icon

Vybrali ste si správneho muža?

20. júl 2025

Teraz, keď sa dá do diskusie aj anonymne odpovedať, dajte ruku na srdce a napíšte mi, či ste si vybrali správneho muža na život.
Ja v posledných rokoch stále častejšie rozmýšľam, že som si vybrala naozaj zle. Viem, že dnes sú úplne iné možnosti ako kedysi a ja mám šancu na život aj bez neho. Ale úprimne? Už len tá predstava ma desí. Možno raz dospejem do takeho štádia, keď naberiem odvahu, ale zatiaľ to tak necítim. Mať môj rozum pred 15 rokmi, môj život by vyzeral úplne inak a keby sa dá vrátiť čas, sotva by som zaváhala.
Môj muž je tvrdohlavý, urážlivý a detinský. Zdá sa mi, že sa to postupne iba zhoršuje a kryštalizujú sa čím ďalej, tým viac jeho zlé vlastnosti.
Viem, že druhého človeka nezmením, môžem zmeniť iba seba a svoje hranice, ale veľmi by som chcela, aby si to celé uvedomil. Do nášho vzťahu som dávala vždy naozaj veľa a keď tak nad tým rozmýšľam, vrátilo sa mi len veľmi málo.
Nechcem počúvať rady ako odísť, alebo ako by ste sa zachovali vy, chcem len úprimnú odpoveď na moju prvú otázku.

milanemila
21. júl 2025

@anonym_autor ano som spokojna s vyberom aj po 12r…ak by som spokojna nebola, tak by som nemarnila svoj zivot a neostavala s niekym len preto, ze sa bojim nieco zmenit…

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
casavina
21. júl 2025

Správneho a najlepšieho, hoci mi rodina a známi hovorili, že nie je pre mňa kvôli veku, náboženstvu a veľa iných prekážok videli všetci...no som rada a hrdá na to, že sme všetkým dokázali opak...je ten najlepší akého som mohla mať a som rada že aj po 23 rokoch sme tu navzájom pre seba. Že sa vypočujeme, poradíme, postískame a ver či nie, hádka u nás nemá miesto ❤️

anonym_10a69c
21. júl 2025

Ťažko povedať, keďže neviem ako, aké by to bolo po 10 rokoch bývania a deti s inými.
Ale deti mam neskutočne zlaté, otcom je úžasným, takže to prekrýva to, čo mi vo vzťahu chýba.
To ze nevie alebo sa mu nechce po sebe upratovať je oproti jeho pozitivam maličkosť.
Našťastie je povahovo kľudný, nehada sa, nie je agresívny, ani agresor, len to frflanie je niekedy otravné.

anonym_53d8fc
21. júl 2025

Ja som si vybrala úplne fantastického manžela, lásku, najlepšieho priateľa. Ale teda mám vyslovene v živote šťastie na ľudí okolo seba a aj moje predchádzajúce vzťahy boli super a na mojich bývalých partnerov nemožem krivého slova povedať. Preto ma dosť mrzí, keď tu čítam o všetkých nešťastných, nedajbože psychicky/fyzicky týraných ženách, ktoré sa nevedia od vzťahu odpútať. Nie že by som im neverila, len sa mi ťažko vciťuje do takej situácie, že ostávam vo vzťahu v ktorom nie som milovaná a podporovaná. Musí to byť veľmi ťažké a držím palce, aby ste si už nabudúce vybrali lepšie.
A ešte pozitívna vec na záver - na zmenu myslím nikdy nie je neskoro, moja mamina našla toho správneho partnera až po 50tke.

anonym_534614
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_f44127 och, tak to ma mrzí.. tiež som sa rozhodla zle, a tiež má možno ak vnútorný pocit varoval. Ale ako som písala, mladá a sprostá. Čo sa týka finančnej stránky, tak v tomto som v našom manželstve našťastie na koni ja. Ak sa raz definitívne rozhodnem, tak ho za to všetko môžem ošklbať ako kura.

