icon

Vrátili by ste sa k bývalej partnerke?

16. jún 2026

Chcem sa spytat, vratili by ste sa k byvalej prartnerke, kt vas nechala 3 mesiace pred svadbou? Teraz je tomu rok. Mam vlastne byvanie, auto, dobru pracu. Ona je odo mna o 10r mladsia, zije s rodicmi momentalne. Dakujem

Strana
z2
simca06022011
16. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lebo mala dovod preco odisla... preto. A ten dovod sa zase objavi. A zase odide, nic sa totiz nezmenilo. Len ona si nenasla lepsie, nevyhovuje jej momentalne mozno byvat s rodicmi, zabudla preco odisla, lebo si idealizuje nieco v hlave a spomienkach, vela je tam alternativ. Ano malá moznost, ze "zrazu" dospela a uvedomila sa, tu je.. uz je to na vas, ci to budete skusat a riskovat. Ale clovek co druheho miluje, a chce s nim byt, sa takto z nicoho nic nerozide a neodide.

anonym_2d4a01
16. jún 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Tak si si sám odpovedal.Drzim ti/vám palce.

hefo
16. jún 2026

Niekedy to môže dávať zmysel, ale úspech to má len výnimočne. Už opakujem po ostatných, treba sa zamyslieť, či a ako dôvod predošlého rozchodu pominul. A i tak takýto zlepovaný vzťah má horšiu perspektívu než nový...

anonym_f97a20
16. jún 2026

...ona sa chce k tebe vrátiť? Aký dôvod uviedla....či jej naozaj veríš, že jej veľmi chýbaš a rok sa pokúšala na teba zabudnúť, ale ona proste zistila, že nevie bez teba žiť??? Nie, pravdepodobne, dôvod vášho rozchodu jej dal kopačky, a ona si uvedomila, že je lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.... Ak jej niečo vo vzťahu ( na tebe) vadilo, bude jej to vadiť opäť, keď sa objaví niekto v tej chvíli zaujímavejší ako si ty. Máš už dosť rokov, nemal by si sa obzerať späť, ale hľadať si rovnocennú partnerku.

anjelicek26
16. jún 2026

Mad rad nestaci. Musis sa na nu vediet spolahnut, verit jej, mat rovnake ciele a motivaciu. A to tu nie je dane.

anonym_5e217d
16. jún 2026

@anonym_autor nie, aj na druhy krat bude voda v tej istej rieke rovnako studena

anonym_91868f
16. jún 2026

@anonym_autor každý robí chyby a je veľa vzťahov, kedy sa páry rozišli a znovu dali dokopy. Rozchod môže vzťah posilniť, keď si druhá strana uvedomí, že spravil chybu a partner mu chýba... Daj tomu šancu a uvidíš 🙂

anonym_553bfa
16. jún 2026

Nie, ten istý dovod pre ktorý ste sa rozisli sa objaví znova.Zbytocna strata času.Hladaj seberovnu, 10 rokov rozdiel je veľa.

anonym_84ee91
16. jún 2026

Mala som teraz podobnú situáciu s tým, že ja som odišla a ex sa chcel dať znova dokopy. A popravde? Pre nejaký dôvod to skončilo a a keď sme to aj chceli dať dokopy tak presne na tom bode, kde sa to predtým skočilo sa opäť tentokrát lámalo na tom istom. Proste nemá zmysel lepiť starý vzťah.

autor
16. jún 2026
@anonym_84ee91

Mala som teraz podobnú situáciu s tým, že ja som odišla a ex sa chcel dať znova dokopy. A popravde? Pre nejaký dôvod to skončilo a a keď sme to aj chceli dať dokopy tak presne na tom bode, kde sa to predtým skočilo sa opäť tentokrát lámalo na tom istom. Proste nemá zmysel lepiť starý vzťah.

