icon

Vianočné plány narušené neistotou vo vzťahu

6. dec 2025

Je mi smutno z jednej veci, som z toho zmatená a neviem, ako to chápat. Od leta mám jeden šťastný vztah. Aspoň som myslela, že je šťastný. Od septembra mi tvrdí a slubuje, že Vianoce i Silvester budeme spolu. Zrazu začal cuvat a že nevie, uvidí sa...takže neistota. Mrzí mna to tým viac, že spolu velmi nebyvame, on pracuje v Prahe a ja som v Prešove, cize velká dialka. A to som chystala prekvapenie, že mu oznámim, že mna v Prešove nic nedrzi a odidem do Prahy za ním, on už tam býva v podnájme v jednom peknom byte. Už som pozerala na nete pracovne ponuky a úplná paráda. Kdeze Presov, tam skapal pes. Hned po Novom roku som chcela na tom začat pracovat. Ale takto teda neviem. Stále mi vysvetluje, že musí a rodinou, a to má 37 rokov, že je tak každý rok (no tak raz musí nastat čas to zmenit). Co viem, tak jeho matka je hrozná povaha, vždy musí byt po jej, akonahle nie je, využíva vsetky možné zbrane, aby dosiahla svoje a on sa jej boji? Ale neviem presne..Este upresním, že od oktobra sa teším, kupeny nový stromcek aj ked umelý, ale ako živý, plno ozdob, kolekcie a začínam piect, on o tom vie a že co? No tak budem sediet pri nom sama.

Strana
z2
lilinka76
6. dec 2025
@anonym_autor

@enmery potom nechápem, preco mi to sluboval a vedel, ako to mám, alebo mateř zavelila, tak on skáče ako ona píska.

@anonym_autor A si si istá, že chceš mať takúto svokru? Keď ani synáčik jej nevie určiť hranice...

svetlonos
6. dec 2025

@anonym_autor
chkapa, ktory v 37 rokoch nema orestrihnutu pupocnu snuru, posli do prdele. Nie nebude to keosie nikdy. On uz partnerku má - matku! Nie je schopny sa jej postavit. Na co ti je takyto pseudochlap??
Urib si pekne Vianoce aj sama so stromcekom aj pekne darceky si nakup. Vzdy lepsie ako mat po boku takehoto mamlasa.
A naviac, ty z Popradu, on z Prahy - nema tam zenu a deti?

enmery
6. dec 2025
@svetlonos

@anonym_autor
chkapa, ktory v 37 rokoch nema orestrihnutu pupocnu snuru, posli do prdele. Nie nebude to keosie nikdy. On uz partnerku má - matku! Nie je schopny sa jej postavit. Na co ti je takyto pseudochlap??
Urib si pekne Vianoce aj sama so stromcekom aj pekne darceky si nakup. Vzdy lepsie ako mat po boku takehoto mamlasa.

@svetlonos Ona je v Prešove😂

autor
6. dec 2025
@svetlonos

@anonym_autor

@svetlonos tak o žene a detoch by asi jeho rodina vedela. A je z Popradu on a my sme sa poznali, este kým v Prahe nebol.

svetlonos
6. dec 2025
@enmery

@anonym_autor Lebo nikto Ti nemôže dať toľko, ako Ti ja sľúbim. A tebe to stačí.

@enmery
keby som neverila svojmu otcovi, som presvedcena, ze si moja zatajena sestra a vychovaval ta moj otec 🤣🤣🤣 - mas veomi pidobne nazory rym mojim 😁.

svetlonos
6. dec 2025
@anonym_autor

@svetlonos tak o žene a detoch by asi jeho rodina vedela. A je z Popradu on a my sme sa poznali, este kým v Prahe nebol.

@anonym_autor
no pozri sa, toto nie je husband material! Vies si najst v Prahe pracu a tahat sama ubytovanie a zvysok? Chod, nezavisle od tohoto "super" panáčika.
Ale na druhej strane, nakvartirovat sa niekomu po tak kratkom case do bytu je masaker, tiez by som sa zlakla.
To ti pisem ako osoba, ktora po 26tke mala 2 vzrahy s bleskurychlym zaciatkom... A mat taku "svokrušu", ani keby mi ho zlatom vyvazili - nechcem ho!

enmery
6. dec 2025
@svetlonos

@enmery
keby som neverila svojmu otcovi, som presvedcena, ze si moja zatajena sestra a vychovaval ta moj otec 🤣🤣🤣 - mas veomi pidobne nazory rym mojim 😁.

