Vadili by vám plagáty nahých žien v garáži?
Vadilo by vam to keby vas chlap toto ma v garazi ? Ma tam same ceckate nahe zeny plagaty..
Vadilo, je to znamka jednoduchosti, zaseknuty v puberte, nemali sme takeho chlapa v rodine, evokuje to vo mne nejakeho vodica kamiona, velmi jednoducheho, vlastne s takym by som nebola, nemali by sme spolocnu rec.
@zuzana76 🤣🤣🤣, v súčasnosti si už nemusí sofistikovaný, vysoký inteligentný muž honiť brko nás dvojstránkou sexice z NDR. Teraz mu stačia dva na kliky na mobile a môže si vyberať latino, grupak, milf, po čom mu len srdce piští. Aj vysoko inteligentný muž si rád vyhoní a nebude si pri tom predstavovať svoju starú, ktorú už z každej strany videl milión krát, ešte po 2. detoch. 🤣🤣
@anonym_620d2b ze kazdy zdravý chlap😃 to mas teda dobre blbu vzorku “mužov” okolo. Pre mna je to trápne. Ved nech sa pozera ked vidi peknu zenu ale ked to jeho žena nevidí.
Pochybujem, ze rovnaký meter by bol aj na ženy, ktoré by sa kochali krásnymi nahými modelmi na cele kúpeľňové dvere 😃
@anonym_0d63f7 Písala som vyššie, že presne toto je casto dovod na to, že žena chlapovi za nahate fotky vynada a chlap už nemá odvahu ani ceknut svojej žene, že čo by sa mu páčilo.Potom si svoje prianie zrealizuje inde Myslieť si, že tí muži, ktorí nemajú nahate fotky, nemajú ani fantáziu je veľmi kratkozrake.Je naivné myslieť si, že ten môj je vynimka a keď nemá niečo vycapene, že si to inde nemôže pozrieť.
@zuzana76 🤣🤣🤣, v súčasnosti si už nemusí sofistikovaný, vysoký inteligentný muž honiť brko nás dvojstránkou sexice z NDR. Teraz mu stačia dva na kliky na mobile a môže si vyberať latino, grupak, milf, po čom mu len srdce piští. Aj vysoko inteligentný muž si rád vyhoní a nebude si pri tom predstavovať svoju starú, ktorú už z každej strany videl milión krát, ešte po 2. detoch. 🤣🤣
@anonym_088cc4 Toto nevysvetlis, mňa tu už pomaly ukameňujú a pritom...
@anonym_620d2b ze kazdy zdravý chlap😃 to mas teda dobre blbu vzorku “mužov” okolo. Pre mna je to trápne. Ved nech sa pozera ked vidi peknu zenu ale ked to jeho žena nevidí.
Pochybujem, ze rovnaký meter by bol aj na ženy, ktoré by sa kochali krásnymi nahými modelmi na cele kúpeľňové dvere 😃
@anonym_0d63f7 asi máš okolo seba vzorku chorých chlapov, čo ich ženy nevzrušujú. Asi autisti, alebo mnísi? Veru, každého zdravého muža ženy vzrušujú, iba chorého nevzrušujú. Kamionista si dá do kamiónu, manager si schová šteklivé videjka do mobilu do aplikácie o počasí. 🤣🤣🤣 A jeho žena potom píše na MK, ale "prasce sú tí neinteligentní muži, no hruuuza, ten môj je iný, je inteligentný"🤣.
Tiez si myslim, ze v dnesnej dobe je lepsie, ak by tam mal tvoj chlap nalepené ružové poníky, čo si hopsajú po zelenej lúke a za uzdu ich držia naolejované transky, popripade rodovo neurcene osoby. Alebo sporo obleceny chlapi...dnes je to celkom trendy byt moderne cool. Damy, trochu to prehanate a beriete (asi vztahovacne), ak ma chlap v garazi palagaty nahych obdarenych zien. Ved garaz je chlapska vec a mame testosteron... dopraj mu trochu len jeho priestoru, kde sa citi ako chlap a ma tam pokoj. Urcite nie je uchyl, je to chlap...viete kedy by to bolo divne? Keby to mal zavesene nad manzelskou postelou, čo urcite nema. Ja mu fandim a urcite by som si ich rad pozrel aj ja 💪✌️😎..keby to bol kamos a som v tej garazi. Vlastne by ma to ako chlapa potesilo 😎
co v garazi ale naši teda oco mal toto doma volakedy na zachode.On to tam vycapil a tam sme chodievali teda vsetci aj ja.Ano bol socik vtedy to letelo po garazach,druzstvach.Ja som bola mala a blba ale vnimala som uz vtedy.No ked som bola starsia a stale tam svietil ten kalendar ako som rastla smarila som to do kosa lebo ved kde kto k nam chodil.Otras 🤦♀️ ale nenamietal ked som to odstanila
@anonym_3efbc8 do dnes si pamatam tvár aj tvar prs baby, co sme mali vycapenu doma za zachodom 🤦🏻♀️ ked sme boli v puberte, sla prec.
@anonym_088cc4 tu ide o prezentaciu, ja by som s takym chlapom nebola, je mi jedno ako to maju druhi, autorka sa pytala, co si myslime.

@anonym_autor Dievčatá, každý zdravý chlap si rád pozrie peknú babu ,no zároveň vie, že pre neho je tá jeho tá pravá v každom smere.Ruku na srdce,vy sa občas nekochate pohľadom na pekného chlapa?To však neznamená, že by ste ho chceli zameniť za toho vášho