icon

Vyhodil ma z bytu

11. apr 2023

Ahojte, pohadala som sa so snúbencom a vyhodil ma z bytu - povedal mi vrat mi okamzite kluce - odsťahovala som sa a teraz ma prosi, aby som sa vratila. Ako reagovať ?

Strana
z2
mandarinka555
11. apr 2023

Moja kolegyňa žije so žiarlivcom už 20 rokov...je to peklo na Zemi a čím je starší, tým je horší...Keby si počula jej príhody, neverila by si, čoho všetkého je schopný...Čerešničkou na torte je, ako jej ovoniava nohavičky, keď sa vráti z práce 😢

spadnutaslivka
11. apr 2023

Nemyslím, že je to o hrdosti. Skôr je to o vašej neschopnosti riešiť problémy. Ale ak by mňa takto vyhodil, miesto toho, aby sme si veci vydiskutovali, odišla by som a už by som sa nevrátila. Lebo ak s niekým chcem spoločnú budúcnosť, veci riešim. Ak ma niekto z tej budúcnosti vyhadzuje, nebudem sa vracať, keď sa mu zlepší nálada, lebo na 99% sa nebude zdráhať ma vyhadzovať aj nabudúce. A hlavne, vždy prídu ešte horšie a ťažšie situácie než tá, v ktorej sa práve nachádzame.

spadnutaslivka
11. apr 2023

@mandarinka555 fuj, tak to už je riadny level

eeffka
11. apr 2023

@mandarinka555 by som mu ich ostala 🤣

cacianka
11. apr 2023

@eeffka radšej čokoládu...

dilino
11. apr 2023

Prosím ťa nevracaj sa k nemu ani keby prišiel prosíť na kolenách.Zbytočne by si si to skomplikovala ked je žiarlivý každý dajme tomu sme v takej zdravej miere je to v poriadku.Ale chorobný žiarlivec by sa mal liečiť.Predstav si mala by si s ním už len jedno dieťaťa tak už máš starosti kam na rýchlo hľadať bývanie.Tak si sama si najdeš skôr.Dakuj bohu že si sa priťaže vyhodil ťa a teraz ťa vola nazad.Otázne je však dokedy by to tak bolo zasa mu príde do hlavy nejaký žiarlivostný blud a čo povie TI vypadni.Ved to nie je len tak.Maj hrdosť nie nevracaj sa k nemu nema to vyznam.Môžeš obstať tak že ostaneš tehotna a bude ťa manipulovať a vydierať cez dieťa že potrebuje oboch rodičov budeš trpieť pokaziš detstvo dieťaťu vykašli sa na ňeho takých ako je ON je na Slovensku hrozne veľa.Nevracaj sa pokaziš si s ním celý život.Aby ťa milosť pán vyhadzval len tak lebo je žiarlivý no raz by mi to urobil už by bol ex snúbenec.Taký potrebuje semetriku taku že ked mu nadiktuje tak tak aj urobi.Takého netreba ani ľútovať.Ked si zmyslí a bude mu niekto niečo o tebe hovoriť bude si z neho robiť srandu a TY budeš trpieť bude ťa nápadať slovne a môže dôjsť aj k fyzickému útoku nikdy nevieš.Radšej bud sama ale nevracaj sa môže prísť situácia že mu drbne v bedni a vyhodi ťa v noci na ulicu a kdekto v noci býva na ulici a TY budeš musieť odisť.Nie za mňa by som sa k nemu nevrátila rozhodnuť sa musíš TY mi TI môžme tu na MK poradiť ale rozhodnuť sa musíš sama.Za mňa môj názor ja by som sa nevrátila ani za nič.Vyhodil ťa raz vyhodi ťa viac krát to mi ver.A TY sa k nemu chceš vrátiť.Dôležite je čo chceš TY.Bez dieťaťa sa odchadza ľahko s dieťaťom už dosť ťažko.Rozmyšľaj kým máš ešte čas.

katkati
11. apr 2023

Toľko chlapov v behá po svete, tak snáď nie si odkázaná na paka, ktorý ťa bude vyhadzovať z bytu zakaždým, keď mu prepne. Ty ho vyhoď zo svojho života.

kitycat
11. apr 2023

Si daka chudera na takeho odkazana? By ma zaujimalo ako dlho ste zasnubeni a ci uz mate vybrany datum svadby

mamula20
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
11. apr 2023

Zoarlivy priatel by sa nestal mojim manzelom. Zazila som, dik stacilo. Ked som odchadzala na tyzden domov, islo ho rozdrapit, ved mozembstretnut nejakeho chlapa!
A to ty chces s takym dobrovolne manzelstvo???
Co si pipi?
Mam teraz muza, keby mu poviem, ze sme sa stretli s babami aj s kolegami byvalymi ani nemukne. Len by mi povedal, tak ste si pokecali, super. A tak to ma byt! Veri mi a ja jemu. Hovorila som mu akych som mala super kolegov chlapov a ani ho nehlo. Aj on mi pivie aku maju bohovsku kolegynu, dokonca s nou bol sam na veceru na sluzobke a co?
Aspom pokecal i s niekym onym pkrem mna. A v kancelarii maju mlade kocky, super postavy. Nech sa kludne pozrie vedcani mne oci pi svadbe nevypichol. Ale vieme co v sebe mame a hotovo. Neries koniny.

