icon

Veríte manželovi na sto percent?

10. júl 2026

Verite svojmu mužovi na 100%, že vás nepodvadza a nikdy nepovedie?

sense
Včera o 07:48

Ruku do ohňa by som nedala takže na 100% nie, len tak 99,99%

anonym_f7598a
Včera o 08:09
@mandzula

@anonym_f7598a Vies co, nie, v beznom zivote to neriesim ani v podvedomi, nechystam si zalozny plan a ani nerobim ziadne kroky. Riesim to len v okamihu, ked je polozena otazka ako tu napriklad. Vtedy sa nad tym racionalne zamyslim a uvedomim si, ze nad jeho konanim nemam ziadnu moc.

@mandzula a chcela by si mať nad jeho konaním moc?

mandzula
Včera o 08:18
@anonym_f7598a

@mandzula a chcela by si mať nad jeho konaním moc?

@anonym_f7598a Samozrejme, ze nie.

anonym_8bf099
Včera o 09:45

99% ano. Ale 100% isto nie 🙈🙈 to uz nie je dovera ale naivita.
Ani po 20rokoch.

anonym_f980d7
Včera o 10:58

Nie .

kiki68
Včera o 13:00
@matkahelka

@mandzula suhlasim, skvely priklad. pre mna je naivne a smiesne pocut, "verim mu, lebo ho poznam 10-15-20-x rokov". ludia sa rokmi menia. bez ohladu na pohlavie.

@matkahelka co sa na nich meni? Mimo tych, co schytaju nejaku diagnozu a to realne meni mozog a telo. Ten zvysok vzdy bol taky, len to nebolo tak vidno.

anonym_0db242
Včera o 13:27

@anonym_autor Síce muža nemám ( chvalabohu), ale veriť mužovi na 100 % ako tu poniektoré píšu je ťažký level hlúposti a naivity

anonym_50c3d0
Včera o 14:10
@tenerifka

Nie. A neverim ani sebe. Je to len o tom, ci ma ten, co slubil vernist pred oltarom, v zivote take stastie, ze nestretne neskor niekoho, kvoli ktoremu stoji za to tuto vernost porusit. Aj pre toho najzarytejsie verneho cloveka existuje na svete niekto, kto by dokazal manzelstvo rozbit....

@tenerifka
Presne si to vystihla... Ako sa hovori, never nikomu, ani sebe samému. Človek nie je stroj, robi chyby. Človek sa časom mení, menia sa aj priority, sny a vášne.

anonym_35c1db
Včera o 14:20
@anonym_0bfe6a

Verite svojej manzelke, ze vas raz neokradne na BSM? :D Nevera ta nic nestoji, len iluzie.

@anonym_0bfe6a ako sa dá okradnúť na BSM?

anonym_35c1db
Včera o 14:25
@marianarem

@anonym_autor Ja verim. Moj muz ma tasku na laptop, ktora ma mozno uz 20 rokov, je uz extremne znicena, flakata, vystrapkana, vysuchana, ma diery. Uz sa ju niekolkokrat pokusal vymenit, ale ziadna mu nepripada taka dobra, ako tato stara, na ktoru si zvykol. Taky muz len tak nevymeni ani zenu, na ktoru si uz zvykol 🙂

@marianarem aj môj ex chodil vo svojich veciach až kým som mu ich nevyhodila, miloval ich a nechcel sa ich vzdať, a aj tak ma podvádzal 🙂

anonym_35c1db
Včera o 14:28

Závidím vám dámy tu naivitu, že ten môj by to nedokázall a nieje ten typ a podobne 🙂
Naozaj úprimne vám závidím 🙂
Ľahšie sa vám žije v nevedomosti.

anonym_0bfe6a
Včera o 14:46
@anonym_35c1db

@anonym_0bfe6a ako sa dá okradnúť na BSM?

@anonym_35c1db Tak ze do neho neprispejes ani eurom, ale chces polovicu vsetkeho ...

anonym_02ebe3
Včera o 14:49

Podľa toho, co vidím vo svojom okolí a to aj medzi ľuďmi, za ktorych by som tu ruku do ohňa dala, tak 100% určite nie. Vždy môže prísť nejaká okolnosť, nejaká kríza... Nechcem to rozvádzať do detailov, ale zlatá nevedomosť niekedy. 🙈

anonym_35c1db
Včera o 14:53
@anonym_0bfe6a

@anonym_35c1db Tak ze do neho neprispejes ani eurom, ale chces polovicu vsetkeho ...

