icon

Vplyv poznámok partnera

20. júl 2025

Stala sa taká vec....so snúbencom trávime spolu víkend, všetko bolo super, po obede sme si sadli na záhradu a on mi z čista jasna zahlási, že by som si mala prefarbiť vlasy, lebo ich mám šedivé 🙄😭, ...dodávam že pár vlasov šedivých mám po bokoch,no nič hrozné...mám svetlé dlhé vlasy a fakt nič hrozné . No veľmi sa ma to dotklo...mám 48 rokov a proste pár sedin je podľa mňa ok. Povedala som mu, nech si nájde 20 ročnú jednu vadia šediny a už dve hodiny sa s ním nebavím. Aj som sa vyplakala,faktma to nejakým spôsobom ranilo. Preháňam????

misiak7777
20. júl 2025
@zmrzlinka2021

@mirokub čo znamená o seba sa starať? Ja sa napríklad nemalujem, nepotrebujem to, nechcem si poškodiť pleť o ktorú sa starám.

@zmrzlinka2021 ako si poskodis pleť líčením??

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ivik4
20. júl 2025

Nebud hysterka
Ja mam na jednom mieste sediny od 18tky zo stresu a so starym sa bavime na tom ze ja som sediva a on za chvilu plesaty.

zmrzlinka2021
20. júl 2025
@misiak7777

@zmrzlinka2021 ako si poskodis pleť líčením??

@misiak7777 denne praskovanie? Chémia? Okrem toho máloktorá žena sa vie namaľovať tak aby to nevyzeralo ako omietka.

koniarova
20. júl 2025
@zmrzlinka2021

@misiak7777 denne praskovanie? Chémia? Okrem toho máloktorá žena sa vie namaľovať tak aby to nevyzeralo ako omietka.

@zmrzlinka2021 líčením si pleť určite nepokazíš 😉

maminkadeticiek
20. júl 2025

Nie neurazila,tvoja reakcia bola prehnana.Neboli to prechodove hormony?

lion777
20. júl 2025

Nechaj si to tak, sedive vlasy sú prirodzená vec, ani by ma nehlo. Liať si na hlavu chemikálie.

sszuzu8
20. júl 2025
@anonym_e9b384

@anonym_autor si nepochopila ? chce mať z teba kočku , krásnu ženu, ... to je všetko.

@anonym_e9b384 hlavne by ju mal ľúbiť pre jej vnútro a mala by byť pre neho krásna nech je v akejkoľvek kondícii, či so sedinami alebo bez

koniarova
20. júl 2025
@sszuzu8

@anonym_e9b384 hlavne by ju mal ľúbiť pre jej vnútro a mala by byť pre neho krásna nech je v akejkoľvek kondícii, či so sedinami alebo bez

@sszuzu8 pre boha, to sú kecy.

lion777
20. júl 2025
@koniarova

@sszuzu8 pre boha, to sú kecy.

@koniarova teba tvoj muž neľúbi, pre teba samotnú?

saxana000
20. júl 2025

Ja mam 35 a sedivu pol hlavy ked mi na hlavu zadvieti slnko je to strasne vidiet tiez mi muz sem tam povie mamina uz by si sa mala zafarbit.. nerobim z toho ziadnu traumu

autor
20. júl 2025
@beata_k

A to ti nic nesmie povedat? Ziadna kritika na tvoju osobu sa nepripusta? 48 rocna zena povie, ze takto jej to vyhovuje a hotovo, neruca sa jak pubertacka. Chces aby sa ta bal a radsej hryzol do jazyka aby si nerobils sceny?

@beata_k nieee, máme práveže veľmi krásny a otvorený vzťah ....len povedal to v blbej chvíli,čo aj sám uznal. No v každom prípade si momentálne vlasy aj tak nejdem farbiť, je leto a vysušené sú zo slnka už aj tak dosť. Takže musí zniesť, že budeme obaja s pár šedinami na hlave 🤣🤣.

sense
20. júl 2025

Vzhľadom na Tom že z písaného nevieme akú intonaciu použil ťažko súdiť. Ja osobne by som sa ale neurazila, ale povedala mu že sa mi šediny páčia a zatiaľ to nemienim menit. Ak mi budú prekážať tak si zafarbim. Toto nie je pre mňa niečo čo by mi stalo hrať urazenu a neviem koľko hodín sa s ním nevypravat

koniarova
20. júl 2025
@lion777

@koniarova teba tvoj muž neľúbi, pre teba samotnú?

@lion777 ľúbi. A? To musím vyzerať ako motovidlo? Ja dobre vyzerám hlavne pre seba. 😉

autor
20. júl 2025
@maminkadeticiek

Nie neurazila,tvoja reakcia bola prehnana.Neboli to prechodove hormony?

