Vrátili by ste sa k svojmu ex, ak by ste zistili, že žije?
Predstavte si, že máte muža, je to obrovská láska, taká ako prichádza raz za život. Ste ako jedna duša, jedno srdce. A jedného dňa uprostred vašej rozprávky váš muž zomrie. Ste absolútne na dne, idete zomrieť od žiaľu ... trápite sa roky, idete sa zblázniť pod smútku, zlosti, hnevu, utrpenia... a z toho všetkého vám jedného dňa pomôže iný muž, postupne krok po kroku si získava vaše srdce. Je to úplne iný typ lásky, úplne o niečom inom, vo všetkom. Ale ľúbi vás a aj vy jeho. A jedného dňa, po rokoch nového vzťahu, by ste zistili, že vaša láska žije. Všetko sa zmenilo, roky uplynuli, pribudli vrásky a mierne šediny, ale vo vašom srdci ostal vždy. Čo by ste urobili? Vrátili by ste sa k svojmu ex a skúsili to odznova, nejako inak? Alebo by ste už išli ďalej a ostali pri súčasnom partnerovi?
@anonym_autor moja kolegyňa bola s manželom a dvomi deťmi na dovolenke v chorvátsku a on sa predposledný deň odchodu stratil, bolo to za socializmu, po rokoch tak ako píšeš zložitého procesu ho vyhlásili za mŕtveho, sama sa trápila s deťmi, snažili sme sa jej pomôcť, bolo to strašné, najskôr si aj myslela že zdrhol, ale keď ho nikde nenašli tak bola vtom že sa utopil, po 20 rokoch sa objavil vo dverách bytu a ona skolabovala, deti už veľké samostatné, on zmenil meno, nechcem tu písať podrobnosti, údajne ho vytiahla záchranná služba pri brehu jednej krajiny bez dokladov, kolegyňa ho už nikdy nechcela vidieť, spôsobil jej nekonečné starosti a stres, momentálne ani nevie kde žije ale vie že kontaktoval deti, ktoré tiež nechcú mať s ním nič spoločné
@alenka58 to je strašné, neviem si to predstaviť..
@martinkatinka to boli prvé roky, takéto sny. Že ho stretnem a uteká predo mnou. Doslova som ho naháňala. Potom som ho už nehľadala, iba som ho stretla a on si ma napamätal, nevedel kto som. Potom nejaký čas sny prestali... a potom už sú také, že ho stretnem a vie, kto som, a rozprávame sa...
@anonym_autor takze to mas iba take predstavy... S tym treba ist k psychiatrovi. Netreba rozmyslat nad tym, co by bolo keby.... A ak sa s tym nrvies vyrovnat, asi nebol spravny cas na noveho partnera.
@anonym_autor takze to mas iba take predstavy... S tym treba ist k psychiatrovi. Netreba rozmyslat nad tym, co by bolo keby.... A ak sa s tym nrvies vyrovnat, asi nebol spravny cas na noveho partnera.
@martinkatinka partnera mám 10r. A áno, nevyrovnám sa s tým nikdy.
@anonym_autor nehovor nikdy, takto sa z toho nedostanes. Ak by ozaj zil a chcel byt s tebou, ozval by sa...
@anonym_autor ... Nemala si si hľadať ďalšieho partnera. Vydzubavas s ním. A vyhľadaj odbornú pomoc. Život ti uteká medzi prstami, zatiaľ čo ty snívas o niečom, čo sa nikdy nestane.Ten chlap je mŕtvy.
@anonym_autor ... Nemala si si hľadať ďalšieho partnera. Vydzubavas s ním. A vyhľadaj odbornú pomoc. Život ti uteká medzi prstami, zatiaľ čo ty snívas o niečom, čo sa nikdy nestane.Ten chlap je mŕtvy.
@doriiis keď zažiješ aspoň z polovice to, čo ja. Môžeš radiť. Ako som povedala, ku odborníkovi chodím, 20r.
@anonym_autor nehovor nikdy, takto sa z toho nedostanes. Ak by ozaj zil a chcel byt s tebou, ozval by sa...
@martinkatinka možno stratil pamäť ...
🙄
@doriiis keď zažiješ aspoň z polovice to, čo ja. Môžeš radiť. Ako som povedala, ku odborníkovi chodím, 20r.
@anonym_autor ... Ja som prišla o muža, lebo som si nevazila, že ho mám a ze je dobrý. Nezomrel, ale odišiel. To mi stačí nato, aby som vedela, že kto si neváži, čo má, si to nezaslúži
@martinkatinka možno stratil pamäť ...
🙄
@zuzanita1609 ano, mozno. No to potom sa musi zmierit so situaciou.... A druha vec, ved dnes uz sa da identifikovat podla DNA, ano, aj po tak dlhom case.
