Vrátili ste sa k otcovi svojho dieťaťa?
Ahojte , je tu niekto taký , kto sa po rokoch vrátil k otcovi svojho dieťaťa ? Viem , že veľa párov si po rozchode nevie prísť ani na meno , my sme však od rozchodu vychadzali veľmi dobre , boli sme najlepší kamaráti a v denno dennom kontakte.
Keď som porodila mala som 21 rokov , on 25 , náš vzťah sa rozpadol po roku od pôrodu, ale neboli tam žiadne katastrofálne dôvody , s ktorými by sa nedalo pracovať. Hlavný dôvod bol , že som veľmi skoro otehotnela a nestihli sme si užiť jeden druhého a hneď prišli starosti povinnosti stres , ja som ho po pôrode z nejakého dôvodu odmietala lebo som bola príliš naviazaná na malého. Zabudla som že som aj partnerka nie len matka , hrozne viem, no a tak to proste nejak krachlo celé. S odstupom času , po šiestich rokoch , aj po tom , ako sme obaja vyskúšali aj iné vzťahy , sa obaja prikláňame k rozhodnutiu skúsiť to znova, je niekto taký , komu to po tých rokoch vyšlo/fungovalo lepšie ?
Viete poprípade poradiť , ako na to ísť pomaly a bezpečne ? Hlavne kvôli malému teda.
Odchádzala som od neho s tým že “ja chcem byť ešte niekedy šťastná” no po skúsenostiach som zistila že naozaj šťastná som bola keď som mala rodinu pokope ja si neviem totižto predstaviť iného muža v malého blízkosti. Aj keď trávime spolu čas ako rodina , príležitostne, tak to na sebe vidím , ze viem v tej chvíli oveľa lepšie fungovať ako matka , oveľa viac si to užívam , niesom iba frustrované klbko nervov na roztrhanie , ktoré nič nestíha lebo je na všetko sama. Nemusím ospravedlňovať malého správanie alebo sa za to cítiť zle, keď náhodou nemá dobrý deň a je aký je.
Otazka je, ci ho naozaj milujes, alebo je to len z akejsi pohodlnosti. Lebo uz ti vadi byt na vsetko sama a takto je to jednoduchsie.
V tomto prípade tu skúste. Neboli vážne dôvody nA rozchod, len vaša nezrelosť a dieťa rodinu potrebuje.
Otazka je, ci ho naozaj milujes, alebo je to len z akejsi pohodlnosti. Lebo uz ti vadi byt na vsetko sama a takto je to jednoduchsie.
@luccys to neviem , ja úplne asi ani neviem čo znamená milovať , asi si to predstavujem tak ,že si toho človeka vyberáme každý deň ,aj napriek nedostatkom a spolu pracujeme na tom aby to fungovalo v čo najväčšej harmonii.
Žiadny vzťah čo som mala po ňom, som nevedela brať vážne , lebo som mala vzadu v hlave že ajtak skončím s ním a toto je iba dočasné. Takže svojim spôsobom som si ho v hlave vyberala stále.
@luccys to neviem , ja úplne asi ani neviem čo znamená milovať , asi si to predstavujem tak ,že si toho človeka vyberáme každý deň ,aj napriek nedostatkom a spolu pracujeme na tom aby to fungovalo v čo najväčšej harmonii.
Žiadny vzťah čo som mala po ňom, som nevedela brať vážne , lebo som mala vzadu v hlave že ajtak skončím s ním a toto je iba dočasné. Takže svojim spôsobom som si ho v hlave vyberala stále.
@anonym_autor takže ty si mala v hlave, že ajtak skončis snim počas toho ako si bola v náručí iného
No neviem, keby to bolo také silné na čo by si riešila iných
Ale to je jedno
Skúste to odznova
@anonym_autor takže ty si mala v hlave, že ajtak skončis snim počas toho ako si bola v náručí iného
No neviem, keby to bolo také silné na čo by si riešila iných
Ale to je jedno
Skúste to odznova
@anonym_1ea255 áno , presne tak to mal aj on.
Ja to náhodou vnímam ako potrebné. Ak by som za tých 6 rokov neskusila iný vzťah , nič iné by som sa nenaucila , o sebe ani o vzťahoch.
áno vrátila. Po dvoch týždňoch som vedela že to bolo zlé rozhodnutie. O krátky čas nasledoval znova rozchod a už nikdy viac sme sa ani len spolu nerozprávali.
@anonym_1ea255 áno , presne tak to mal aj on.
Ja to náhodou vnímam ako potrebné. Ak by som za tých 6 rokov neskusila iný vzťah , nič iné by som sa nenaucila , o sebe ani o vzťahoch.
@anonym_autor ucenie to je v poriadku
Ale ked je rec o citoch...
Keby si ho milovala ako kona,tak by si sa ucila pri ňom a nie iných...
Ale ajtak je to ok
Len zopakujem treba ísť do toho ako nový pár,od začiatku a je obrovská šanca
Vratili sme sa s ex k sebe po 10 rokoch a vztah nam len prekvita. Nikdy sa nehadame. Obaja sme za ten cas dozreli. Takze ja radim, rozhodne to skuste.
My sme sa tiež vrátili k sebe po 12 rokoch. Všetko klape 👍
Áno, my sme sa vrátili po 4 rokoch. Učíme sa spolu fungovať, musím povedať že je to omnoho lepšie ako predtým. Dieťa to veľmi ocenilo. On je úžasný chlap, ja si dovolím tvrdiť že som tiež celkom fajn žena len sme boli inak nastavený, mladý a nevedeli sme robiť kompromisy.

6 rokov je dlhá doba,ja by som to skusila ale od začiatku
Spoznávať sa-ano spoznávať lebo ste sa zmenili aj ty aj on, máte nove skúsenosti, nové pohľady na vzťah,city treba pestovať a nie jeden druhý tretí a potom si myslieť, že ten prvý bude naj
Choďte do toho ale od randenia az po...to sa uvidí časom 🙂