Vrátili by ste sa k bývalému?
🙂
V takomto pripade asi nie. Ako preco sa zrazu zaujima? Co ho nieco osvietilo? Keby som sa k takemu vratila, by som mala stale pochybnosti kedy a ci by ma opustil.
@nasasa_1 to neviem, tiež mi to príde trošku zvláštne.
Neviem aký ste mali vzťah, skús tak trocha pospomínať. Obavy budeš mať, to je si myslím, že normálne, no tak by to bolo aj v novom vzťahu. Možno sa len zľakol a teraz sa mu to po čase uležalo v hlave, to je ťažko povedať. Ak ho stále ľúbiš tak skús, ak nie je to potom zbytočné
@0ria0 práveže krásny….preto mám dilemu. No uvidím asi ešte, asi budem pozorovať jeho správanie a podľa toho sa rozhodnem.
@simonka1701 odpoviem ti ako žena,ktorá toto zažila (len som vtedy o milenke nevedela). Neplánovane som otehotnela s priateľom,s ktorým som v tej dobe bola 6,5 roka.Dovtedy všetko ok,ako sa dozvedel,že som tehu,tak sa úplne zmenil,chcel,aby som šla na interupciu.Vobec som nechápala,že čo sa s ním deje,ľudia mi vraveli,že mu mám dať šancu,že je len z tej situácie zmätený...hoci som sa moc nechcela vydávať,nakoniec sme tak urobili,bo jeho rodičia nám nechceli dovoliť bývať "nadivoko"(mali sme 25 rokov!!!a ja som sama žila predtým 5 rokov v dome),doteraz si vyčítam,že som mala počúvať svoju intuíciu a rozum, ktoré mi vraveli utekaj a nie moje srdce 🙄 vzali sme sa a pre mňa nastalo čisté peklo,boli síce aj pekné chvíle,ale tie nevyvazili ten psychický a fyzický teror,čo mi robil.Dokonca ani o deti sa moc nezaujímal,až teraz keď sa rozvadzame,no tie deti ho už moc nechcú,bo nie sú na neho zvyknuté (stále niekde bol)....no a pravda vyplávala na povrch nedávno-ked som otehotnela,tak on ma uz dávno podvádzal,no rodičia ho donútili vziať si ma(keď ja som bola taká blbá a nešla som na interupciu),za čo mi robil peklo,bo ma za to vinil...a počas celého manželstva mal milenky,keď ma vyhodil z domu,tak sa tam nasackovala hneď suseda....ak môžeš,popocuvaj svoju intuíciu a rozum,nepočúvaj srdce,bo kým ty miluješ,on nevie milovať.Si mladá, zatiaľ iba s jedným dieťaťom,teraz tomu neveríš,ale takto máš väčšiu šancu stretnúť nejakého slobodného dobrého muža,ktorý bude vás oboch milovať.Zbytocne nezahadzuj krásne roky svojho života s mužom,ktorý nikdy nebude taký zrelý,aby teba i vaše dieťa miloval tak ako si zaslúžite.
@simonka1701 nie nevrátila ak to urobil raz a opustil ta keď si bola dokonca tehotná kľudne to urobí znova.... Neviem co ti rádia iné žienky ale ja rozhodne nie keď je niekto kkt tak tým kktom aj ostane môj názor....
@simonka1701 suhlasim s nazormi ze dat moznost byt otcom nie partnerom… Prepac toto je debilko dobry, ked ma priatelku, ale keby si chcela tak ju necha 😅🙈 a ked sa najde dalsia a bude hl chciet necha teba ?
Naucit sa sebaucte je dlha cesta, ale stoji to zato…
Aky dlhy cas presiel medzi rozchodom a tym ze sa ozval? Mesiac alebo uz rodis? 🙂)
Budme realistky, malokedy to funguje ako v tych filmoch…
Ja by som nedokazala zit s pocitom ze sa to moze stst opat..
budete spolu ako rodina, clovek sa logicky naviaze viac, a bum… kiezby nie..
