icon

Vedia vaši partneri o vašej aktivite na Modrom koníku?

hugger
2. jan 2024

Vedia? Poznajú váš nick? Čítajú vaše príspevky?

Veľakrát tu anonymne zdieľame veľmi citlivé témy a rôzne zraniteľnosti ale máme odvahu ukázať sa v takomto svetle tým ktorí nám majú byť najbližší?

Obzvlášť zaujímavé by bolo počuť odpovede od tých z vás čo tu riešite vzťahové problémy s partnerom. Sú OK s tým že na MK riešite aj ich súkromie ? Nie je to forma emocionálnej nevery keď na MK rozoberáme témy ktoré by sme v prvom rade mali riešiť s partnerom?

Ak vaši partneri vedia, ste rovnako otvorení zdieľať s nimi obsah súkromných správ?

A možno trochu pohľad na mužov: Ako by ste reagovali keby váš partner, súčasný alebo možný budúci bol aktívnym prispievateľom na ženskom fóre? Je to red flag? Odradilo by vás to?

Strana
z3
trinityf
2. jan 2024

@madeincssr Napisala som svoj nazor. Skus to prelusknut, lebo nemozem za to, ze som ranila tvoje muzske ego.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
2. jan 2024

Vie. Vie. Neviem,ci a na kolko vadi.

hugger
autor
2. jan 2024

@lili1313 pekný názor, ďakujem

viestta
2. jan 2024

@hugger odpoviem ti aj na druhu cast. Nemalaby som problem ak by na MK bol, ale ako ho poznam neviem co by tu asi tak riesil. A k chlapom na MK? Su tu taki, ktori su uplne v pohode, potom sa tu vyskytuje skupina zufalcov, ktori ale zvycajne skoncia sami (nepochopeni a nechapajuci) alebo su zruseni adminom. Pamatam si ich uz celkom dost. A este je tu zvlastna kategoria nahodnych navstevnikov, ktori si bud MK pomylili so sex portalom alebo zoznamkou pre zadanych aj nezadanych. Dalsi co sa pridu jednorazovo spytat na nejaky problem.

aaadkaaa
2. jan 2024

Moj manzel to vie,ale ja tu nezdielam nic extra sukromne ci emocionalne a uz vobec nehladam rady na partnerske spoluzitie. Hladam tu tak max.rady ohladne zdr.probpemov deti, alebo nejake tipy na nakupy ci pravne rady. Bezne,ked nieco sam nevie, tak povie,nech sa spytam tu😀 ale nikdy sa ma nepytal na nick ani mi tu necita prispevky,ale keby chcel,moze🤣

aaadkaaa
2. jan 2024

A popravde ano, vadilo by mi to. Lebo ako pisem,ked ho nieco zaujima, opyta sa ma a ja zistim. Ale aby tu sedel a vypisoval si so zenami...o com? Taki,co tu rozoberaju svoje vztahove problemy su pre mna zvlastni,takze to by som nezniesla. A veci co jeho zaujimaju v 99% zisti na uplne inych strankach. Ja tiez nie som registrovana na auto moto fore a keby som chcela vediet nieco o mojom aute,zistil by mi to tam on...takze ano,pre mna by to bol red flag, muz na mamickovskom portali, hoci v sucasnoti ma tato stranka ovela sirsi zaber...

madeincssr
2. jan 2024

@aaadkaaa vidis, mna zas zena na auto-moto, ci inom technickom fore, vzdy potesi, ked tam prispeje/prispieva.

majlo1234
2. jan 2024

@hugger tu poslednu cast som si ani neprecitala😂 bolo by mi vrcholne zvlastne, keby to tu cital a prispieval, on sam sa na to pozera zvrchu, ze sa tu rozoberaju vase zenske chjviny. Nakoniec, mna tiez nezaujimaju jeho dristy s kamaratmi o hovne, takze sme zarovno nazorovo

katkaseiner
2. jan 2024

moj muz obcas aj sam povie nech sa opytam na mk 😆

aaadkaaa
2. jan 2024

@madeincssr vidis,zjavne zeny a muzi to maju inak...ahlavne zameranie stranky je ine, tu ozaj casto zeny riesia intimne ci vztahove problemy, pre mna osobne tu muz nema co hladat....ale to som ja...

madeincssr
2. jan 2024

@aaadkaaa mas pravdu. Intimne a vztahove veci sa muzov netykaju. Su to len velke deti 🙃.

karolinakr
2. jan 2024

@grof_monte_christo hahaha tak to sa podarilo 🤣👍

grof_monte_christo
2. jan 2024

@karolinakr Ty čo sa rehoces? 😁

aaadkaaa
2. jan 2024

@madeincssr tykaju,ale tykaju sa ich co sa tyka ich partnerky. Ale prepac,aby tu moj muz cital,ze anca z horneho konca ma vytok a svrbi ju a maru z dolneho konca muz neuspokojuje v posteli...co ja viem....ak by ho toto zaujimalo tak ano,bolo by to pre mna zvlastne...

karolinakr
2. jan 2024

Prosim ťa, ale ty si musiš stát za svojim slovom.Ked vystupuješ verejne, tak maj nejaku hrdosť na to, čo si predviedol..A teraz chceš byt inkognito? Inač tato otazka nema zmysel, jedine žeby dotyčná bola z koníka..

karolinakr
2. jan 2024

A ja to nie som, tak potom neviem, ku komu ideš na vohĺady

zuzanka.zuzu
2. jan 2024

vie že som tu, nick asi nepozná, hoci bežne nájde otvorené okno s rozpísanou správou pod mojím nickom, vôbec a to absolútne vôbec ho nezaujíma čo tu kto píše, už som aj pár krát prečítala niektoré vtipné alebo milé alebo hrozné veci, ani na jednu nijako nereagoval, čiže my nebudeme ten pár čo sa na niečom z koňa pobaví spolu alebo rozoberá vzťahy iných 😀 a k druhej časti - keby tu bol súčasný tak mi to je jedno, my sme spolu už veeelmi dlho takže akurát by ma to prekvapilo lebo toto moc nemusí. keby tu bol nový chlap z rande tak by záležalo ako veľmi a často je aktívny a zapája sa, či má alebo nemá deti, a pod. napríklad bezdetný na koňovi by pre mňa nebol. radšej ho prenechám inej nech v ňom objaví svoj poklad 😉

domkakvet
2. jan 2024

@hugger nemam priatela a nick by som neprezradila.

hugger
autor
2. jan 2024
petra92
2. jan 2024

Vie, občas mu prečítam, čo dokážu vraj svojprávne jedince vypustiť do éteru a riadne sa bavíme.

babkaland
16. máj 2024

Spravne. Tak ako Janka pise. Mna bavi diskutovat a keby som mal zenu, urcite by sme na forach behali obaja (teda aj tu) lebo ja by som pri introvertke nevedel byt, takze moja buduca by mala byt rovnako ukecana ako ja.

simona_racz
18. sep 2025

Však on mi to ukázal. Ja na fóra tohto typu nechodím vôbec. Ani na sociálne siete.

Strana
z3