icon

Vrátia sa manželia k opusteným manželkám?

7. jan 2025

Ahojte, stalo sa vam, poculi ste o pripade, ze po tom, co muz opusti manzelku kvoli frajerke, sa aj s prosikom vrati? Dakujem

Strana
z2
enmery
8. jan 2025

@mandarinka555 Klepni ho pánvičkou a bude kľud aspoň na polhodinu😄

maminkadeticiek
8. jan 2025

Ja poznam.A su spolu dodnes.Nakolko stastne neviem posudit,ale vzalanho spat.

mandarinka555
8. jan 2025

@enmery Kiežby....Robím väčšinou štrnástky a prídem domov o 22:10 a on vtedy začne hučať, akoby som toho cez deň nemala dosť....Ale sme spolu 40 rokov, tak hádam to nejako dobojujem😉

matkahelka
8. jan 2025

Ja poznam 2 take pary. Dochodcovsky par na nasej ulici. Pan odisiel cca okolo 50, rozviedli sa. Neviem detaily, ale par rokov bol "nezvestny", potom sa vratil, pani ho vzala spat, aj sa znova vzali. Teraz maju obaja uz po 70. Ocividne vsetko ok, lebo sa drzia za ruky, bezne ju po zadku na ulici tlapne, atd.
A druhy par su nasi byvali susedia. On si pred 40 nasiel vyrazne starsiu, po 50, uz babku. Doma zena, co vyhrala sutaz krasy v polsku, co varila a piekla ako z masterschefa a ked si vypil, na grilovackach sa chvalil, ze je v posteli stetka, nie manzelka.tiez sa rozviedli. po asi polroku ho realita zacala fackat, chcel sa vratit, ona nechcela. cez deti jej posielal drahe bombony, kvety, parfemy, darcekove poukazky, atd. po asi 2 rokoch ju zlomil na spolocnu dovolenku s detmi v turecku. vyspali sa tam spolu a odvtedy su spolu. tiez si ju chcel znova vziat, ale ona uz nechce. ona tvrdila, ze sa k nemu vratila kvoli detom. deti rozvod velmi zle znasali, 2 z 3 deti po rozvode mali vyrazne psychicke problemy. ja a vlastne vsetci co ich pozname si vsak myslime, ze ho normalne lubi ako predtym, len to jednoducho nechcela a nechce priznat. odvtedy preslo 5-6 rokov, normalne su spolu, ziju ako rodina.

koniarova
8. jan 2025

Ako sa k tomu stavia on? Ľutuje s uvedomuje si chybu? Čo chce urobiť preto, aby to fungovalo?

autor
8. jan 2025

@koniarova tak je to cerstve, cize momentalne preziva druhu pubertu a stastny a spokojny

colsami
8. jan 2025

Jasne ze poznam takych co sa vratili. Vacsinou ked im neostalo nic ine, lebo ich ta skvela nova frajerka odkopla.

mandzula
8. jan 2025

Ja si neviem ten navrat predstavit. Este to, ze mi vymeni bateriu, o.k., ale ze so mnou spi potom, co skakal na inej...

mk22
8. jan 2025

On ani nebanuje, užíva si, nerieši teba, tvoju bolesť, a ty, rozmýšľaš, aké to bude, keby sa chcel vrátiť??
Nejaký hnev, odpor..zrejme si ešte v nejakom šoku..
Vymenil ta, ponizil najviac ako mohol.
On by sa vrátil pre výhody, nie pre lásku k tebe, to by ti nevadilo?

autor
8. jan 2025

@mk22 to je velka pravda :(

huxy
8. jan 2025

Keď ťa niekto podvedie alebo si nájde niekoho iného, ten človek ťa neľúbi. A ty by si ho bola ochotná vziať späť?

mk22
8. jan 2025

A áno odpoveď na tvoju otázku, jasne ze sa muži vracajú aj po kolenách prosia, kvilia a prísahaju.. Najskôr preto lebo milenka ich kopla do ritky..
Dôležité je ako sa k tomu postaví žena.. Ci otvára náruč ze manžel je späť a všetko bude opäť pekne, alebo sa nestačí čudovať kde ma ten kreten odvahu vrátiť sa..
Tak si vyber.
Ty vážne rozmýšľaš, že manžel sa nasýti druhej, presexuje mesiac, dva tri a ty, by si ho vzala+?
Najbližšie keď príde, obleč mu deti a chod rodičom, hocikde.. Ukoluj ho, zapájaj, nech milenka vidí ze pan ma aj povinnosti.

koniarova
8. jan 2025

Jaaaj. On ti nepovedal, že sa chce vrátiť? To len ty hypoteticky uvažuješ? Správne chápem?

zabka79
8. jan 2025

@caramellka mam to tak isto...ta ulava bola neskutocna

eva8
8. jan 2025

Stalo sa mi, ze prisiel na navstevu (bola som rada, v danej situacii by som ho aj pozvala) a spraval sa ako doma (to uz som rada nebola, aj deti sa citili zvlastne). Ked este milenku mal, na navsteve bol, bola som tiez rada, ale to bola prijemnejsia navsteva, pretoze dodrzal nepisane hranice.

zabka79
8. jan 2025

Skus si pozriet na youtube videa Petr Casanova ten toto riesi mozno ti to pomoze

mnamko
8. jan 2025

No určite by som ho nevzala naspäť, keďže si ho močil inde

autor
8. jan 2025

@zabka79 dakujem, uz som aj nedno video pozrela, velmi poucne

p.j.jacky
8. jan 2025

Áno .

slovakboy
8. jan 2025

Neviem detaily jeho odchodu ale hovoríš, že druhá puberta, že je happy. Aký bol dovtedy? Ako vam to klapalo? Lebo ak dobre, tak je veľká pravdepodobnosť, že sa bude chcieť vrátiť. Z novej puberty vyrastie a Jak še u nas hutori, nová pipka ho prejdze jak psa motor. Keď mal s tebou len teraz nejaké problémy ako ochladnutie vzťahu a zanedbaný sex, tak ho to isté čaká prežiť ešte raz. Ty si pracuj ďalej na svojom živote a ani mu ho okázalo nemusíš prezentovať. Maj ho ďalej rada, to ti paradoxne pomôže ľahšie zvládnuť jeho stratu. Mamičky tu riešia, či ho máš prijať, alebo nemáš. To je teraz nepodstatné a aj keď ho znovu prijmeš, bude to len tvoja vec. Ja myslím, že ak sa po rokoch take niečo stane a on sa vráti, tak už znovu takú chybu neurobí. U mladých nezrelých je to otázne. Zaujímavé ale je, že keď odíde žena, pravdepodobnosť návratu je oveľa nižšia ako u muža. Žena keď odíde, tak už to má jasné a vie prečo to urobila. Muž je ako opitý, preto ma šancu vyzriezvieť.

autor
8. jan 2025

@slovakboy stereotyp a ochladnutie vztahu pocas materskej, hlavne ze mu chyba sex, to mi omielal a ze si mnou nenecha znicit novy vztah, akoby to bral dost vazne teraz

slovakboy
8. jan 2025

Stereotyp kde nie je. Za ochladnutie vzťahu môžu obaja, teda aj on. Ak si to neuvedomuje čaká ho to isté.

Strana
z2