Vadilo by vám, ak chodí muž von piť?
Ahojte, napisem hned k veci:Vadilo by vam keby vas muz kazdy mesiac jeden piatok si vyrazil von s kolegami na florbal a par pív ?..ide vzdy o siestej a vrati sa cca o deviatej desiatej ( ma vypite ale nie ze by chodil ozraty) ..inak nepije nefajci stara sa o rodinu....prekazalo by vam to?
Tak asi záleží, či to vadí tebe. Pravdepodobne ti to nevadí, tak si nenechaj kaziť vzťah ľuďmi z okolia. Ja som rada, keď sa muž ide zresetovať, zaslúži si to. Rovnako ako on necháva mňa.
Možno trochu odveci ale k tejto téme odporúčam film Teória tigra. Hlavne teda asi mame a sestre na zamyslenie a nám ostatným na pobavenie.
Nie, urcite by mi to nevadilo. Ved to je raz za mesiac. Kazdy potrebujeme vypnut z kazdodenneho kolotoca praca-deti-domacnost-praca-deti-a tak dookola. A toto je jeho odreagovanie sa s kamosmi. Ak to tak je ako pises- ze sestre a mame to pride divne, tak to neries, neviem naco im to vobec hovoris (pokial teda nebyvate spolu) 🤷🏼♀️ ale ak je skutocnost taka, ze tebe to vadi a tu si cakala podporu bab, ze by to netolerovali, tak potom sa zamysli nad tym, ze kvoli 4-5 hodinam raz za mesiac robit cirkus nie je normalne, skor je to take stíhačkovské (inak moj nazor je ten, ze druha varianta je pravdiva, ze tebe to vadi, ale to je len MOJA domnienka 🤭)
Vôbec nie 🙂 však raz mesačne 4 hodiny??? Sa divím, že mu to stačí 🫣ti na odľahčenie 😀 naozaj je to v poriadku, nepočúvaj nikoho, ty si spokojná, tvoj muž tiež a to je podstatne 😉
@babulkomale ty si dobre vedla, ani nechapes co pisem. Kto tvrdi ze slope tvoj muz. Dat si pivo , dve a neopit sa nie je slopanie. Druha vec nenapisala si v prvom prispevku, ze tazky teren, co meni situaciu. Usporiadaj si to v hlave, hlavne co znamena slopanie. Som vdacny za manzelku co mam, lebo ty zvelicujes pri spomenuti alkoholu a neospravedlnuje ta ani to ak si v rodine mala problem, vo vsetkom treba mat rozumnu mieru.
@hellwant nie, nemali sme v rodine problem, problem ma vela ludi okolo, odobrate vodicaky, mamicky na MD inak s poharom vina varit nevidis a tak.
A ta rozumna miera, vies to je take ...kazdy alkoholik si mysli, ze ju ma a zaboha si nepripusti, ze ju uz davno presvihol.
Nechapem preco na mna utocis, ved si popijajte spolu a budte stastni a spokojni. Pre mna alkohol existovať nemusi, nepotrebujem ho. Ani na uvolnenie, ani za odmenu ani pre slavnostny pocit.
@makulienka1 to som kedysi videla, ale uz si nepamatam, o com to bolo. Asi mi to zapadlo medzi ostatne rovnake ceske filmy, ktore podavaju alkoholizmus a neveru ako bezne veci v zivote, s ktorymi sa treba nauucit zit? Ci mylim sa? Veru nepamatam.
Mesacne raz hobby a následne s kamošmi pár pohárikov? Žiaden problém pre mna ...on je tiež človek a potrebuje sa odreagovať
Podľa matky a sestry ? Nemáš svoj názor ?
@babulkomale hlavná myšlienka bola o tom, že niektoré ženy príliš tlačia a rozhodujú za svojich mužov a potom to nemusí dopadnúť dobre.
@babulkomale Ano radi si s manzelkou dame v nedelu po obede 1 pivko napoly. Ci keď ideme v lete na bicykle tak po navrate horke pivko osvieži, syn si da kofolu.
Obcas si dame cez vikend kvalitny rum vecer pri telke ked rozoberame deň a co nasledujuci tyzden- po 1 pohariku pre chut. Takí sme my alkáči🤣 Rozumna miera je ked nie si v nalade,. Niekomu staci velke pivo, ci 2 deci vina a uz je chyteny,(väčšinou u zien to plati) niekto po 2, 3 pivach, kazdy to ma inak a ma to vediet, preto rozumna miera nie je konstantna. Napisem to takto- ty vidis 2 extremy- alkoholik a abstinent a toto je tvoj problem, uz si spominala odobrate vodicaky atd. Makulienka1 ti to spravne napisala.
Nie
@hellwant mne sa nespovedaj, mna nebavi citat, co pijete.
@makulienka1 ahaaaaa, uz viem. Nuz treba si najst takeho, co ma rovnake hodnoty a potom ho netreba do nicoho nutit, manipulovat ani rozhodovat. Proste nepije sam od seba. Ocividne nepochopitelne pre niektorych.
@babulkomale Tak nečitaj, slobodne forum, mnohí zas nemusia suhlasit s tebou a nepisu ti aby si tu nepisala ako to beries ty. Kazdy ma svoj nazor a svoj zivot a urobi si ako mu vyhovuje. Vy ho zijete podla seba a my podla nas. Tak je to spravne.
@babulkomale ked su ti sumafuk , naco sem vobec prispievas?🙃
Povedz mame, ze moj chodi kazdy tyzden aj na 8 hodin a trvalo roky, kym zacal akceptovat, ze aspon nech pride pred 12-ou domov, kedze je to uprostred tyzdna, a potom im povedz, ze uz sa viac k tomu v buducnosti nechces vracat, ze je to vasa vec.
Moj otec ma to cely zivot takto. Vzdy v stredu mal s kamaratmi stretko v krcme. A mamina nemala na vyber. Zvykla si. Cim je starsia ide s nim. Nie je to o piti ale o tom byt so znamymi a nasi su spolu 40 rokov. Myslim ze je spravne. aby mal cas pre seba. a robil co ho bavi. Aj ty mozes chodit cvicit.
@bellaverona mam svoj nazor ale oni sa ma snazia presvedcit ze som divna ze mi to nevadi..tak som si to len chcela overit u nestrannych ludi..ci som fakt divna
Poznám manželstvá,ktoré sa rozpadli,lebo do nich zasahovali príbuzní..Dôveruj manželovi a vytvor si priestor aj pre seba.Všetko je o vzájomnej dohode .
Je to jeho koníček. Z akého dôvodu by sa nemal stretávať s kamošmi ak je ženatý? 3 - 4 hodiny nie je veľa.
Nevšímaj si nemiestne poznámky tvojej mamy a sestry. Nie si divná. Divné sú ony, že sa miešajú do vášho života. Ži si svoj život s manželom v harmonii. Nie je vulgárny, stará sa o rodinu..
Tvoja sestra sa rozišla s priateľom určite z iného dôvodu. Nie, že chodil raz za mesiac s kamošmi von.
Treba sa aj odreagovať, na chvíľu zabudnúť na starosti.
@babulkomale prečítaj si to ešte raz.. Ano, vadilo. Moj chodi na sportove vylety s kamosmi, do hor aj na viac dni atd, to je v poriadku.....
Ty si myslíš, že tam sedia pri minerálke? Nevidíš ho.

Moj muz chodi kazdu jednu nedelu hrat futbal 9:00-11:30 hod. To by bol, autorka, podla tvojej mamy uz asi dovod na rozvod 😅.