Vadilo by vám na mužovi ráčkovanie?
Vadilo by vám na mužovi ráčkovanie?
Išli by ste na rande s mužom, ktorý má takúto vadu, ktorý nevie dobre povedať "r"?
Alebo by ste to nebrali ako prekážku
Napíšte ďakujem
@rozkvet1 chceš mi povedať, že žena ktorá račkuje nemôže byť učiteľka? 🤣 Ale predstavujem si, že ľudia s tvojím prístupom vychovávajú deti 😏
@dominikamacakova ja deti nemám ani mať nebudem, takže v pohode. A ver že žiadna mamička by nechcela aby ich deti učil niekto kto nevie R lebo deti opakujú a mohli by to od učiteľky odchytiť. Viem že si až príliš nad vecou, ale toto sú fakty🙂
@rozkvet1 mám deti dve a nevadilo by mi kebyže ich učí pani učiteľka ktorá rackuje🫣neviem ako môžeš takto zovseobecnovat
@dominikamacakova A moze? Ved deti posielaju na logopediu kvoli hocijakej malickej chybe vo vyslovnosti. Rackujuca ucitelka rozhodne na 1. stupni rozhodne nie.
@dominikamacakova fakt si neviem predstaviť ráčkujúcu/koktajúcu/šušľajúcu alebo inak foneticky defektnú učiteľku na prvom stupni, kedy je pre deti absolútne nevyhnutná bezchybná artikulácia a výslovnosť.
@dominikamacakova Dcera tretiacka ma take tvrdsie R ale nerackuje, ma ho lebo je bilingualna a hovori anglicky. Sice mala najviac hlasov od deti v triede v recitacnej sutazi, ale ucitelka ju dalej neposunula do skolskeho kola, vybrala ine dieta prave kvoli tomu R, ze to nie je perfektne. Respektujem
Teraz si zober, ze by ta ucitelka rackovala, ako by to asi vyzeralo
@mircalla pre boha, ale to je recitačná súťaž...
@dominikamacakova čo s tým majú voľby (ktorých sa mimochodom ja nezúčastňujem, pretože na SK nežijem) to fakt nechápem... Boh skôr s tebou, keď dokážeš nachádzať takéto trhnuté korelácie...
@tiezjedna čo? Že je to úplne tupý názor na úrovni, že ryšavé ženy by sa mali upaľovať na hranici a ľaváci preúčať na pravákov 😏 A takýto ľudia majú volebné právo...
@dominikamacakova a všimla si si, že bavíme o učiteľoch na prvom stupni ZŠ, resp. učiteľoch prvých - druhých ročníkov, alebo máš od nasratia taký blackout, že si to prehliadla??
@tiezjedna moja triedna učiteľka zo základnej račkovala, teraz je riaditeľka tej školy a nabudúci rok k nej nastupuje moja dcéra do prvého ročníka. Bude jej triedna tak teraz neviem či ideme spísať petíciu za jej odvolanie lebo nevie správne vysloviť R , alebo moju dcéru dám do inej školy, čo myslíš 🙏
Ešte je možnosť ukameňovania.
@dominikamacakova neviem, čo ťa tak pohoršuje. Zjavne sa ťa to osobne dotklo, ale to si musíš vyriešiť ty. Mimochodom, aj tí najšikovnejší adepti na pilotov stíhačiek, ktorým je diagnostikovaná očná vada, sa musia zmieriť s tým, že skončia napríklad ako meteorológovia, a na odbornosti im to rozhodne nič neuberá, len si musia nájsť iný obor realizácie...
@dominikamacakova chápem že máš asi privysoká ego ale treba si vedieť priznať určité veci. Neviem si predstaviť že rackujuca učiteľka bude diktovať diktát. Žiaci na druhom stupni možno budu rozumieť na prvýkrát ale deti na prvom to budú mať horšie. Nechceš si pripustiť že my rackujuci máme nevýhodu v určitých smeroch, ja som si to pripustila a zmierila sa s tým a žije sa mi lepšie.
Alebo je ešte dosť možné že tvoje R nie je až tak zlé. Ale my co ho vyslovuje katastrofálne (v mojom prípade ako CH) opravdu učitelia byť nemôžme
@dominikamacakova Ano, to je len recitacna sutaz. O nic nejde. Ucitelka s recovou vadou pre prvakov , po ktorej to deti mozu nespravne vyslovovat je ovela vacsi problem
Tvoje odpovede o upalovani su z kategorie hysterickych. Nevidim problem na strednej skole ci na 2. stupni
Mimochodom tuto vladu som nevolila, uz sa nevies ovladat a zachadzas to fakt absurdit.
@rozkvet1 Mas absolutnu pravdu.
@dominikamacakova že chatgpt...ok😂 ty máš fakt dosť😂👍A stále si nepochopila pointu, len si melieš svoje... Bavili sme sa o učiteľoch najnižších ročníkov prvého stupňa ZŠ. Ale nechaj tak, tvoja kapacita je evidentne značne obmedzená.
@dominikamacakova a nech sa páči...
@dominikamacakova Chat GP? Wau.
@dominikamacakova Tu mas nazor z inej temy. Zbytocne sa hadzes o zem
@mircalla chatgpt je vau, ale nejaká evelymn je čo? 🤣🤣🤣 normálne odpadla som
@tiezjedna ten bod č 3? Takéto deti ale vychovávajú ľudia ako ty. Zamysli sa nad sebou 😏
@dominikamacakova Evelyn je od fachu, keby si si dala namahu a precitala prispevok. Do toho chatu GP si sa nenamahala dat ani 1. stupen. Nemas absolutne ziadne argumenty, jedine, co vies, je urazat
Ty sa zamysli na sposobom svojej komunikacie, my argumentujeme, ty si hystericka a agresivna
@mircalla je tam napísané 1.stupeň , nauč sa čítať 😄

Ani by mi nenapadlo, že niekto môže račkovanie vidieť ako vyraďovanie kritérium.
Čo ale mne osobne pripadá ako totálny odpudzovač sú niektoré nárečia. Napr. u nás na strednom Považí sa dzéka a céka. 😅 (Cícic venku jar, idzem sa prejsc len v ceplákoch...) Toto keď na mňa niekto vyvalí, tak ho nemôžem brať ako seriózny objekt záujmu. 🤣
Dzékac, gadžovať a spol. je smiešne v nejakej zábavnej relácií. Ale na rande... asi by som ani nedopila čaj. 😅