icon

Vrátili by ste sa k bývalému?

simonka1701
3. nov 2021

🙂

Strana
z3
simonka1701
autor
3. nov 2021

Vrátili by ste sa k ex partnerovi ktorý vás opustil na začiatku tehotenstva? Teraz v pokročilejšom štádiu sa ozval s otázkami, či by sme to spolu predsa len ešte neskúsili. Mám z Toho dosť zmiešané pocity, keďže doteraz sa o nič nezaujímal, ani či je bábätko ok, a zrazu už ano. Napíšte mi prosím vaše názory.🙂

bajka16
Autor odpoveď zmazal
bajka16
3. nov 2021

No.. Vrátiť sa môžeš. Obavy že znova odíde budeš mať vždy a vždy je šanca že to aj urobí. Ak chceš žiť s niekym v neistote a spomínať ako ťa opustil keď si otehotnela tak sa vráť. Ú mňa by už šancu nedostal takéto "skraty" netolerujem

kittykat22
3. nov 2021

@simonka1701 skus napisat viac o tom preco sa rozhodol ze odide a o vasom vztahu. Tazko sa ti pise nazor na nieco tak vazne ked nevieme pozadie pribehu.

vanda323
3. nov 2021

@bajka16 Tak tak

simonka1701
autor
3. nov 2021

Veď to, že obavy by boli veľké a asi stále, keď v takej chvíli urobil čo urobil. Viem že rýchlo po tom rozchode mal už novú priateľku. My s babom sme zatiaľ riešili kopu vyšetrení, zlých výsledkov atd. @kittykat22 v podstate sme mali pekný vzťah i keď nie veľmi dlhy, otehotnela som a on ma posielal na interupciu, na ktorú som nešla. Od otehotnenia sa rapídne zmenil v správaní k horšiemu a hneď sa so mnou rozišiel. O nič sa nezaujímal od začiatku, až doteraz. Chcel sa so mnou stretnúť a po dlhom rozmýšľaní som sa s ním teda stretla a spýtal sa ma že či by som si to vedela s ním predstaviť a či by som to s ním nechcela skúsiť.

bajka16
3. nov 2021

@simonka1701 pozri. Si žena si matka. Prosím ta nekaz život sebe ani dieťaťu. Dieťa je dosť vážna vec a pokiaľ si sa rozhodla pre dieťatko bez neho tak to tak aj nechaj. Píšeš že ťa posielal na interrupciu. To nie je otec u mňa. Nechaj ho ísť ďalej a ty s dieťatkom žite sami. Sami ale spokojne. On sa rozhodol už hneď a to že ho milá odkopla a zrazu mu je dobre aj jeho dieťa môžeš o kašľať. Čo vlastne čakáš od takého muža? Myslíš že sa zmenil? Možno len preto že mu to práve vyhovuje. 🤷🏻‍♀️

pribinak
3. nov 2021

@simonka1701 vzhľadom k tomu že čakáte rodinku by som to skúsila. To dieťa potrebuje oboch rodičov
Dala by som teda šancu, ale vopred by som upozornila, že toto je prvá jediná a posledná šanca a žiadna iná nebude

Neviem či ho stále lubis, alebo to chceš skúsiť kvôli dieťaťu, ale treba sa v prvom rade sústrediť na seba a to malé v brušku, čiže ak by začali problemy, treba to rýchlo zrušiť

kittykat22
3. nov 2021

@simonka1701 uz si si rozmyslela, ci ho zapises do RL ako otca?

simonka1701
autor
3. nov 2021

On vraj v rl chce byt uvedený či spolu budeme alebo nie. Ak by som ho aj neuviedla, on si o to súdne požiadať môže.

simonka1701
autor
3. nov 2021

@bajka16 on mi povedal na tom stretnutí že ma aj teraz priateľku (neviem či tu istú alebo ďalšiu) ale že to s ňou ukončí.

fleur1111
3. nov 2021

@simonka1701 pri dieťati nemá čo skúšať, za to nesie zodpovednosť ako otec. Ked mu zas o par mesiacov prepne, čo spravis? Odídeš od neho s dietatom a igelitkou? Buď sa k tomu postaví ako chlap a bude sa aspoň financne starať o dieťa alebo nech Vám dá nadobro pokoj. Cítim, že z tvojej strany je tam dosť veľká nedôvera - vieš si predstaviť žiť s tou nedôverou do konca života?

