Vzťah bez dôvery zo strany partnera.
Téma ku rannej káve ...ako by ste reagovali,keby vám partner povedal,že vám nedôveruje? a naďalej by zotrval vo vzťahu s vami? Myslím to tak,že by sa nejednalo o nejaké hádky ani iné problémy,len že by si držal citový odstup a tu nedôveru by bolo cítiť v tejto oblasti. Ja jemu neverím tiež, no keďže je pre mňa len bonus navyše,tak ma to nijako zvlášť neovplyvňuje,v podstate mi to je jedno, každopádne zamýšľam sa,čo tým chcel básnik povedat
tak akože v tomto som sa trochu dosť stratila nechápem načo je takýto vzťah a kde je jeho zmysel, to je akože o čom? keď nie je dôvera nie je nič!
Ja som sa stratila mam pocit...tema zacala preco ti neveri, ked ty neveris jemu a vztah s nim a chlspmi vnimas ako vymenny obchod a nechapes preco sa ta drzi aj ked ti neveri....mne pride z citaneho ze sa ta drzi, lebo je tento "barter" (vymenny obchod) vyjodny:ziska co potrebuje, kedy to potrebuje, nic ho to nestoji, nic neriskuje a nic od toho necakas....kym to tak potrva a nenajde sa zena, ktora mu da viac (city, doveru, perspektivu) a omota si jo okolo prsta...uz ta nebude potrebovat.....zatial sa tak nestalo....stretnutia s tebou mu davaju co potrebuje, nemusi sa namahat, usilovat nieco platit kupovat ci slubovat....tak to neriesi...zatial...
A co ti ten chlap-bonus dava? Ked on neveri tebe a ty jemu?
Pred pár dňami tu bol príspevok https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/neviem-co-dalej-s-nasim-vztahom/
Nie si to ty autorka? Lebo už tam autorka akoby nerozumela princípu partnerského vzťahu a tu mi to príde dosť podobne.

Takze ty si vydata za toho Sauda, ci niekoho z Blizkeho vychodu ,ze? A pises tu viacktrat o tom tvojom mileneckom vztahu....Nemozes sa cudovat tomu tvojmu milencovi,ze ta berie ako prlezitostnu milenku .cizeako zenu na obcasne pobavenie sexualne a travenie volneho casu-.-
Ako vidiet z tvoho pisania ,tak ty by si chcela nieco ine .. blizsie..... nie milenecky sex.vztah a lahostajne travenie isteho casu s tebou.Ale to by ste museli mat nejaky vztah,city k sebe..a mala by si mat normalne uz upravene pomery v tvojom zivote .... nie sexualne obcasne travenie casu s milencom.. ... bez buducnosti,zaväzkov, citov , zaujmu o toho druheho..
Nasla si takeho, ktory chcel prave toto, a nevadi mu ,ze si vydata ....