icon

Vybrali ste si správneho muža?

20. júl 2025

Teraz, keď sa dá do diskusie aj anonymne odpovedať, dajte ruku na srdce a napíšte mi, či ste si vybrali správneho muža na život.
Ja v posledných rokoch stále častejšie rozmýšľam, že som si vybrala naozaj zle. Viem, že dnes sú úplne iné možnosti ako kedysi a ja mám šancu na život aj bez neho. Ale úprimne? Už len tá predstava ma desí. Možno raz dospejem do takeho štádia, keď naberiem odvahu, ale zatiaľ to tak necítim. Mať môj rozum pred 15 rokmi, môj život by vyzeral úplne inak a keby sa dá vrátiť čas, sotva by som zaváhala.
Môj muž je tvrdohlavý, urážlivý a detinský. Zdá sa mi, že sa to postupne iba zhoršuje a kryštalizujú sa čím ďalej, tým viac jeho zlé vlastnosti.
Viem, že druhého človeka nezmením, môžem zmeniť iba seba a svoje hranice, ale veľmi by som chcela, aby si to celé uvedomil. Do nášho vzťahu som dávala vždy naozaj veľa a keď tak nad tým rozmýšľam, vrátilo sa mi len veľmi málo.
Nechcem počúvať rady ako odísť, alebo ako by ste sa zachovali vy, chcem len úprimnú odpoveď na moju prvú otázku.

anonym_534614
22. júl 2025
@anonym_226598

Baby a to aj Vasi muzi sa tak lutuju??moj ma dni ze sa lutuje.. Aky je on chudacik.. Ze ho nikto nema rad, ze ho nik neobjime atd.. Ved to strasne vyzera. 🙈 urazlivy je, nic mu nepovedat lebo sa oduje, raz som mu nechtiac povedala ze je hotentot ( proste som mu nieco vysverlovala a nesiel to pochopit) .. No koniec sveta, som sa mu potom musela vtierat a doprosovat sa o odpistenie- a vtedy som ai povedala dost.. Toto uz robit nebudem, no ponizovat sa kvoli takemu dementovi. Ja neviem co to tym chlapom je niekedy. Horsie ako zenska pred kramami. Chyba je aj v tom ze nema nejaku zalubu extra co by robil a nielen na mobile, notebooku, xboxe a ze cita knihu.. Keby aspon doma nieco robi ze sa pohybe. Som mu neraz hodila veci zo susicky na postel..vedla neho.. Tak mozete hadat ci to poskladal aspon 🙈🙈🙈 a takto by som mohla pokracovat.. Proste nespravi nic sam od seba a mna nebavi ho ukolovat ako by som mu bola matka.. Ved aj do sprchy ked ma ist sa ma pyta ci ma alebo nema ist.. Ci bude nieco vecer ci nie 😒😒 podla toho.. Takze asi tak 😔

@anonym_226598 Môj sa vôbec neľutuje. Nerobí to,čo Tvoj. Ani na sprchu sa nepýta, či bude sex. Mne by sa Tvoj muž inak zhnusil. Mudro mu radis,ze clovek, aby sa citil lepsie psychicky, potrebuje fyzicku aktivitu - pohyb, šport. Ako s nim existujes?

anonym_da68ce
22. júl 2025

Otec môjho dieťaťa bol zo začiatku fajn, ale prišli prvé problémy a utekaj od problémov. Prišli prvé skúšky vzťahu a on to vzdal, tak sme išli slušne od seba. Po pár rokoch som spoznala terajšieho manžela a dieťa nám vyrástlo a teraz si uvedomujem, že je ten správny človek po mojom boku. Vieme sa zasmiať a vieme sa aj vzájomne podržať. Teraz si užívame jeden druhého, keďže dieťa je už samostatné

anonym_226598
22. júl 2025
@anonym_534614

@anonym_226598 Môj sa vôbec neľutuje. Nerobí to,čo Tvoj. Ani na sprchu sa nepýta, či bude sex. Mne by sa Tvoj muž inak zhnusil. Mudro mu radis,ze clovek, aby sa citil lepsie psychicky, potrebuje fyzicku aktivitu - pohyb, šport. Ako s nim existujes?

