Váham ohľadom detí a svadby
Som zasnubena 2 roky, priatel je starsi ja mam.strach, kazdy den menim nazor. Neviem ci chcem svadbu a deti,strasne sa bojim. Neviem to ukoncit ani posunut. Mam 30 rokov. Co robit?
@gribka1 tak z lasky, a chcel by sa uz aj usadit
@anonym_autor No vidíš, a to znamená rodinu. Aj tak nechápem tvoju brzdu, keď sa ľúbite a rozumiete si, ste spolu šťastní. Tak prečo tie pochybnosti? Že vaši mali nevydarené manželstvo, no a? Ty ho môžeš mať v poriadku.
@anonym_autor Tak sa rozvedieš, nič zvláštne v tejto dobe. Horšie, že vôbec existuje šanca v tvojej myslí, že budeš chcieť možno raz odísť. Takto zaľúbená nerozmýšľa. No a s týmto postojom sa samozrejme pripravíš o rodinu v budúcnosti, lebo čo ak. A prečo si ťa chce vziať? Chce rodinu, deti, má svoj vek, či z čistej lásky?
@gribka1 tak u mna zalubenie trva rok a potom to iste dokola, ked pride nieco vaznejsie tak utekam
@gribka1 tak u mna zalubenie trva rok a potom to iste dokola, ked pride nieco vaznejsie tak utekam
@anonym_autor vazis si svoju slobodu, v 30.tke a v 50.tke budes svoju slobodu nenavidiet, mozno. Skoc do toho a nenimri sa v tom, 40.rocny uz mohol mat pomaly vnukov, nevyskusas, nevies. Bola som s kamaratkou, syn sa rozisiel s priatelkou, 12.r spolu, 6 rokov byvalu, dom, hypoteka a rozchod.🎊 Ty uz nemas cas na rozmyslanie a nikto tu 🌐nic negarantuje.
@anonym_autor Tak to pri novej známosti radšej na začiatku povedz chlapovi a ptoom nebudeš musieť utekať a radšej si nájdi takého ktorí nebude chcieť sa ženiť a zakladať si rodinu.A ináč aj ja som z rozvedenej rodiny a manželstvom sa ľubime viac a viac z manželom tento rok už budeme mať 19výročie svadby spolu sme už 22rokov.To že sa tvoji rozviedli nemusí to tak byť u teba. A na starobu keď budeš sama alebo svojich bývalých zazrieš časom z rodinkami ťa môže mrzieť.Radšej sa zamysli čo stratíš ak to neskúsiš.Alebo ťa len ten chvíľkový adrenalín láka zaľúbenosť trvá 1rok? To je len fyzická príťažlivosť láska je niečo iné.Časom zrie a len tak po roku nezmyzne.
Ak ti pri ňom občas svietia čevené kontrolky, tak sa zaňho nevydávaj.

@anonym_autor Tak sa rozvedieš, nič zvláštne v tejto dobe. Horšie, že vôbec existuje šanca v tvojej myslí, že budeš chcieť možno raz odísť. Takto zaľúbená nerozmýšľa. No a s týmto postojom sa samozrejme pripravíš o rodinu v budúcnosti, lebo čo ak. A prečo si ťa chce vziať? Chce rodinu, deti, má svoj vek, či z čistej lásky?
@gribka1 tak z lasky, a chcel by sa uz aj usadit