@anonym_0bfe6a keď sa žena stará o malé deti a domácnosť a muž chodí do práce a zarába, žena prispieva starostlivosťou aj o JEHO deti a JEHO domácnosť. Práve vďaka nej on môže chodiť do práce a zarábať. Keby ona chcela ísť tiež do práce, musel by byť doma s deťmi muž. Ak myslíš toto .
Práve preto vznikli nám, by ten čo ostane na materskej nevyšiel naprázdno. Nehovoriac o tom, že žene sa tým znižuje dôchodok a kvôli dlhej prestávke v práci sa aj znižuje jej pracovná hodnota, prax a tym aj plat.

anonym_0bfe6a
Včera o 14:58
@anonym_35c1db

@anonym_0bfe6a keď sa žena stará o malé deti a domácnosť a muž chodí do práce a zarába, žena prispieva starostlivosťou aj o JEHO deti a JEHO domácnosť. Práve vďaka nej on môže chodiť do práce a zarábať. Keby ona chcela ísť tiež do práce, musel by byť doma s deťmi muž. Ak myslíš toto .
Práve preto vznikli nám, by ten čo ostane na materskej nevyšiel naprázdno. Nehovoriac o tom, že žene sa tým znižuje dôchodok a kvôli dlhej prestávke v práci sa aj znižuje jej pracovná hodnota, prax a tym aj plat.

@anonym_35c1db Najskor clovek musi ist do prace a to, co robi vo volnom case - deti a kolko ich ma, upratovanie, ... je jeho vec. Bud ju robi sam zadarmo, alebo si niekoho najme. V obchode sa neda platit s vatikanskou menou s panboh zaplat. A peniaze ziskas len v praci, ked nieco vyprodukujes. Nikto ti nebude platit, za pozeranie serialov a starost o vlastne deti (mimo pridavkov a casovo obmedzeneho rodicaku). Ak sa dvaja dohodnu, ze jeden robi, plati a druhy odmaka vsetko doma, vtedy je to ich vec. Ale skusenost hovori, ze chlapom casto toto vyhovuje, platit a nic doma nerobit a pri rozvode si to rozmysli a zacne spekulovat,..

anonym_35c1db
Včera o 15:08

Neviem či sa rozumieme, lebo raz píšeš v prospech jedného a potom druhého 🫪. Keď je žena doma s deťmi do 3 rokov na rodicaku, je to ako jej práca. Bol si na rodicaku s deťmi? Vieš čo všetko to obnáša? Vlastne ani neviem či si muž či žena.
Keby neboli s matkou doma, museli by im.platit jasle.
Daj reálny príklad teda

double_mom2021
Včera o 16:03
@anonym_35c1db

@anonym_35c1db a prave preto som aj ja sla skor do roboty. Deti mali rok a pol a musela som ist lebo hoc muz dobre zaraba tak co z toho ked by som vysla z cviku a ano zošalela by som 🤣😀

anonym_9aa2f7
Včera o 16:21

@anonym_autor Nie, neverim mu na 100%. Ved za nikoho nemozes dat ruku do ohna. Dokonca ani za seba. Nevies ako v buducnosti v nejakych situaciach zareagujes.

anonym_1ebb9c
Včera o 16:22

@anonym_autor nie

anonym_9aa2f7
Včera o 16:24
@anonym_46dd4d

Ak by som mu neverila, nie som s nim. A myslim to tak ako to aj pisem. Ci fakt mat manzela, a akoze neverit mu v takychto zasadnych veciach - to je NACO dobre?

Takze - zatial verim, nemam dovod nie. Ak by som ziskala pochybnosti a doveru stratila, uz manzelom nie je.

@anonym_46dd4d Cize, uz keby si mala len pochybnosti by si sa s nim rozisla ? Aj keby sa potvrdilo ze pochybnosti boli neopodstatnene ?

anonym_1a8f9a
Včera o 16:26

Na 100% sa nedá veriť nikomu. Hlavne mužovi nie.

zuzana76
Včera o 16:26

ano

anonym_46dd4d
Včera o 17:00
@anonym_9aa2f7

@anonym_46dd4d Cize, uz keby si mala len pochybnosti by si sa s nim rozisla ? Aj keby sa potvrdilo ze pochybnosti boli neopodstatnene ?