Je to ťažké rozhodovanie, ale je tam viac negatív ako pozitív.

simonka1701
autor
3. nov 2021

@pribinak veď to, že bábätko by malo mať oboch. Ja ho aj ľúbim ale aj neznášam na druhej strane za to čo spravil, doteraz som cele tehotenstvo len preplakala.

kittykat22
3. nov 2021

@simonka1701 a ty si v akej situacii. Mas rodinu ktora ti pomoze? Mas kde byvat? Mas peniaze? Starat sa sama o dieta je velmi casovo a fin. narocne. Nechcem aby to vyznelo, ze mas kalkulovat, ale potom ako sa zachoval by som bola na tvojom mieste pragmaticka.

zuzanka.zuzu
3. nov 2021

áno, vrátila... všetka hrdosť bokom. ako čerstvá mamina ti môžem povedať, že to bude ku*va ťažké obdobie celkovo, nie to ešte byť sama na bábo. opustiť ho predsa môžeš kedykoľvek (proste by som ho vyhodila) ale teraz by som to rozhodne skúsila.... áno, sú slobodné maminy, ale čo iné im zostávalo než to vydržať? no nič 🙂 ty máš na výber. skús.

simonka1701
autor
3. nov 2021

@kittykat22 no veď este ma napadlo že či sa nebojí sudov, keď by mi musel zaplatiť za vyšetrenia, vitamíny. Výbavičku… atd. Plus teda výživné na dieťa a mňa. Ale tak počkám ako sa ešte bude správať lebo od stretnutia prešiel cca týždeň a on je ticho.😀 neviem či čaká že ja sa budem celá natešena ešte ozývať prvá. Bývať mám kde, rodinu tiež. I keď finančne to bude horšie keďže som tento rok skončila školu a budem mať akurát tak Rp.

macekovam
4. nov 2021

@simonka1701 v okolí mam par maminiek ktoré boli slobodne matky najskôr a teraz sú s partnermi s ktorými mali deti... A majú už viac detí.. Sú manželia.

zitaje
4. nov 2021

@simonka1701 zaujímavé, on má priateľku, ale keby si ho predsa chcela, je ochotný ju opustiť? A keď povieš nie, tak ostane s priateľkou. Win-win. To bude nejaký charakter...

abbey1
4. nov 2021

Vrátiť sa k mužovi, ktorý má pošle na interupciu? Potom ma rýchlo nahradí novou partnerkou? A poza jej chrbát zasa niečo skúša riešiť so mnou? Dievča, neblázni! Budeš mať dieťa, veľký záväzok, veľkú zodpovednosť. Venuje sa sebe a dieťaťu. Raz určite stretneš muža, ktorý si ťa bude vážiť a bude mať rád i tvoje dieťa.

simca06022011
4. nov 2021

Najskor som chcela pisat, ze treba dat sancu... Ale po tom ako si napisala ze ma priatelku a on by sa teda obetoval a rozišiel s nou (aky obetavý!), tak nie. A ak by som mala možnosť viac by som s nim v kontakte nebola. Nijakom. Co sa da od takéhoto charakteru cakat? Ze bude tajto skusat dalsich x rokov? Musi to byt hrozna láska z jeho strany ked ta hned vymeni za inu. Aka je istota ze to nebude robit pravidelne? Alebo Ze o rok dva sa budete vlacit po sudoch lebo bude chcieť byt otecko na plny úväzok?
Inak Toto su presne prípady kedy by mali ist práva otcov do hája, zena sa musi postaviť pred hotovú vec ale otecko moze meniť názory a este si svoje práva uplatňovať aj o roky....
Druha vec, ak teda s nim chces nieco riešiť vyzivne a pod. Rataj s tym, ze bude mat aj práva. Ale to je ina téma.
K tvojej otazke teda: ja by som a nim uz nic nechcela mat. Ak by som to dala finančne sama, tak by som ho uplne odstrihla. Ja by som bola schopná sa aj odsťahovať na druhy koniec sr (aj dalej ak by bolo treba), ked vidim ake problémy maju zeny s "oteckami" 😂 fakt by to musel byt perfektny chlap (kt. Napríklad dobre ho poznám a vie ze len spanikaril a miluje ma, čomu chlapa co hned uteká za inou asi nie je pravdepodobne, neviem) , aby som zhodnocovala dalsi vztah.

