Vstávajú vaši muži cez víkend s vami?
Pyt sa rodin, ktore maju jedno a viac deti. Ked je vikend nechavate muza spat alebo vstava s vami okolo 7? Muz robi trojsmenku.
Môj muž nemal nikdy problém vstávať, ale nerobí ani nikdy nerobil na smeny. Ja spím aj v týždni dlhsie než on, večer všetko deťom nachystam vrátane svačiniek, oblečenia atď a on ráno vstane, obstará ich a odvezie do školy. Mne urobí kávu a než sa vráti, ja sa obvykle vykopem z postele (a niekedy aj nie).
@anonym_autor my máme už veľké dievčatá. Už nás nebudia. Ja som doma nezamestnaná a cez víkend spim vacsinou dlhšie ako manžel, zobudí ma na ranajky
@anonym_autor U nas muz vstava skor ako ja. 😅 Ale kym boli deti male, vstavala sim aj ja..teraz uz aj deri spia dlho a on vstava skoro.
Môj nerobí na smeny,robí od rána do večera, vrátane soboty,nedele. Ak sa stane ,že je cez víkend náhodou doma,aj tak vstáva prvý, on totiž spánok k zivotu nepotrebuje 🤦♀️Ale nikoho nebudí,ak nahodou najmladší vstane skôr ako ja,vezme si ho k sebe(nemáme spoločnú spálňu) a mňa nechá spať.
A teda aj cez týždeň chystá deti do školy on,resp. spraví,raňajky. Inak su už veľkí, tak sa vedia vychystat aj bezo mňa,len odchádzajú vsetci traja naraz z domu tak ja chrním s malým keďže som s ním v noci často hore.
@anonym_autor vieš čo ja mile rada nechám muža cez víkend si pospať. Ale čo ma fakt vytáča že človek ho nechá vstanem s deťmi a on vstane tiež. Taká som vytočená že keď vstane lebo kľudne mohol nechať pospať mna. Niekedy aj nechá ale deti má aj tak prídu zobudiť.

Vstávam prvý.
Urobím malej raňajky.
Manželku nechám spať dokedy potrebuje.