@anonym_534614 no tiez sa pytam niekedy ako s nim mozem existovat 🙈🙈 ako ma aj dobre dbi, netvrdim ze nie.. Ale vadi mi to, ze sam nic nespravi. Uz ked nieco ma spravit tak dudre, ja neviem zeby jeden dospely chlap sa nevedel chytit do niecoho.. Si zober ze teraz je doma, ma dovolenku a nedokaze spravit ze nic. To by som mu musela napisat zoznam prac a to uz co je..nie je to decko ze mu to treba vraviet a pisat 😒😒 a ja pridem domov z prace ado bordelu 🙈

anonym_534614
22. júl 2025
@anonym_226598

@anonym_534614 no tiez sa pytam niekedy ako s nim mozem existovat 🙈🙈 ako ma aj dobre dbi, netvrdim ze nie.. Ale vadi mi to, ze sam nic nespravi. Uz ked nieco ma spravit tak dudre, ja neviem zeby jeden dospely chlap sa nevedel chytit do niecoho.. Si zober ze teraz je doma, ma dovolenku a nedokaze spravit ze nic. To by som mu musela napisat zoznam prac a to uz co je..nie je to decko ze mu to treba vraviet a pisat 😒😒 a ja pridem domov z prace ado bordelu 🙈

@anonym_226598 Aj môj ma dovolenku a lezi nonstop na gauci. Tiez nechapem.

bubuzu
22. júl 2025

Ženy, čo tu píšete o tých svojich nič nerobiacich mužoch...Ja vás len chcem povzbudiť, že určite by ste sa o seba a deti vedeli postarať aj sami. Však to už vlastne robíte. Možno tí vaši muži tiež vlastne nie sú šťastní a tiež s tým nevedia nič urobiť. Možno ak by ste si spolu sadli a úprimne im povedali, že nie ste takto šťastné a vidíte, že ani oni nie sú, že možno by ste sa mali rozísť, bez hádok, vycítil, proste ste už svoj vzťah vyčerpali a možno na každého z vás čaká niekde ešte niekto iní...
Ja keď potom vidím tieto nešťastne vzťahy, kde stačí jedno nevhodné slovo aby ten druhý vybuchol.. toľko nazbieraného odporu. Život však je fakt len jeden. Zomierať a vedieť, ako to celé mohlo byť inak...

dora281
22. júl 2025
@bubuzu

Ženy, čo tu píšete o tých svojich nič nerobiacich mužoch...Ja vás len chcem povzbudiť, že určite by ste sa o seba a deti vedeli postarať aj sami. Však to už vlastne robíte. Možno tí vaši muži tiež vlastne nie sú šťastní a tiež s tým nevedia nič urobiť. Možno ak by ste si spolu sadli a úprimne im povedali, že nie ste takto šťastné a vidíte, že ani oni nie sú, že možno by ste sa mali rozísť, bez hádok, vycítil, proste ste už svoj vzťah vyčerpali a možno na každého z vás čaká niekde ešte niekto iní...
Ja keď potom vidím tieto nešťastne vzťahy, kde stačí jedno nevhodné slovo aby ten druhý vybuchol.. toľko nazbieraného odporu. Život však je fakt len jeden. Zomierať a vedieť, ako to celé mohlo byť inak...

@bubuzu šťastný život vraj neexistuje, existujú iba šťastné okamžiky, tak si treba vychutnať a prežiť aspoň tie šťastné okamžiky, "a každý domeček, krížeček", každý máme svoj kríž .... a to ako človek zistí, že to mohlo byť inak? A lepšie, či dokonca horšie?

bubuzu
22. júl 2025
@dora281

@bubuzu šťastný život vraj neexistuje, existujú iba šťastné okamžiky, tak si treba vychutnať a prežiť aspoň tie šťastné okamžiky, "a každý domeček, krížeček", každý máme svoj kríž .... a to ako človek zistí, že to mohlo byť inak? A lepšie, či dokonca horšie?

