Váš názor na platenie na rande?
ahojte prosim Vas isli by ste na dalsie rande s muzom s ktorym ste absolvovali uz dve schodzky alebo rande alebo ako to nazvat a na kazdom vas nechal zaplatit za seba?.ze zaplatil len svoje a vy ste si za seba musela platit sama_?..lebo mne to proste pride divne a asi som aj ja divna lebo ja na dalsie rande s nim ist nechcem..a zeny v mojom okoli mi nadavaju ze som blba ze len koli tomu...
Bohuzial, toto zacina byt normalne. Ze chlap pozve na rande a zena si to potom zaplati. Co je podla mna dost trapne, hlavne na zaciatku. Lebo ten chlap potom aky spravi dojem? No buran roka podla mna. Lebo ked nema na to, aby zaplatil 2 EUR za zenu na kave, tak to nestoji ani za to, aby som na neho pozrela.
V zahranici je toto uplne bezne, ze neplati, ze kto pozyva ten plati. Proste tam su ludia tak nastaveni, ze kazdy si plati svoje, bez ohladu na to, ci je to rande, stretnutie s rodinou, posedenie s kamaratmi. Ziadne take, ze pozyvam Ta rovna sa platim.
Ja som sa zoznamila teraz s jednym chalanom (nebolo to rande, proste sme sa stretli na cviceni a bavime sa), ktory mi podrobne popisal, ze ako je treba si vsetko prepocitavat, ci sa oplati ist autom do prace ked je zima (a treba odhadzat, oskrabat namrazu, zahriat to auto) a toto stoji peniaze a MHD nestoji tolko, ci sa oplati kupit si nieco v obchode, proste musis rozpocitavat. Ja ked som to pocula, tak som si myslela, ze si zo mna robi srandu. Je slobodny styridsiatnik.
To by uz nedostal ziadnu sancu u mna. Ja si rada za seba zaplatim,ale toto je hulvatstvo
@muchotrafka298, ono to je zrejme tiez dovod, prečo je slobodny a nikto on neho ani bicykel neoprie. Takýchto nevycvalanych skrblikov fakt žiadna pricetna žena nechce. Neviem, kde v zahraničí je to bezne, nestretla som sa s tym nikde. Jasné, že keď vybehneme na obed s kolegami, platí si každý svoje, ale ak niekto pozýva, tak platí.
@muchotrafka298 tu sa mi zastavil rozum. Čo má vlstne ten človek zo života? Pracujem preto,aby som si mohla dovoliť. Nevezmem si tie Eura do hrobu. A žiť takto ako ten pán,že budem rátať každý cent to je podla mna na hlavu. Netvrdím že setrit je zle, ale treba si život užívať nie len prežívať. No 100 ľudí 100 chuti.
@tundra aj to môže byt pravda a asi preto nemá partnerku🙈
@lakebabe nechceš sa o nejaké zážitky kamošiek podeliť? Nech sa zasmejeme 🙂 Už tu aj bolo pár takých diskusií v štýle "najhoršie rande" 🙂
@marseillefan boli aj takí, co si po rande vypytali podiel za benzín, rozratavanie účtov do posledného centa, kamoška bola na prvom rande s chlapom slobodným manažérom s peniazmi a keď išli okolo kaviarne povedala, že by si dala kávu ,tak jej povedal nech si kupi sama caffe to go, lebo nechcel minúť dve eurá, keď mu povedala, ze to zaplatí, chalan ožil a objednal co prišlo pod ruku😄Boli aj takí co si nechali zaplatiť aj za seba a väčšinou sa jednalo o dobre situovaných chlapov. Skôr mam skúsenosť, že chlapi co mali menej dali žene najviac.
@lenkasarka jasne ze kazdy setri. Ale toto mi pride totalny stryko Drzgros. Pritom nezaraba malo penazi, cize nie je “socka” co by nemal na benzin.
@lakebabe nemame my dve rovnake kamosky alebo zname? Lebo ja som tiez pocula x takychto pribehov.
