Všetky čašníčky ho zdravia
Takmer všade kde s partnerom idem na kávu/najesť u nás v meste tak ho čašníčky vrúcne zdravia ahoj a týkajú mu zatiaľ čo mne vykaju. Vytáča ma to aj uráža že nemôžme spolu ísť niekde len tak do podniku kde by bola obsluha bola neutrálna a na úrovni. Tým ženám to ani nie je blbe, stačí že chodí niekam častejšie a už automaticky sa ujmu oni samy tykania a potom keď prídeme spolu mne povedia dobrý deň a na neho sa usmievajú a týkajú . Keď som mu povedala že mi to prekáža lebo to vyzerá ako keby sa s nimi nejak vybavuje povie že on za to nemôže oni samé od seba tak. Dokonca vo voľnom čase šla nedávno okolo čašníčka ktorá ho pozdravila a mne nič pritom do toho konkrétneho podniku slm chodila ja 70% viac ako on 😃😃 a potom nemať nervy. Ja by som si toto nedovolila byt casnickou že bude chodiť dvojica a ja len ku chlapovi budem taká vrucna
Ja viem že on sa s nimi nerozpráva ale kde oni berú tu guráž a všetko sa pomaly ponúkať príde mi to ako keby tuto robotu robili hlavne take čo veľmi obľubujú pánsku spoločnosť uplne vidím tie rozdiely ako sa chovaju k mužom a ženám . A nie nie je to tringeltami ja sama ich nechávam a ako hovorím na niektorých miestach viac ako on keďže som tam chodila častejšie
Dlhe roky som robievala casnicku a neverila by si, co su niekt. schopni len ked ide napriklad partnerka na WC 😉
Odpovede tu uz mas a ak ich nedokazes zniest, tak sa nepytaj.
Vsade v kazdom podniku toto robia podla teba? Ozaj?🙈
Jw to ich praca, co sa rozculujes. Popracuj na svojom sebavedomi a taketo spravanie ta uz nerozhodi.
Chod ho niekedy sledovať, nech vidis či vykecava keď ide bez teba 😅
@majlo1234 veď ale ja len riešim prečo sa tak aj k ženám nesprávajú 😃či zamestnávateľ dáva nejaké špeciálne inštrukcie ženám že k mužom buďte prívetivejšie ? Nestalo sa mi aby casnici sa takto správali
@rebrambora Dobre ak sú takí muži stále ale zostava na zamyslenie prečo sa tie ženy dajú 😄veď keby som čašníčka a bol by niekto dotieravy alebo flirtoval by a bolo by mi to nepríjemne tak to dám najavo a pokial je normálny viac si nedovolí , či keď som v práci musím zniesť všetko ? Lebo dostanem navyše 50 centov ?😃
Ďalšia naivka ,aj život by položila za svojho svätca
Autorka aj keby si s nimi pokecal ,to je akože zakázané so ženami rozprávať keď je už vo vzťahu ?!🤦🏻♀️Nečudujem sa tvojmu chlapovi potom ,že ťa oblbuje keď z takejto blbosti robíš scény a zakladaš diskusiu .Daj si ho doma do klietky .
Si riadne zakomplexovaná ,pracuj na sebe lebo ťa porazí .
Mne sa stava bezne, ze dostanem “lepsi” servis od muza. Ved je to prirodzene
@autorka popracuj na svojom sebavedomi. ja nepracujem ako casnicka, ani v sluzbach(teda ziadne prepitne z toho nemam 🙃), pritom si rada s pritazlivymi muzmi zaflirtujem..som jednoducho koketna 🤷♀️ a dovod? ziadny, len tak z dlhej chvile, bavi ma to a som zadana, nepotrebujem ziadneho muza, som verna. ozaj si ho teda zatvor do klietky, lebo takychto "stetiek" ako ja, je vela 😀
Dokonca aj v neviem akych pajzloch (a tie podniku co opisujes nebudu luxus, ale skor daka dedinska restika) casnicky zakaznikom netykaju len tak
Ale si naivna 🤭🤦🏼♀️
Inak paci sa mi, ako si sa snazis sama sebe nahovorit, ze mu to prekaza. Podla mna do tych podnikov chodi aj sam a pomerne casto a jednoducho si potykali. Neverim ze 10 z 10 casniciek zakaznikovi drzo tyka len tak
Tak keď mu to tak straaaaašne prekáža, tak nech otvorí usta a požiada ich, aby mu vykali 🤷♀️ ak nechce, tak evidentne to vadí viac tebe ako jemu
Autorka, prečo by to malo byť tak,že tie čašníčky "to flirtovanie znášajú kvôli tým pár centov navyše"?Možno to neberú ako flirtovanie, možno majú reálne rady svoju prácu, možno rady pokecajú s chlapmi v ich veku,možno chcú, aby sa v ich podniku ľudia cítili dobre?...
Si žiarlivá, čím skôr si ti priznáš sama pred sebou,tým lepšie pre váš vzťah.
😃😃 všetky čašníčky v meste sú "také", iba ten tvoj partner, chudáčisko, je v tom nevinne 🤭 jasné...