@anonym_autor Presne ako píšeš - máme niečo spoločné. Nie som na ňom finančne závislá, mám strechu nad hlavou aj rezervu na bankovom účte. Len ako píšeš úplne na začiatku, rozvodu sa desím aj ja. Viem, že by mi do určitej miery odhadlo, ale ja ho mám stále rada. Mrzí ma, že neviem, či ma má on rád. Vydržím ešte týždeň a popýtam sa ho, ako si to predstavuje. Úplne Ťa chápem. Ešte si myslím, že ten kto miluje - neubližuje. Mám momentálne 38 rokov. Možno doplatím na toto vyčkávanie, kým ma nenechá on. Ja absolútne nevidím do jeho hlavy. Možno ma naozaj len trestá za niečo.

Ešte som rozmýšľala, že on zene nema co ponuknut. Ani zazemie,ani financie. Teraz je doba o niecom inom. A mozno by som sa cudovala. Som uz uplne zmetena, co si mysliet a co nie.

anonym_534614
21. júl 2025

@anonym_autor A ako píšeš, aj môj muž je urážlivý a detinský. Ja som si tiež takto život nepredstavovala.

anonym_7e3889
21. júl 2025

Nuz, zial, mam pocit, ze aj ja som so zle vybrala.
Uraza a hneva sa na nielenze tie najmensie prkotiny, ale ze uplne na nic. Vcera sme boli na nakupe a vyberal kuracie prsia. Hovorim, ze 2 gracias, ale ked som videla, ako sa zarvaril, hovorim OK, mozeme zobrat 3. Ale to uz bolo neskoro. Totoho uplne nahnevalo. Prestal sa so mnou bavit a ked som sa ho na to o par minut opytala, stale bol akoby v trance, macimalne nahnevany. A to sa urazil za nieco ine den predtym v inom obchode. Uz si presne ani nepamatam, ze co to bolo.
Vobec sa s nim neda komunikovat. Ked sa ho nieco opytam, alebo mu nieco movies, hovori, ze sa hadam.
Mam pocit, ze toho uz mam ozaj dost. Neviem, ako zlepsit veci, ked o nicom nechce hovorit.

letfenixa
21. júl 2025

S nikým uražlivym nevydržím ani 5 minút, v živote by som nebila s takým mužom, strpieť musím len takých kolegov a styk s nimi absolútne minimalizujem.

letfenixa
21. júl 2025
@nekonecna_katastrofa
Odpoveď bola zmazaná

@nekonecna_katastrofa ha ha, môj muž je veľmi spoločensky, extrovertny a dobrodružný, násobne viac ako ja 🙂

autor
21. júl 2025
@anonym_534614

@anonym_autor Presne ako píšeš - máme niečo spoločné. Nie som na ňom finančne závislá, mám strechu nad hlavou aj rezervu na bankovom účte. Len ako píšeš úplne na začiatku, rozvodu sa desím aj ja. Viem, že by mi do určitej miery odhadlo, ale ja ho mám stále rada. Mrzí ma, že neviem, či ma má on rád. Vydržím ešte týždeň a popýtam sa ho, ako si to predstavuje. Úplne Ťa chápem. Ešte si myslím, že ten kto miluje - neubližuje. Mám momentálne 38 rokov. Možno doplatím na toto vyčkávanie, kým ma nenechá on. Ja absolútne nevidím do jeho hlavy. Možno ma naozaj len trestá za niečo.

Ešte som rozmýšľala, že on zene nema co ponuknut. Ani zazemie,ani financie. Teraz je doba o niecom inom. A mozno by som sa cudovala. Som uz uplne zmetena, co si mysliet a co nie.

