icon

Vianočný darček pre chalana, s ktorým som sa nestretla: Čo vybrať?

timea_hajasova
14. dec 2024

Prosím Vás poraďte už dlhšie som v kontakte s jedným chalanom, len sme sa ešte nestretli nakoľko nás delí 110km. On naplánoval, že ak súhlasím mohli by sme cez víkend vybehnúť na jeden alebo dva dni spolu na vianočné trhy do nejakého veľkomesta (Praha alebo Viedeň). Síce mi to prišlo asi rýchlo hneď sa takto hrnúť spolu niekam a zároveň sa vidieť prvýkrát v živote osobne. No nenútil ma, milo povedal, že pokiaľ nesúhlasím, bude to rešpektovať. Ale problém je taký, že keby ideme on bude mať cez tie dni meniny a neviem či mu mám niečo kúpiť a aj keď, tak čo, niečo na trhoch? (lebo objednávka mi už aj tak nestihne žiadna prísť) Značková voňavka nie je asi priveľa takto hneď zhurta? Či stačí niečo malé na trhoch? Niečo, čo zistím, že má rád? Neviem či by niečo čakal, lebo keď sme sa dnes bavili niečo o Vianociach a darčekoch pre známych, tak mi sám od seba len tak napísal, že on by odomňa nič nechcel, že skôr by dal mne. Úprimne, ja pre neho ani nič nemám, keďže proste to nie je žiadny vzťah ešte ani nič, len si píšeme:/. A nechcem za do niečoho hneď rýchlo hrnúť, lebo ako rýchlo to začne, tak rýchlo to aj skončí. Poraďťe aj na Vianoce a aj na tie meniny prosím. Ďakujem!!!

barka1
14. dec 2024

@frflos_nespokojny tak "rande" bolo kedysi označenie schodzky s opačným pohlavím za ucelom spoznavania....ale ja už som stará, nová doba = nové významy starých slov

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@mameha7 tak bude trosku ine.

elli333
14. dec 2024

Darcek ziaden a prve rande max kava polhodinka, hodinka. Vobec nevies ci si budete osobne sympaticki a byt potom spolu dva dni bude riadne neprijemne. Zvlast ak sa stane, ze ty jemu budes sympaticka az az a on tebe ani omylom. To estelen bude pruser, ono je to neprijemne aj na tu hodinu nieto este 2dni v cudzom meste. Ja by som spozornela uz pritom, ze on je moc hrrr, po 2tyzdnoch pisania. V pohode chlap vie, ze osobne si sadnut nemusite a 2tyzdne je nato aby bol hrrr prilis malo 🙂 a hlavne, ze na prve rande naozaj kratka kava uplne postaci. Bez darcekov, max on tebe keby kvety priniesol ako spravny romantik 😀

petracandle
14. dec 2024

@timea_hajasova čo si sa zbláznila - ísť na 2 dni s človekom, ktorého si nikdy predtým nevidela?! Môže byť škaredý, smradľavý atď.
A prečo by si ty mala za ním chodiť- veď nech sa chlapec snaží!
A vôbec...načo si začínať vzťah s niekym, kto žije takú diaľku. Keby sa už poznáte a lubite sa, tak je to iné, ale dobrovoľne ísť do vzťahu na diaľku?
Stretni sa s ním doma v TN a kúp mu jedine tak čokoládu

mimirka32
14. dec 2024

@timea_hajasova ja som si takto pisala ked som este bola mladsia a nezadana a ked sa chcel niekto stretnut, pekne dosiel za mnou. Aj z Nemecka. A nie ze ja niekam. Ved ty si zena, ty ides do vacsieho rizika. A mne to pride, ze chlapec chce ist do ineho mesta, aby ste tam aj prespali. Davaj pozor a trvaj na tom, ze prvykrat nech pride on za tebou. Potom neskor sa mozete stretavat aj inde

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@barka1 ano ale bola ina doba. treba mat osi aj usi otvorene

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@mimirka32 inak co som si vsimol je to ine. dnes su asi chlapci lenivy alebo ako to nazvat.
babenky chodia za nimi

bystrozraky
14. dec 2024

Určite nič nekupuj. Bolo by to too much a určite by z toho vyplynulo viac negativ ako pozitív. Sám ti napísal, že nič nechce (hehe uvedom si, ze on má tú istú dilemu ako ty...). Ak ti náhodou niečo dá, tak ho pozvi na niečo priamo na mieste a povedz mu, že to musí prijať, lebo aj on niečo kúpil 🙂 Hlavne sa dobre zabávaj a postupne spoznávaj jeho správanie. To je všetko. Uži si to.👍