@zuzanita1609 ano, mozno. No to potom sa musi zmierit so situaciou.... A druha vec, ved dnes uz sa da identifikovat podla DNA, ano, aj po tak dlhom case.
@martinkatinka .... Hej, ale nikoho neexumuju iba kvôli tomu, že autorka je paranoidna a posadnutá myšlienkou, že ex žije.
@martinkatinka .... Hej, ale nikoho neexumuju iba kvôli tomu, že autorka je paranoidna a posadnutá myšlienkou, že ex žije.
@doriiis ja nie som posadnutá myšlienkou, že žije. Chápem, že ho identifikovali podľa DNA a že to bude s najväčšou pravdepodobnosťou on. Ale niekde v kútiku duše dúfam, že niekde žije a že sa mu darí. A že je šťastný. A niekedy ma napadne, aké by to bolo, ak by sa tu objavil. A vtedy viem, čo by som robila. A vie to aj môj partner, keďže môjho muža predtým poznal a vie, ako veľmi sme sa milovali a sám hovorí, že bol láskou môjho života. Aj preto som s mojím manželom, lebo ma rešpektuje a vie, čím som si prešla. A časť cesty išiel so mnou.
@doriiis no pochovali sme ostatky, ktoré sa našli a mali by byť jeho. Ale identifikácia žiadna nebola, keďže nebolo čo identifikovať. A ty stále veríš, že to nie je on... stále budeš dúfať... a potom sú ľudia, kde sa nikdy nenájde telo a títo ľudia ho musia vyhlásiť za mŕtveho súdnou cestou. A nemajú ani koho pochovať. A zamyslíš sa občas nad tým, že ak by nezomrel, ak by niekde žil, hocikde, z hociakého dôvodu a po rokoch by sa tu objavil alebo by som ho niekde stretla v zahraničí... čo by som robila? Môj partner vie, že ak by sa tu objavil, že by som asi išla za ním.... povedal, že on by urobil to isté.
@anonym_autor presne toto bolo v rodinných prípadoch tento týždeň . Nahodicka?
@doriiis jasne, asi nie je dobry psychiater, ten by mal pomoct zmierit sa so situaciou. Druha vec, ak s tym nie je zmierena, nechapem ako moze mat druheho partnera.
@anonym_autor presne toto bolo v rodinných prípadoch tento týždeň . Nahodicka?
@anonym_bd98dc nepozerám rodinné prípady, ale môžem skúsiť pozrieť, vďaka za tip.
@doriiis jasne, asi nie je dobry psychiater, ten by mal pomoct zmierit sa so situaciou. Druha vec, ak s tym nie je zmierena, nechapem ako moze mat druheho partnera.
@martinkatinka .... Psychiater je len vtedy úspešný, keď chce aj pacient.Ked pacient aktívne nespolupracuje a nechce svoj stav zmeniť,psychiater nemôže nič. Autorka nechce. Je jej celkom fajn s tou svojou predstavou
@anonym_bd98dc nepozerám rodinné prípady, ale môžem skúsiť pozrieť, vďaka za tip.
@anonym_autor prepáč, ale choré zmyšľanie, zrejme nie si v súčasnom vzťahu šťastná, preto v sebe živíš túto myšlienku, myslím, že to chce odborníka
Niečo ako keď sa Pamela zobudila, Bobby sa v pohode sprchoval a ona zistila že celá predošlá séria bola len sen?
@martinkatinka Myslela som to ironicky,keby stratil pamäť a nevie kto je, kompetentí pátrajú za neho. Není možné,že by existoval niekto a v dnešnej dobe bez toho,aby o ňom aspoň ľudia z tej najmenšej dediny niečo nechceli vedieť. Kamery sú dnes všade a ak by sa zdržiaval niekde,aj okolie ho začne časom vnímať. (Teda ak fakt neskončil na opustenom ostrove). V dnešnej dobe je len asi jeden kmeň, ktorý sa stále bráni civilizácií, nedávno som pozerala dokument,neviem ako ich nazvala civilizácia,ale vyplavením,vstupenim na ich ostrov sa nepýtajú, nediskutujú,rovno útočia.
@anonym_autor prepáč, ale choré zmyšľanie, zrejme nie si v súčasnom vzťahu šťastná, preto v sebe živíš túto myšlienku, myslím, že to chce odborníka
@elizabet173 máme krásny vzťah, ľúbime sa. Chodí na cintorín so mnou, pozná sa s jeho rodinou, tým, že sa poznali. Ale vie, že náš vzťah je iný. Položený na iných základoch. Prešiel si so mnou veľa zlého - súdy, odvolania, rozsudky, výpovede. Stál pri mojom boku a za to si ho nesmierne vážim. Milujem ho, ale inak. A vždy aj budem. Zachránil mi svojím spôsobom život.