@anonym_534614 my máme tiež momentálne krízu, preto som aj založila túto tému. Trochu sa vyrozprávať z toho zúfalstva. Stále ho milujem, sme spolu roky, ale akoby čakám na zázrak, ktorého sa nikdy nedočkám. Vždy si tak predstavujem (ovplyvnená filmami), že príde a niečo povie, urobí, alebo donesie. Proste čokoľvek. A vždy som akurát tak sklamaná, lebo dočkám sa nezáujmu.
Veľakrát sa môj muž uráža za úplne hlúposti. Doslova okolo neho treba chodiť po špičkách, pritom jemu nerobí problém ma uraziť (akože žartom). Ale to neexistuje, aby som sa nahnevala, veď to bola sranda, a nerozumiem srande, a už so mnou nie je taká sranda ako kedysi. Ešte je schopný sa aj na to ofučať, že nereagujem tak, ako si predstavuje. Čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac mi je ťažko z toho, aký život žijem. Najradšej by som mu sem nasťahovala takú istú furiu, ako je on sám, nech si skúsi vlastnú medicínu. Lebo ja akokoľvek by som chcela sa tak správať nedokážem. Je mi to proti srsti.

autor
21. júl 2025
@anonym_7e3889

Uraza a hneva sa na nielenze tie najmensie prkotiny, ale ze uplne na nic. Vcera sme boli na nakupe a vyberal kuracie prsia. Hovorim, ze 2 gracias, ale ked som videla, ako sa zarvaril, hovorim OK, mozeme zobrat 3. Ale to uz bolo neskoro. Totoho uplne nahnevalo. Prestal sa so mnou bavit a ked som sa ho na to o par minut opytala, stale bol akoby v trance, macimalne nahnevany. A to sa urazil za nieco ine den predtym v inom obchode. Uz si presne ani nepamatam, ze co to bolo.
Vobec sa s nim neda komunikovat. Ked sa ho nieco opytam, alebo mu nieco movies, hovori, ze sa hadam.
Mam pocit, ze toho uz mam ozaj dost. Neviem, ako zlepsit veci, ked o nicom nechce hovorit.

@anonym_7e3889 u nás tak isto. Okolo môjho muža je vekom doslova mínové pole. Lepšie sa to podľa mňa nedá ani opísať. Akýkoľvek môj krok môže zase spustiť výbuch jeho nálad. A samozrejme potom nasleduje Tichá domácnosť, lebo to je jeho špecialita. Trestanie tichom. O ničom sa nechce rozprávať, väčšinou odchádza z rozhovoru. Keď aj začnem, tak buď sa tvári, že nepočúva, alebo sa vysmieva. Podľa neho sa chcem len hádať. Vždy a zakaždým. Už som si zvykla mu veľa vecí ani nehovoriť a buď ich hodiť za hlavu, alebo ich v noci preplakať. Naozaj už v tomto vzťahu cítim veľké zúfalstvo. Najradšej by som vrátila čas. S dnešným rozumom by som o neho už ani bicykel neoprela.

anonym_534614
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_534614 my máme tiež momentálne krízu, preto som aj založila túto tému. Trochu sa vyrozprávať z toho zúfalstva. Stále ho milujem, sme spolu roky, ale akoby čakám na zázrak, ktorého sa nikdy nedočkám. Vždy si tak predstavujem (ovplyvnená filmami), že príde a niečo povie, urobí, alebo donesie. Proste čokoľvek. A vždy som akurát tak sklamaná, lebo dočkám sa nezáujmu.
Veľakrát sa môj muž uráža za úplne hlúposti. Doslova okolo neho treba chodiť po špičkách, pritom jemu nerobí problém ma uraziť (akože žartom). Ale to neexistuje, aby som sa nahnevala, veď to bola sranda, a nerozumiem srande, a už so mnou nie je taká sranda ako kedysi. Ešte je schopný sa aj na to ofučať, že nereagujem tak, ako si predstavuje. Čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac mi je ťažko z toho, aký život žijem. Najradšej by som mu sem nasťahovala takú istú furiu, ako je on sám, nech si skúsi vlastnú medicínu. Lebo ja akokoľvek by som chcela sa tak správať nedokážem. Je mi to proti srsti.