Toľko zbytočných rečí okolo jasného preťahovača čašníčok 🤦
@dadis toto som este nepocula, fakt? A neprekaza ti, ze si o tebe myslia, ze si lahka? Kedze flirtujes a oni nevedia, ze si verna?
Autorka silou mocou sa snazis zo všetkých casnicok spraviť iné povolanie..čo už môže byť celkom urážlivé pre mnohé ženy, ktoré majú takúto prácu. Žiadna normálna žena tam zo seba ku*vu nerobí, jediný ku*evnik je tam tvoj partner. Tichá voda brehy myje..nezabudaj. Moje kamarátky čašníčky by vedeli rozprávať historky aj so zenatymi, ktorí vyzerajú, že nevedia do 5 napocitat. Stačí, že ich žena ide na wc a zrazu je z truľa alfa samec, ktorý rozdáva svoje vizitky, flirtuje a potyka si s každou. Zmurkaju, obchytkavaju, obtazuju tie čašníčky a keď sa jeho žena vráti tvári sa opäť jak domáci maznáčik..neviniatko. Potom sa cuduj preco si s ním všetky tykajú, keď si určite s nimi potykal. Nebuď naivná. Tak ako ty sa pohorsujes nad nimi, tak oni ohovárajú teba aká si hlupa, že chodíš s takým ako je on. To mi ver, že majú z vás srandu v tých podnikoch.
“vsetky ho vrucne zdravia, ale on sa s nimi NIKDY nerozprava” je z kategorie “schovava si mobil, stale niekomu pise, chodi telefonovat na balkon ale URCITE nema inu”
Napíšem ti rada môj názor :
Som žena a pracujem ako zdravotná sestra. Vždy som radšej pracovala na mužskom oddelení, keďže ako žena mam bližšie k mužom, je s nimi väčšia sranda atď... Žiadne flirtovanie nepripadalo v úvahu, vrchná od nás tiež vyžadovala, aby sme všetkým vykali, ale žiaľ keď som tam mala nejakých pubertakov, to vykanie mi nijako nešlo, hneď sme sa s,mladými dohodli na tykani.
Ty keď stretneš niekoho známeho, ako ide s cudzou osobou, tak povieš obidvom ahoj? Ja známemu Ahoj A cudziu osobu pozdravím dobrý deň, poprípade nás ten známy vzájomne predstaví.
Tvoj priateľ tam chodí veľmi často, je možné že po dlhej dobe čašníčka navrhla aby si tykali, keďže je tam pomaly denne. On údajne neodmietol, lebo asi by si to dotyčná sama od seba nedovolila.
Nemusí byť za tým absolútne nič nekalé.
Ty tvrdíš, ze si predsa videla ako sa správa aj k iným chlapom. A možno aj tí iní chlapi tam už chodia roky na obed, tak prečo by k nim nebola milá a netešila sa, ze ich opäť vidí???
Ja si myslím ze robíš z komára somára. A hlavne ten tvoj asi až taky tichý introvert nebude, ako si o tom ty presvedčená. Lebo môj nim je a žiadna čašníčka mu netyká.
Trepeš kraviny a hysterčíš akoby si mala pätnásť...katastrofa👎A ešte je sranda, ako sa ho zastávaš...on neviniatko a ony *****
@babulkomale nie, nemam s tym problem 😅, nikdy do toho nejdem, ak ten muz zo mna slinta, alebo je slizky... ale zas nepredstavuj si ma ako tu utesitelku z basnikov 😅😂🙈, ozaj len decentne, usmev, pohlad do oci, srandicky
Ako tu teraz zo seba robíš geroja, že: veď keby som čašníčka a bol by niekto dotieravy alebo flirtoval by a bolo by mi to nepríjemne tak to dám najavo.
A teraz ti očividne vadí, ako čašníčky ÚDAJNE týkajú tvojmu priateľovi a ty sedíš, potichu suchas nohami a drzis hubu. Ved sa ozvi. A daj to najavo keď sa ti to nepáči. Alebo si hrdinka len na MK?
@aurora33 akože toto porovnať chce naozaj buď veľmi nízky intelekt alebo neviem logika celkom ušla asi😃 tu porovnávaš čo by som robila ja keby som čašníčka vs keď som hosť . Asi keď som hosť nebudem sa tam ponižovať pred cudzou ženou a robiť cirkus škandál ze moja pekná prečo zdravis môjho chlapa ahoj keď on ti hovorí dobrý deň a budem tam ako najväčšia sekera 😃 hovorila som o tom ze ja keby som čašníčka / predavačka atd akákoľvek práca so zákazníkom tak NEBUDEM takáto prívetivá v štýle ku každému ahoj a úsmevy od ucha k uchu ale budem príjemná a na úrovni či v komunikácii a celkovo vo vystupovaní. Ver ze navstevujeme rôzne lepšie podniky kde je personál školený do najmenších detailov a to od Toho komu prvému podať jedlo keď je spoločnosť žena-muž až po samotnú komunikáciu a ja už keď idem von a platim za služby to aj patrične ocením . Opakujem sa v niektorých podnikoch tým ze niekto tam chodí denne nadobúdajú pocit ze sú všetci asi kamosi. Ja nehovorím ze všade to tak je kam chodíme často. Preto som porovnávala ze sú aj miesta kde chodíme stále a dodnes si ani netykáme a všetci sme napriek tomu ku sebe príjemný. A potom je podnik kde slečny si idu celkom svoje.
