icon

Vstávajú vaši muži cez víkend s vami?

Včera o 05:26

Pyt sa rodin, ktore maju jedno a viac deti. Ked je vikend nechavate muza spat alebo vstava s vami okolo 7? Muz robi trojsmenku.

Strana
z3
jozeffezoj
Včera o 20:43

Vstávam prvý.
Urobím malej raňajky.
Manželku nechám spať dokedy potrebuje.

tiezjedna
Včera o 20:59

Môj muž nemal nikdy problém vstávať, ale nerobí ani nikdy nerobil na smeny. Ja spím aj v týždni dlhsie než on, večer všetko deťom nachystam vrátane svačiniek, oblečenia atď a on ráno vstane, obstará ich a odvezie do školy. Mne urobí kávu a než sa vráti, ja sa obvykle vykopem z postele (a niekedy aj nie).

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
memma
Dnes o 14:22

@anonym_autor my máme už veľké dievčatá. Už nás nebudia. Ja som doma nezamestnaná a cez víkend spim vacsinou dlhšie ako manžel, zobudí ma na ranajky

anonym_55b370
Dnes o 14:45

@anonym_autor U nas muz vstava skor ako ja. 😅 Ale kym boli deti male, vstavala sim aj ja..teraz uz aj deri spia dlho a on vstava skoro.

petra92
Dnes o 18:34

Môj nerobí na smeny,robí od rána do večera, vrátane soboty,nedele. Ak sa stane ,že je cez víkend náhodou doma,aj tak vstáva prvý, on totiž spánok k zivotu nepotrebuje 🤦‍♀️Ale nikoho nebudí,ak nahodou najmladší vstane skôr ako ja,vezme si ho k sebe(nemáme spoločnú spálňu) a mňa nechá spať.
A teda aj cez týždeň chystá deti do školy on,resp. spraví,raňajky. Inak su už veľkí, tak sa vedia vychystat aj bezo mňa,len odchádzajú vsetci traja naraz z domu tak ja chrním s malým keďže som s ním v noci často hore.

anonym_4238d8
Dnes o 18:44

@anonym_autor vieš čo ja mile rada nechám muža cez víkend si pospať. Ale čo ma fakt vytáča že človek ho nechá vstanem s deťmi a on vstane tiež. Taká som vytočená že keď vstane lebo kľudne mohol nechať pospať mna. Niekedy aj nechá ale deti má aj tak prídu zobudiť.

Strana
z3