@dora281 len, ak máš tých šťastných okamihov len zopár a aj tak asi skôr nesúvisia s mužom s ktorým žiješ...ako tu jedna žena písala, že keď bol týždeň preč, ako im bolo s dcérou doma samým dobre.. prečo sa potom dobrovoľne pripravovať o tie šťastné okamihy a ostávať v takom vzťahu. Nehovorím, že keď je kríza, krátkodobá. Ale tu to znie tak, že proste spolu žijú, pretože žena nemá kam ísť. A to je smutné. Veľa žien, s malými deťmi, častokrát museli začínať odznova a dali to. Aj tie, čo tu píšu by to dali. Podľa mňa tam je aj nejaká ľútosť, možno im príde toho muža ľúto opustiť .. ale kvôli tomu spolu ostávať?

bubuzu
22. júl 2025
@dora281

@dora281 a nie každý krizicek vieš ovplyvniť...choroby, úmrtia, nehody,..ale tento tu, život s človekom, s ktorým vlastne nechceš žiť, to ovplyvniť vieš. Prečo by si žena ešte mala niesť aj tento, ak naozaj nemusí. A z pohľadu muža, možno tiež nešťastného, prečo by si ho mal niesť aj on?

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
22. júl 2025
@bubuzu

@dora281 a nie každý krizicek vieš ovplyvniť...choroby, úmrtia, nehody,..ale tento tu, život s človekom, s ktorým vlastne nechceš žiť, to ovplyvniť vieš. Prečo by si žena ešte mala niesť aj tento, ak naozaj nemusí. A z pohľadu muža, možno tiež nešťastného, prečo by si ho mal niesť aj on?

@bubuzu A myslím si ešte, že v Európe začína trend, žiť a užiť. Žiadne deti, žiadny partner, žiadne ženenie sa, či vydávanie sa. Zrobiť kariéru, a vyžmýkať zo života, čo to dá.V Poľsku bola nedávno anketa, ako si mladí predstavujú svoju budúcnosť. Väčšina opýtaných prehlásila, že bude lepšie mať psa ako dieťa. S psom je menej starostí. Európa pomaly začne vymierať. Model 3 generačnej domácnosti je už istotne prekonaný. Idú iné časy. Žiadne deti, žiadny partner, žiť a užiť. A potom môže prísť aj križeček.

bubuzu
22. júl 2025
@dora281

@bubuzu A myslím si ešte, že v Európe začína trend, žiť a užiť. Žiadne deti, žiadny partner, žiadne ženenie sa, či vydávanie sa. Zrobiť kariéru, a vyžmýkať zo života, čo to dá.V Poľsku bola nedávno anketa, ako si mladí predstavujú svoju budúcnosť. Väčšina opýtaných prehlásila, že bude lepšie mať psa ako dieťa. S psom je menej starostí. Európa pomaly začne vymierať. Model 3 generačnej domácnosti je už istotne prekonaný. Idú iné časy. Žiadne deti, žiadny partner, žiť a užiť. A potom môže prísť aj križeček.

@dora281 ale opakom žiť a užiť predsa nie je žiť a trápiť sa s partnerom, ktorý si ženu neváži ani toľko, aby poskladal vlastné opraté spodky, čo ležia vedľa neho na posteli. Alebo aby len prišiel domov a cumela.do telefónu. To čo je za život?

anonym_f5a671
22. júl 2025

Ja som si este nevybrala, pretoze mam dost rozumu, vyrastala som v divnej rodine a v okoli mam kamosky vacsinou porozvadzane a nestastne. Nastastie sa viem sama uzivit a uzivam si zivot osamote.

dora281
22. júl 2025
@bubuzu

@dora281 ale opakom žiť a užiť predsa nie je žiť a trápiť sa s partnerom, ktorý si ženu neváži ani toľko, aby poskladal vlastné opraté spodky, čo ležia vedľa neho na posteli. Alebo aby len prišiel domov a cumela.do telefónu. To čo je za život?

