icon

Vekový rozdiel 20 rokov vo vzťahu

16. mar 2025

Ahojte, este som nebola v takejto situacii ako teraz je to pre mna nove preto by som si vypocula nejake skusenosti od bab ktore to mali podobne. Mam 25 rokov , 4 rocnu dcerku. Spoznala som jedneho muza velmi si pasujeme on rozvedeny a jedno velke dieta jedno mensie ( ja dalsie dieta nechcem, tak mi to vyhovuje) . Ide o to ze som sa donho zalubila randime spolu, aj on ma ma velmi rad , ale ja mam dost obavy ohladom veku. Ja aj on chceme vazny vztah ziadne motacky ani nic , cize ideme na vsetko velmi pomaly rozumne, no z dlhodobeho hladiska neviem ako to mam vnimat on ma 45 teraz ,idealne, ale co ptoom keby som mala ja 40 a on 60 , v hlave mam stale tieto otazniky .. mate niektora 20 rocny rozdiel a fungujete ? Ten chlap to “ stiha” s mladsou aj v neskorsom veku? ..rada si vypocujem

Strana
z3
aduskalac
19. mar 2025

@valise moja reč presne tak,medzi nami je 23r rozdiel 25rokov sme spolu,máme 2 uz dospelé deti,môj muž už má 68 ale teda niektorý mladí by nezvládli ti čo on,je športovec tréningy ,zápasy,pracuje 8h denne vonku či v zime či v lete,keď príde z roboty nesedí pred tv ,so všetkým mi pomoze ak treba,chodil by stále po turach,výletoch ,a presne ako píšeš snáď 70% mojich rovesníkov ,kamarátiek je rozvedenych alebo majú deti aj s tromi mužmi,neustále sa sťažujú akí sú ich muži lenivý,pijú nepomáhajú ,nadávajú si jeden druhému,takže ani vzťah medzi rovesníkmi nemusí vydržať ,vzťah nieje o veku ale porozumení a dôvere

natalyya
19. mar 2025

Ja som v podobnej situacii, mam 23, moj partner 44. Sme spolu rok. Ja mam 3rocnu dcerku, on deti nema. Tiez som sem prisla pre rady vlani, pretoze som mala pochybnosti. Teda kvoli tomu vekovemu rozdielu. A tiez mi radili aj tak aj tak.
Zatial sme spolu, a prestala som riesit, ze co mozno bude o 5 alebo 10 alebo 20 rokov. Proste si uzivam doteraz najkrajsie obdobie mojho zivota.
A co sa tyka toho "stihania" s mladsou, no stiha to este viac ako ja, a to nemyslim len jednu konkretnu oblast zivota.

janickacrazy
19. mar 2025

@natalyya to samozrejme, že stiha teraz, veď má len 44, uvidíš za 10-20 rokov, ak vôbec ešte budete spolu

valise
19. mar 2025

@janickacrazy a aku ma istotu , ze by bola s muzom, ktory je jej rovesnik aj o 10-20 rokov?

janickacrazy
19. mar 2025

@valise žiadnu istotu nemá samozrejme, ani s jedným ani s druhým, človek nikdy nevie, čo sa môže stať

Strana
z3