icon

Vadilo by vám, keby váš partner ide na akciu bez vás?

8. aug 2026

Mame vzťah na diaľku a za čas, čo sme spolu už bol na viacero akciách s kamaratmi. Nemám s tým žiadny problém. Teraz sa cítim akási nesvoja lebo ma byt akcia, festival na viac dni a stretáva sa tam veľa partii rôznych ľudí. Jeho kamaráti, frajerky niektorých a ich rôzne partie nezadaných kamosiek, zase ďalšie kamosky tých kamosiek a takto. Ja sa zúčastniť nemôžem a popravde na takéto akcie ani nechodím. Určite nechcem, aby zostával doma ale som z toho nejak nesvoja, viem aj ako tam chodia hlavne ženy oblečené, koľko sa tam pije atd. Toto je poprve od doby čo sme spolu a preto neviem čo od toho čakať . Nikdy som takéto veci neriešila nebol dôvod

Strana
z2
anonym_06dab8
9. aug 2026
@klara546

Všade chodíme po sami. Načo by ma tam s nim bolo?

@klara546 čoo?

autor
10. aug 2026
@anonym_9a3d1d

Ja suhlasim s
@janinah ....Sla by som aj ja,nic by ma nezastavilo,nie pre kontrolu,ale preto,ze si chcem uzit.Pises,ze nemas problem,ked niekam ide,ale zrovna v tomto danom feste, problem mas.Konkretizuj aky?dalej pises,ze mu veris,potom dodas,ze sa bojis,ze bude flirtovat=neveris,protirecis si.A ze vztah moze stroskotat,ze nie si na akcie?ano moze,lebo uz v prvotnej situacii vypliva,ze on na toto je a ty nie.Co bude dalej v buducnosti?mu budes vyberat akcie,v ktorych mu veris a v ktorych nie?a ze nie si zvyknuta,lebo iny nechodili,tak treba v prvom rade neporovnavat a v druhom rade,hladat teda partnera,ktory nema potrebu chodit na akcie,kedze ty nie si tento tip.Akoze co ine cakas?ze ti to tu odobrime?ze neboj,on pojde na fest,na akciu a bude vsetko ok?ano,moze byt,no i tak,neviem si predstavit jednak,vztah na dialku,jednak byt povahovo domased a partnera mat zivla.Vecne sediet doma,cakat a pisat na fora,ci sa mam bat alebo nemam a pod.Tu nejde o to,ze ci pustis,nepustis.Tu ide o tie rozdieli,ze jeho nieco bavi a teba nie.Aku ma toto zivotnost?a mam pocit,ze uz si tu raz pisala a ak nie,tak podobna tebe.Bud veris alebo nie.Bud budes vo vztahu s niekym,kto sa chce aj bavit,robit nieco,co je mimo teba a akceptovat to,alebo budes vzdy,ked on niekam pojde lamentovat a mat strach,alebo sa pridas,alebo si najdes sebe rovneho.Mna by napriklad ubijalo,ze mam nieco take svoje,co mam v oblube (turistika,festivali,cestovanie,priatelia)a moj partner je iny,festy ho neberu,hudbu taku nema rad,turistiku nezvlada,cestovanie je pre neho zbytocne vyhodene peniaze a pod.Sedel by doma a zral sa pochybnostami,ze som sama bez neho niekde

@anonym_9a3d1d napríklad ja zastávam názor, že keď je človek single a zadany tak sa niektoré veci menia lebo už to nie je len o mne čo chcem ja, ale aj brat ohľad a ten ohľad nie vždy len v zmysle, tolerovať všetko co robil človek ako single. Nie aby sa teraz komplet niekto zmenil lebo je vo vzťahu, ale takisto aj po deťoch trebárs sa niektoré veci zmenia v živote. Ako single by som nemala problem prespať niekde na byte u kamošky, kde by napr prespali další nezadani kamosi + ich kamosi ktorých nepoznám, vo vzťahu pokial nemajú obaja 16 ale sú to dospeli ľudia blížiaci sa k tomu mat zachvíľku rodinu mi to nepríde vhodne, aby partner alebo ja sme robili takéto veci. Preto som aj písala, že nie je akcia ako akcia, je to problém ak mi z 10 akcii vadí jedna? Mal by sa človek vo vzťahu na to pozerať automaticky tak, že je mu niečo zakazovane a dovi alebo sa niečoho aj vzdať? Ja som mu o tom nepovedala, že nechcem aby šiel. Nechcem teda teraz hovoriť, že je to nevhodny partner pre mna, ale v iných vzťahoch sme nažívali ako som písala vyššie. A tiež to boli extroverti, ale skôr v inom zmysle, stále nejaký šport hocičo a nie akcie, festivaly. Pripadne ak sa niečo vyskytlo nevadilo im neist a ja tiež sa viem vzdať niečoho, ak to partnerovi vadí. Samozrejme to nemôže byt všetko na čo si piskne. Pre mna je toto prvá vec a asi mi najviac vadí práve ta neurčita skupina ľudí s ktorou sa dostane do styku, lebo zase - ako single ok to si viem predstaviť aj ja, ale keby ma čaká doma manžel príde mi divne, aby som šla na akciu kde mimo ľudí, ktorých poznám a s ktorými tam idem sa budem zabávať s ďalšími rôznymi nezadanými muzmi, nepríde mi to vhodne, zadany človek v istom veku už ma svojich priateľov a nie je za mna priestor na nové kamarátstva s opačným pohlavím, načo. Možno si v tomto viacej otvorena a nevadilo by ti, keby partner po akcii ti povie že spoznal na festaku 3 nové baby, ja žijem inak.

anonym_e11403
10. aug 2026

@anonym_autor Viac ako akcia bezo mňa by mi prekážal samotný vzťah na diaľku.

anonym_c6d19d
10. aug 2026

Nechceš aby ostával doma ale máš pochybnosti, tak v tomto prípade buď mu veris alebo nie. Lebo ak je váš vzťah naozaj pevny, a chlap ťa miluje a má svoje zásady, keby mu zrovna aj tie nezadaná baby tancovali na stole nahé, tak sa možno pozrie ale nedotkne. A teda z úcty k tebe by ti ani nepovedal spoznal som tri nové baby, za predpokladu, že ho s tým nebudeš nonstop otravovat

Strana
z2