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@frflos_nespokojny no u mna uz bolo aj to, ale to uz davno dozadu, este ked som bola ze totalne neskúsená a teraz si uvedomuje ze este sprostejsia, raz som sa po skole v daždi autobusom zo stanice z tn na prve stretnutie trepala za chalanom do prievidze lebo on nemal cas prist haha strasne som bola blbá, na to uz sa snazim aj zabudnúť😂 ale aspon sa smejem, chlapec ma čakal na stanici, isli sme do kauflandu kupit najlacnejšie víno v zľave a slane chrumky a sedeli pod altankom pri benzinke… nechapem ako som sa k tomu mohla znížiť, teraz by toto u mna neprešlo uz… VOBEC

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@timea_hajasova 🙂 preto sa treba poucit a rozmyslat

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@petracandle no ta diaľka je druha vec, ja uz som bola vo vzťahu na diaľku aaa u mna je vernosť na prvom mieste ci sme od seba 400km alebo 5km… ale chlapec si robil co chcel a klamal mi a ja som este za nim odchádzala na vikendy a k jeho rodicom lebo u nas spávať nemohol a jemu to aj viac vyhovovalo… teraz mam aj problem mat dôveru vo vzťahu, z mojej strany je to ciste, nedokazala by som byt neverná, nemam to v sebe, no bojim sa uz chalanov, lebo vedia hrat hru, ked si chcu dievca získať a niektori to vedia az moc dobre zahrat, aby sa pekne a rychlo namotala, tak ako ja… zrazu som zistila to caro, ake je to milovať niekoho bezpodmienečne a asi aj byt milovaná

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@frflos_nespokojny dnes je to troska inak, nehovorim, su aj výnimky, no ovela menej… niekedy mam pocit, ze chalani chcu ten princess treatment hah

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@timea_hajasova za mojich cias to bolo ine. za frajerkou som chodil stovky kilometrov

bolarazjedna
14. dec 2024

Nečítala som všetko.... Na meniny by som ho pozvala na punc/varené vino/medovinu na trhoch. Na meniny určite nič osobne, ako parfém (ja roky používam tu istú značku a určite má žiadna iná nepotešila).... Keď som sa ja stretávala s manželom a poznali sme sa mesiac, sle ešte sme nechodili spolu, iba randili, tak na meniny som mu urobila rafaello guličky, dala do plechovej dózy a odovzdala, bola to maličkosť ale od srdca a bola v nich práca mojich rúk, môj čas venovaný jemu. Jeho to veľmi potešilo.

e1i
14. dec 2024

@timea_hajasova pisali sme si asi 3 tyzdne cez pokec. Delilo nas 40 km. Kamoska mala listky do divadla,skusila som ho pozvat (bola aj kamoska so svojou kamoskou keby nahodou a vobec to nebolo divne),isiel. Prvy mesiac cca vzdy cez vikend chodil on za mnou. Po 2m chcel aby som prisla ja za nim,ale nechcela som prespavat. Dnes je 8r mojim manzelom a mame 2 uzasne deti.

Tiez som bola rada,ze bol ochotny on urobit prvy krok ze on prisiel za mnou. Po divadle sme este boli na veceru vo dvojici a odviezol ma domov. Nasledujuci pondelok mal narodeniny. Darcek som mu nedavala,iba som poslala sms s prianim.

earlgrey
14. dec 2024

Teba trápi nejaký darček? mňa by skôr trápilo...teda ani nie trápilo, ale bála by som sa ísť s neznámym mužom na neznáme miesto....ale tak to som ja a zažila som vo svojom živote veľa psychopatov a bola som rada, že nevedia o mne skoro nič, kde bývam, čo robím...lebo stretávanie bolo vždy na mieste, ktoré som dobre poznala a bolo tam veľa ľudí...hodinka max. dve hodiny a domov...žiadne odprevádzanie atď.