@marseillefan a ešte bonus ked som popri výške brigádovala u nás na ulici v takom miestnom bare prišiel za mnou ku baru sused mladý chalan, že doniesol v mikrotenovom sáčku trochu nescy ci by som ju jemu a jeho rande nezaliala, aby vyzeral, že ju zobral na kávu 😄
@lenkasarka ten clovek ma radost z toho, ze usetril.. to je hlavnou radostou jeho zivota.. ja osobne to tiez nechapem, ale mam takeho otca.. on si ani na jedle nevie pochutit, ked vie, ze stalo peniaze.. viac si vychutna hrianku z chleba, co vytiahol zo smetiaka a odkrojil z neho plesen 🙄 ale este ho vyuzil a mal to zadarmo! 🤒 ludia takehoto zmyslania by sa mali parovat medzi sebou a nezacinat si radsej s nikym inym, lebo to je potom o drzku s nimi zit.. tiez by som mohla rozpravat storky o ne/splachovani zachoda, ci vyberani vody z vane po sprchovani.. omg, to boli casy 😖
@muchotrafka298 to je celoslovenský trend toto v každom meste kde som kedy žila zážitky podobne 😁😁
@lakebabe tak s tymto “kavovym zazitkom” si kralovna tejto diskusie 😂😂😂😂😂
@muchotrafka298 ja som na to už skoro zabudla to som mala 20 rokov 😄 ale zaliala som im ju ešte som mu tam dala aj mlieko nech to ma úroveň 😄 baba celá parádna aké majú rande ale tak bol to sused ale zárobkovo činný a všetci sme sa poznali tak mu nepokazim vecer😄
Som asi staromódna a nevadí mi keď idem do kina a ja kúpim lístky a partner alebo ten s ktorým sa stretnem a idem kúpi jedlo ale prvé rande a on zaplatí len za seba 🙈🙈😂to nie nechcela by som takeho
@reanda panecky to je hrozné naozaj
Nie nesla by som uz ani na druhe rande.
@lakebabe Pecka, nesklamala si 🙂 Na týchto príbehoch sa vždy schuti zasmejem 🙂 Mňa by celkom zaujímalo ako potom tí držgroši žijú vo vzťahu... vieš, ja beriem vzťah ako že sme tím, sme v tom spolu, neviem si predstaviť, že riešim peniaze a pozerám na manželku koľko minula a podobne... či nebodaj rozrátavať účty. Tí dvaja potom ako keby permanentne súperili o každé euro... to musí byť riadne na nervy...
@marseillefan vo vztahu je to potom napriklad o tom, ze muz vycita zene, ze minie viac toaletaku, lebo sa utiera aj po malej potrebe 😀 🤒
@marseillefan ty si tu prvykrat? Pozri si tu temy ako “muz mi nedava peniaze” alebo “rozratavame naklady na zivot na polovicu” alebo “pocas materskej platim vsetko sama”. Takze tam najdes odpoved na otazku, ako tito drzgrosovia ziju.
@reanda uff, ja by som sa asi nedoplatil, lebo sa nielen tiež utieram po malej, ale ešte aj pri veľkej spotrebujem asi kilometer 🙂
@marseillefan neviem u nás sa peniaze takto neriešili, obidvaja míňame na čo uznáte za vhodné ,každý má svoje guilty pleasure , ja babské veci oblecko vlasy blbosti a on športy auta takto si vykrikat každý cent je choré. A vždy sa to ukáže na prvých rande ako to bude ďalej.
Ja by som bola s tou emanciou opatrná. Mam kamarátku ,ktorá bola veľmi 50 50 s frajerom , býval u nej, až kým neostala tehotná a peniaze co mala nasporene na nové auto , že si kupi na materskej , tak za pol roka padli na plienky a jedlo. Z každého nákupu jej doniesol blok a pýtal 50 percent za všetko, po pol roku došli prachy prišiel rodičak, skončilo to tak, že ho vyhodila z domu , ked nebolo na nič a bolo po láske a vrátila sa od pol ročného dieťaťa na full tíme do roboty. Chvalabohu za rodinu co sa starala o malú. A to bol muž s neskutočnú prácou a zárobkom. Takže opatrne s delením vsetkeho
@muchotrafka298 je lakomec, lebo ani svoju rit nechce odviezt autom do práce, radšej sa bude dívať na svoje auto ale jazdiť s ním nebude...

Dievcata,ako chlap absolutne so vsetkym suhlasim👍.Mozno je to tak,ze kazdy den, pozyva nove dievca,no a tym padom,by ho tento biznis model stal vela penazi,preto si plati,kazdy sam🤣🤣🤣.