@martinkatinka .... Psychiater je len vtedy úspešný, keď chce aj pacient.Ked pacient aktívne nespolupracuje a nechce svoj stav zmeniť,psychiater nemôže nič. Autorka nechce. Je jej celkom fajn s tou svojou predstavou
@doriiis máš psychoterapeuta, nie psychiatra. KBT terapie, EMDR terapie, a rôzne iné terapeutické prístupy.
@doriiis ja nie som posadnutá myšlienkou, že žije. Chápem, že ho identifikovali podľa DNA a že to bude s najväčšou pravdepodobnosťou on. Ale niekde v kútiku duše dúfam, že niekde žije a že sa mu darí. A že je šťastný. A niekedy ma napadne, aké by to bolo, ak by sa tu objavil. A vtedy viem, čo by som robila. A vie to aj môj partner, keďže môjho muža predtým poznal a vie, ako veľmi sme sa milovali a sám hovorí, že bol láskou môjho života. Aj preto som s mojím manželom, lebo ma rešpektuje a vie, čím som si prešla. A časť cesty išiel so mnou.
@anonym_autor a ak by žil nevadilo by ti že ťa nechal v "štichu", veď všetko dôležité si zrejme absolvovala s terajším manželom
@anonym_autor sorry, ale toto je už fakt diagnóza, najprv píšeš, že ho neidentifikovali, potom že pomocou DNA a nakoniec to zaklincuješ tým, že stále dúfaš, že žije. Takže tie ostatky, ktoré ste pochovali, sú jeho, nežije, žije len tvoja predstava, stále sa motáš v tom, že by mohol žiť, aj keď je to absolútne nereálne.
@anonym_autor sorry, ale toto je už fakt diagnóza, najprv píšeš, že ho neidentifikovali, potom že pomocou DNA a nakoniec to zaklincuješ tým, že stále dúfaš, že žije. Takže tie ostatky, ktoré ste pochovali, sú jeho, nežije, žije len tvoja predstava, stále sa motáš v tom, že by mohol žiť, aj keď je to absolútne nereálne.
@anonym_656b39 neprebehla identifikácia tela príbuzným, keďže nebolo čo identifikovať. Ako chceš identifikovať kostrové ostatky? Rozhodujúce boli testy DNA.
@anonym_656b39 neprebehla identifikácia tela príbuzným, keďže nebolo čo identifikovať. Ako chceš identifikovať kostrové ostatky? Rozhodujúce boli testy DNA.
@anonym_autor a testy DNA co ukazali?
Budem za mrchu,ale ja neverím,že je pravdivý tento príbeh (príspevkami ďalšími autora"dokrášlovaný"), len opustil a bohužiaľ...fantázia, diagnóza 😔.
@anonym_autor a testy DNA co ukazali?
@martinkatinka potvrdili totožnosť, inak by sme ho nepochovali.
@martinkatinka potvrdili totožnosť, inak by sme ho nepochovali.
@anonym_autor tak to potom prestan riesit. Mas jasny dokaz, ze bohuzial nezije.
@anonym_autor tak to potom prestan riesit. Mas jasny dokaz, ze bohuzial nezije.
@martinkatinka to áno, ale stále si budeš predstavovať, že vojde do dverí. Tak ako ani jeho mama sa s tým nezmieri a bavíme sa, že aké by to bolo, keby tu prišiel a keby sme zistili, že roky niekde žil...

@zuzanita1609 odborníka mám, neboj. Aj EMDR terapiu apd. Ak si prežiješ niečo podobné a budeš sa 15 rokov súdiť, prejdeš si špecializovaným súdom, najvyšším súdom ... tak ver mi, že bez odborníka to nedáš, Ale napriek všetkému, sa pravidelne zamyslíš nad tým, ak by to bolo, ak by sa tu objavil. Alebo kdekoľvek.
@anonym_autor moja kolegyňa bola s manželom a dvomi deťmi na dovolenke v chorvátsku a on sa predposledný deň odchodu stratil, bolo to za socializmu, po rokoch tak ako píšeš zložitého procesu ho vyhlásili za mŕtveho, sama sa trápila s deťmi, snažili sme sa jej pomôcť, bolo to strašné, najskôr si aj myslela že zdrhol, ale keď ho nikde nenašli tak bola vtom že sa utopil, po 20 rokoch sa objavil vo dverách bytu a ona skolabovala, deti už veľké samostatné, on zmenil meno, nechcem tu písať podrobnosti, údajne ho vytiahla záchranná služba pri brehu jednej krajiny bez dokladov, kolegyňa ho už nikdy nechcela vidieť, spôsobil jej nekonečné starosti a stres, momentálne ani nevie kde žije ale vie že kontaktoval deti, ktoré tiež nechcú mať s ním nič spoločné