@bubuzu 100% súhlasím. Treba uľahčiť rozvod nešťastných manželstiev a začať stavať pre mužov a ženy po rozvode byty. Aby neboli na nikom závislí. Možnože lietam v oblakoch, ale ak nešťastnému manželstvu nepomôžu ani manželské poradne, nech idú od seba. Aspoň deti nebudú večne v strese ... Z vlastnej mladosti : otec prišiel domov nacenganý, mame povedal, že bol na huby a ukázal jej svoj " úlovok ". Mama ich vysypala na podlahu a poskákala mu po nich. A potom sa vzala, a so slovami : "žite si tu aj so svojim otcom" idišla z bytu. Starší brat to mal na háku a ja, mladší, som ju v pyžame plačúci naháňal po ulici, aby sa vrátila...

luccija
22. júl 2025
@dora281

@bubuzu 100% súhlasím. Treba uľahčiť rozvod nešťastných manželstiev a začať stavať pre mužov a ženy po rozvode byty. Aby neboli na nikom závislí. Možnože lietam v oblakoch, ale ak nešťastnému manželstvu nepomôžu ani manželské poradne, nech idú od seba. Aspoň deti nebudú večne v strese ... Z vlastnej mladosti : otec prišiel domov nacenganý, mame povedal, že bol na huby a ukázal jej svoj " úlovok ". Mama ich vysypala na podlahu a poskákala mu po nich. A potom sa vzala, a so slovami : "žite si tu aj so svojim otcom" idišla z bytu. Starší brat to mal na háku a ja, mladší, som ju v pyžame plačúci naháňal po ulici, aby sa vrátila...

@dora281 a rozviedli sa asi nie, že?v tej dobe to bola hanba, ale mala guráž s tým úlovkom🤪

Vybrala som si dobre aj, keď to je ako niekedy ako na hupacke.Sme spolu 21 r aj, keď som si pár x myslela, že mám na viac😉ale myslím si, že k mojej povahe by som lepšieho nenašla.Ako niekto hore napísal dobrý otec rodinný typ, ale vnútorne uzatvorený nevie dať najavo city emočne plytký, ale zase ani ja nie som romantik, ale niekedy mi to chyba.On introvert čo nemá rád nové veci ja extrovert takže bojujeme niekedy je toho na neho veľa s mojimi planmi, rečami atď...ja tvrdohlavá, takže si spravím po svojom.Tichu domácnosť máme málokedy, ale ja som ťahúň a už som z toho unavená.Sam od seba nevymysli nič.v pracovnej oblasti som si myslela, že bude šikovnejší nejako spohodlnel a vidím, že je nervóznejší, ale viem, že má toho v práci veľa a nie dobre pracovné prostredie.Ma 48 r a začína byť ufrflany.ale netula sa, chodí s nami co s dcérou vymyslíme, ale raz za čas si vieme vykričať kto komu viac pokazil život a kde mohol byť🤣na druhej strane asi som náročná málo pochválim, som kritická a tiež to nie je so mnou ľahké.Potrebovala by som viac akčného človeka, ale ešte stále prevažujú jeho dobre vlastnosti čo povie, to platí, zodpovedný.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_d3cdef
22. júl 2025

@anonym_autor ja som si vybrala myslím že dobre, sú situácie kedy ma štve, serie..mneraz som povedala že odídem ale máme sa radi ,sme spolu 17 rokov a keď nem svoje blbé nálady tak je to fajn chlap..ale kto z nás je dokonalý?aj môj je strašný nervak,neznášam to na ňom

anonym_626fa9
22. júl 2025

@anonym_autor neviem, či som si vybrala dobre. Viacmenej o tom pochybujem. Ale je to môj tretí vážny vzťah a mne sa už nechce hľadať. Keď ma dobrú náladu, tak je milý, ochotný, urobí, čo mi na očiach vidí, ale je to občas nervak a to mi vadí, lebo ja som naopak veľmi pokojný človek. Asi preto sme spolu, že sa nejako potrebujeme, on mňa v niečom a ja jeho v niečom. A čo bude ďalej, to veru neviem. Tiež sme ako na hojdačke.