@maminkadeticiek vek na to síce mám,no v prechode sa byť zatiaľ necítim, chodí mi to ako hodinky každých 29 dní 🍀,...len som to proste od neho nečakala, tak to má asi šokovalo

biba_18
20. júl 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek vek na to síce mám,no v prechode sa byť zatiaľ necítim, chodí mi to ako hodinky každých 29 dní 🍀,...len som to proste od neho nečakala, tak to má asi šokovalo

@anonym_autor perimenopauza sa prejavuje aj zmenou nálad a prílišným prežívaní. ten posledný príspevok je veľmi divný…

tom_i
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
20. júl 2025
@anonym_7eddbe

To si fakt taka labilna? Nikdy si mu nepovedala aby sa ostrihal alebo oholil? Co to mas za vztah ze ti nemoze partner nic povedat lebo reves a rutis sa? 48 rocna zena kokos. Nie ci citlivejsia osobka. Toto je uplne trapna scena zrelej zeny kvoli uplnej kravine

@anonym_7eddbe presne kolkokrat zeny povedia muzom aby sa isli dat uz ostrihat alebo sa oholili. To sa maju rutit kvoli tomu? Toto vyvadza dospela zena?

tom_i
20. júl 2025

@anonym_autor nie nedotklo...ja si vlasy farbim ale občas sa mi nechce ísť ku kaderníčke a keď manžel zahlási kedy sa pôjdeš farbiť? Natrčím ruku so slovami... Bez zrna ani kura nehrabe ... Bez peňazí kaderníčka nerobí 😁 takže sa nezdúvaj .... Vypytaj si 100ku 😁 veď po úprave "hlavy" treba ísť aj na kávu 😁

opica_skorica
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kazdy niekedy nieco tresne a nemysli to nejak v zlom. Tak, ked to uznal, neries. Maj pekny deň.

hopsas
20. júl 2025

@anonym_autor čo blbnes prosím ťa ...ja keby som sa mala urážať za blbé poznámky môjho muža tak som ofucana pol života. Ked mi naposledy povedal že by som mala začať cvičiť, tak som mu na to povedala, že sa mi to neoplati, lebo náhradu zaňho už dávno mám.....ja som si istá že ten tvoj to naozaj nemyslel zle, skrátka videl sivý vlas a myslel si, že by si to mala vedieť aj ty. O nič nejde. A nabudúce sa neurazaj ale mu niečo vtipné odpovedz.

januska12323
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ja netvrdím, že je stará v 48, iba že je to normálny vek na sivé vlasy a ako to vnímajú ostatní je na nich

mimikarol
20. júl 2025

Preháňaš. A na svoj vek by si si toho mala byť vedomá. Ako ťa môže uraziť fakt. Máš šedivé vlasy, si si toho vedomá, mohla si reagovať ako dospelý človek a povedať mu že je to v tvojom veku normálne a farbiť sa nechceš.
Zachovala si sa trápne. Za to revať, nerozprávať sa s ním a zakladať tému na fóre.... Byť chlapom normálne sa zdvihnem a idem domov

sissy27
20. júl 2025

@anonym_autor neexistuje problem, ktory by zena nevedela vyrobit. Si mu nemohla na to normalne odpovedat, ze sa nechces farbit? Alebo sa ho spytat, ci mu to vadi? Hned urazena, oduta, dorevana… nebudes ty v prechode?

rusalkablack
20. júl 2025
@anonym_autor

@petracandle dik za názor, no pár sedin je prirodzené mať. Nebudem kvôli nikomu na seba kydať farbu na vlasy každý mesiac, mám ich dlhé. Zajtra mi čo povie? Že mám vrásky a potom mi čo poradíte??? Ísť na botox??? Ja si myslela , že s milujucim človekom ms byť starnutie ok. A to pritom mi nik 48 netipuje...som štíhla a fakt sa o seba starám. No nevadí...pekný deň kočky

@anonym_autor Nechápem, prečo ťa tu baby hejtujú. Ja citlivá nie som, ale tiež by ma to popudilo. Jedine, keby som žila s dokonalým mužom, bez jednej chybičky, by som sa nad tým zamyslela, ale iba zamyslela... Neletela by som si hneď farbiť vlasy, lebo sa to milostivému uráčilo. Lebo nabudúce ti nájde vrásku na čele, alebo znamienko, ktoré sa mu nepáči.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
abbey1
20. júl 2025

@anonym_autor To naozaj vo vzťahu ľudí v zrelom veku takéto niečo vyvolá hádku?

konikkon
20. júl 2025

@anonym_autor máš 48 rokov ale správaš sa ako 15 ročná. Šedin máš zrejme viac než zopár, na svetlých vlasoch to nie je tak vidno. Každopádne, ak si s tým ok, mala si mu to povedať a nie sa urážať. Chcel ti možno len poradiť a ty z toho robíš drámu.

eeffka
20. júl 2025

@anonym_autor chudak chlap, ty osobka 😂🫢 mam tiez 48 a par sedin, a absolutne sa ma nedotkne ked sa ma muz opyta kedy idem ku kadernicke, mam oci a sama vidim. V tomto veku robit sceny kvoli megahluposti... nuz trapne.

tamitamitami
20. júl 2025

Mňa osobne by to neurazilo, bežne si hovoríme takéto veci 😅.
Ja som dostala minulý týždeň permanentku do fitka a komentár že som krásna, vyzerám super ale vidno že som pribrala 😂. Nevidím dôvod urážať sa, pribrala som z 55 na 60 kg...myslela som si že to až tak nevidno ale teda zjavne áno. Permanentku využijem a som rada že mi úprimne povedal.