icon

Vadili by vám plagáty nahých žien v garáži?

Dnes o 13:26

Vadilo by vam to keby vas chlap toto ma v garazi ? Ma tam same ceckate nahe zeny plagaty..

Strana
z3
zuzana76
Dnes o 18:35
@arek00

@zuzana76 takže keď srali, tak sa vlasne učili 🫠... rychlo cenzuru na tvoj koment, lebo nám to únia zákonom nariadi, aby sa na zachody vešali len prefotene strany z enciklopedie 🤭

@arek00 presne tak, ich mama bola ucitelka a deti uspesne, v takomto nariadeni by som ziadny problem nevidela a rada ho praktizovala

anonym_620d2b
Dnes o 18:43
@anonym_0d63f7

@anonym_620d2b na to, ze sa ta to netýka to strasne obhajuješ. Nechapem, naco mi to píšeš, mne je tvoj život a pohľad ukradnutý. Ved si maj mienku o mužoch akú chces nikto ti neberie, ze poznas tolko prasiat 😃

@anonym_0d63f7 V podstate to nebolo o tom,ze koľko prasiat poznám, ale o tom, že uhladený pokrytec ešte nemusí byť lepší, než ten chlap ktorý si prizná, že sa mu ženy páčia a svoj priestor si vyzdobi podľa seba.Dokonca tu padol aj názor,ze nech sa chlap kocha, ale nech to nie je vidieť.To nie je tak trochu pokrytectvo a zatváranie očí pred realitou?

anonym_0d63f7
Dnes o 18:47
@anonym_620d2b

@anonym_0d63f7 V podstate to nebolo o tom,ze koľko prasiat poznám, ale o tom, že uhladený pokrytec ešte nemusí byť lepší, než ten chlap ktorý si prizná, že sa mu ženy páčia a svoj priestor si vyzdobi podľa seba.Dokonca tu padol aj názor,ze nech sa chlap kocha, ale nech to nie je vidieť.To nie je tak trochu pokrytectvo a zatváranie očí pred realitou?

@anonym_620d2b pozri sa, my dve mame totálne rozdielne názory v tomto. Pre mna je zamilovaný muž slepý. Priala by som si, aby zamilovaný muž mal oci iba pre svoju manželku. Ale nemam nádej, ze je to reálne. Takých je rarita.

anonym_f30ecc
Dnes o 18:52

Taký muž nemá úctu voči svojej manželke a jej pocity má na háku.
Preňho žena má byť ticho pri sporáku a nemiešať sa do mužských záležitostí.
A keď dostane na ňu chuť má mu byť k dispozícii.

anonym_f5c6f9
Dnes o 18:56

Páči sa mi, ako sa navazate do chlapov. To,že tie herečky sa dávajú fotiť je už asi podľa väčšiny z vás ok. Viem,že erotický kalendár majú u nás chlapi v dielni a je mi to jedno

anonym_38e354
Dnes o 18:57
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Áno, to robia uchylaci, ktorí ženu vnímajú ako sexuálny objekt

Pre mňa muž má byť MUZOM, nie takýmto trashom.

@zmrzlinka2021 neboj podla tvojich frigidnych nazorov je jasne ze teba ziadny chlap za sexualny objekt nepovazuje 😀

anonym_620d2b
Dnes o 18:59
@anonym_0d63f7

@anonym_620d2b pozri sa, my dve mame totálne rozdielne názory v tomto. Pre mna je zamilovaný muž slepý. Priala by som si, aby zamilovaný muž mal oci iba pre svoju manželku. Ale nemam nádej, ze je to reálne. Takých je rarita.

@anonym_0d63f7 Môj prvý príspevok bol v tomto duchu, že aj keď má muž nahotinky v garáži,ale zároveň tá jeho je ore neho tá naj, tak je to ok.Vies, tá slepá zamilovanosť sa časom zmení na inú lásku.a to je reálne

anonym_0d63f7
Dnes o 19:01
@anonym_620d2b

@anonym_0d63f7 Môj prvý príspevok bol v tomto duchu, že aj keď má muž nahotinky v garáži,ale zároveň tá jeho je ore neho tá naj, tak je to ok.Vies, tá slepá zamilovanosť sa časom zmení na inú lásku.a to je reálne

@anonym_620d2b no ved v poriadku kazdy mame inú toleranciu. Pre mna by to nebolo ok 🙂

anonym_38e354
Dnes o 19:14
@zuzana76

Vadilo, je to znamka jednoduchosti, zaseknuty v puberte, nemali sme takeho chlapa v rodine, evokuje to vo mne nejakeho vodica kamiona, velmi jednoducheho, vlastne s takym by som nebola, nemali by sme spolocnu rec.

@zuzana76 ale chlapa so zarobkom vodica kamiona by si isto chcela, ze ano 😀 Boze ja sa vobec ani necudujem ze polovica z vas tu knuci ze si nevie nikoho najst, ktory normalny chlap by si toto urobil?

zuzana76
Dnes o 19:20
@anonym_38e354

@zuzana76 ale chlapa so zarobkom vodica kamiona by si isto chcela, ze ano 😀 Boze ja sa vobec ani necudujem ze polovica z vas tu knuci ze si nevie nikoho najst, ktory normalny chlap by si toto urobil?

@anonym_38e354 😀 ani nahodou, to by mi este chybalo - kamionista, ja som vydata takmer 30 rokov, takze neknucim

anonym_bdea5d
Dnes o 19:28

My máme v šatni polonahých hasičov so šteniatkami, kolegyňa doniesla na Vianoce ako vtipný darček. 😀 Naopak v tom nevidím problém tiež.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
anonym_620d2b
Dnes o 19:46
@0silvia0
Odpoveď bola zmazaná

@0silvia0 👍

barborienka2001
Dnes o 19:51

@anonym_autor bože prežitok zo socializmu, naši učitelia na strednej starí okolo dôchodku majú celé kabinety tak vylepené ešte s tými ženami čo tam majú dole husté čierne hune 😂😂😂😂 z 90-tok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonym_088cc4
Dnes o 19:52
@anonym_0d63f7

@anonym_620d2b nemyslíš, ze je lepsi postup najskôr povedat svojej žene, ake ma sexuálne túžby a riesit svoje potreby s nou a az ked ho pošle do riti si vycapiť nahé fotky inych žien kade date?😂 trosku choré zmýšľanie. Obviňuješ ženy, ktorým vadi vycapenie nahých žien napr u muža v dielní kde to vidi žena z toho, ze potom kvoli tomu ich muž si to bude inde kompenzovať. To ta kto naučil?
Ja nevravim, ze si nemoze inde pozriet. Vravim, ze len pako si to bude vystavovať a nenechá to v súkromí

@anonym_0d63f7 všetci boli pakovia, čo v Ríme stavali sochy plodnosti, nahé ženské a mužské telá a oslavovali penisy ako zdroje plodnosti. Do Vatikánskych múzeí sa muži dokonalých žien z MK nemôžu ísť pozrieť, sú tam totiž nahotinky, Sixtinska Kaplna? To radšej vypichnúť oči, aby chudák nevidel nič a keď náhodu z čírej neznalosti objednáte dovolenku do Grécka, či na Kretu, tak žiadne múzea, aby tam zase nejaký starovekí pakovia nevystavovali sochy s prsiami a údmi a ešte aj kopulačné pohyby znázorňovali. Ale jasne to je iné, úplne iné ako plagáty v garáži, to sú predsa iné prsia a rite. 🤣🤣🤣

Strana
z3