Vraj čas všetko hojí
Ahojte, určite ste už počuli o porekadle ,,čas všetko hojí”, stalo sa vam niekedy že to tak nebolo? Niečo čo vás trápi doteraz i ked už prešli roky?
Zo skúsenosti, najťažšie sa hoja rany , ktoré vlastne ani ranami nikdy neboli...premárnené šance, nevypovedané slová, neuskutočnené činy atď .
čas určite hojí rany, ale niektore sa uplne nezahoja, len sa zmierni bolest
Tiež sa toto pýtam veľmi často sama seba či som v poriadku keď to na mňa nezaberá...pred šiestimi rokmi som za jeden mesiac prišla o obe babičky...ktoré som veľmi milovala boli to moje ..no proste spriaznené duše, babičky celým slovom ako to len dokáže obsiahnuť...a neviem, či prešiel deň že by mi nepadla slza za nimi....niekedy v snoch si hovorím že musím im zavolať už dlho som ich nepočula...a potom si uvedomíme že už im nemôžem predsa zavolať...to boli aj celý deň keď sa mi to prisnije....strašne to stále bolí áni si nepripúšťam niekedy že to je už 6 rokov , boli to ako by prešiel iba mesiac...neviem kedy to čas napraví....💔❤️🩹
áno mám tiež taký životný problém... budem trpieť do konca života...
Ano,mam nieco ma bude trapit zrejme do konca zivota a ani cas tie rany nezahoji.
Áno hojí ale jazvy ostávajú navždy
Nie, čas nehoji rany. Určite nie všetky.
Ano, trapia ma veci, ktore pocitujem ako krivdy, toho sa neviem zbavit.
Čas hojí rany tak ,aby človek mohol ďalej žiť.To neznamená, že sa na to zabudne alebo to prestane bolieť
Mne zostali hlboké jazvy, nepomohol ani čas, iba tá bolesť nieje už taká intenzívna
Mne čas nezahojil rany
ano, cas mozno utupi vnimanie, ale to neznamena, ze rany nebolia do konca zivota. :(
Bežná fráza , ale sú veci čo sa nikdy nezahoja najhoršia je strata vlastného dieťaťa , tam sa s tím musíš naučiť žiť , ale stále to v tom srdci veľmi boli vlastná skúsenosť
Áno, je to pravda v tom zmysle, že tá bolesť sa zmierni. Nebude taká ničivá ako, keď sa stala. Minule som bola na prednáške o smrti a tam prednášajúca presne rozprávala o tom, že beprostredne potom, čo jej náhle zomrel manžel, chcela umrieť tiež. S odstupom času už sa na to pozerala inak. Bolí to stále, ale vie žiť ďalej, i keď rana v srdci ostáva. Keby tak nebolo, človek by sa zbláznil. Takže ja s tým súhlasím.
Čas všetko nezahoji, zabudnúť sa nedá nikdy 🙂↕️
Sure.
V niektorých prípadoch to fakt neplatí. Nie všetko ide zahodiť ide zahodiť za hlavu a pohnúť sa ďalej.