icon

Vydieranie na zoznamke

20. mar 2025

Pekný deň,
už asi mesiac si píšem na zoznamke s jedným mužom. A máme v pláne aj stretko. Raz som nebola prihlásená 3 dni. Pretože som bola na služobke. Po mojom opätovnom prihlásení som dostala spŕšku výčitiek, že mi na ňom nezáleží. A že aj keď som bola mimo, keby mi na ňom záležalo, tak mu dám vedieť iným spôsobom. Ale ako, kedže sme si tel. čísla nevymenili. A že so mnou končí, že je koniec. Ruší konto, lebo už nemá dôvod tam byť. Na moje vysvetľujúce správy neodpísal, ignoruje. Ale na stránke je veselo ďalej a komunikuje tam.
Vydiera ma tento človek, o čo mu vlastne ide ? Prečo toto robí ?
Ďakujem

Strana
z2
autor
20. mar 2025

@beatrixx1525 Ale on sa skutočne volá Jakub. Mne sa predstavil ako Jakub

beatrixx1525
20. mar 2025

Autorka píš mi správu prosím ja si toto musím overiť 😂😂😂

jovka
20. mar 2025

no nekaslala by som nanho hned? bleh takeho trageda na krk

autor
20. mar 2025

@beatrixx1525 Mal 49 rokov a bol z Nitry ?

pedro1234
20. mar 2025

Nejak v tom neviem nájsť to vydieranie. Podľa mňa stratí k tebe dôveru preto to ukončil. To je celé. Ignoruje ťa - správ to isté a vec vybavená.

autor
20. mar 2025

@pedro1234 Ja som mu situáciu predsa vysvetlila. Tá služobka bola náhla, náhrada za chorú kolegyňu. Vždy som bola úprimná k nemu. Tak za jeden "prehrešok" stratiť dôveru ? Veď som sa ozvala ihneď, ako sa dalo aj s vysvetlením.

autor
20. mar 2025

@pedro1234 Zaujímavé, že tvrdil, že na tej zoznamke bol kvôli mne, ale kedže to so mnou ukončil, nič ho tam nedrží, nemá to tak zmysel. Že ruší nick. Je tam ďalej a vidím, že veľmi aktívny.

pedro1234
20. mar 2025

Ja tu nechcem robiť nikomu obhajcu ale dokážem to pochopiť, že ked si pravidelne s niekym píšem a zrazu ticho, tak mám v hlave veľa otázok typu - čo sa deje?, urazil som ju niečim?, zrazio ju auto?, je to nejaká taktika?. Keď mi na niekom záleží tak dať o sebe vedieť že som v poriadku je základná ucta k tomu druhému. Prihlásiť sa na zoznamku s mobilu nieje v dnešnej dobe taký problém. Tvoje vysvetlenie ho asi nepresvedčolo a preto ako sa hovorí - radšej sa vrátil z kratšej cesty, Takto to vydím ja, je to môj subjektívny názor ale vydieranie by som v tom nehľadal.

rorino
20. mar 2025

Čoho,keď nevie ani tvoje telefónne číslo?Fakt si odkázaná na zufalca?čo je to mesiac písania?Nič,otoč list a ži😉

pedro1234
20. mar 2025

Predpokladám že je na zoznamke kvôli zoznámeniu a kedže to s tebou nevyšlo tak hľadá ďalej. Ak ti môžem poradiť , hoď to za hlavu a hádaj ďalej. Ber to tak že vám to proste nevyšlo...

kvietok1233
20. mar 2025

Ser mu na hlavu, nie je normálny.

bystrozraky
20. mar 2025

Hlavne s ním nepokračuj, ani keby ťa prosil na kolenách. Vieš, čo by to bolo mať vzťah s takým citovým vydieračom? Otváraj šampanské, že sa vyfarbil predtým, ako si sa s ním stretla. Ako by sa správal počas manželstva, keď si toto dovolí k niekomu, koho este len chce stretnúť? Lúčim sa s pozdravom: Na zdravie! ;)

enmery
21. mar 2025

Lebo je prepnutý psychoš?A ty ešte o ňom zalozíš tému-ideálna obeť. Pokračuj ďalej a si na najlepšej ceste pokaziť si život s narcisom a podobnými chuťovkami.

jana_eyre_2
21. mar 2025

Veď si zober fakty - pozná tvoje meno a adresu? Vie kde bývaš hoci ste si nevymenili ani čísla? Je to niekto kto býva v rovnakom meste? Prečo by ťa chcel nejako sledovať alebo vydierať ak ťa ignoruje po vysvetleni?