vikes
4. nov 2021

@simonka1701 Aké sú vaše vnútorné pocity? Vedeli by ste ho objať, dať mu pusu, pritúliť sa? Na druhej strane, keď sa k nemu vrátite to neznamená, že hneď musíte začať spolu bývať. Keď vás skutočne chce, chce byť súčasťou vašej rodiny, nech trochu zabojuje, nech sa stará o vás a o vaše šťastie. Keď si myslí, že naskočí späť do vzťahu, akoby sa nič nestalo, tak je to sebec. Ak nie ste naňho odkázaná, v rodnom liste nemusí byť automaticky uvedený, nech si dá tú námahu a bojuje za to (cez súd). Viem, je to ťažké ste mladá a aj hormóny s vami lomcujú, ale pozrite sa do zrkadla a povedzte si, že to zvládnete, či s ním alebo bez neho. Vaše dieťa bude tá sila, ktorá vás bude poháňať dopredu. Držím palce 🙂

anjelicek26
4. nov 2021

Kedze si otehotnela po kratkom vztahu a neplanovane, je bohuzial poslat zenu na interupciu v hlave vela muzov uplne logicke a jednoduche riesenie. Proste im to tak vychadza, ze sa to nehodi, tak poriesime. Nie vzdy je za tym "katastrofalny zly necitlivy muz", ale proste krute racionalne myslenie... Takze toto treba brat s rezervou, ked je prva reakcia muza taka... Takze tak - ak k nemu nieco citis, cakate dieta, skusit to mozete, ale vztahy musia byt jasne - on rozijdeny, volny, jasne si stanovit, ake ciele mate vo vztahu, ci sa chcete len stretavat a uvidite, ako to vyjde, ci chcete byt len rodicmi, co si rozumeju, ci chcete realne travit spolu buducnost...su to totiz vsetky tri schodne cesty, len musite pre vas byt tu pravu. Kazdopadne treba mat dobre vztahy - kedze budete rodicia. Budete spolu komunikovat a fungovat cely zivot bez ohladu na to ci budete/nebudete par. Ja by som do toho isla, vyjasnila si urcite veci, ale srdce pustila len na 50% a pockala, ako sa to vyvinie. Ono je predsalen krajsie, ked ste na to dvaja.

tinatitti
4. nov 2021

@simonka1701 Daj mu šancu byť otcom, nie však tvojim partnerom. O to ani vlastne nemá záujem, keďže ma priateľku. Je to debil, ktorý nedokáže byť sám, manipuluje ta tam, kam chce. Nenalet mu na to. Dobrým otcom byť môže, tebe dobrym partnerom nikdy nebude

sense
4. nov 2021

Dala by som mu možnosť byť otcom. Ale partnerom už nie...

stanulienkat
4. nov 2021

Tak to si si našla dobre charakterného chlapa. Najprv ťa zbuchne potom ťa pošle na potrat, potom ťa opustí, potom si nájde ďalšiu babu. Nová baba asi nie je taká dobrá v posteli, tak sa chce vrátiť k bývalej. Hnus.. ja nechápem čo sa to v dnešnej dobe pestuje za vzťahy a s kým všetkým sú ženy ochotné otehotnieť. Respektíve s kým všetkým sú ochotné spávať po krátkom vzťahu bez ochrany.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
dadulamamula
4. nov 2021

@simonka1701 nie,, dôvod na rozchod bol, nech je akýkoľvek už nie..

rebellefleur
4. nov 2021

@simonka1701 - NIE!!!!!!!!

ankare
4. nov 2021

Nie! Ešte viac si skomplikujes zivot. Uz si si zivot skomplikovala veľmi, ale uz sa stalo. Uz by som mu šancu nedala. Uz si to presral dosť. A do RL ho uved, bude Ti musieť finančne pomahat. Držím palce!

simonka1701
autor
4. nov 2021

@dadulamamula dôvodom bolo, aspoň teda z môjho uhla pohľadu tehotenstvo. Keďže dovtedy bolo všetko ok a ani náznak, že by sa vzťah mal rozpadnúť.

Strana
z3