jovka
22. júl 2025

neviem, mala som vzath 20 rokov a kedze som bol velmi mlada, zmenila som sa a lask odisla, chlap bol super, lubila ma asi ako nik nikdy nebude , ale zial neslo to len s rozumom, teraz vzath mam 5 rokov, som spokojna, samozrejme chlap neni dokonaly , ma tiez svoje chyby ktore vsak som ochotna akceptovat, je pradva , ze vzat v 20 rokoch a v 40.rokoch je uplne iny , uvidime ako dlho tam to vydrzi:D

anonym_8162d5
22. júl 2025

Ja som si zatial definitivne nevybrala ale sme uz zasnubeni. Ale kym on tuzi po sobasi a chce ho planovat, ja to vidim na rozchod. Mam velke vycitky svedomia, nakolko sme dlhe roky spolu a patrilo by sa posunut. Taktiez myslim, ze ho natahujem, co neni fer voci nemu. Mame po 30- tke a neni na co cakat.
Na druhej strane uz teraz citim, ze v nom nemam taku oporu, aku by som potrebovala. Nezaujima sa ako sa mam, nezaujima ho moj zivot, moje kamaratky ani moja rodina, to uz vobec. Nema zaujem sa s nimi stretnut ani co je rok dlhy, ba este viac... idealne nikdy. Pritom nic take strasne mu neurobili a hadam eaz do roka sa prekonat moze. Nesmiem sa pred nim stazovat, neznasa negativne reci. Nikde nechodime, ziadnu dovolenku nenavrhne, nezaplati. Ak pridem s nejakymi napadmi alebo vyletmi ja, tak vraj stale len vymyslam. Bojim sa pred nim vyjadrit scoj nazor aby sme sa zas nehadali. Ak ho o nieco poprosim, spravi to ale s vycitkou. Ja neviem, asi cakam na zazrak, ktory nikdy nepride. Je to polozufala situacia, lebo som zbabela ho opustit, nakolko sme spolu uz dlho a bojim sa, ze bez neho by som psychicky nezvladla ani svoj zivot.

lenka.25
22. júl 2025

Prvý krát som si vôbec nevybrala dobre a trápila som sa vo vzťahu úplne zbytočne 7 rokov . Teraz po 12 rokoch s mojim terajším mužom môžem povedať, ze som si lepšie vybrať nemohla a to po tom prvom , som sa zaprisahala , že už nikdy žiadneho chlapa vo svojom živote nechcem .

luccija
22. júl 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 píšem, že som si vybrala dobre😉nikto nie je dokonalý v každom manželstve je niečo.Moja polovička vie čo mi vadí aj ja viem čo vadí jemu.Asi to je len o kompromisoch jedine si naklonovat verziu podľa seba😝ale nad tým, že by sme išli od seba som nikdy nerozmýšľala.Skor by nám prospel taký mesačný oddych a potom by sme si to viac vazili

dora281
22. júl 2025
@luccija

@dora281 píšem, že som si vybrala dobre😉nikto nie je dokonalý v každom manželstve je niečo.Moja polovička vie čo mi vadí aj ja viem čo vadí jemu.Asi to je len o kompromisoch jedine si naklonovat verziu podľa seba😝ale nad tým, že by sme išli od seba som nikdy nerozmýšľala.Skor by nám prospel taký mesačný oddych a potom by sme si to viac vazili

@luccija Prepáč, pokiaľ som dočítal Tvoj príbeh, už aj som zabudol na jeho prvú vetu. A áno, píšeš, že si si vybrala dobre. Potvrdzujem a dvakrát podčiarkujem. A aj ja som si vybral dobre. Po 4 rokoch randenia prišla moja slabšia chvíľka a bum ho tam, priateľka otehotnela. Takže už išli akékoľvek úvahy, či sa berieme, či sa ešte neberieme, bokom a chystali sme svadbu. Moja je Račica, inak sú to ideálne manželky, nemám jej čo vytknúť. Raz si po mňa prišla do baru, kde som sedel v spoločnosti pri stole a náramne dobre som sa bavil, rozprával vtipy a moja Račica mi bez okolkov oznámila a dosť nahlas: " Doma máš tri deti a Ty sa tu zabávaš s kur*ami... Dámy sa ohradili, ale ja som sklopil uši a poslušne ju nasledoval domov. Moja "chlapská" hrdosť sa ohla pred jej temperamentom a materinským inštinktom .
@luccija Ak by Ste si od seba chceli oddýchnuť, možno kúpele pre jedného z Vás by bol dobrý nápad. Keď som sa ja vrátil z kúpeľov, manželka ma privítala slovami: " Ale Ti tam muselo byť dobre, keď si sa 3 týždne neozýval.... Áno, bolo mi dobre....