@anonym_autor Skúsila si mu nastaviť zrkadlo? Myslím ten nezáujem z jeho strany? Ja to akurát robím a nie je mi všetko jedno, len sa už nechcem prihovárať prvá a vyšetrovať, čo sa deje. Všetko mi to príde veľmi detinské, lebo sme zdraví, žijeme si celkom v pohode čo sa týka peňazí, máme domov. Je to všetko malicherné a pokrytecké z jeho strany.

anonym_534614
21. júl 2025
@anonym_7e3889

@anonym_7e3889 Hrozne to čítať !!!

anonym_4ca6c7
21. júl 2025

@anonym_autor myslíš, že sa ti tu priznaju ze nie, nevybrala som si dobre, bola som hlúpa?

ahhola
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_7e3889 u nás tak isto. Okolo môjho muža je vekom doslova mínové pole. Lepšie sa to podľa mňa nedá ani opísať. Akýkoľvek môj krok môže zase spustiť výbuch jeho nálad. A samozrejme potom nasleduje Tichá domácnosť, lebo to je jeho špecialita. Trestanie tichom. O ničom sa nechce rozprávať, väčšinou odchádza z rozhovoru. Keď aj začnem, tak buď sa tvári, že nepočúva, alebo sa vysmieva. Podľa neho sa chcem len hádať. Vždy a zakaždým. Už som si zvykla mu veľa vecí ani nehovoriť a buď ich hodiť za hlavu, alebo ich v noci preplakať. Naozaj už v tomto vzťahu cítim veľké zúfalstvo. Najradšej by som vrátila čas. S dnešným rozumom by som o neho už ani bicykel neoprela.

@anonym_autor ako moze takyto jedinec prosperovat v robote, nebude to tak, ze tam sa vycerpa tym, ze sa musi ovladat a nepredvadzat svoje poruchove emocie a doma vo vchode mu spadnu vsetky masky a uz je z neho len neznesitelne, naladove hovado, netykavka ako slecinka, vymlcana kreatura vzdy nad vecou... to aj pred detmi robi, no tusim ozaj ta vojencina bola na nieco dobra, aspon utuzila nervy... 😡

autor
21. júl 2025
@anonym_4ca6c7

@anonym_autor myslíš, že sa ti tu priznaju ze nie, nevybrala som si dobre, bola som hlúpa?

@anonym_4ca6c7 áno, pokiaľ sa dá odpovedať anonymne, nevidím problém nebyť úprimný.

autor
21. júl 2025
@anonym_534614

@anonym_autor Skúsila si mu nastaviť zrkadlo? Myslím ten nezáujem z jeho strany? Ja to akurát robím a nie je mi všetko jedno, len sa už nechcem prihovárať prvá a vyšetrovať, čo sa deje. Všetko mi to príde veľmi detinské, lebo sme zdraví, žijeme si celkom v pohode čo sa týka peňazí, máme domov. Je to všetko malicherné a pokrytecké z jeho strany.

@anonym_534614 ja to skúšam už dlhšiu dobu, vždy keď sa urazí. Tiež neriešim a nevšímam si ho. Proste klasická domácnosť, ako keby tam ani nebol. Ale skoro nikdy to nevydržím. Max týždeň som dala a už som to nevydržala. Ako naschvál mi vždy začnú vybiehať sprosté statusy o tom, ako sa netreba trápiť maličkosťami, ale treba si vychutnávať každú chvíľu s ľuďmi, ktorých miluješ 🙄. Akože áno, je to pravda, ale dokedy, keďže tá snaha je vždy na mojej strane.

autor
21. júl 2025
@ahhola

@anonym_autor ako moze takyto jedinec prosperovat v robote, nebude to tak, ze tam sa vycerpa tym, ze sa musi ovladat a nepredvadzat svoje poruchove emocie a doma vo vchode mu spadnu vsetky masky a uz je z neho len neznesitelne, naladove hovado, netykavka ako slecinka, vymlcana kreatura vzdy nad vecou... to aj pred detmi robi, no tusim ozaj ta vojencina bola na nieco dobra, aspon utuzila nervy... 😡

