Vrátili by ste sa k bývalej partnerke?
Chcem sa spytat, vratili by ste sa k byvalej prartnerke, kt vas nechala 3 mesiace pred svadbou? Teraz je tomu rok. Mam vlastne byvanie, auto, dobru pracu. Ona je odo mna o 10r mladsia, zije s rodicmi momentalne. Dakujem
Nie. Aj keby sa nič dôležité nestalo...keď raz do mňa niekto odíde, asi na to mal dôvod a neistota vo vzťahu nie je pre mňa
Nie načo, nechala ťa, potrebuješ po roku sa zaoberať ženou čo o teba nestála?, nech ide kde chce, máš na lepšiu, vzťah s ňou by bol naozaj do budúcnosti jedna nádhera
A dôvod rozchodu bol aký?
Mozno pre ňu veľmi dôležitý v tej chvíli.
A návrat k sebe navrhuje ona?
málo informácií
@rozculena zili sme spolu 3 roky, najprv chcela deti potom nie, nemali sme spolocny ciel, kedze menila nazory na zivot
A dôvod rozchodu bol aký?
Mozno pre ňu veľmi dôležitý v tej chvíli.
A návrat k sebe navrhuje ona?
@mk22 nebolq pripravena na rodinu, je o 10r mladsia teraz ma 26
Skus zlepit rozbity tanier, ci bude drzat ako predtym.
@anonym_autor asi nenasla nic lepsie ako si ty, tak sa skusa vratit, mozno ju to s rodicmi uz otravuje a na svoje byvanie nema... Ja osobne by som nechcela byt z nudze cnost
asi mala dovod/ velky, maly/ preco sa s tebou rozisla, je tomu len rok, za rok, sa clovek prilis nezmeni,, zrejme je medzi vami velky vekovy rozdiel - 10 rokov je vela,,
@anonym_autor "Ak ti život prinesie tvoju ex, tak ťa skúša, či si zas sprostý"...😁...
Nie v žiadnom prípade, bol rozchod tak je to jasné.
Zistila, že s rodičmi je to peklo žiť, tak teraz si jej dobrý, potom si zase zmyslí, že chce skúsiť niečo iné (chlapa) zase na chvíľu budeš mimo, potom zrazu možno znova pochopí, že urobila zle a dookola, po roku??? Skúša len či si stále zalaskovaný, z jej strany len vypočítavosť nič iné, ak si chlap čo má gule a takých ženy chcú, tak nedáš jej šancu, ak si zbabelec povolíš
Dolezita otazka: Ona sa chce vratit? Lebo ty mozes chciet, len ked ona nechce co z toho? Nedonutis ju, neuprosis, nevytrucujes...
Ale mne osobne by rozum hovoril nepokracovat, aj keby naprotivok chcel. Pre nieco to nefungovalo a nebude to fungovat ani na druhy pokus. Partnerstvo nie su skusky v autoskole, ze doucis sa, na druhy pokus zvladnes.
Rozisla sa a doteraz nenasla nahradu, doma asi nic moc v detskej izbe, treba upratovat, posluchat a pocuvat reci rodicov. Preto sa chce vratit. Lepsi vrabec v hrsti, nez holub ... 🙂
Poznam par, ktory sa rozisiel a neskor sa dali opat dohromady. Vzali sa, maju deti, ziju uz dlhe roky spolu. Podrobnosti neviem, viem, ze ona sa najskor vratit k nemu nechcela, on jej nadbiehal, nakoniec to skusila a evidentne im to vyslo.
Jasne - raz odisla, odide znova. Osud ta skusa. A kopu inych dovodov.
Neda sa to vsetko zovseobecnit. Je to velmi individualne a jedine ty vies, ci si schopny to s nou este raz skusit, ake su tvoje a jej dovody, co ty cakas a co caka ona.
MK nie je miesto, kde by som hladala odpovede na moj zivot.
Najdi si 30tnicku,ktora uz vie co chce a nenechaj sa vtahovat do manipulacii exky. Nevstupis 2*....
Priatelstvo je ako nit, roztrhne sa, da sa nadpojit. Ale uzol zostane. 😅
Vyberaj pozorne, ty mas z coho.
asi mala dovod/ velky, maly/ preco sa s tebou rozisla, je tomu len rok, za rok, sa clovek prilis nezmeni,, zrejme je medzi vami velky vekovy rozdiel - 10 rokov je vela,,
@midka nie, 10 rokov nie je vela. Na vekove rozdiely nie su nejake tabulky, ktory je malo a ktory zasa vela. Vsetko je individualne a zalezi od dvoch jedincov.
Poznam pár, kde muž nechal ženu týždeň pred svadbou. Vraj sa na svadbu ešte necíti. Po troch mesiacoch alsa dali opäť dokopy, idú stavať dom,..
No ale ktovie ako to dopadne
@anonym_autor to musíš vedieť ty čo je medzi vami čo k nej cítiš, aký mala dôvod cúvnuť... tu nedostaneš relevantnú odpoveď.
@anonym_autor Väčšina z nás ti napíše, že by sa nevrátili,ale dôležitejšie, než názory na MK, sú tvoje pocity,tvoj názor... dôležitejšie je, či ešte tomu dáš druhú šancu ty
@anonym_autor nie. Raz ta nechala. 2x do tej istej rieky nevkrocis
@anonym_autor nie, spravila to raz a spraví aj druhý ....je o dosť mladšia, ešte sa potrebuje " vybehať" ...😆😆😆 ešte si starostí narobíš, spravíš decká, zdrhne za mladším a máš to....sorry, takto to väčšinou končí
@anonym_autor nie (a to pisem, ako niekto kto sa vracal). V ziadnom pripade, ani keby co bolo.
@anonym_autor je jedno čo máš, aj keby si sa stal milionárom, opustila ťa 3 neisace pred svadbou, vôbec sa toto pýtaš? Maš sebauctu ? Či si zúfali a dáš šancu znovu ? Zamysli sa
Toto nema zmysel lepit... to si za ten rok nenasiel inu priatelku?
@anjelicek26 nie, lebo som este nezabudol, nevylicil stratu, ja ju mam este rad
@anonym_autor Väčšina z nás ti napíše, že by sa nevrátili,ale dôležitejšie, než názory na MK, sú tvoje pocity,tvoj názor... dôležitejšie je, či ešte tomu dáš druhú šancu ty
@anonym_2d4a01 keby som ju nemal rad, tak to neriesim, dufam, ze sa zmenila. Chodili sme spolu 6rokov,
3 z toho spolu zili..
@anonym_autor dôvod?
@anonym_autor nie (a to pisem, ako niekto kto sa vracal). V ziadnom pripade, ani keby co bolo.
@simca06022011 preco?

málo informácií