@anonym_9aa2f7 bud niekomu veris, alebo mu neveris. Ako je to prosim Ta vo vztahu k niekomu (to je jedno ci manzel, sef alebo kamarat) ze mu "mozno veris, lebo si si nie ista"? 🤔 To teraz naozaj sa pytam, lebo ja v zivote takych ludi nemam.

matkahelka
Včera o 17:05
@kiki68

@matkahelka co sa na nich meni? Mimo tych, co schytaju nejaku diagnozu a to realne meni mozog a telo. Ten zvysok vzdy bol taky, len to nebolo tak vidno.

@kiki68 asi zijes v nejakej cudnej bubline, ked sa okolo teba rokmi menia len ludia s diagnozami. priridzene sa ludia vekom menia. vacsina ludi (alebo aj vsetci), kt. poznam 20 + rokov sa za tie roky zmenili. a nemaju ziadnu diagnozu. aj ja som ina ako som bola pred 20 rokmi a nemam ziadnu diagnozu. ludia sa menia prave tym vekom, skusenostami, okolnostami, prostredim, tym, co prezivaju.je to uplne prirodzeny proces.prave preto tvrdit, ze niekoho poznam 20 rokov, tak viem, co od neho mozem ocakavat, je smiesne, hlupe a naivne zaroven.

ria_sprout
Včera o 17:28

Som s mojím mužom 25rokov a myslím že na 100% sa nedá veriť nikdy nikomu, ani sebe. V ničom. Bohužiaľ to je realita.

luccija
Včera o 17:33
@matkahelka

@kiki68 asi zijes v nejakej cudnej bubline, ked sa okolo teba rokmi menia len ludia s diagnozami. priridzene sa ludia vekom menia. vacsina ludi (alebo aj vsetci), kt. poznam 20 + rokov sa za tie roky zmenili. a nemaju ziadnu diagnozu. aj ja som ina ako som bola pred 20 rokmi a nemam ziadnu diagnozu. ludia sa menia prave tym vekom, skusenostami, okolnostami, prostredim, tym, co prezivaju.je to uplne prirodzeny proces.prave preto tvrdit, ze niekoho poznam 20 rokov, tak viem, co od neho mozem ocakavat, je smiesne, hlupe a naivne zaroven.

@matkahelka tiež to tak vidím ako píšeš ..veľa ľudí okolo 50 tky bilancuje, deti veľké, doma nuda.Vsetci sa menia vekom, skúsenosťami tie vlastnosti, ktoré som mala na ňom rada na začiatku teraz už očakávam niečo iné, lebo už sme sa posunuli, dieťa vychovali...a ako niekto píše hore ani sebe neverím verím, že môže prísť situácia, že poviem, že chcem iný život.A muž neviem on je hlavne pohodlný a ma rád istotu a ja tiez.Ale ja som nikdy nebola ziarliva mne je to úplne cudzie.

anonym_9aa2f7
Včera o 18:41
@anonym_46dd4d

@anonym_9aa2f7 bud niekomu veris, alebo mu neveris. Ako je to prosim Ta vo vztahu k niekomu (to je jedno ci manzel, sef alebo kamarat) ze mu "mozno veris, lebo si si nie ista"? 🤔 To teraz naozaj sa pytam, lebo ja v zivote takych ludi nemam.

@anonym_46dd4d Mat pochybnosti o tom ze mi je manzel verny a mat istotu ze mi je neverny je snad rozdiel nie ? Si neviem predstavit, ze sa rozidem s niekym s kym sa milujeme, name spolu deti, rodinu, aktivity, priste zdielame spolocny zivot v dobrom i zlom niekolo rokov, prip.desuatok rokov a ja mu poviem zbohom, lebo mam pochybnosti ? Tak snad sa to snazim nejako si overit, uistit sa ako to naozaj je. Moje pochybnosti sa bud potvrdia, alebo nepotvrdia.

anonym_9aa2f7
Včera o 18:48
@anonym_46dd4d

@anonym_46dd4d
"...Ak by som ziskala pochybnosti a doveru stratila, uz manzelom nie je."...ja len reagujem na to, ze pochybnosti nie su istota a pravda.

anonym_824496
Včera o 19:41

verila som….. sklamal ma velmi a to je clovek s hodnotami…. uz neverim a ani nikdy nebudem

anonym_1e54a3
Včera o 20:05

Mojho muza lubim. Dala by som za neho zivot. Je to moja spriaznena dusa. Ale na 100 % neverim ani sama sebe. Takze mam par eur rezervu na zaplatenie najmu a novy zaciatok, keby sa vsetko posralo jeho alebo mojou vinou a aj vdaka tomu v noci pokojnejsie spavam.