icon

Vrátili ste sa k otcovi svojho dieťaťa?

Včera o 08:48

Ahojte , je tu niekto taký , kto sa po rokoch vrátil k otcovi svojho dieťaťa ? Viem , že veľa párov si po rozchode nevie prísť ani na meno , my sme však od rozchodu vychadzali veľmi dobre , boli sme najlepší kamaráti a v denno dennom kontakte.
Keď som porodila mala som 21 rokov , on 25 , náš vzťah sa rozpadol po roku od pôrodu, ale neboli tam žiadne katastrofálne dôvody , s ktorými by sa nedalo pracovať. Hlavný dôvod bol , že som veľmi skoro otehotnela a nestihli sme si užiť jeden druhého a hneď prišli starosti povinnosti stres , ja som ho po pôrode z nejakého dôvodu odmietala lebo som bola príliš naviazaná na malého. Zabudla som že som aj partnerka nie len matka , hrozne viem, no a tak to proste nejak krachlo celé. S odstupom času , po šiestich rokoch , aj po tom , ako sme obaja vyskúšali aj iné vzťahy , sa obaja prikláňame k rozhodnutiu skúsiť to znova, je niekto taký , komu to po tých rokoch vyšlo/fungovalo lepšie ?
Viete poprípade poradiť , ako na to ísť pomaly a bezpečne ? Hlavne kvôli malému teda.
Odchádzala som od neho s tým že “ja chcem byť ešte niekedy šťastná” no po skúsenostiach som zistila že naozaj šťastná som bola keď som mala rodinu pokope ja si neviem totižto predstaviť iného muža v malého blízkosti. Aj keď trávime spolu čas ako rodina , príležitostne, tak to na sebe vidím , ze viem v tej chvíli oveľa lepšie fungovať ako matka , oveľa viac si to užívam , niesom iba frustrované klbko nervov na roztrhanie , ktoré nič nestíha lebo je na všetko sama. Nemusím ospravedlňovať malého správanie alebo sa za to cítiť zle, keď náhodou nemá dobrý deň a je aký je.

anonym_1ea255
Včera o 09:02

6 rokov je dlhá doba,ja by som to skusila ale od začiatku
Spoznávať sa-ano spoznávať lebo ste sa zmenili aj ty aj on, máte nove skúsenosti, nové pohľady na vzťah,city treba pestovať a nie jeden druhý tretí a potom si myslieť, že ten prvý bude naj
Choďte do toho ale od randenia az po...to sa uvidí časom 🙂

luccys
Včera o 09:18

Otazka je, ci ho naozaj milujes, alebo je to len z akejsi pohodlnosti. Lebo uz ti vadi byt na vsetko sama a takto je to jednoduchsie.

anonym_7b22e0
Včera o 09:24

V tomto prípade tu skúste. Neboli vážne dôvody nA rozchod, len vaša nezrelosť a dieťa rodinu potrebuje.

autor
Včera o 09:26
@luccys

Otazka je, ci ho naozaj milujes, alebo je to len z akejsi pohodlnosti. Lebo uz ti vadi byt na vsetko sama a takto je to jednoduchsie.

@luccys to neviem , ja úplne asi ani neviem čo znamená milovať , asi si to predstavujem tak ,že si toho človeka vyberáme každý deň ,aj napriek nedostatkom a spolu pracujeme na tom aby to fungovalo v čo najväčšej harmonii.
Žiadny vzťah čo som mala po ňom, som nevedela brať vážne , lebo som mala vzadu v hlave že ajtak skončím s ním a toto je iba dočasné. Takže svojim spôsobom som si ho v hlave vyberala stále.

anonym_1ea255
Včera o 09:30
@anonym_autor

@luccys to neviem , ja úplne asi ani neviem čo znamená milovať , asi si to predstavujem tak ,že si toho človeka vyberáme každý deň ,aj napriek nedostatkom a spolu pracujeme na tom aby to fungovalo v čo najväčšej harmonii.
Žiadny vzťah čo som mala po ňom, som nevedela brať vážne , lebo som mala vzadu v hlave že ajtak skončím s ním a toto je iba dočasné. Takže svojim spôsobom som si ho v hlave vyberala stále.

@anonym_autor takže ty si mala v hlave, že ajtak skončis snim počas toho ako si bola v náručí iného
No neviem, keby to bolo také silné na čo by si riešila iných
Ale to je jedno
Skúste to odznova

autor
Včera o 09:40
@anonym_1ea255

@anonym_autor takže ty si mala v hlave, že ajtak skončis snim počas toho ako si bola v náručí iného
No neviem, keby to bolo také silné na čo by si riešila iných
Ale to je jedno
Skúste to odznova

@anonym_1ea255 áno , presne tak to mal aj on.
Ja to náhodou vnímam ako potrebné. Ak by som za tých 6 rokov neskusila iný vzťah , nič iné by som sa nenaucila , o sebe ani o vzťahoch.

anonym_718633
Včera o 09:41

áno vrátila. Po dvoch týždňoch som vedela že to bolo zlé rozhodnutie. O krátky čas nasledoval znova rozchod a už nikdy viac sme sa ani len spolu nerozprávali.

anonym_1ea255
Včera o 09:43
@anonym_autor

@anonym_1ea255 áno , presne tak to mal aj on.
Ja to náhodou vnímam ako potrebné. Ak by som za tých 6 rokov neskusila iný vzťah , nič iné by som sa nenaucila , o sebe ani o vzťahoch.

@anonym_autor ucenie to je v poriadku
Ale ked je rec o citoch...
Keby si ho milovala ako kona,tak by si sa ucila pri ňom a nie iných...
Ale ajtak je to ok
Len zopakujem treba ísť do toho ako nový pár,od začiatku a je obrovská šanca

catherin4
Včera o 11:34

Vratili sme sa s ex k sebe po 10 rokoch a vztah nam len prekvita. Nikdy sa nehadame. Obaja sme za ten cas dozreli. Takze ja radim, rozhodne to skuste.

anonym_13912e
Včera o 11:38

My sme sa tiež vrátili k sebe po 12 rokoch. Všetko klape 👍