mandarinka555
11. apr 2023

@eeffka Ja niečo horšie....aby si to pekne "vychutnal"😝

mikadooo
11. apr 2023

Napísala by som mu, že nechcem sa vrátiť, lebo čo keď to urobí znovu? To akože mám hore dole sa odsťahovávať keď jemu ustrelí dekel? Ak by sľúbil, že už sa to nestane, tak by som sa vrátila. Ja dávam druhé šance. Ale len druhé. Ak by sa to niekedy v budúcnosti zopakovalo, tak už by som sa tretí krát nevrátila.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mima1608
11. apr 2023

No ak sa k nemu vrátiš, tak o 1-2 roky tu budú od teba príspevky ako ťa psychicky a možno aj fyzicky týra, keď sa takto chová, takže buď rada, že si od neho preč.

dominikak4
11. apr 2023

Ak by ťa vyhodil v afekte pri hádke, tak by ti nedovolil reálne sa odsťahovať, ospravedlnil by sa, a požiadal by Ťa, aby si sa neodsťahovala... No, ale ak Ti dovolil odsťahovať sa a ty si sa aj reálne odsťahovala, tak to by som sa už nevrátila. Mal čas vziať späť čo vyslovil.

zuzubb007
11. apr 2023

Uz by ma nevidel, nic horsie ako ziarlivy magor nieje, dufam, ze sa vratis spat a chlapec bude ako na koni, ako zapiska tak spravis, ja taketo zeny nepochopim, a budes plakat viac a viac

akbara77
11. apr 2023

Blahoželám....aspoň takto diletansky ukončil vzťah.

vikiki29
11. apr 2023

Neverím že vôbec rozmýšľaš o tom že sa vrátiš. To ti príde úplne normálne? Že vyhodím partnerku z bytu - normálka… 🤦‍♀️

dominikak4
11. apr 2023

Inak videla som jednu aféru u nás v mieste bydliska, krásna kočka žila so svojím chlapom v jeho dome (podľa mňa mala na viac a zrejme to vedel aj on). No strašne na ňu žiarlil. Býval agresívny, stále niekoho mlátil keď si vypil, večne ho riešila polícia. No a raz v noci jej počas hádky (tiež pre nejaké jeho vymyslené bludy, že mu je neverná) vyhádzal osobné veci - oblečenie, kozmetiku, spodné prádlo - všetko na ulicu a vyhodil ju z domu. Bolo to cez víkend a kúsok od ich domu bol bar kde bola práve diskotéka, všetci sa na to pozerali, vrieskal na ňu ako taký blázon, vulgárne jej nadával...ona sa k nemu vrátila akoby nič a údajne tieto teátra robil každú chvíľu, aj ju mal zbiť a nie raz. Nakoniec od neho po rokoch odišla, tiež sa mali brať. Nechápala som prečo je s ním, prečo si toto nechá, bola veľmi sympatická, milá a podľa mňa krásna, mohla mať hockoho na koho si ukázala a ona bola s chlapom čo jej zámerne ubližoval. Nenechaj to zájsť takto ďaleko, žiarlivci sú nebezpeční.

ahhola
11. apr 2023

Myslíš, ze ta chce naspäť, lebo ta ma rad a uvedomil si, ze prestrelil, alebo sa len hanbí pred rodinou, ze ďalší skrachovaný ztah, kolky už?
Skus zistiť, koľke pred tebou sa stihli zorientovať a zamávať.
Aši to nemáš zapotreby, také nervy a ešte o nič nejde💔🙋‍♀️

jaond19
11. apr 2023

Vyhodil raz, vyhodí znovu. Hned ako mu nebude nieco po vôli. Nebavilo by ma zit s taskou nachystanou pri dverách zakazdym kedy si poviem svoj nazor ktory sa jemu nepáci.

natali1991
14. apr 2023

Naco sa nas pytas ked aj tak sa vratis 🤷🏼‍♀️

martinmmartin
17. apr 2023

Ak naozaj vahas a este si vies predstavit dat mu sancu tak mu jasne povedz ze ak spolocne byvanie tak naozaj spolocne s tvojou ochotounpracovat ma tom, nie zadarmo. Hocijaky spisob kde ty budes mat oficialny a spravidlivy podiel na byte/dome a nikto nikoho vyhadzovat nebude moct. Postav ho pred hotovu vec ze ak to mysli vazne s tym navratom musi rozumiet ze prekrocil ciaru a vtomto mu uz doverovat nikdy nebudes

babalenka
17. apr 2023

Už by som sa nevrátila .To by bola posledná kvapka vo vzťahu.

andisugar
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
25. apr 2023

Nechaoem ako sa vobec mozes takto hlupo pytat.Co by som.musela byt za zufalca,aby skm sa k takemu vratila neviem.Podakuj sa Bohu ze si ho odhalila takto skoro a hor sa do noveho zivota bez neho.

tinqua
25. apr 2023

Podobny scenar som uz videla u viacerych parov...to su take on/off vztahy...ked nevedia kontrolovat agresiu, ale ani sa hned uplne rozísť, po ostrom rozchode pride uchvatny navrat, velke sluby, laska ako z knihy az kym sa zase nepohadate...mam v hlave znamu, tiez ju takto vyhodil o druhej rano, este ju predtym aj vyplieskal..vratila sa, laska ako svet, spravili si dieta...myslis ze su este spolu? Toto sa cyklicky opakovalo, len to bolo nechutnejsie a tazsie skrz dieťa...nevracaj sa!

Strana
z2