@ahhola áno, jasné. On má vždy plno rečí, aj smerom ku mne a k mojej práci ako by to on vyriešil, čo by on povedal, nedal by so skákať po hlave.. a realita? Hotový mílius, či už v práci alebo s kamarátmi 🤢. Viackrát som bola svedkom takej situácie, aj som mu to šplechla a veru, nepáčilo sa mu to. Jasné, že sa ofučal 🤣.

marca12
21. júl 2025

@anonym_autor Najlepsieho a obdivujem,ze to so mnou vydrzal doteraz 😀

alica110
21. júl 2025

Vybrala som si moc dobre 🙂

anonym_93b65c
21. júl 2025

Sa smejem nad tým "vybrala som si". Ja som si nevybrala, mňa si našiel muž. On ma zbalil, on sa musel snažiť si ma získať. A možno aj preto nám to klape už 30 rokov. Lebo hneď na začiatku som videla, že mu na mne záleží, že sa mega snaží, že dokáže obetovať svoje pohodlie a spraví všetko, aby som ja bola ok. A doteraz je to tak, že mi je oporou a ja si to na ňom vážim a dávam mu to najavo. Pre mňa to je úplný základ vzťahu, totálna dôvera a pocit bezpečia. A keď to ja ako žena dostanem, tak nemám problém byť tou, ktorá vytvára to teplo rodinného krbu. A to je zase niečo, čo ocení muž. A keď aj prídu horšie dni, vždy sa dá všetko vyriešiť, ak je tam tá dôvera, rešpekt a pokiaľ si vieme všetko vykomunikovat. My sa napríklad nedokážeme jeden na druhého hnevať. Ja keď sa občas "urazim", ja to tak necítim, mňa to prejde po chvíli, nedokážem sa nebavit a môj muž tiež nie. Keď vyfučîme, tak sa normálne porozprávame a vyriešime.

anonym_534614
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_534614 ja to skúšam už dlhšiu dobu, vždy keď sa urazí. Tiež neriešim a nevšímam si ho. Proste klasická domácnosť, ako keby tam ani nebol. Ale skoro nikdy to nevydržím. Max týždeň som dala a už som to nevydržala. Ako naschvál mi vždy začnú vybiehať sprosté statusy o tom, ako sa netreba trápiť maličkosťami, ale treba si vychutnávať každú chvíľu s ľuďmi, ktorých miluješ 🙄. Akože áno, je to pravda, ale dokedy, keďže tá snaha je vždy na mojej strane.

@anonym_autor Aj ja som vydržala maximálne týždeň. Najviac ma hnevá, že on chce,aby som sa mu doprosovala. My dve si asi neporadíme,keď máme takmer to iste.

bubuzu
21. júl 2025

Ja som si vybrala dobre. Keď o ňom premýšľam, vždy mi ide v hlave, že je to najlepší muž na svete. Pre mňa, samozrejme. Ale inak chcem len napísať, že veľmi oceňujem tieto anonymné debaty, aj ohľadom platov, čo tu bolo včera. Naozaj je zaujímavé čítať, ako to ľudia majú, keď sa môžu anonymne vyjadriť.