liv1
14. dec 2024

Meniny cokolada, na Vianoce nic. A v ziadnom pripade s cudzim clovekom niekam na viac dni

timea_hajasova
autor
14. dec 2024

@bolarazjedna anoo presne take nieco som urobila aj ja pri ex, ked sme sa poznali mesiac a mal meniny, urobila som mu take slane kolaciky z kysnuteho cesta, lebo som vedela že má radšej slané ako sladké, doniesla obľúbenú pomazanku zo slovenska a kupila náramky s iniciálami:D

aandrea9
14. dec 2024

@timea_hajasova vás delí IBA 110 km???????? Ved nech sadne do auta, príde do Trenčína, obehnete vianočné trhy, dáte kávu a môže ísť domov🤷‍♀️ Asi som stará škola, ale isto by som nešla len tak naslepo na dva dni s niekym, koho osobne nepoznám. Nech je aj 100x milý.

liv1
14. dec 2024

@timea_hajasova ziadne naramky, aj to je velmi osobne

aandrea9
14. dec 2024

@timea_hajasova teraz čítam, že si píšete 2 týždne. Žena spamataj sa, ten sa nejako ponáhľa s víkendom na hoteli 😂 asi mu je jedno ci ta sklati v Prahe alebo Viedni.

frflos_nespokojny
14. dec 2024

@aandrea9 to ma pobavilo. sklati 😅

jamidea
14. dec 2024

@timea_hajasova darcek mu netreba, ten dostane v podobe noci a tebou, kedze sa s nim ides vyspat. Uvedom si co robis

mirkam3
14. dec 2024

@timea_hajasova dosť z teba kričí zúfalstvo, maj trocha sebaucty a nechaj chlapa nech sa o teba pousiluje. Že si píšete “asi 2 týždňe”? To je koľko v “asi” jazyku? 10 dni? 17dni? Len pre zaujímavosť…

Darček by ma za týchto okolností netrápil vôbec, ved s nim ešte nic nemáš, ani sa nepoznáte. Môžeš mu niečo spontánne kúpiť na tom trhu ak bude stat za to.

Ako ti tu písali baby, na noc by som nikam s takým cudzím človekom sama nešla. Jedine, že si pevne rozhodnutá rozdať si to s cudzincom pred Vianocami, to ale určite ešte stíhaš aj v Trenčíne 🤭. Keď už chceš, tak chod na takýto víkend s kamoškami a na 2h sa od nich odpoj na toto prvé rande. Ak bude chalan fajn, môžte si to ešte okolo Silvestra zopakovať, ak bude slizoun, ktorý ti teraz len píše čo chceš čítať (tak sa javí), kamošky ťa vykúpia. Lebo ak náhodou to bude nejaký úchylák tak pozor aby ta nečakali “pekne sviatky”…

maranta_leuconeura
14. dec 2024

A kde budes spat? Snad nie u neho? Alebo s nim na hoteli? Ja teda nemam nic ani proti sexu na jednu noc ani proti sexu na prvom rande, ale dobre ti radia, je to cudzi clovek, nepoznas ho, nevies ci sa ti bude pacit a uz planujes prespavacku a dvojdnove stretko? A darceky? A platis si predpokladam aj cestu a mozno aj to ubytko? Zlaznila si sa?
Podla toho co pises o svojich predchadzajucich vztahoch opakujes stale tie iste vzorce,silou mocou asi nechces byt sama. Ale prave to by ti skor prospelo, nabeat sebahodnotu a nevrhat sa do vztahu s kazdym, kto o teba zakopne...

mojemenonikto
14. dec 2024

No neviem, dievča moje zlaté, prečo na prvé stretnutie nepríde pekne krásne za tebou tam, kde ty bývaš? Vybehnite si niekde do reštaurácie na večeru, nech ti prinesie kyticu a nech ide na teba pekne pozvoľna, romanticky. Ešte ste sa ani nevideli a už hneď prespávačka. Dúfam, že ti je jasné, čo sa od teba očakáva ak prikývneš. Ja som chlap, ale blikajú mi všetky kontrolky 😁

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@aandrea9 sklatit moze tak bočné rukovete na posteli;) hahaha, tak tvrdil mi nieco ine, ale tak reci ma kazdy

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@mojemenonikto no asi mate pravdu:/, dakujem.

timea_hajasova
autor
15. dec 2024

@jamidea nie nie ja by som sa s nim urcite nevyspala, nemam to v charaktere a on to vie, lebo sme riesili podobnú temu… nie som takyto typ dievcata, hnusí sa mi to a nepotrebujem chytiť nejaku pliagu, zasa si vazim svoje telo.

evcagabi
15. dec 2024

Ja by som sa bala, ze ma zabije 😅 alebo mi nieco urobi. to len ja som taka paranoidna? Jasne, kedysi som aj ja bola taka 'kača sprosta' a robila take blbosti no uz by som teda nemala odvahu