Vrátili by ste sa k bývalému priateľovi?
Ahojte.
Vrátili ste sa niektorá k bývalému priateľovi?
Rozišli sme sa pred rokom a mňa to "nevzalo" ale v poslednej dobe nad ním rozmýšľam. Že či som nemala byť s ním. Keď sme sa rozišli asi 2x ma pozýval do kina, dokonca keď sme sa rozišli jeho sestra mi písala že ho to vzalo.
Podľa toho ako to cítiš. My sme spolu chodili od mojich 15 do 18r a rozišli sme sa. Každý sme riesili svoje a keď som mala 21r dali sme sa znovu dokopy, lebo nás to k sebe ťahalo a s inymi to nebolo “TO” čo nás napĺňalo. Dnes sme spolu 4 roky, máme syna, byt a staviame dom💞
Nikdy v zivote by som sa uz k exmanzelovi nevratila, je pravda ze ked sme sa rozisli vratila som mu aj snubny prsten a dali sa naspat do kopy ale to uz vtedy som urobila velikansku chybu a budem ju lutovat do konca zivota lebo teraz trpim nie len ja ale aj syncek😢 Uz som sa poucila , mam sice len 27 ale zivot dogabany a kto vie ci bude este dobre a ci budem este niekedy stastna ale ostava len verit🙏❤️ mam krasneho zdraveho synceka a ked sme spolu nechyba nam nic a ani nikto🥰
Nie. Ani k takemu o ktorom som si myslela, ze bol laska mojho zivota a zlomil mi ♥️ ako nikto pred nim a po nom. Proste nie, ego mi to nikdy nedovolilo a ked sa na to spatne pozeram, tak som dobre spravila 😁.
my sme sa rozisli po piatich rokoch. Pol roka po rozchode sme sa dali dokopy. Teraz mame 2 pubertalne deti a buduci tyzden 25. vyrocie, co sme spolu. (manzelia "len" 16 rokov)
Ja som sa vzdy snazila pracovat na nezhodach do poslednej chvile rozisla som sa uz fakt ked nebolo inej cesty a po dokladnom zvazeni a nikdy som sa k nikomu nevratila......
Ano,ja som sa vrátila, s to sme sa rozisli dokonca 2x…teraz me manželia a máme dcérku…a aj keď máme obaja svoje muchy a klamala by som, keby som povedala,že náš spoločný život je dokonalý, som si istá,že sme urobili dobre…ALE…ako už bolo spomenuté, závisí to od dovodu rozchodu…nie každý vzťah sa dá “zalepiť” tak,že sa “nerozpadne”…
Nevrátila by som sa. Najmä preto, že ja sa nerozchádzam len tak, z rozmaru, ale kvôli vážnym veciam.
Tak ženy, vyzerá to tak že by sme TEORETICKY mohli spolu nakoneic byť. Nerozišli sme sa kvôli nevere ani nič také takže ...
tak musíš vedieť ty sama, či vás rozdelilo niečo závratné. možno ste len neboli voči sebe dosť komunikatívny, aby ste isté veci zvládli a možno nie tak tolerantný, aby ste si to v tej chvíli uvedomili. čas vie veci otočiť, ak k sebe patríte a budete sa snažiť, myslím že je šanca aby ste to spolu mohli skúsiť 🙂 Ak v minulosti užil marihuanu - neobhajujem, ale poznám x ľudí ktorí ju aspoň raz skúsili a žijú usporiadaný život.
S mojím mužom som sa rozišla 2x a sme spolu 16rokov a myslím že sa dá povedať že šťastní.. záleží veľmi na okolnostiach, ak by to bol muž ktorého veľmi ľúbim a rozišli by sme sa pre blbosť, alebo proste by sa naše cesty rozišli a zase po čase spojili tak áno normálne by som do takej vody stupila aj 3x.. (pozri si seriál normal people, tam mi prišlo úplne logické že sa k sebe časom stale vracali)
Ak by som sa s niekým rozišla lebo to bol debil, čo má podvádzal, robil mi zle, či vysmieval sa mi tak samozrejme že by som sa k takému nevrátila ani keby mi núkal Modré z chleba.. 😉
Na takúto všeobecnu otázku nemôže byť jednoznačná odpoveď.. veď len ty poznáš seba a jeho..
Nie nevrátila by som sa už nikdy k nemu k takému psychopatovi a nevernemu chlapovi skôr môžem ďakovať za ten rozchod pretože mám úžasného muža a nádherného synčeka
boze.. ano.. dala som mu kopacky po roku a po pol roku som ho opacila znova 😀 potom sme boli spolu tusim 8 mesiacov a zas som to ukoncila ja.. prvy aj druhy raz bol dovod, ze som to tak citila, ze chalan je super, aj sranda s nim bola, vsetko ok, ale nie je to to co potrebujem.. asi bol moc dobrucky.. ale druhykrat to zobral menej bolestne... aj teraz pokecame, aj s jeho zenou a jeho detmi.. ved je to uz 17r po rozchode 😀 on ma teraz 2 synov a ja 2 baby, tak sa smejeme s muzom, ze mozno este budeme svatkovci 😀
Nie
nikdy, nikdy nevstupujte dvakrát do tej istej rieky...

@jess31 a to má zaujíma....po roku sa z neho pre teba nestal cudzí človek? Neviem si to predstaviť,tie tvoje pocity k nemu....kde sa zrazu zobrali? Pre mňa každý môj bývalý časom bol pocitovo už len kamarát,neviem.si to predstaviť,čo by sa muselo stat,aby to bolo inak.