Vlastne pises ze ho budes pozorovat a uvidis , takze pravdepodobne si uz rozhodnuta mu dat sancu ;)) Ved samozrejme je to na Tebe.
Kedy mas termin? 🙂
Suhlasim s babami, nevracala by som sa k nemu. To co si o nom napisala a tak, radsej sa teraz trochu vytrapis a raz spoznas suproveho muza co bude milovat teba a aj babo, ako jeho,co mi pride ze ta ma ako zadne vratka a nevies co od neho ocakavat. A ak mas rodinu co ti pomoze.
To bol len taký rozchod že sa zlakol povinností že ťa nabúchal. Je to obvykle šok. A teraz dodatočne porozmýšlal, urovnal si veci, tak to chce predsalen skúsiť. Iné by bolo keby ste sa pohádali alebo už by prestala chémia byť alebo také.
@anne_mary2 nerozhodla som sa, myslela som že budem sledovať správanie teraz kým som mu nedala svoje vyjadrenie 🙂 termín mám o 3 mesiace
@simonka1701 kludne sa vratit mozes. Aby si si nevycitala razv zivote ze si tomu nedala este sancu. Ak bol inak suoer, ale len ho prekvapilo tehotnestvo a jednoducho potreboval cas, bohuzial niekedy to tak je aj ked to je detske... Tak to skus. Nic za to nedas, vsetci to pochopia a mozno to bude fajn. Zalezi na tomco je to za cloveka.
Ako partnera by som ho spat neprijala.
Ako otca dietat mozno (teda umoznila by som mu stretavanie), podla toho ako sa bude zaujimat o dieta, ked sa narodi. Vsetci chlapi maju hubu plych slubov, ale ked treba realne riesit radosti i starosti s dietatom, tak utecu tam, kde je mensi odpor (v jeho pripade k priatelke).
Si cca 6 tyzdov tehotna a pocas tych 6tich tyzdnov uz mal 2 frajerky? A momentalne je este stale vo vztahu s tou druhou a zaroven ti navrhuje to s nim skusit? Nepripada ti to cele divne?
Priestor k dietatu mu daj, ale zabudni na neho ako na partnera. Si mladucka evidentne mas podporu u rodicou. Najdes si ozajstneho chlapa.
nie, ja by som sa na to nedala, ked bol schopny si hned narazit nejaku inu, tak neviem, dost by ma to cele bolelo a zvlast, ked ta aj posielal na potrat, neviem. to by som mu asi nevedela odpustit
@number19 práveže neviem či ma toto prvú, alebo zas nejakú inú…. Lebo o jednej viem že ju mal ale neviem či medzi tým sa rozišiel i s ňou a ma ďalšiu alebo stále túto jednu.
vieš čo, nevrátila. Toto mi zodpovedné nepríde. Najskôr ťa posiela na interupciu, jasné, spanikáriť môže každý ale hneď interupcia? Má priateľku, chce ju nechať. Toto čo, behať zo vzťahu do vzťahu? A keď to zase nebude podľa jeho predstáv, zase odíde za druhou? V RL nech je zapísaný, nech platí, keď bude chcieť vidieť dieťa, nech príde, nech sa stará o dieťa, keď chce ale vzťah už nie. Dôveru voči nemu by som už nemala.
@zankapetro ono to neprebolelo ani doteraz, obzvlášť keď som vedela o tej jeho priateľke.
ja by som mu už šancu nedala, prejavil svoj charakter
@simonka1701 rozhodne by som sa nevrátila k chlapovi ktorý vzťah nezvláda už v jeho začiatok a tobôž keď ta opustil ako tehotnú
@zazvorka87 Toto nema od uplneho zaciatku predpoklad na stabilnu rodinu.
A chlapik to asi nemysli velmi vazne kedze pocas navrhu skusat vztah s nastavajucou matkou jeho dietata je vo vztahu s inou zenou. O sobasi nepadla ani rec.