anonym_226598
21. júl 2025

Ja sa tiez radim medzi tie, co zistili, ze si vybrali zle..😒😒 bohuzial to ozaj clovek zisti az po rokoch, ked opadnr zalubenost a spadnu ruzove okuliare.. Ja toho mojho niekedy neviem ani citit ( a to nemusim.mat ani PMS 🙈🙈🙈).. Mna jednoducho sklamal v určitych veciach ( nevera to nebola ) .. A nechce si priznat chybu.. Vsetci okolo su chybni iba on najmudrejsi... A vnima to uz aj?dcera.. Raz bol pred na par dni kvoli praci a mi vravi.. Ze konecne siel prec a mame klud 🙈 uplne ina atmosfera je potom doma ked sme same len.. Ja neviem ci je to muzskym prechodom ze mu preplo alebo cim.. Bude mat 40 tento rok... Ale hriuza... Doma nepohne prstom.. Vsetko robim sama.. ( no akuray vie nakupit.. A 2xrocne pokosit ) .. Inak robim vsetko len ja.. Jeho cinnoatou po praci je akurat lezanie v posteli.m kde aj jedava.. Kuka filmymm cita.m pracuje.. A vecer mi povie aki je unaveny a ci nejdeme niekam von.. Ze mu je dlho.. A ja zatial doma som lietala .. Varila ( teraz uz menej mozem osrat ) .. Mame psa tak s nim von.. Kvety vonku popolievat... No aspon mi nevykrikuje ze je doma bordel.m lebo to hadam ani nezbada rozdiel medzi bordel a upratanim.. Keby vykrknem tak neviem ako by zvladol sa postarat o domacnost.m o zvierata.. O dceru.. 😒 no niekedy je to tak ze by som mu jednu dala panvicou po hlave .. A dopriala by som mu zensku pri ktorj by inak lietal a makal ako fretka.. Ako viem, aj on na mna by mohol kadeco povedat, lebo ja som zase nie taky tulkavy mojkavy typ.. Ale kto by bol pri takom charaktere co musim znasat.. A fakt je ten ze nemam kam.ist.. Ani za co ist.. A naslo by sa toho este hooodne...tolko moj vylev 🙈

midka
21. júl 2025
@bubuzu

Ja som si vybrala dobre. Keď o ňom premýšľam, vždy mi ide v hlave, že je to najlepší muž na svete. Pre mňa, samozrejme. Ale inak chcem len napísať, že veľmi oceňujem tieto anonymné debaty, aj ohľadom platov, čo tu bolo včera. Naozaj je zaujímavé čítať, ako to ľudia majú, keď sa môžu anonymne vyjadriť.

@bubuzu môžeš dať link, ktorú myslíš ...inak tiež som si všimla, že zrazu tie odpovede majú úplne iný náboj

anonym_534614
21. júl 2025
@anonym_226598

Ja sa tiez radim medzi tie, co zistili, ze si vybrali zle..😒😒 bohuzial to ozaj clovek zisti az po rokoch, ked opadnr zalubenost a spadnu ruzove okuliare.. Ja toho mojho niekedy neviem ani citit ( a to nemusim.mat ani PMS 🙈🙈🙈).. Mna jednoducho sklamal v určitych veciach ( nevera to nebola ) .. A nechce si priznat chybu.. Vsetci okolo su chybni iba on najmudrejsi... A vnima to uz aj?dcera.. Raz bol pred na par dni kvoli praci a mi vravi.. Ze konecne siel prec a mame klud 🙈 uplne ina atmosfera je potom doma ked sme same len.. Ja neviem ci je to muzskym prechodom ze mu preplo alebo cim.. Bude mat 40 tento rok... Ale hriuza... Doma nepohne prstom.. Vsetko robim sama.. ( no akuray vie nakupit.. A 2xrocne pokosit ) .. Inak robim vsetko len ja.. Jeho cinnoatou po praci je akurat lezanie v posteli.m kde aj jedava.. Kuka filmymm cita.m pracuje.. A vecer mi povie aki je unaveny a ci nejdeme niekam von.. Ze mu je dlho.. A ja zatial doma som lietala .. Varila ( teraz uz menej mozem osrat ) .. Mame psa tak s nim von.. Kvety vonku popolievat... No aspon mi nevykrikuje ze je doma bordel.m lebo to hadam ani nezbada rozdiel medzi bordel a upratanim.. Keby vykrknem tak neviem ako by zvladol sa postarat o domacnost.m o zvierata.. O dceru.. 😒 no niekedy je to tak ze by som mu jednu dala panvicou po hlave .. A dopriala by som mu zensku pri ktorj by inak lietal a makal ako fretka.. Ako viem, aj on na mna by mohol kadeco povedat, lebo ja som zase nie taky tulkavy mojkavy typ.. Ale kto by bol pri takom charaktere co musim znasat.. A fakt je ten ze nemam kam.ist.. Ani za co ist.. A naslo by sa toho este hooodne...tolko moj vylev 🙈

