Vyspala som sa so svojím zubárom
Viem ze to bude zniet sialene no vyspala som sa so svojim zubarom… najprv som chodila na konzultacie, neskor na zakroky a skoncilo to tak ze mi napísal uz po druhej konzultacii na messenger a po druhom stretnuti doslo do tuheho.. lichotil mi sialene uz v ambulancii, kde sa sestricky na tom smiali aj ja lebo mi to imponovalo a bolo to strasne mile ze taky gentleman, uzasny chlap… bolo to aj s nim fakt skvele , pruser bol , ze na dalsej kontrole ho zastupovala manzelka a bola tak strasne mila este ma pohladkala po lici ze snad sa citim dobre 😓 vtedy vo mne vreli vycitky … on 56 ja 24.. manzelka krasna zena, rovesnicka ale vztah maju len formalny ….problem je ze s tym nechcem prestat a benefit som z toho mala zuby za 10.000€ zadarmo…. Nuz nebudem klamat ze mi dopraje nadherne veci drahe , restiky , piticka … momentalne ide na konferenciu do Pariza kde pojdeme spolu …..
@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈
@anonym_autor prosim ta a aku buducnost? vysvetli mi to niekto, nech teda viem co mam zavidiet 🙂
Žiaľ nie je v tom budúcnosť.. teba dostal na druhý krát, myslíš že to na ostatné už neskúša? Taký človek čo nevie s peniazmi sa s takouto korisťou uspokojí na chvíľku a tebe z toho prepne..
Svoje si už dostala(zuby) a keď budeš chcieť viac tak to s tebou skončí.. žiadna budúcnosť, výmenný obchod..
Vie čo robí, mladé naivné dievča mu skočilo na lep, zuby si určite fajn, ale tým si skončila..
Už budú len otrusinky a určite už má vo výhľade ďalší kus..
@anonym_autor ruka v serbli a okorenenie konikovskych tehotenskych a menstruacnych tem
@anonym_autor najlepšie zas- Vzťah s manželkou majú len formálny,božeeee 😁😁😁👍💃💃🤔
@eviq 😅 okey , asi nebola spravna volba pisat na forum kde sa do mna pustia zeny co sedia na materskych x rokov a cakaju kym im pipne rodicak. A pritom mi z vas tak 90% len zavidi buducnost ..🙈
@anonym_autor závidieť ti môžem akurát tie zuby zadarmo,ale ten pocit že si pre neho len madrac ,to nie ,a ten pocit doma ho pcha do zeny a potom do teba a možno ich je viac ,brrrt nie nezávidím
@anonym_autor Nečítala som zatiaľ diskusiu, určite si prečítam neskôr, ale ty máš 24 rokov a zuby v stave, že potrebovali zákrok za 10 000,- €? Keby si sa so zubárom nevyspala, zaplatila by si to? Nejako sa mi tomu nechce veriť.
Tak ja neviem plomba u drahého zubára stoji do 300e. To jej robil všetky zuby alebo dal rovno implantáty?
A teraz daj tu o tom....ako si pobozkala žabu....a bol z toho princ...co ma bavoraka a domček v preriii...kúpil ti kona...a časť ostrova v Chorvátsku....
@anonym_autor však si užívaj kým môžeš. Si mlada. Opustiť ho môžeš kedykoľvek, len si preboha nenechaj urobiť decko.
Nechces napisat knihu? Ako sa zo mna stala zlatokopka kvoli skazenym zubom? Alebo...Navod ako sa nechat vydrziavat milencom? Ved nespoliehaj len na jeho majetky, zacni zarabat aspon ako spisovatelka🤦♀️😄
Baby nemusí to byť vymyslené. Veľa mladých ľudí má pokazené doslova zhnité zuby. Ja som tiež mala lebo rodičia ma neviedli k tomu umývať si zuby. Tak som mala všetky stoličky zhnité a v dospelosti si ich pomaly dávam opravovať, keďže zuby sú drahá záležitosť.
Ale dámy, musíte autorke uznať, že má okrem zubov aj poriadne gule.
Ja osobne by som nemal odvahu vyspať sa so zubárom a potom sa posadiť do zubárskeho kresla a sledovať ako jeho zákonitá manželka berie do rúk stomatologické nástroje.
😉
aj ja chcem zuby zdarma, ale bez sexu! daj mi naňho kontakt a tel.číslo !!
aj ja chcem zuby zdarma, ale bez sexu! daj mi naňho kontakt a tel.číslo !!
@karolinakr takto to nefunguje, najprv otvoris usta a potom mas na vyber, bud spristupnis madzinozie alebo vytiahnes penazenku
@karolinakr takto to nefunguje, najprv otvoris usta a potom mas na vyber, bud spristupnis madzinozie alebo vytiahnes penazenku
@viestta 😅
pan zubar bude nejaky fajnsmeker, ked uz na druhej konzultacii bol ohureny nejakou bezzubkou…
@sissy27 kajnšmetke
162cm nížku by som nenazývala zrovna výbornou postavou
@anonym_fe6383

@karolinakr to sa asi autorka moc nesnažila s obšťastňovaním
ale inak zbaliť v 24ke šestdesiatnika, ktory sa nikdy nerozvedie, neviem, či toto je zrovna na závisť
Tuším tie prázdniny už dlho trvajú 🤣
Otazka je ci by ste to ukoncili… nie je to vymysel….
@anonym_autor
Nechcela by som zažiť v tvojom prípade karmu.
Kto chce kam , pomôžme mu tam.
@anonym_autor daj fotku zubov pred a po 😇

@autorka tvoja budúcnosť je na zaplakanie narozdiel od mojej. Lebo oprava tvojich zubov v 24 stala 10 000 co je riadna pálka a viam si presne predstaviť co všetko sa muselo robiť. Mam o 10 rokov viac, robím v zubnej ambulancii, takým ako ty sa smejeme denne lebo len pekná tvar a keď to ústa otvorí tak smetisko je šuvix a jedine co vieš je využívať chlapov. To ty tu môžeš polovici žien závidieť. Lebo majú normálny vzťah, s normálnym mužom, ktorý ich miluje, nevyužíva, majú spolu rodinu a majú krajšie zážitky ako ty ktorá ideš do Paríža. Si len spoločníčka. Nič viac. Za svoje služby ale dostávaš inak zaplatené. Oni peniaze, ty si dostala zuby. Chceš vedieť čas spraviť? Zaplať za tie zuby a ukonci to. Nájdi si niekoho normálneho a skus sa zamyslieť ci je to naozaj niečo s čím by si sa raz v živote chcela pred niekym chváliť.