icon

Vymenil nás

19. dec 2020

Ahojte, idem si vyliat srdce, tak to na mna dolahlo pred sviatkami😔😓..moj uz byvaly partner, mna a nase babo vymenil za mladu 22rocnu vypichanu a silikonovu princeznu, ktoru si do roka hned vzal za zenu..nasa mala bude mat za chvilku 2r a vobec sa s nou nestretava a z jeho obcasnej konverzacie je citit, ze mu vadi, ze existujeme, najradsej by bol asi, keby nie sme(pritom on bol ten, co chcel uz velmi dieta, boli sme spolu 5rokov). Malu vola “decko” a mne nepraje nic dobre..😔 ako sa moze niekto po rokoch vztahu takto otocit a zit si novy stastny zivot na ukor nestastia ineho? Ja keby takto odkopnem zenu a svoje dieta, aspon im zo srdca prajem,aby sa mali aspon dobre, ked uz som ich ja zavrhol...

Strana
z4
kassandra25
22. dec 2020

No, vsetko je mozne. Aj toto. Ty si niekoho najdes. Pokus sa. A cas ukaze, ako sa on musi pri takej zozierat, tie vypichane nie su len taky lacny spás. Neboj sa, aj oni sa hadaju. Ked teba takto nemusi, ani vas, zober z toho pre vas vyhody. Malu mas iba pre seba mozno. Urcite su tam vyhody a on nech teda iba plati a stara sa o vypichanu. Ty si davaj dobry pozor pri vybere partnera. Prajem vam dvom s malou vela sil a vsetko dobre.

alaguema
22. dec 2020

@drahomirrra ďakujem 🙂

xena0
22. dec 2020

@martinka150 ty si zastarala....pre niekoho je to papier a pre niekoho je to dôležitý krok, nie každá bude chlapovi rodiť dieťa len preto že to on chce a neni schopný ani svoju vyvolenú požiadať o ruku, tak láskavo nemudruj, lebo kopec takých múdrych ako ty že nepotrebujú papier nakoniec končia ako slobodne mamičky ty zastarala 🤣

mladena
23. dec 2020

Ťažko súdiť z tvojho krátkeho popisu situácie a že vás nepoznáme samozrejme. Podľa mňa ho mohla zlákať sexuálne, ale to ho môže čoskoro omrzieť. Taký chlap čo opustí ženu kvôli inej za veľa nestojí a ani tej ďalšej nezaručí, že sa to nebude opakovať. Netráp sa. Chlapom sa práveže páči, keď sa vieš postarať o seba a o domácnosť a robíš to rada. Hádam sa raz nájde niekto, kto si bude vážiť tvoje kvality.

martinka150
25. dec 2020

@xena0 naozaj? A co akože papier ti zaručí že tvoj chlap s tebou ostane alebo ze ta nebude podvádzať?
😆😆😆😆😆 Môjka je 21.storocie, ani papier ani svadba ti nič nezaručí. Evidentne patríš k tým prípadom na ktoré sa vykaslalal chlap podla tvojho nízkeho názoru

😆😆😆😆😆

zuzicka256
25. dec 2020

Joj hrate sa tu niektore na uplne bohyne spravodlivosti. Uz len vam povesit vahy na ruky. Ked ma raz chlap takto hnusne odkopne(teda ak je to tak ako pise autorka) tak je on pre mna najvacsi kreten a ona najhnusnejsia potvora na svete(i ked taka byt nemusi, ale proste potrebujes si ulavit, tak sa tu nebudeme klamat navzajom). Lebo ak to je tak ako uvadza autorka tak by som chcela vidiet ako by ste popisovali vasu naslednicku. "Moj s*urv€ny muz, ktory ma z jedneho dna na druhy prestal milovat a opustil ma, si vlastne nasiel krasne mlade dievca s peknymi prsiami a krasnymi pichnutymi peramu, co uz. Nech su stastni..." Jasne 🤦
Autorka sa vyburuje na milenke (lebo je to milenka ☝️ clovek neopusti zenu s deckom kvoli zene, ktoru pozna hodinu) na druhej strane nikde autorka nepise o zenach v takomto veku co mate rodiny a svoje deti. Nebudte vztahovacne. Aurorka, drzim ti palce, vyser sa na nho, lahke to nebude zacinat odznova, vyser sa aj na tu mladu, ona tiez nemladne neboj sa. Ak je to tak ako pises, tak tvoj muz je bud chrapun, ktory jej nahucal aka si zla a dali sa do kopy, alebo je to prekliata suka, ktora serie na to, ze ma doma krasnu zenu, dieta a napriek tomu na na neho zavesi. Ale ved vacsinou sa takato historia opakuje a lahko moze skoncit ako ty 🤷 to len na margo toho ako si ju popisala.

xena0
26. dec 2020

@martinka150 kde som napísala niečo také že ti to zaručí? 🙂 A nemudruj, viem aké je storočie aj bez teba;) a nemaj strach o mňa, môj chlap sa na mňa nevykašľal, ja som šťastná ☺️ takže sa nehrajú na to, že vieš niekoho odhadnúť z jedného komentára ;) ale zrejme ten tvoj teba podviedol a vymenil 😁😁😁 ale to bude kvôli tvojím nízkym názorom... Nabudúce nesuď "môjka"😉 (neviem kde si k takému výrazu prišla 🤣🤣🤣 le retarde, ako by povedal môj chlap)

Strana
z4