icon

Vadilo by vám, ak chodí muž von piť?

14. dec 2023

Ahojte, napisem hned k veci:Vadilo by vam keby vas muz kazdy mesiac jeden piatok si vyrazil von s kolegami na florbal a par pív ?..ide vzdy o siestej a vrati sa cca o deviatej desiatej ( ma vypite ale nie ze by chodil ozraty) ..inak nepije nefajci stara sa o rodinu....prekazalo by vam to?

mandarinka555
16. dec 2023

Čo je vôbec tvoju matku a sestru do toho, ako to máte doma...Keby mi vadili také chobotiny, tak už dávno sme od seba...Sme spolu skoro 40 rokov.

kikaalex
16. dec 2023

Nevadilo by mi to lebo aj ja chodím buď s kamoškou na kávu alebo na kozmetiku čo je čas len pre mňa alebo na pedikúra mne nerobí problém ísť aj samej do welnesu zase čas prena ale my ideme do welnesu aj len mu dvaja...dáme dieťa do školy a ideme do welnesu samozrejme chodíme aj s dieťaťom ale občas potrebujeme byť samy v tichu len my dvaja. Sestru a mamu nepočúvaj nežijú vase životy a nežijú váš vzťah.

tilly
16. dec 2023

Nie, ešte by som mu pripravila veci a odviezla ho. Raz za mesiac aj raz za týždeň je to úplne ok. Keby chodil do krčmy každý večer, to by mi vadilo, ale raz za čas šport a pivko, vôbec nie, každý potrebuje ventil

ptvw
16. dec 2023

Môj chodí hrávať dndcko aj dnes bol tiež od 10 do 16 tej a bol autom keďže do susedného mesta takže piť nemohol 😁

scorpionflower1
16. dec 2023

Však aj ja tak chodím :D aj dva piatky v mesiaci.

aandrea9
16. dec 2023

Nevadilo. Ty s ním žiješ, nie tvoja rodina.

daniela595
16. dec 2023

Nevadilo

milanemila
16. dec 2023

Nie vobec, ved kazdy potrebuje obcas vycistit hlavu a o9 vecer som chodila domov, ked som mala 12 🙈 raz za mesiac je naozaj az smiesne, nehovorim kebyze je kazdy druhy vecer prec, to by mi vadilo.

natalka13
16. dec 2023

Nie. Cele roky chodi hrat + 1pivo alebo kofola. Ale nie piatok. To sme mali dohodu ze sme s rodinou.

zuzuliennka1
16. dec 2023

vyjst si von - nevadilo, tych "par piv" ale ano.
a mas takyto cas pre seba aj ty?

natalka13
16. dec 2023

@babulkomale z 1 dna co ide jej muz na pivo tiez predpokladas ze pravidelne.pije. no ano 12x do roka pravidelne popija.

babulkomale
16. dec 2023

@natalka13 mne su cudzi muzi uplne lahostajni.

babulkomale
Autor odpoveď zmazal
radacak
16. dec 2023

Nie

filipko_nelinka
16. dec 2023

Určite nie, úplne normálne. Každý potrebuje byť aj niekde vonku a nie len doma..

jana_eyre_2
16. dec 2023

Raz do mesiaca? Nie vôbec.. každý potrebuje vypustiť paru niekde mimo domu s kamošmi.. ja tak chodím raz za mesiac (niekedy menej podľa času ) s kamarátkami a je to fajn.. môj muž menej udržuje vzťahy mimo rodiny (robí zväčša z domu) ale som rada že posledné mesiace sa snaži.. chodí občas s kolegom na obed, niekedy za nejakým skočí sa porozprávať..

spratek
16. dec 2023

Nie, neprekážalo.

spratek
16. dec 2023

Tak to preto im to obom vadí

martinuccia
16. dec 2023

Mne by to teda nevadilo, kazdy potrebuje kamaratov a vyrozpravat sa niekedy..a raz za mesiac je uplne v pohode, obzvlast ak chodi len na 3 hod? No tebe to zjavne vadi ked tu pises a je otazne preco.

victoriab
16. dec 2023

mne by skor vadilo to, ze nie je ochotny "byt otcom" pocas mojho odreagovania - ako povedala adela - zaujimave, ze ked je s detmi zena, tak je mama, ked muz, tak strazi deti... otec deti nema strazit, otec je rodic ako ja. takze ked sa nemam scvoknut, tak mu nema robit absolutne ziaden problem byt s vlastnym deckom pocas mojej nepritomnosti.

muchacici
16. dec 2023

To je žiadúce, aby išiel, a dobre, že ide. Je to len raz za mesiac iba na pár hodín, to je nič. Aj môj manžel ide, kedy ako mu výjde, a napríklad ide s ďalším slušným chlapom posedieť, alebo s takými ľuďmi, čo sú v manželstve, majú rodiny a žijú usporiadane, takže on je spokojný, že sa trochu odreaguje, a aj ja som rada, že si dá psychohygienu a príde na iné myšlienky, oddýchne.

soffia711
16. dec 2023

Môj muž chodí každý deň,není to ani na 4hod.,ide si a príde si aj niekedy v noci...Ja som nonstop doma,nechodím nikam,nemám kamarátky aby som si mohla ísť niekam vyraziť...Vadí mi to a on to vie,aj tak ide...Asi toľko k tejto téme...

adelkaa159
16. dec 2023

My keďže bývame od jeho kamošou od malička 100km tu má už kamošov ale nie takých na piva ale nevadilo by mi ja si robím raz za 2-3 m. S kamoškou ale nevadí mu to no keď sme bývali a mali iba jedno dieťa u jeho mami to boli iba dočasne chodil dosť často a nejak sa nevedel zbaviť alkoholu chodil naložený a to mi hrozne vadilo môj manžel nemá v alkohole svoj rozum a nevie kedy dosť takže preto sa snaží nepiť vôbec skoro nepije akurát keď príde sused na Silvestra si s ním pripiť ale nechodí nikde hoci môže ale nemá kde a s kým a nevie sa kontrolovať ja keď idem s kamoškou tá iba sa najesť alebo káva pokec keďže idem väčšinou autom

muchacici
16. dec 2023

@soffia711 ☹️ tak to je blbé.....

huxy
16. dec 2023

Mne by vôbec nevadilo, keby pravidelne chodil s kamošmi sa odreagovať, pokecať, hrať nejaký šport. Ale vadilo by mi to popíjanie pár pív. Ja mám averziu na alkohol, takéto pravidelne popíjanie by mi prekážalo. Ale možno je to preto, že ex je alkoholik, tak celkovo alkohol vnímam inak.

hanaxxx
16. dec 2023

Podla mna je to praveze dobre. Ja by som bola rada, kebyze moj muz ide takto pravidelne sa odreagovat. Nebala by som sa potom az tak velmi, ze ho slak trafi z toho stresu, v ktorom zije.

lessiie
16. dec 2023

Och co ja by dala za to žeby môj tak šiel...ja idem aj 2 krát do mesiaca 🤣😅

xawa26
16. dec 2023

Nie veď má právo si trochi buresetovať hlavu aj tebe to prospeje keď sa on trochu s kamarátmi zabavý a ty si tiež choď keď sa ti dá raz za čas veď na tom nie.je nič zle ....

pimpulienka
16. dec 2023

Prečo by malo?

bibino22
17. dec 2023

Nie, bola by som rada že je preč a mám čas pre seba