@anonym_226598 Môj muž tiež nonstop na gauči (mimo práce) ako tvoj v posteli. Tiež jeho povahu predýchavam ako ty. Teraz by som ho prizabila (obrazne) - inokedy ho milujem. Som rada, že v tom nie som sama,len čo s takým životom.

autor
21. júl 2025
@anonym_226598

@anonym_226598 aj môj má kúsok po 40, takže môže to byť nejaký ten prechod. Doteraz sme žili celkom fajn. Mal svoje muchy, no dalo sa s ním pracovať. Ale čo sa s ním deje posledný rok-dva, normálne nechápem. Doslova sa z neho stalo klbko nervov, všetko mu vadí, všetko ho rozčuľuje a je v ňom toľko zla. Taktiež dosť pribral, však klasika po práci - gauč, mobil a jedlo. Ja po pôrodoch mám 5 kíl navyše (165cm a 55kg). Všetci v práci mi hovoria, ako dobre vyzerám po deťoch. Samozrejme, mám nejakú celulitídu aj faldy, veď nemám 20, ale to ako sa on opustil. Možno aj to je zdrojom jeho frustrácie. Lebo má brucho ako 50 ročný chlap, čo len vysedáva na pive. Kedysi sme sa chodili veľa prechádzať, teraz ho ledva dostanem na záhradu, veď čo tam bude, tam mu nedočiahne wifi.

ahhola
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_226598 aj môj má kúsok po 40, takže môže to byť nejaký ten prechod. Doteraz sme žili celkom fajn. Mal svoje muchy, no dalo sa s ním pracovať. Ale čo sa s ním deje posledný rok-dva, normálne nechápem. Doslova sa z neho stalo klbko nervov, všetko mu vadí, všetko ho rozčuľuje a je v ňom toľko zla. Taktiež dosť pribral, však klasika po práci - gauč, mobil a jedlo. Ja po pôrodoch mám 5 kíl navyše (165cm a 55kg). Všetci v práci mi hovoria, ako dobre vyzerám po deťoch. Samozrejme, mám nejakú celulitídu aj faldy, veď nemám 20, ale to ako sa on opustil. Možno aj to je zdrojom jeho frustrácie. Lebo má brucho ako 50 ročný chlap, čo len vysedáva na pive. Kedysi sme sa chodili veľa prechádzať, teraz ho ledva dostanem na záhradu, veď čo tam bude, tam mu nedočiahne wifi.

@anonym_autor tak budete mat tak v piatok veer klud😅pusti mu akoze nahodou film Americka krasa🌹🌹🌹😂

anonym_226598
22. júl 2025

Baby a to aj Vasi muzi sa tak lutuju??moj ma dni ze sa lutuje.. Aky je on chudacik.. Ze ho nikto nema rad, ze ho nik neobjime atd.. Ved to strasne vyzera. 🙈 urazlivy je, nic mu nepovedat lebo sa oduje, raz som mu nechtiac povedala ze je hotentot ( proste som mu nieco vysverlovala a nesiel to pochopit) .. No koniec sveta, som sa mu potom musela vtierat a doprosovat sa o odpistenie- a vtedy som ai povedala dost.. Toto uz robit nebudem, no ponizovat sa kvoli takemu dementovi. Ja neviem co to tym chlapom je niekedy. Horsie ako zenska pred kramami. Chyba je aj v tom ze nema nejaku zalubu extra co by robil a nielen na mobile, notebooku, xboxe a ze cita knihu.. Keby aspon doma nieco robi ze sa pohybe. Som mu neraz hodila veci zo susicky na postel..vedla neho.. Tak mozete hadat ci to poskladal aspon 🙈🙈🙈 a takto by som mohla pokracovat.. Proste nespravi nic sam od seba a mna nebavi ho ukolovat ako by som mu bola matka.. Ved aj do sprchy ked ma ist sa ma pyta ci ma alebo nema ist.. Ci bude nieco vecer ci nie 😒😒 podla toho.. Takze asi tak 😔