@mandarinka555 Teba mat za kamosku musí byt ozaj radosť, presne si to viem vybaviť ako sa ti kamoska pri káve trosku posťažuje na nejaký možno maly problém vo vzťahu a hneď na ňu vybalíš ako je vadny on, ako ona nevie čo on robí a ako určite on je ten zly. Ženy zobuďte sa prosím vás nie ste vyšetrovateľky ani nič a vďaka bohu lebo vynášať takéto závery kompletne z niečoho všeobecného tak to už áno 😃 bola to normálna obyčajná tema mohol sa tu pridať niekto s názorom ako to majú oni keď takto chodia ci si všimli niečo podobne, keď nie okej to je názor a nie toto. Ako vy môžete veciet kde kedy ako my chodíme, ako to mame a celkovo. Čo každý chlap je nejaká kôpka nešťastia ze sa pokojne zhodí na verejnosti len aby pri žene klopil uši? Asi vy to Tak máte 😃cudujme sa aj mna zdravia muži ktorí keď sú sami áno a keď so ženou radšej sklopia zrak a nevadí im ze PREDO MNOU budú za trapkov.ja som napísala ze môj taký nie je- radšej si nespravi hanbu na verejnosti ale znesie potom krik doma, chápeme sa?😃takze LOGICKY po lopate lopatovej keď som to tu uviedla, nie je možné aby keď predo mnou pozdravil icj dobrý deň , aby potom sám im hovoril cauko 😃 viete niektorí majú aj hrdosť, ženy aj muži a prepadol by sa pod zem keby tam následne ide bezo mna a robí sa ze nič 😃 je to chlap dominantný a ti nikdy toto zo seba robiť nebudú hoci na úkor toho ze doma bude dusno ale nebudú vonku za debilov. Už sa chápeme ci stále neviete čo som tým chcela povedať?
Nezažila som a ani nevidela a to som veru restauracii, kaviarní pochopila, či osukromne, alebo pracovné aby sa toto niekde dialo... ze z ničoho nič budu čašníčky ti tykat mužovi, vrúcne ho vítať . Bolo by mi to podozrivé riadne. A nejde ani o.to kto je introvert/extrovert. Kopu chlapov poznám co ešte aj zazartuju s čašníčku, pokecaju pri platení a ani tým len tak.nezacnu tykat, a neahojkuju s nimi pri návšteve, duplom ak prídu s partnerkou.
A sekera? Normálne pri stole sa jej spýtam, že kedy si potykali. Bežná vec. Tvoje probekmy.. tak tebe je to nepríjemné, divne a nič s tým nerobíš.. chlap tiež nie.. :D a nie nestáva sa to bežne.
@vilma7 ďakujem za normálny slušný názor. Chápem ako to myslíš a plne súhlasím že keď sa stane takáto vec, že stretnem niekoho koho poznám v prítomnosti osoby ktorú nepoznám tak jasne že tej poviem dobrý deň 😊rovnako on má takých známych kde tiež to tak je to je normálne. Ale ja som týmto chcela povedať, že on nie je ani koketný, ani nikdy sa sám nezoznamije ( v tomto je trosku poleno stačí že sa poznám aj s nejakými keho kamošmi kde on ma nezoznámil musela som ja lebo on nie je na tieto formulky 😃). Chodí tam často ale ja viem ( preboha poznám si svojho chlapa a toto nie je žiadna vážna vec nevera ani nič aby sa tu vynášali závery jak neviem čo on robí a podobne ..) že on sám od seba čašníčke isto nepovedal niečo typu : chodím sem kaudy deň , tykajme si .. isto nie a stále zdraví dobrý deň čiže mne je jasne že tam nič neprebehlo. Keby áno keby sa oficiálne zoznámili tak nebude ju predo mnou zdraviť dobrý deň len aby mal so mnou pohodu a pri nej bude za debila. Nie každý chlap je taký ale ženy tu asi majú teda takých, ktorý urobí všetko pre ich spokojnosť ale vonku bude za trapka . Čiže celým tým som chcela povedať to, že sú tam čašníčky ktoré samé si nejak vyhodnotili že tento sem chodí každý deň, budem mu tykat veď sme rovnako stary. To je celé no mne to vadí , lebo nemáme 15 rokov a prečo by to mali robiť. A zase ja ani on nie sme take povahy že budeme tsm robiť cirkus že láskavo vykajte. On to nerieši on povie dobrý deň ale oni si idu svoje 😄dúfam že aspoň vy chápete ako som to celé myslela lebo toto tu sa nedá citát co ženy dokazu povymyslat a spravia tu zo mna úplnú kravu co znevažuje zamestnanie. V reale každá jedna z nich by isto vedela spomenúť minimálne jednu koketnu čašníčku kde by možno ani nechcela aby jej chlap šiel

@dadis 😅😅😅