No a v neposlednom rade - to prečo to robí je úplne jedno.. proste ďalší z milióna ublizenych anonymov.. môžeš byť rada že sa vyfarbil ešte v čase keď ste si ani to číslo nevymenili a nevideli ste sa naživo.. keď dokáže takto hystercit z niekoho koho reálne ani nepozná a píše si s ním mesiac, ako by dokázal asi hystercit v skutočnom živote?

karolinakr
21. mar 2025

Ja som myslela, že ťa ohrozuje na živote a on sa vyhraža tým, že si zruší konto...Tak toto je bomba ! 🙂

mischy00
21. mar 2025

Mne tento príbeh príde, že povedalo sa po A a po B sa zabudlo. Písali si mesiac, ako často, denne? Sem tam? Mali sa aj stretnúť , čiže asi aj nejaké sympatie boli. Dotyčný sa už s nou videl na stretnutí a ešte neviem kde vsade 🙂, v podstate bol namotany a zrazu bum, 3 dni ticho. A potom príde story, prepáč, bola som necakane na služobnej ceste. Kde? V dažďovom pralese? Takže jeho reakcia bola že vybuchol, možno sa mu to stalo už viackrát, možno sa mu dotyčná konečne páčila a zas prišlo sklamanie. Nie, neobhajujem ho, ani vydieranie typu keby ti na mne záleží ( po mesiaci?)ale v dnešnej dobe sa za 3 dní vie snáď každý prihlásiť na zoznamka a napísať, prepáč 3 dní tu nebudem, potom sa ozvem. Ak by to bolo opačne, bola by autorka tiež úplne v pohode? Možno hej a možno by ho tiež poslala niekam...

personality
21. mar 2025

To nie je vydieranie. Dal Ti vedieť, že s Tebou už nechce strácať čas. Možno trošku dramatizoval, ze si zruší konto, ale ono keď tam človek je, stane sa istým spôsobom aj závislý a nie vždy sa zruší konto, dokonca ani keď ti ľudia už sú vo vzťahu. Možno dúfal vo viac a ja s nim súhlasím, ak by som si s niekym písala a boli by sympatie, hoc aj deň, dva a zrazu nastane ticho tri dni, tak to zamrzí. A tiež by som reagovala podobne, ved si len fotka, nemá ešte k Tebe city také, aj keď dúfal a predstavy mal. Tak v podstate len kopol tu svoju predstavu do prdele. A nečudujem sa, sklamanie 3 dnovej ignoracie v tomto štádiu prevysi počiatočné sympatie.

personality
21. mar 2025

Aha mesiac píšete a zrazu Ti unikne taka maličkosť, informovať ho, že 3 dni budeš off. Ale ako mesiac písať? A nestretnut sa? Nezavolať si? Z toho nič nebude, dnes je rýchla doba.

autor
21. mar 2025

@personality Pravdu máš. Mala som si nájsť cestu oznámiť to... Lenže aj to je pravda, že on tiež takéto niečo urobil 2X a ja som nevystrájala. Nezlomila nad ním palicu ...

personality
21. mar 2025

Tak to si mu mohla pripomenúť (že vlastne on Ta to naučil 🙂) a rozlúčiť sa.

autor
21. mar 2025

@personality Nechcela som byť taká, ja som mu to nikdy nevyčítala. Práve preto, ma to zarazilo, že hneď takto on citovo vydieral. Ako keby zabudol, že aj jemu sa to stalo.

ruxandra
21. mar 2025

Tak áno, keď ti on urobil presne to iste predtým, tak tvoja reakcia bola úplne normálna, dokonca by som povedala, že si ho veľmi pekne takto otestovala. Čiže mne z toho vychádza len to, že je manipulator, on si moze robiť čo chce, ale keď to iste urobíš ty, tak už je oheň na streche.
Čiže dobre si to urobila, bud rada, že si sa ho takto zbavila. Hlavne, prosím ťa, ak by sa nebodaj chcel ospravedlniť a znova nadviazať kontakt, pre svoje najväčšie dobro to nerob. Máš absolútne šťastie, že sa ti vyfarbil takto skoro 🙂

juliacenc
21. mar 2025

Ved normalne caka ze budes doliezat aby ti dal druhu sancu 😂😂😂

done
22. mar 2025

Kašli na neho, je množstvo iných, tento by Ti nedal ani voľne dýchať. Pro jedno kvítí slunce nesvítí.

autor
23. mar 2025

Včera som si zrušila na tej zoznamke konto. A cítim sa lepšie. Niečo zo mňa opadlo ...

sevrin
23. mar 2025

Ja som mal podobný pocit po zrušení Facebooku.
Veľa ľudí si uvedomí akú cenu má súkromie až keď sa odstrihnú od tých asociálnych sietí.

enmery
23. mar 2025

@sevrin Preto nemám sociálne siete tiež. Iba koňa.

autor
24. mar 2025

@sevrin Som rada, že som ten krok urobila ...

Strana
z2