luccija
22. júl 2025
@anonym_8162d5

Ja som si zatial definitivne nevybrala ale sme uz zasnubeni. Ale kym on tuzi po sobasi a chce ho planovat, ja to vidim na rozchod. Mam velke vycitky svedomia, nakolko sme dlhe roky spolu a patrilo by sa posunut. Taktiez myslim, ze ho natahujem, co neni fer voci nemu. Mame po 30- tke a neni na co cakat.
Na druhej strane uz teraz citim, ze v nom nemam taku oporu, aku by som potrebovala. Nezaujima sa ako sa mam, nezaujima ho moj zivot, moje kamaratky ani moja rodina, to uz vobec. Nema zaujem sa s nimi stretnut ani co je rok dlhy, ba este viac... idealne nikdy. Pritom nic take strasne mu neurobili a hadam eaz do roka sa prekonat moze. Nesmiem sa pred nim stazovat, neznasa negativne reci. Nikde nechodime, ziadnu dovolenku nenavrhne, nezaplati. Ak pridem s nejakymi napadmi alebo vyletmi ja, tak vraj stale len vymyslam. Bojim sa pred nim vyjadrit scoj nazor aby sme sa zas nehadali. Ak ho o nieco poprosim, spravi to ale s vycitkou. Ja neviem, asi cakam na zazrak, ktory nikdy nepride. Je to polozufala situacia, lebo som zbabela ho opustit, nakolko sme spolu uz dlho a bojim sa, ze bez neho by som psychicky nezvladla ani svoj zivot.

@anonym_8162d5 to nevyzerá dobre, ale tak podvedome to cítiš.Ked sa zoberiete a príde dieťa bude to ešte horsie

luccija
22. júl 2025
@dora281

@luccija Prepáč, pokiaľ som dočítal Tvoj príbeh, už aj som zabudol na jeho prvú vetu. A áno, píšeš, že si si vybrala dobre. Potvrdzujem a dvakrát podčiarkujem. A aj ja som si vybral dobre. Po 4 rokoch randenia prišla moja slabšia chvíľka a bum ho tam, priateľka otehotnela. Takže už išli akékoľvek úvahy, či sa berieme, či sa ešte neberieme, bokom a chystali sme svadbu. Moja je Račica, inak sú to ideálne manželky, nemám jej čo vytknúť. Raz si po mňa prišla do baru, kde som sedel v spoločnosti pri stole a náramne dobre som sa bavil, rozprával vtipy a moja Račica mi bez okolkov oznámila a dosť nahlas: " Doma máš tri deti a Ty sa tu zabávaš s kur*ami... Dámy sa ohradili, ale ja som sklopil uši a poslušne ju nasledoval domov. Moja "chlapská" hrdosť sa ohla pred jej temperamentom a materinským inštinktom .
@luccija Ak by Ste si od seba chceli oddýchnuť, možno kúpele pre jedného z Vás by bol dobrý nápad. Keď som sa ja vrátil z kúpeľov, manželka ma privítala slovami: " Ale Ti tam muselo byť dobre, keď si sa 3 týždne neozýval.... Áno, bolo mi dobre....

