icon

Vyžarujem priateľovi nepríjemný pach? Zistite viac!

22. feb 2024

Asi smrdím môjmu priateľovi. Neviem však, či ide o reálny smrad, alebo mu proste nevonia moje pižmo. Na valentína mi dal sprchový gél. Už vtedy mi to prišlo čudné, ale nejak som sa snažila presvedčiť samú seba, že to nič neznamená. O pár dní (mimo nejakých sviatkov) mi dal parfum plus dva používané od jeho mamy. Ešte sa aj uisťoval, či to budem používať.
Ja si o sebe nemyslím, že smrdím. Umývam sa pravidelne. Vždy som oholená a nosím čisté oblečenie. Kebyže reálne smrdím, tak to snáď cítim ja a iní ľudia okolo mňa. Nebývam sama.

Myslíte, že len má rád, keď ženy nejak voňajú alebo sa mám reálne začať báť, že mu proste pre niečo smrdím?

lenkahvh
22. feb 2024

@stanulienkat strašné, ale musím sa smiať 😆

autor
22. feb 2024

@misiak7777 jeden ten parfum je minutý na 90%. To nie je len načaté. Ten nový je z Avonu, ale to ja ani nejak neriešim, že odkiaľ to je

autor
22. feb 2024

@chodec15 skús si prečítať iné diskusie. Tam väčšina žien pri každom probléme napíše, aby sa dotyčná rozišla. Chcela som ich predbehnúť

jaskolka
22. feb 2024

Sprchovací gél a parfum sú normálne darčeky, z toho by som nič neodvodzovala.
Mne by skor bolo divne prečo ti dal použité parfémy a na to by som sa opýtala. Nie na to, ci mu vonias ci nevonias.

autor
22. feb 2024

@jaskolka no podľa mňa jej ich zobral preto, aby mi dal čo najväčšiu zásobu. Kupovať tri nové je drahé

lenicka999
22. feb 2024

Normálne by som sa spýtala či mu voniam ako žena. Nie že sa o pár rokov rozídete pre niečo iné a on ti ešte vyhodí na oči že si mu nikdy ani nevoňala.

autor
22. feb 2024

@lenicka999 veď práve, ja to celé riešim len preto, že nechcem aby mi teraz pri nejakej hádke vykrikoval, že smrdím, to by som asi psychicky nezvládla. To fakt to radšej s ním ukončím rovno a vyhnem sa väčšiemu trápeniu

misiak7777
22. feb 2024

@autorka ako neviem koľko máš rokov, ale asi sa s ním radšej rozid. Zachránis mu život

lenicka999
22. feb 2024

Rozumiem ti. Odomňa si jeden spolužiak na strednej odsadol keď som sa posadila k nemu. Ostatní sa iba smiali, pretože vedeli že mu smrdím, ale mne to nikto až na jednu dobrú kamošku nepovedal. Vieš si predstaviť aké mi to bolo trápne. Teraz, po určitom čase to mám už u prdele, proste som mu nevoňala, je mi to jedno. Hlavne že mojmu terajšiemu voniam, to mi stačí.
Ale určite sa ho priamo opýtaj, je to predsa tvoj partner.

stanulienkat
22. feb 2024

Robíš dobre, že sa zamýšľaš nad zvýšeným množstvom hygienických darčekov. Ja by som tiež asi nad tým začala uvažovat. Avšak zarazila ma tvoja veta v úvodnom príspevku, ze asi mu nevonia tvoje pižmo. Ja mám pevne dúfam, že sa pred sexom riadne umývaš😁,pretože už sú tu aj také expertky, ktoré sa "zľahka opláchnu čistou vodou"- z toho by aj mne bolo na grc, pretože to nemôže voňať nikomu. A je celkom možné, že máš veľmi výrazný pach tela. To nie je nič na urážku, proste niektorí ľudia zapáchajú.

autor
22. feb 2024

@stanulienkat tak som sa zjavne na staré kolená dozvedela, že pižmo je niečo iné, ako som si celý život myslela. Ja som myslela, že to je prirodzená vôňa pokožky tela. Nemyslela som tým zrovna tú konkrétnu oblasť.

mima1608
22. feb 2024

To ozaj? 😅😅😅 Mňa keď sa drahý pýta, čo mi má kúpiť, či už na meniny, alebo Valentína, tak väčšinou mu kážem parfum alebo sprcháč/deo (kazetu), lebo to proste viem, že spotrebujem a neskončí to v koši. Nemusí to hneď znamenať, že mu smrdíš.

