Vadia vám ženy so zjavnou pretvárkou?
Mam jednu kolegynu v praci, s ktorou sa bavim naozaj len ked velmi treba. Vadia mi taketo typy zien, nafukane pery, dlhe umele mihalnice, vonavka taka, ze z toho boli hlava celu budovu ako ju citit a kazdeho oslovuje “moja/moj/zlatko/zlato”. Raz som ju pocula na obede rozpravat o muzoch, ako jej ublizili, partner ju bil a neviem co vsetko ale ze ona veri, ze to dostala za to, ze raz zbalila zenateho chlapa. Ale na facebooku zdiela kazdy den nejaky prispevok od scientologov, ze treba byt dobry clovek. Som zla ak poviem, ze som alergicka na taketo typy?
Vadia mi zeny ktore na ine zeny ukazujú prstom typu ze henta a henta ma nafúkané pery a slohová úloha na tému Opis osoby sa moze zacat. Ved to je jak z materskej školy. Predstáv si ze poznam vela právniciek a doktoriek s nafukanymi perami a su to uplne normalne inteligentne osoby si predstáv.
Absolutne mi nevadia take zeny. Ved nic zle ti nerobi. Mne vadia len ludia co sa nechovaju slusne.

Vadí nevadí.. ako vadilo by mi keby považovala za správne že zbalila ženatého chlapa. Ak to ľutuje, tak by som to neriešila.
Voňavky mi vadia, keď sa mixuju alebo sú to také tie lacné kde prebíja alkohol z podkladu..
A ten zvyšok, umelé mihalnice a pery - to je nepodstatné. Nepáči sa mi to, vyzerá to väčšinou umelo, ale jej vec.