Všetky kamarátky sú zadané
Ahojte baby.. ocitla som sa v takej divnej situácii. Momentálne sú všetky moje kamarátky zadané a ja mám pocit, že nemám s kým chodiť von a celkovo vôbec niekam. Oni svoj celý voľný čas trávia so svojimi frajermi a nevieme sa dohodnúť ani na káve. Ja cez týždeň nemám čas a oni sú celé víkendy so svojimi frajermi. Cítim sa kvôli tomu mizerne. Viem tráviť čas aj sama so sebou ale normálne mi chýba ten pocit, že ideme niekam s babami na kávu, koláčik, pokecať, pozrieť obchody.. Mám aj kamarátov chalanov ale tam je čistý úmysel len od jedného. Stalo sa Vám to?
Tak si najdi čas cez vikend,ked ti to tak chyba,ty tu kávu chces,ony až tak nie.
Naposledy som bola na babskej jazde minulý rok a najbližšie pôjdem s babami asi v lete. Úplne niečomu inému sa venujem cez víkendy.
@anonym_040d0f čomu napríklad?
Sme zadané a stretávame sa aj tak, snažíme sa aspoň raz za mesiac vybehnúť na kávu, na drink... nezaberie to zas tak veľa času, je to čisto otázka priorít, či spolu ten čas chcete tráviť alebo nie... keď som bola sama, poznala som aj frajerov mojích kamošiek a sem-tam sme podnikli aj niečo v trojici, lebo proste chceli... takto mám skôr pocit, že kamoškám si dobrá, iba keď nemajú nič lepšie na práci... ty si cez týždeň naozaj nevieš nájsť čas?
@anonym_autor prečo nemáš čas cez týždeň? Ak sú s frajermi len cez víkendy chápem, že jediný čas s nimi nechcú ešte aj krátiť kávou s tebou. Ale treba nájsť kompromis.

Naposledy som bola na babskej jazde minulý rok a najbližšie pôjdem s babami asi v lete. Úplne niečomu inému sa venujem cez víkendy.