autor
22. feb 2024

@mima1608 to je ale rozdiel. Ty o to žiadaš. Ja som to dostala len tak a ešte mimo sviatku.

stanulienkat
22. feb 2024

Pižmo je pach tela ovplyvnený chemickými procesmi v tvojom tele a vylučovaním hormónov a iných látok. Neviem cim este. To vyššie som písala iba pre príklad.😁

ivanakal
22. feb 2024

A co ked len proste nevie co ti dat, tak ti da kozmetiku, sprchac, parfem a hotovo. A nechapem celkom otazke. My ti tu mame povedat, ze ako to tvoj chlap vidi a co tym tvoj chlap mysli? Ved sa ho opytaj, nie?

mima1608
22. feb 2024

@autorka - pointa je, že je to ÚPLNE normálny darček, ktorý si ľudia bežne dávajú.

liusa82
22. feb 2024

no podla mňa mama tie voňavky nechcela tak ich posunul tebe.Klasika

autor
22. feb 2024

@liusa82 novú a párkrát použitú by som pochopila. Ale takú v ktorej chýba 95% obsahu a ešte má aj celý špinavý vrchnák by snáď ona dobrovoľne nedala cudzej osobe. To by sa každý príčetný človek hanbil niečo také posúvať ďalej ako dar

domi2425
22. feb 2024

odhliadnuc od toho ze riesis ci mu smrdis alebo nie, mna by nasralo keby mi da rovnaky parfem ako pouziva jeho mama 🤦🏻‍♀️normalne by som sa ho priamo opytala ci chce este aj pri sexe citit maminku, kedze niektorym chlapom to nejakymi naznakmi nedocvakne ale urcite by som nebola ticho a ani si ich nezobrala

liusa82
22. feb 2024

@autor no to by si sa divila že len nové sa posúvajú.Ja som raz zažila, že sa posunula dalej vôňavka, ktorú použivali dotyční na wc a tiež z nej ževraj riadne chýbalo😀 že či nechce dopoužívať.Takže deje sa aj takéto🙂 No ale jasné že mu treba povedať ako ťa to naštvalo a nech sa to už viac neopakuje

neferneferuaton
22. feb 2024

Sa ho opytaj, preco ti dal parfum ked nemás ziadny sviatok a este k tomu aj použitý od jeho mamy. Ze ci to nebude jej chybat. Nemusis rovno ze ci smrdís. Uvidis co ti povie. Ak povie ze len tak lebo ta ma rad napríklad tak by som sa opytala ale ze preco nacate od jeho mamy. Hlavne ak boli uz viac ako napoly minute. Keby jeho mama len kupi a vyskusa a nepáči sa jej no ok ale ak bol uz pouzivany tak to je divne.

mircalla
22. feb 2024

@autor Ano, zrejme mu smrdis. Inak davat dakomu na valentina sprchac (aj keby nesmrdel) je vrchol ubohosti

sense
22. feb 2024

Ja by som sa spýtala načo mi dáva takmer minutý parfém.jeho mamy.

autor
22. feb 2024

@sense kebyže mi to dáva reálne do ruky, tak by som sa ho to určite opýtala. Ale dozvedela som sa to až doma na druhý deň. V ten deň som z toho bola šokovaná natoľko, že som mu už o tom nič nepísala. Pýtať sa ho na to spätne po týždni je už príliš blbé

betulinka1
22. feb 2024

S tymi parfemami od mami, to mohlo byt kludne nevinne, ze mame prestali vonat a posunula ich dalej. Tiez tak posuvam parfemy, dam kamoske, sestre, ze proste uz neznesiem tu vôňu a je mi to luto vyhodit. Alebo mame povedal, ze ti kupil parfem ale nevie, ci ti bude vonat, tak mu povedala, ze zober aj moje co nepouzivam a zistis aka vona jej pasuje. Podla mna to zbytocne analyzujes. A sprchac je uplne bežný darcek. Hocikedy kupim aj sestre aj muzovi, ze mi volal tak som zobrala. Nic za tym nehladaj.

dogblock
22. feb 2024

aj podla mna je blbe, ze ti dava pouzite parfumy... je to trochu ponizujuce, jak keby ti dal dojest jedlo, co uz mama nechce

sense
22. feb 2024

Tak potom ti to dal ako? len tak to položil doma a ty si to nasla? , tak si sa mala spýtat co to je... Okrem toho spýtala by som sa aj po týždni co sledoval tým ze mi dal prázdny flakón od vonavkx

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
22. feb 2024

@sense dal to do darčekovej tašky aj s inými vecami. Ja som to pred ním už nepozerala, až keď som prišla domov a vybaľovala to