Využíval vás chlap kvôli peniazom?
Mala ste niektora chlapa,ktory vas vyuzival na peniaze?? Stale chcel,aby ste mu nieco kupovali a podobne?
@karolinakr no ved si mala na brantranca nahucat, ze si mu kazala zobrat si JEDEN! 🥺
Nam sa narodil maly a ten mi otvoril oci a povedala som si dost! A lakomy je aj na maleho..spolu uz samozrejme niesme
@karolinakr no ved to mi uz doslo,ze ma ma ako pokladnicku
A ako sa k tomu mienis postavit? Dufame tu vsetky, ze ho niekam konecne posles...
@0silvia0 uz som poslala prave pred chvilou
a čo povedal, ako sa tvaril? bol smutny? hehe
ty si ho fakt poslala k vode?
@karolinakr nie praveze vobec nebol smutny,tvaril sa ze mu to je jedno alebo asi aj bolo
Konečne budeš mať viac peňazí v peňaženke.Chválim ťa, čakajú ťa šťastné časy👍
@karolinakr no ved prave,sama potrebujem.a nie este davat niekomu kto si to nevazi
Mne sa to stalo, vytahoval zo mna stale nejake peniaze. Napr zaplaila som mu poslednu dplatku pozicky 300€. Atd atd. Vztah trval rok. Boli pekne momenty, ale aj nedobre vevi sa diali. Nakoniec som zistila ze gambluje. Zapocula som aj nejaky naznak ze drogy. Raz vybral 400€ zo spolocneho uctu ked mal byt v robote a neviem ci tie peniaze prehral alebo co lebo v ten den som odisla od neho.
@arianna25 dobre si urobila.Teraz ma inu obet.Ja ked som robila v stavkovej, ku mne chodil 4x do týždňa chlap, čo prehral 150- 200€ pri jednom vsadzani.Čakali malé bábatko.Niekt.aj vyhravali, ale tento ne
@karolinakr strasne daco. Ja nevravim ze zeny su dokonale a muzi hovada ale tito presne hovada su
@karolinakr kamoska mala priatela, ktory pravidelne cez net prehraval peniaze, hral rozne hry a prisli tak o nemale peniaze a to bol boj kym to zistila. Lebo to je tazke nieco take odhalit.
To musia byť maximálny sebci aby míňali ešte aj peniaze svojej zeny
toto je nejaky novodoby fenomen - chlapi zlatokopky
poznam dost vela zien ktore maju taketo nadhery po svojom boku.
mmch, moj uz teraz ex sa tiez vratil k byvalej, lebo je brutalne bohata...ale ona bola najskor zatokopka (prve manzelstvo extremne vyhodny rozvod, po druhom manzelovi zdedila majland, bol vyrazne starsi), takze teraz sa uz moze iba zabavat a drezurovat partnera....

@karolinakr co myslis? 😁😁😁