@dora281 veď to nie je zle byť aj od seba.Mne stačil týždeň, keď bol v nemocnici na jednej strane kľud na druhej chýbal.Je to normálne po tých rokoch.

denisforgan
23. júl 2025

@anonym_autor vybrala si si najhorsieho muza na svete, nevie korculovat, citat poeziu, nevie francuzsky, sem t.je pracovity, ze postavil pre rodinu dom, nakupuje veci, donesie male kvety, najde Ta utahanu a tak ta posle napr. na wellness, uprace, umyje, povysava, avsak nerobi to stale. Podla mna je to hajzel, ktory si nezasluzis nic, uplne by som ho vyhodila na Tvojom.mieste.

autor
23. júl 2025
@denisforgan

@anonym_autor vybrala si si najhorsieho muza na svete, nevie korculovat, citat poeziu, nevie francuzsky, sem t.je pracovity, ze postavil pre rodinu dom, nakupuje veci, donesie male kvety, najde Ta utahanu a tak ta posle napr. na wellness, uprace, umyje, povysava, avsak nerobi to stale. Podla mna je to hajzel, ktory si nezasluzis nic, uplne by som ho vyhodila na Tvojom.mieste.

@denisforgan áno, máš pravdu. Je to najdokonalejší muž na svete 😇. To nevadí, že je nonstop nervózny, že sa za všetko uráža, kričí na deti. Že nonstop sedí iba na gauči s mobilom v ruke, ideálne s pivom a čipsami. Že ma nepočúva, keď mu niečo hovorím, lebo pozerá do mobilu. Že odháňa deti, keď niečo chcú, lebo pozerá do mobilu. V živote ma neposlal do wellnessu, keď som unavená. Kvety som tiež nikdy nedostala. Nepovysáva, nepoumýva, nepostavil nám dom. Práve naopak, bolo by to toho toľko treba porobiť, ale on radšej pozerá do mobilu. Nedá sa mu to ani povedať bez toho, aby sa neofučal, tak veľa vecí robím nakoniec ja. Ale máš pravdu, inak je dokonalý a čo by som vlastne chcela 🫣 veď on predsa nakúpi!

scila
23. júl 2025

@anonym_autor tiež sa občas, počas tých 17.tich rokov čo sme spolu, pýtam sama seba či som si vybrala správneho muža. Ale to len keď máme nejaké zlé obdobie. V podstate som presvedčená, že sa k sebe celkom hodíme a obidvom náš vzťah viac dáva, ako berie.
A zo vzorky mužov vo svojom okolí, ktorých dobre poznám, by som nechcela žiť so žiadnym.

ahhola
23. júl 2025
@anonym_autor

@denisforgan áno, máš pravdu. Je to najdokonalejší muž na svete 😇. To nevadí, že je nonstop nervózny, že sa za všetko uráža, kričí na deti. Že nonstop sedí iba na gauči s mobilom v ruke, ideálne s pivom a čipsami. Že ma nepočúva, keď mu niečo hovorím, lebo pozerá do mobilu. Že odháňa deti, keď niečo chcú, lebo pozerá do mobilu. V živote ma neposlal do wellnessu, keď som unavená. Kvety som tiež nikdy nedostala. Nepovysáva, nepoumýva, nepostavil nám dom. Práve naopak, bolo by to toho toľko treba porobiť, ale on radšej pozerá do mobilu. Nedá sa mu to ani povedať bez toho, aby sa neofučal, tak veľa vecí robím nakoniec ja. Ale máš pravdu, inak je dokonalý a čo by som vlastne chcela 🫣 veď on predsa nakúpi!

@anonym_autor este mi napadlo k tvojmu nedobremu vyberu, alebo rovno zlemu, ze je zle aj slovo Vyber, lebo to by znamenalo, ze tvoj zly muz by pre inu zenu bol dobry a mne sa vidi, ze bol zly pre vsetky zeny😂ci ina zena s inym zaobchadzanim by z neho vykresala nieco pouzitelne?

autor
23. júl 2025
@ahhola

@anonym_autor este mi napadlo k tvojmu nedobremu vyberu, alebo rovno zlemu, ze je zle aj slovo Vyber, lebo to by znamenalo, ze tvoj zly muz by pre inu zenu bol dobry a mne sa vidi, ze bol zly pre vsetky zeny😂ci ina zena s inym zaobchadzanim by z neho vykresala nieco pouzitelne?

@ahhola to neviem, doteraz sa mi ho podarilo vo veľa veciach okresať, ale ako som písala, v poslednom čase mu úplne preplo 😞.