@svetlonos 🫠

betulinka1
6. dec 2025

@anonym_autor Vianoce chapem. Tiez som si pol roku nikdy nikoho netrepala k rodicom. Ale co nechapem je Silvester. Ved to patri skor k partnerke ako k rodicom.

btus
6. dec 2025
@janinah

@btus u nas podobne,na vianoce pol roka randenia,sviatkoval kazdy s rodicmi,vo februari zasnuby,v maji svadba...ale nepchala som sa mu do bytu😉

@janinah my sme zásnuby a svadbu mali až o dva roky. 🙂

anonym_9866d0
6. dec 2025

@anonym_autor Toto nie je vzťah pre Teba. Nemá to žiadnu budúcnosť. Aspoň podľa mňa. Možno si si všetko zidealizovala...si šikovná a určite aj milá, sympatická baba, nájdeš si lepšieho.

tinka3435
6. dec 2025

Chová sa na 15 nie na 37 alebo je tom čosi iné

autor
7. dec 2025

Vsetci píšete, že sa zlakol spolocneho byvania, no zatial sme sa o tom nebavili. Je to taky moj nápad, aj tak tu nemám od januara prácu a ziadne vazby, nic. Nie je dovod bývat tu dalej. A jeho mama? Takmer vždy, ked je doma v Poprade, tak stojí unho, ked si mnou telefonuje a diriguje ho, stále nech skončí, musia spolu do obchodu, do lekarne, neviem kam vsade, nech to plozi a kto som, co som, aku mám povest, na to jej povie, že mna nepozná, tak nech nesudi predbežne, asi chápem jeho otca, preco sa rozviedol a utiekol od nej co najdalej. Takže asi nakázala, že bude stále doma, tak musí zostat doma. A tie reci, ani mne sa to nepaci, nevyhovuje, ale musí to tak byt.

autor
7. dec 2025
@betulinka1

@anonym_autor Vianoce chapem. Tiez som si pol roku nikdy nikoho netrepala k rodicom. Ale co nechapem je Silvester. Ved to patri skor k partnerke ako k rodicom.

@betulinka1 Vianoce by sme boli iba my dvaja, ziadni rodičia.

autor
7. dec 2025
@anonym_9866d0

@anonym_autor Toto nie je vzťah pre Teba. Nemá to žiadnu budúcnosť. Aspoň podľa mňa. Možno si si všetko zidealizovala...si šikovná a určite aj milá, sympatická baba, nájdeš si lepšieho.

@anonym_9866d0 dakujem..

autor
7. dec 2025
@lilinka76

@anonym_autor A si si istá, že chceš mať takúto svokru? Keď ani synáčik jej nevie určiť hranice...

@lilinka76 no tak taká svokra, to len odstahovat sa nie do Prahy, ale minimálne druha strana sveta.

anonym_9866d0
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_9866d0 dakujem..

@anonym_autor Rozhodnúť sa musíš sama. Ale podľa mňa máš na viac. Určite si nájdeš muža, ktorí ťa bude ľúbiť a zároveň si bude vážiť čo všetko robíš pre Vás 😊

rozculena
7. dec 2025

@anonym_autor toto by som ani moc vzťahom nanazývala....

anonym_9efc3a
7. dec 2025

@anonym_autor Neviem, ako by dopadlo Vaše prekvapko, ale poznám prípad,kde manzelka si už dohodla pohovor, mala aj prísľub škôlky, zamestnávateľ manžela bol ochotný poskytnúť bývanie v jednoizbovom byte, ktorý prenajimal,za veľmi výhodné nájomné a keď to oznámila manželovi,tak ten hľadal len dôvody, že prečo to nepôjde.Neskor vysvitlo,ze manžel dotyčnej mal v Prahe svoj život do ktorého syn a manželka nezapadali

yoginka231
7. dec 2025

Nemiluje ta. Nehcce ta.

anonym_3d9361
8. dec 2025

Téma "Strávit Vianoce spolu či oddelene". Nechápem prečo tomu pripisujete taky vyznam. Poznám páry, ktoré trávili Vianoce s rodičmi, aj keď už spolu bývali a spoločne až ako manželia. A na druhej strane poznám páry, ktoré po krátkej známosti trávili Vianoce vo dvojici. A funguje to tam aj tam. Toto nie je ukazovateľ kvality vzťahu.

autor
8. dec 2025

Tak už som to včera nevydržala a zavolala mu, nech viem ako na tom som. Také hranie na mačku a myš nemusím. A on ako vždy, ked chcem jasné vyjadrenie, habkal a hladal slová, chodil okolo toho, až mu vytrhla z rúk telefon, hadajte kto. Ano, jeho matka. Vraj so synom má svoje plány, ja sa jej tam nezmestím, idú si robit od janára opatrovateľské kurzy (ona aj on), podla mna toto je skor poslanie ako práca a nikdy nehovoril, že by mal ambície opatrovat seniorov. Na to je nutné mat vztah, si ja myslím. Je to práca s ľudmi, navyše staršími. A že pojdu do Rakúska, Nemecka, co ja viem, kde. Splietala tam Fica a neviem koho všetkého, no nonsens. Potom mu telefon dala, začal, že však možem aj ja íst niekam, nech mu dám vediet. No zložila som. Ale možno ten vztah bol dobrý na to, že by so odišla do Prahy? Koniec koncov, tam možem aj bez neho. A ten nápad sa mi pozdáva čím viac. Večer prišla ku mne kamoška, tá sa smiala až ju prehlo a gratulovala mi k ukončeniu vztahu v milostnom trojuholníku, kde by sokyna bola matka a to je ťažký kaliber.

Strana
z2