Ten chlap robi pre nu, ich dieta a ich vztah jedno velke nic. Dal jeden povrchny formalny pokec o nejakych pokusoch. Mozno ho k tomu donutili rodicia, mozno len do buducna nechce mat vycitky.
@simonka1701 Je mi luto, ale tuto sa ten chlap nesnazi ani minimalne. Sa ti aj po tom pseudo-rozhovore zase cely tyzden neozval...Mali by byt kvety, vyvolavacky, pozornosti, nakupy pre dieta, spolocne lekarske prehliadky...a aj tak by som este vahala.
Ja milujem tie typy,čo takého slabocha ospravedlňuju, že "chudák je zmätený z toho ze jeho frajerka otehotnela.Treba mu dat čas, aby sa vyrovnal zo situáciou" OMG, keď raz sexuje tak asi ma vopred vedieť, že tak sa robia deti. Z čoho je potom zmätený? Takého by som vzala poriadne palicou z oboch strán, hneď by bol zmiereny!
A k téme, Simonka, toto význam nemá. Je to obyčajný slaboch, ktorý zlyhal v momente, keď sa mal ukázať, že je ozaj chlap.
Teraz mu nevadí ze ma priateľku, je schopný vybodnut sa na ňu.. Toto je ďalšie zlyhanie
Dajme tomu, že porodis, samozrejme ze budeš sa viac venovať jemu, na chlapa a sex nebude čas. On chudák zanedbaný si narazí ďalšiu, a ďalšiu a tak to pôjde stále...len úplný chrapun opustí a podvedie tehotnú ženu, čiže za mňa toto už nemá budúcnosť.
Cítiť z teba, ze mu neveríš, čo ani niet divu, a vzťah bez dôvery nemá význam ani trvanie
Navyše on by terat sa mal potrhat, aby si mu uverila, snažiť aj o modré z neba. A podla toho, čo píšeš nerobí vôbec nič.
Proste chlapík zlyhal na plnej čiare.. Toto už nie je pre mňa ani chlap
Ospravedlňovať chlapa, že sa chudák zľakol tehotenstva? Nabudúce sa zľakne čoho? Vážnej choroby dieťaťa? Finančných problémov mladej rodiny? Neprespatých noci?
Človek, ktorý uteká od 'problemov', nemôže byť zodpovedným partnerom. A obzvlášť, keď uteká rovno do náručia inej. Toto bude plnohodnotný otec a manžel? Áno, v americkom filme.
Ďakujem za názory. Určite si z nich niečo vezmem. 🙂
@simonka1701 moja a teraz pride nova situacia a to dieťa. A osobne si myslím, ze ked nezvladol tehotenstvo....tak ujde aj po narodeni baba a ak neujde frajerku mat bude.
@simonka1701 akože on ta opustil lebo si otehotnela? A co je s dieťaťom?
@dadulamamula hneď na začiatku tehotenstva keď som to zistila tak sa so mnou rozišiel. Teraz som v 26 týždni.
@simonka1701 nezabudni,že tie ženy,ktoré stretol po tebe zo života nevymaze a pri vašom prvom probléme bude vzdy mať ku komu utekať.

@simonka1701 veľa by záležalo od toho prečo ťa opustil či kvôli inej či kvôli tehotenstvu. Nie je dôležité či by sa vrátila ktorákoľvek z nás, ale aký pocit máš ty. Či ho ľúbiš, či mu dôveruješ. Poznáš ho a vieš aký je. Aj aký ste mali spolu vzťah. Skúmajú svoje srdce, spíš si na papier všetky pre a proti návratu a podľa toho sa rozhodni. Lebo ak si sa posunula ďalej a neľúbiš ho, zbytočne sa vrátiť do vzťahu bez lásky. Ak ho však ľúbiš a vzťah ste mali v poriadku tak sa vráť. A uvidíš čo a ako bude....