icon

Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?

7. mar 2026

Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede

Strana
z8
anonym_d4cd12
Dnes o 10:53

@anonym_autor
Skús najprv svoju otázku sformulovať gramaticky správne....,to tvoje, " keby nemá", drása uši aj oči.

anonym_ae6a69
Dnes o 11:00

Nevadilo. Moj manzel riadi lokomotivu, ja auto, mame to podelene. On auto k zivotu nepotrebuje, dopravi sa vsade vlakom zadarno, lebo s MHD, ktoru mame fakt super dostupnu. Ja auto potrebujem do prace mimo mesta, preto som si ho kupila, vozim aj kolegov. Zalezi na vzajomnej dohode partnerov

victoriab
Dnes o 11:01
@muchotrafka298

Ja vodicsky preukaz nemam a ani nebudem, mam panicke ataky za volantom. Zijem v meste, chodim normalne MHD do prace, vyuzivam v pripade potreby Bolt taxi. Nikto ma nikam nemusi rozvazat, viem prist sama. S partnerom bez auta by som problem nemala, ak by mi vo vsetkom vyhovoval. Je to minus, ale nie take, ze by som si napriklad s takym chlapom nic nezacala.

@muchotrafka298 ty si tusim ja, mam to podobne, ja panikarim ako spolukazdec a uz sedim vzadu, nesmiem vidiet na cestu, dialnicu absolutne nedavam a pri najmensom probleme mam pocit, ze zomriem. nidky sme auto nemali, vsade som chodila busom, vlakom, taxikmim. a tak to riesim aj teraz, s detmi sa dlstanem vsade, ano obcas to mozno trva, ale nikomj sa nikdy neprosim a odvoz si vzdy vyriesim sama.

muchotrafka298
Dnes o 11:06
@victoriab

@muchotrafka298 ty si tusim ja, mam to podobne, ja panikarim ako spolukazdec a uz sedim vzadu, nesmiem vidiet na cestu, dialnicu absolutne nedavam a pri najmensom probleme mam pocit, ze zomriem. nidky sme auto nemali, vsade som chodila busom, vlakom, taxikmim. a tak to riesim aj teraz, s detmi sa dlstanem vsade, ano obcas to mozno trva, ale nikomj sa nikdy neprosim a odvoz si vzdy vyriesim sama.

@victoriab ja sa bojim,ze by som niekoho zabila a keby ma niekto stval na ceste, by som ho zbila asi 😂 Mam totalnu paniku, neviem sa pohnut z autom ani. Pokusy boli, skoncilo to zle. Do auta teda ako vodic nesadnem.

zuzana76
Dnes o 11:06
@victoriab

@victoriab ja som to mala tiez ako spolujazdec, radsej som sedela vzadu, nevedela som si predstavit soferovat, potom som si povedala, ze musim, sadla som a isla najskor lahke trasy. Dnes mi je obcas zle, ked soferuje iny, alebo musim sediet vzadu, ked soferujem ja, nikdy mi nie je zle.

victoriab
Dnes o 13:08
@zuzana76

@victoriab ja som to mala tiez ako spolujazdec, radsej som sedela vzadu, nevedela som si predstavit soferovat, potom som si povedala, ze musim, sadla som a isla najskor lahke trasy. Dnes mi je obcas zle, ked soferuje iny, alebo musim sediet vzadu, ked soferujem ja, nikdy mi nie je zle.

@zuzana76 mne nie je zle fyzicky, ale psychicky, nikdy naozaj nikdy by som neohrozila seba a adruhych tym ze si sadnem za volant hoci viem ze trpim uzkostami a panickymi atakmi a ze uz pri prechode cez cestu ako chodec mi hlavou ide milion veci. netrufam si ani sadnut za volant uz len z tej predstavy mi je zle.

Strana
z8