Vybrali ste si správneho muža?
Teraz, keď sa dá do diskusie aj anonymne odpovedať, dajte ruku na srdce a napíšte mi, či ste si vybrali správneho muža na život.
Ja v posledných rokoch stále častejšie rozmýšľam, že som si vybrala naozaj zle. Viem, že dnes sú úplne iné možnosti ako kedysi a ja mám šancu na život aj bez neho. Ale úprimne? Už len tá predstava ma desí. Možno raz dospejem do takeho štádia, keď naberiem odvahu, ale zatiaľ to tak necítim. Mať môj rozum pred 15 rokmi, môj život by vyzeral úplne inak a keby sa dá vrátiť čas, sotva by som zaváhala.
Môj muž je tvrdohlavý, urážlivý a detinský. Zdá sa mi, že sa to postupne iba zhoršuje a kryštalizujú sa čím ďalej, tým viac jeho zlé vlastnosti.
Viem, že druhého človeka nezmením, môžem zmeniť iba seba a svoje hranice, ale veľmi by som chcela, aby si to celé uvedomil. Do nášho vzťahu som dávala vždy naozaj veľa a keď tak nad tým rozmýšľam, vrátilo sa mi len veľmi málo.
Nechcem počúvať rady ako odísť, alebo ako by ste sa zachovali vy, chcem len úprimnú odpoveď na moju prvú otázku.
@anonym_autor ja som tak dlho mudro a prezieravo vyberala (charakter, ziv. styl, prorodinnost, spolahlivost, IQ)... az som zabudla na taky DETAIL, pritazlivost a chemiu :-( cize nie, casom sa ukazalo, ze som vybrala zle
@anonym_autor ja som tak dlho mudro a prezieravo vyberala (charakter, ziv. styl, prorodinnost, spolahlivost, IQ)... az som zabudla na taky DETAIL, pritazlivost a chemiu :-( cize nie, casom sa ukazalo, ze som vybrala zle
@anonym_6bd07d časom sa mohlo ukázať zle aj keď by tam chémia pritazlivost bola.. nikto nevie čo ho čaká..
Úprimne? Nie mať vtedy ten rozum čo teraz vybrala by som si inak
Damy, len uvedomujete si, ze mnoho muzov "s dnesnym rozumom" by si nevybralo vas? A mnohi uz mozno ziadnu zenu? Opat je to o tom najst suladneho partnera, co sa podari maloktorym parom, bohuzial.
Úprimne? Nie mať vtedy ten rozum čo teraz vybrala by som si inak
@anonym_d76f3f a co ti brani zmenit to?
Damy, len uvedomujete si, ze mnoho muzov "s dnesnym rozumom" by si nevybralo vas? A mnohi uz mozno ziadnu zenu? Opat je to o tom najst suladneho partnera, co sa podari maloktorym parom, bohuzial.
@madeincssr toto je velmi dobra poznamka😉

Necitala som vsetky komentare, ale tie, ktore ste pisali, ze ste si vybrali zle, vy nerozmyslate nad zmenou? Život je velmi kratky a stoji vam za to stráviť život pri clovekovi, s ktorym si nerozumiete, s ktorym si nemate co povedat, nesprava sa k vam pekne, nemate spolocne zaujmy, zhadzuje vas pred inymi, atd., atd.? Pokusali ste sa o zmenu, a uz vazne nic nepomaha- ani rozhovor. Co vam brani odist? Peniaze? Deti? Bojite sa zmeny? Co na to povie okolie? Drzi vas "slub v kostole"? Cakate, ze sa este nieco zmeni? Mam známu, ktora je na tom podobne. Neustale nadava na svojho manzela, uz aj sklonovala myslienku, ze od neho odide. Ked som sa jej pytala, co ju drzi pri muzovi, jej odpoved bola - kvoli pravidelnemu prijmu (zaraba viacej ako ona). Potom som sa spytala sama seba: To naozaj jej stojí za to byt s clovekom len kvoli nejakej výhode? Tak potom sa necudujem temam na MK, ktorych sa zeny stazuju ake su nešťastne. Ak ste nestastne, vždy s tym mozte nieco spravit! Je to vsetko len o vas!