@anonym_84ee91 ako ste boli spolu naposledy?

autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
16. jún 2026

@anonym_autor sancu mozes dat a uvidis ako si budete rozumiet.

anonym_79a806
16. jún 2026

Nenasla nic lepsie s byvanim a dotaciou. V 26 zit s rodicmi nic moc, asi to dost skripe … a mozno bol aj iny dovod a ten zmizol. Tak zobere aj teba 🤷‍♀️. Vsak snad ju neposles s igelitkami prpadne dietatom naspat k rodicom… ona ma stastie, ze ty si nenasiel nejaku pasujucu partnerku doteraz a …. Ty mas 36 ale rozum este to cislo nedobehol

autor
16. jún 2026
@anonym_79a806

Nenasla nic lepsie s byvanim a dotaciou. V 26 zit s rodicmi nic moc, asi to dost skripe … a mozno bol aj iny dovod a ten zmizol. Tak zobere aj teba 🤷‍♀️. Vsak snad ju neposles s igelitkami prpadne dietatom naspat k rodicom… ona ma stastie, ze ty si nenasiel nejaku pasujucu partnerku doteraz a …. Ty mas 36 ale rozum este to cislo nedobehol

@anonym_79a806 to by ma nenapadlo... 🧐🫠

anonym_81d965
16. jún 2026

@anonym_autor Poznám dva páry čo sa rozišli pred svadbou a potom sa dali dokopy a zobrali. Jedenému páru to funguje dobre. A ten druhý pár, mali aj nové vzťahy. Tam by som povedala, že im to sem tam škrípe. Ja by som si dala pozor, že či ťa nechce využiť.

anonym_91868f
16. jún 2026
@anonym_79a806

@anonym_79a806 oni chodili spolu 6rokov a poznámka " Tak zoberie aj teba " je trošku mimo. Tých 6 rokov s ním nebola z donútenia nemyslíš?? Možno ju tlačil do svadby, keď je od nej o 10 rokov starší a ona sa na vydaj a deti ešte necítila.

autor
Autor odpoveď zmazal
ivana11155
16. jún 2026

@anonym_autor NIE. Na zenu by sa povedalo ze bude len handra,neviem co sa povie na chlapa.

anonym_91868f
16. jún 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor sú prípady keď sa manželia rozviedli a znovu k sebe vrátili. Ak ju máš stále rád, daj vzťahu druhú šancu a uvidíš ako sa to vyvinie, inak môžeš neskôr ľutovať, že si to neskúsil. Keby si bol v novom vzťahu, už by to bolo o inom, ale takto nemáš čo stratiť.
Držím palce 🙂

anonym_84ee91
16. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_84ee91 ako ste boli spolu naposledy?

@anonym_autor najprv 4 roky a potom po druhej šancí asi pól roka

marca12
16. jún 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nepytaj sa cudzich ludi. Rob ako to citis. Ja by som to skusila. Radsej skusit a neuspiet ako neskusit a cely zivot nad tym premyslat.

mogaa
17. jún 2026

@anonym_autor ak tam raz bol dôvod rozchodu, tak nie....záleží od dôvodu rozchodu....mne pri druhom rozchode začali vadiť rovnaké veci ako pri prvom....partner vedel čo mi vadí a zmeny boli minimálne....

oskvarka
17. jún 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no je to zvláštne rozmyslieť si tak neskoro pred svadbou príde mi nevyzerá že ešte nevie čo chce ale zase mala som frajera nechal ma bol o 6 rokov starší že je pre mňa pristarí (ja som mala 17-18). Bol to môj prvý frajer veľmi som ho mala úprimne rada a veľmi ma to zranilo. A taký hlúpy dôvod, aj keď to bola ešte taká tá mladá láska a nik nevie čo by bolo a boli sme spolu krátko nie ako vy a ani dôvod rozchodu nebol taký vážny ako váš. Neskôr o 5-6 rokov sa naše cesty zase stretli už mal zase záujem ale ja som šla podla pravidla že už sme mali svoju šancu aj keď ma to lákalo. Keď sa na to pozriem spätne bol to blbí dôvod nedať tomu znovu šancu. Taký ako keď si poverčivý, ale tak z toho čo si napísal mi sme boli v úplne inej situácii. Inak niekedy rozmýšľam aký by bol môj život keby som sa vtedy rozhodla inak...ale malo to tak byť ako sa vraví. Jednoducho sa musíš rozhodnúť podľa pocítu. Veď buďte kamoši a trávte spolu nejaký čas ak máš chuť zistiť kam sa posunula v živote a láka ťa predstava že by ste to dali dokopy ale bez očakávaní a nie sa hneď vrátiť k sebe lebo...

Strana
z2