V akom veku ste si uvedomili že sa chlapi po vás už neotáčajú?
Otazka je smerovana najmä na damy so skorsim datumom narodenia. Asi nas tu nie je tak vela, ale nejake tu su. Ja som celkom pohladna, ale uz to vidim, ze teda uz sa nezadivaju, lebo uz mam asi nejaky vek a kedze nechodim vyslovene vystredne oblecena a namalovana, tak to uz nestaci, ten samotny vzhlad. Nezaujmem uz ani panov v mojom a starsom veku a teda trosku to vnimam tazsie, hoci nikdy som si na pozornost extra nepotrpela. Mam 49 rokov. Tak uz asi som v kategorii babka? 😂
A vy?
pánov v mojom veku ešte zaujmem. ale mi je to jedno 😏
v podstate je to aj tým ako sa obliekame dievčatá. bo inak na nás pozerajú keď sme v rifliach a bunde ako keď sme v letných šatách s podpatkami ☺️
@anonym_c52db2 mne sused vo vytahu povedal,ze pekne vyzeram a ci je moja vekova kategoria?😂
Pockajte do 65+. Potom sa budu za vami otacat vasi rovesnici. Teraz ste mlade a pekne a takych je plno. Takze tá pozornost sa rozptyli. Ak sa budete aj v starobe o seba starat, dbat o vizaz, vtedy budete medzi svojii rovesnickami vynikat. Lebo u vacsiny zien sa starostlivost o seba konci odchodom do dochodku. Vidim to na svojich rovesnickach.
@anonym_autor ja mám 24 rokov a nejako neregistrujem že by sa za mnou muži otáčali… asi to nebude vekom ale vzhľadom😄 keďže vyzerám tak na 15😌
Keď sa nahodím, nejaký sa v obchode otočí 🙂 Mám 50 rokov. Vlasy si nefarbím, mám šedivé. To myslím nie je o veku, ale o tvojom vyžarovaní.
33, 2deti. Ešte stále dostávam pozvania na rande, chlapi so mnou flirtujú, i mladší , i kolegovia, aj oteckovia z detských krúžkov. Úprimne ani netuším prečo, ja si nejaká super pekná neprídem, taký priemer.
Ale som štastne vydatá, tak pre mňa ide len o ego masáž, že to ešte mám v sebe.
ja mam 43 a pozeraju od 18-70 cca 😅
Nikdy som si nevsimala ci sa niekto otaca,ci nie.Nikdy ma to ani nenapadlo.Ale komplimenty dostavam stale,dokonca sa ma aj 1 kolega pytal,ze ako to robim,ze po 5 porodoch a 40tke uz na krku vyzeram ako vyzeram.Ze jeho kamoska po 1 dietati velmi pribrala.Dalsi,ze vyzeram max na 2 deti,dalsi mi vravi,ze ty si mladucka,a povedal to niekolko krat.Az mu vravim,no mladucka v 40tke,zostal ako obareny aj on mal 40tku.
Poviem pravdu, ani neviem ci sa pozeraju. Ja sa po ludoch cudzich nepozeram. Takze aj keby niekto pozeral, ani si nevsimnem. A na druhej strane som introvertka a mne by aj vadilo vediet, ze niekto na mna cumi. Ja mam muza, deti, ini chlapi ma nezaujimaju.
Cochvila 45 a este to funguje. A hoci mam manzela a zaujem o inych nemam, tesi ma to, klamat si nebudem.
@anonym_autor fúha mám 42 a obzerá sa ich za mnou veeeľa. Robím v obchode a keď zbadajú, že mám firemnú vestu aj za mnou pobehnú 😄 A teda tí cca 55 - 80 roční mi aj komplimenty dávajú 🥹
Ale v civile ani nepamätám. Voľakedy na mňa aj zapískali ale už roky mám buď pri sebe vždy nejaké dieťa, alebo uštvaný výraz na tvári čo sa niekam ponáhľam...
v podstate je to aj tým ako sa obliekame dievčatá. bo inak na nás pozerajú keď sme v rifliach a bunde ako keď sme v letných šatách s podpatkami ☺️
@biba_18 neviem či tie letné oversize šaty (čo sa dnes nosia) robia až takú úžasnú postavu. Skôr sa chlapi obzrú za pekným zadkom v dobrých rifliach, kludne k rifliam aj vyššie topánky.
Nikdy sa za mnou neotáčali, takže pre mňa žiadna zmena
@anonym_6db64f ja nenosím oversize šaty takže mňa sa to netýka. nosím pekné šaty ktoré pristanú mojej postave...
@anonym_6db64f ja nenosím oversize šaty takže mňa sa to netýka. nosím pekné šaty ktoré pristanú mojej postave...
@biba_18 nepíšem o tebe, ale všeobecne čo vidím v lete v uliciach. A niektoré ženy fakt nie sú automaticky viac sexi len preto, že majú šaty ako vrece poniektoré.
Ja tiež nenosím oversize oblečenie, ale zas vidím aj chlapov, za čím sa obzerajú. Vôbec to nie sú šatičkové paničky, ale obtiahnuté zadky v legínach alebo skinny dzínsoch.
@anonym_6db64f všeobecne som to napísala o tých, čo sa vedia obliecť ...
@anonym_autor Ja mam 47 a za posledny rok sa stalo tusim 2x, ze sa chlap pristavil a prihovoril. Boli to chlapi cca v mojom veku. Kedysi toho bolo viac, ale popravde ja uz toto vobec neriesim, odkedy mam mojho muza, nesledujem, ci sa na mna niekto pozera a celkovo mam pocit, ze vyzarujem vlny nezaujmu o inych chlapov. To uz ozaj len ked pride a prihovori sa, tak si vsimnem 🙂
@marianarem vždy keď čítam tvoje riadky rozmýšľam, akú máš super energiu a nastavenie. Podľa mňa to je viac ako krása.
Nie som staršia, ale keďže si všímam svet okolo seba, môžem sa vyjadriť. Samotná mladosť nie je záruka záujmu mužov. Chlapi majú fyzicky záujem kľudne aj o staršie ženy ak sú štíhle (alebo mierna nadváha), obliekajú sa žensky, čiže napr sexi letné šaty, podpätky, upravený vzhľad, čiže nemusí byť nutne vyťahaná botoxom, ale nalíčená, voňavá, upravená.
A súhlasím, že samotné otočenie je často len o obliekaní. Čiže otočia sa za krátkymi sukňami, legínami, výstrihmi. Krajšiu ženu v teplákoch si na úplne prvý pohľad nemjsi ani všimnúť
@petracandle otočia sa aj za iným oblečením ako krátka sukňa, výstrih či leginy 😉

Nikdy sa za mnou neotacali. Nikdy som nebola pekna.