trosku to vnimam tazsie, hoci nikdy som si na pozornost extra nepotrpela. Mam 49 rokov. Tak uz asi som v kategorii babka? 😂
A vy?

Strana
z4
sulavikova
29. jan 2026

@anonym_autor zatiaľ sa otáčajú a dokonca ženy chvália outfity😇. Vek 47.

anonym_50f34d
29. jan 2026
@anonym_47d66a

mal som 49 rocnu milenku a mala telo 25 rocnj povab 35 rocnej a mysel 55 rocnej. nie ibba sa zanou otacat ale i moja muznost vzdy smerovala ku nej.

@anonym_47d66a Asi nebola taká dokonalá, keď spolu nie ste dosiaľ... 🤷

anonym_50f34d
29. jan 2026

@nyusika Ty sa vyjadri, Ty sa cítiš a vidíš na 20 🤣🤣🤣

anonym_ed79e2
29. jan 2026

@anonym_autor mam pred 40tkou a asi sa este obzeraju alebo uz neobzeraju, len ja to nevidim,kedze chodim bez dioptrických okuliarov 🤣🤣

anonym_6db64f
29. jan 2026

@anonym_autor a to niekomu lichoti, ze sa uslintanci otacaju? Ked som mala 30, chlapi po mne vytrubovali, ked som mala suknu. Som sa citila trapne aj za nich.

anonym_47d66a
30. jan 2026
@anonym_50f34d

@anonym_47d66a Asi nebola taká dokonalá, keď spolu nie ste dosiaľ... 🤷

@anonym_50f34d problemom bol jej manzel. nie ona.

anonym_50f34d
30. jan 2026
@anonym_47d66a

@anonym_50f34d problemom bol jej manzel. nie ona.

@anonym_47d66a Samozrejme. Chudinka. 🤦

anonym_9f89c6
30. jan 2026
@anonym_c0696f

@anonym_368872 prosím ťa nepreháňaj. Každá žena a najmä mladá žena je pekná. nech už má čokoĺvek iné a asymetrické ako ostatné ženy.

@anonym_c0696f tak to sa velmi mylis. Peknych ludi je malo. A to sa tyka aj mladych. Dnes su uz tinedzerky obezne, nevkusne oblecene, nevkusne zmalovane. Ja sa skor zamyslam, ze preco tie mlade zeny nechcu dobre vyzerat.

tilly
30. jan 2026
@anonym_1ea35e

Trochu ma udivuje a prekvapuje, ako si zeny potrpia na tom, aby ich cudzi chlapi ocumovali. To robia aj vasi muzi a ste s tym v pohode? Lebo v tych temach o nevere mi to az take vesele nepride.
Na mna ak niekto nahodou pozrie alebo pozera, vzdy sa zlaknem ci nieco nie je na mne cudne, napr ci ma neosral vtak alebo ci nemam kecup na lici 🤣

@anonym_1ea35e môj muž sa pozrie, ja tiež. Čo je na tom?

anonym_1ea35e
30. jan 2026
@tilly

@anonym_1ea35e môj muž sa pozrie, ja tiež. Čo je na tom?

@tilly je rozdiel pozriet sa ako na cloveka a rozdiel slintat. Nie sme zvieratka aby sme nedokazali byt verni manzelke/manzelovi aj v pohlade na inych

tilly
30. jan 2026
@anonym_1ea35e

@tilly je rozdiel pozriet sa ako na cloveka a rozdiel slintat. Nie sme zvieratka aby sme nedokazali byt verni manzelke/manzelovi aj v pohlade na inych

@anonym_1ea35e tak slintať je hnus a snáď o tom sa ani nepíše. Ale pohľad, alebo diskrétne obzretie sa neuškodí.

tilly
30. jan 2026
@anonym_9f89c6

@anonym_c0696f tak to sa velmi mylis. Peknych ludi je malo. A to sa tyka aj mladych. Dnes su uz tinedzerky obezne, nevkusne oblecene, nevkusne zmalovane. Ja sa skor zamyslam, ze preco tie mlade zeny nechcu dobre vyzerat.

@anonym_9f89c6 ja mám pocit, že sú teraz dva extrémy. Jeden tučné škaredé teenagerky so zelenými/ružovými/modrými vlasmi a k tomu protipól baby, čo od 15 makaju vo fitku a v 18 idú na prsia, pery, nosy a pod ..

mizoko
30. jan 2026
@tilly

@anonym_9f89c6 ja mám pocit, že sú teraz dva extrémy. Jeden tučné škaredé teenagerky so zelenými/ružovými/modrými vlasmi a k tomu protipól baby, čo od 15 makaju vo fitku a v 18 idú na prsia, pery, nosy a pod ..

@tilly nie,nie sú. Sú aj normálne dievčatá aj keď ich nie je veľa. Zas by som to tak nehrotila

tilly
30. jan 2026
@mizoko

@tilly nie,nie sú. Sú aj normálne dievčatá aj keď ich nie je veľa. Zas by som to tak nehrotila

@mizoko veď to, že tých normálnych, pekných dievčat ako sme boli my, je máličko.

anonym_1ea35e
30. jan 2026
@anonym_9f89c6

@anonym_9f89c6 ony by ti povedali, ze to robia presne preto, aby boli pekne. Lebo im to natlacili do hlavy, ze ked budu robit to co diktuje moda, tak budu cool. Aj mojim dceram sa spoluziacky smeju ze sa nemaluju. Su prirodzene pekne, neviem naco by sa natierali. Je to davova psychoza sposobena internetom

anonym_61c379
30. jan 2026

Neotacali sa za mnou ani v 20-tke, nemala som na to vyzor. Odvtedy som neskrasnela a teraz sa otacaju muzi aj zeny. Urcite ma ohovaraju svine!!! :D

Strana
z4