icon

Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?

7. mar 2026

Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede

Strana
z8
anonym_d4cd12
9. mar 2026

@anonym_autor
Skús najprv svoju otázku sformulovať gramaticky správne....,to tvoje, " keby nemá", drása uši aj oči.

anonym_ae6a69
9. mar 2026

Nevadilo. Moj manzel riadi lokomotivu, ja auto, mame to podelene. On auto k zivotu nepotrebuje, dopravi sa vsade vlakom zadarno, lebo s MHD, ktoru mame fakt super dostupnu. Ja auto potrebujem do prace mimo mesta, preto som si ho kupila, vozim aj kolegov. Zalezi na vzajomnej dohode partnerov

victoriab
9. mar 2026
@muchotrafka298

Ja vodicsky preukaz nemam a ani nebudem, mam panicke ataky za volantom. Zijem v meste, chodim normalne MHD do prace, vyuzivam v pripade potreby Bolt taxi. Nikto ma nikam nemusi rozvazat, viem prist sama. S partnerom bez auta by som problem nemala, ak by mi vo vsetkom vyhovoval. Je to minus, ale nie take, ze by som si napriklad s takym chlapom nic nezacala.

@muchotrafka298 ty si tusim ja, mam to podobne, ja panikarim ako spolukazdec a uz sedim vzadu, nesmiem vidiet na cestu, dialnicu absolutne nedavam a pri najmensom probleme mam pocit, ze zomriem. nidky sme auto nemali, vsade som chodila busom, vlakom, taxikmim. a tak to riesim aj teraz, s detmi sa dlstanem vsade, ano obcas to mozno trva, ale nikomj sa nikdy neprosim a odvoz si vzdy vyriesim sama.

muchotrafka298
9. mar 2026
@victoriab

@muchotrafka298 ty si tusim ja, mam to podobne, ja panikarim ako spolukazdec a uz sedim vzadu, nesmiem vidiet na cestu, dialnicu absolutne nedavam a pri najmensom probleme mam pocit, ze zomriem. nidky sme auto nemali, vsade som chodila busom, vlakom, taxikmim. a tak to riesim aj teraz, s detmi sa dlstanem vsade, ano obcas to mozno trva, ale nikomj sa nikdy neprosim a odvoz si vzdy vyriesim sama.

@victoriab ja sa bojim,ze by som niekoho zabila a keby ma niekto stval na ceste, by som ho zbila asi 😂 Mam totalnu paniku, neviem sa pohnut z autom ani. Pokusy boli, skoncilo to zle. Do auta teda ako vodic nesadnem.

zuzana76
9. mar 2026
@victoriab

@victoriab ja som to mala tiez ako spolujazdec, radsej som sedela vzadu, nevedela som si predstavit soferovat, potom som si povedala, ze musim, sadla som a isla najskor lahke trasy. Dnes mi je obcas zle, ked soferuje iny, alebo musim sediet vzadu, ked soferujem ja, nikdy mi nie je zle.

victoriab
9. mar 2026
@zuzana76

@victoriab ja som to mala tiez ako spolujazdec, radsej som sedela vzadu, nevedela som si predstavit soferovat, potom som si povedala, ze musim, sadla som a isla najskor lahke trasy. Dnes mi je obcas zle, ked soferuje iny, alebo musim sediet vzadu, ked soferujem ja, nikdy mi nie je zle.

@zuzana76 mne nie je zle fyzicky, ale psychicky, nikdy naozaj nikdy by som neohrozila seba a adruhych tym ze si sadnem za volant hoci viem ze trpim uzkostami a panickymi atakmi a ze uz pri prechode cez cestu ako chodec mi hlavou ide milion veci. netrufam si ani sadnut za volant uz len z tej predstavy mi je zle.

kirin95
10. mar 2026

Nevadilo. Myslim si ze minimalne polovica ludi co ma vodicak by ho mat nemala, ani strelnu zbran nedaju kazdemu

karolhora
11. mar 2026

Síce mám vodičák, ale dlhodobo žijem v meste kúsok od stanice, kde stoja rýchliky všetkými smermi, načo by mi bolo auto? V mojej situácii by šlo o zbytočný luxus, bez ktorého sa mi žije omnoho slobodnejšie. Zároveň z hľadiska ekológie a bezpečnosti sú vlaky bezkonkurenčné. Preto nejazdím už 11 rokov a verím, že to takto bude už nastálo. Partnerku ako šoférku nikdy nevyužívam, v aute mi je niekedy zle, čiže ja mám ozaj dosť dôvodov sa im vyhýbať, ako sa len dá..

anonym_edcbe4
12. mar 2026

Ja nemám a manžel by ma chcel všade rozvážať a ja nechcem.. mám rada pohyb a citim sa bezpečnejšie než by som mala jazdiť autom.. Našťastie byvame v dobrej lokalite kde sú fajn spoje

karolhora
13. mar 2026
@anonym_edcbe4

Ja nemám a manžel by ma chcel všade rozvážať a ja nechcem.. mám rada pohyb a citim sa bezpečnejšie než by som mala jazdiť autom.. Našťastie byvame v dobrej lokalite kde sú fajn spoje

@anonym_edcbe4 Úplne rovnako to máme

lenka.25
24. mar 2026

Vadilo a nie len že musí mat vodicak , musí mat aj auto

Strana
z8