icon

Vraj čas všetko hojí

12. apr 2025

Ahojte, určite ste už počuli o porekadle ,,čas všetko hojí”, stalo sa vam niekedy že to tak nebolo? Niečo čo vás trápi doteraz i ked už prešli roky?

moz
Odpoveď bola odstránená
kristina2412
12. apr 2025

Zo skúsenosti, najťažšie sa hoja rany , ktoré vlastne ani ranami nikdy neboli...premárnené šance, nevypovedané slová, neuskutočnené činy atď .

zobaka
12. apr 2025

čas určite hojí rany, ale niektore sa uplne nezahoja, len sa zmierni bolest

miskakyblik
13. apr 2025

Tiež sa toto pýtam veľmi často sama seba či som v poriadku keď to na mňa nezaberá...pred šiestimi rokmi som za jeden mesiac prišla o obe babičky...ktoré som veľmi milovala boli to moje ..no proste spriaznené duše, babičky celým slovom ako to len dokáže obsiahnuť...a neviem, či prešiel deň že by mi nepadla slza za nimi....niekedy v snoch si hovorím že musím im zavolať už dlho som ich nepočula...a potom si uvedomíme že už im nemôžem predsa zavolať...to boli aj celý deň keď sa mi to prisnije....strašne to stále bolí áni si nepripúšťam niekedy že to je už 6 rokov , boli to ako by prešiel iba mesiac...neviem kedy to čas napraví....💔❤️‍🩹

deti95060810
13. apr 2025

áno mám tiež taký životný problém... budem trpieť do konca života...

marca12
13. apr 2025

@moz Mozno pise o smrti velmi blizkeho cloveka. Vtedy cas ozaj nezahoji rany,len ich trosku otupi. Ale je to zial,ktoreho sa uz nezbavis.

marca12
13. apr 2025

Ano,mam nieco ma bude trapit zrejme do konca zivota a ani cas tie rany nezahoji.

googlinqa
13. apr 2025

Áno hojí ale jazvy ostávajú navždy

lucia13022023
13. apr 2025

Nie, čas nehoji rany. Určite nie všetky.

mandzula
13. apr 2025

Ano, trapia ma veci, ktore pocitujem ako krivdy, toho sa neviem zbavit.

minenkaa
13. apr 2025

Čas hojí rany tak ,aby človek mohol ďalej žiť.To neznamená, že sa na to zabudne alebo to prestane bolieť

sante81
13. apr 2025

Mne zostali hlboké jazvy, nepomohol ani čas, iba tá bolesť nieje už taká intenzívna

bielasovicka
13. apr 2025

Mne čas nezahojil rany

balerina2025
13. apr 2025

ano, cas mozno utupi vnimanie, ale to neznamena, ze rany nebolia do konca zivota. :(

andrejka1974
13. apr 2025

Bežná fráza , ale sú veci čo sa nikdy nezahoja najhoršia je strata vlastného dieťaťa , tam sa s tím musíš naučiť žiť , ale stále to v tom srdci veľmi boli vlastná skúsenosť

janulka1802
13. apr 2025

Áno, je to pravda v tom zmysle, že tá bolesť sa zmierni. Nebude taká ničivá ako, keď sa stala. Minule som bola na prednáške o smrti a tam prednášajúca presne rozprávala o tom, že beprostredne potom, čo jej náhle zomrel manžel, chcela umrieť tiež. S odstupom času už sa na to pozerala inak. Bolí to stále, ale vie žiť ďalej, i keď rana v srdci ostáva. Keby tak nebolo, človek by sa zbláznil. Takže ja s tým súhlasím.

lucia11kob
13. apr 2025

Čas všetko nezahoji, zabudnúť sa nedá nikdy 🙂‍↕️

astronaut321
13. apr 2025

Sure.

martinadomianova
15. apr 2025

V niektorých prípadoch to fakt neplatí. Nie všetko ide zahodiť ide zahodiť za hlavu a pohnúť sa ďalej.