Vadili by vám plagáty nahých žien v garáži?
Vadilo by vam to keby vas chlap toto ma v garazi ? Ma tam same ceckate nahe zeny plagaty..
@anonym_620d2b na to, ze sa ta to netýka to strasne obhajuješ. Nechapem, naco mi to píšeš, mne je tvoj život a pohľad ukradnutý. Ved si maj mienku o mužoch akú chces nikto ti neberie, ze poznas tolko prasiat 😃
@anonym_0d63f7 V podstate to nebolo o tom,ze koľko prasiat poznám, ale o tom, že uhladený pokrytec ešte nemusí byť lepší, než ten chlap ktorý si prizná, že sa mu ženy páčia a svoj priestor si vyzdobi podľa seba.Dokonca tu padol aj názor,ze nech sa chlap kocha, ale nech to nie je vidieť.To nie je tak trochu pokrytectvo a zatváranie očí pred realitou?
@anonym_0d63f7 V podstate to nebolo o tom,ze koľko prasiat poznám, ale o tom, že uhladený pokrytec ešte nemusí byť lepší, než ten chlap ktorý si prizná, že sa mu ženy páčia a svoj priestor si vyzdobi podľa seba.Dokonca tu padol aj názor,ze nech sa chlap kocha, ale nech to nie je vidieť.To nie je tak trochu pokrytectvo a zatváranie očí pred realitou?
@anonym_620d2b pozri sa, my dve mame totálne rozdielne názory v tomto. Pre mna je zamilovaný muž slepý. Priala by som si, aby zamilovaný muž mal oci iba pre svoju manželku. Ale nemam nádej, ze je to reálne. Takých je rarita.
Taký muž nemá úctu voči svojej manželke a jej pocity má na háku.
Preňho žena má byť ticho pri sporáku a nemiešať sa do mužských záležitostí.
A keď dostane na ňu chuť má mu byť k dispozícii.
Páči sa mi, ako sa navazate do chlapov. To,že tie herečky sa dávajú fotiť je už asi podľa väčšiny z vás ok. Viem,že erotický kalendár majú u nás chlapi v dielni a je mi to jedno
@anonym_autor
Áno, to robia uchylaci, ktorí ženu vnímajú ako sexuálny objekt
Pre mňa muž má byť MUZOM, nie takýmto trashom.
@zmrzlinka2021 neboj podla tvojich frigidnych nazorov je jasne ze teba ziadny chlap za sexualny objekt nepovazuje 😀
@anonym_620d2b pozri sa, my dve mame totálne rozdielne názory v tomto. Pre mna je zamilovaný muž slepý. Priala by som si, aby zamilovaný muž mal oci iba pre svoju manželku. Ale nemam nádej, ze je to reálne. Takých je rarita.
@anonym_0d63f7 Môj prvý príspevok bol v tomto duchu, že aj keď má muž nahotinky v garáži,ale zároveň tá jeho je ore neho tá naj, tak je to ok.Vies, tá slepá zamilovanosť sa časom zmení na inú lásku.a to je reálne
@anonym_0d63f7 Môj prvý príspevok bol v tomto duchu, že aj keď má muž nahotinky v garáži,ale zároveň tá jeho je ore neho tá naj, tak je to ok.Vies, tá slepá zamilovanosť sa časom zmení na inú lásku.a to je reálne
@anonym_620d2b no ved v poriadku kazdy mame inú toleranciu. Pre mna by to nebolo ok 🙂
Vadilo, je to znamka jednoduchosti, zaseknuty v puberte, nemali sme takeho chlapa v rodine, evokuje to vo mne nejakeho vodica kamiona, velmi jednoducheho, vlastne s takym by som nebola, nemali by sme spolocnu rec.
@zuzana76 ale chlapa so zarobkom vodica kamiona by si isto chcela, ze ano 😀 Boze ja sa vobec ani necudujem ze polovica z vas tu knuci ze si nevie nikoho najst, ktory normalny chlap by si toto urobil?
@zuzana76 ale chlapa so zarobkom vodica kamiona by si isto chcela, ze ano 😀 Boze ja sa vobec ani necudujem ze polovica z vas tu knuci ze si nevie nikoho najst, ktory normalny chlap by si toto urobil?
@anonym_38e354 😀 ani nahodou, to by mi este chybalo - kamionista, ja som vydata takmer 30 rokov, takze neknucim
My máme v šatni polonahých hasičov so šteniatkami, kolegyňa doniesla na Vianoce ako vtipný darček. 😀 Naopak v tom nevidím problém tiež.
@anonym_autor bože prežitok zo socializmu, naši učitelia na strednej starí okolo dôchodku majú celé kabinety tak vylepené ešte s tými ženami čo tam majú dole husté čierne hune 😂😂😂😂 z 90-tok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@anonym_620d2b nemyslíš, ze je lepsi postup najskôr povedat svojej žene, ake ma sexuálne túžby a riesit svoje potreby s nou a az ked ho pošle do riti si vycapiť nahé fotky inych žien kade date?😂 trosku choré zmýšľanie. Obviňuješ ženy, ktorým vadi vycapenie nahých žien napr u muža v dielní kde to vidi žena z toho, ze potom kvoli tomu ich muž si to bude inde kompenzovať. To ta kto naučil?
Ja nevravim, ze si nemoze inde pozriet. Vravim, ze len pako si to bude vystavovať a nenechá to v súkromí
@anonym_0d63f7 všetci boli pakovia, čo v Ríme stavali sochy plodnosti, nahé ženské a mužské telá a oslavovali penisy ako zdroje plodnosti. Do Vatikánskych múzeí sa muži dokonalých žien z MK nemôžu ísť pozrieť, sú tam totiž nahotinky, Sixtinska Kaplna? To radšej vypichnúť oči, aby chudák nevidel nič a keď náhodu z čírej neznalosti objednáte dovolenku do Grécka, či na Kretu, tak žiadne múzea, aby tam zase nejaký starovekí pakovia nevystavovali sochy s prsiami a údmi a ešte aj kopulačné pohyby znázorňovali. Ale jasne to je iné, úplne iné ako plagáty v garáži, to sú predsa iné prsia a rite. 🤣🤣🤣

@zuzana76 takže keď srali, tak sa vlasne učili 🫠... rychlo cenzuru na tvoj koment, lebo nám to únia zákonom nariadi, aby sa na zachody vešali len prefotene strany z enciklopedie 🤭
@arek00 presne tak, ich mama bola ucitelka a deti uspesne, v takomto nariadeni by som ziadny problem nevidela a rada ho praktizovala