icon

Vzťah bez lásky a bez fyzična

4. júl 2021

Ahojte začali ste si s niekym vzťah aj keď vás fyzicky nepritahoval a absolutne nič ste k nemu necítili? Tj nebolia ste do nho zamilovane? Ďakujem vám za odpovede a nazory

Strana
z3
autor
5. júl 2021

@leskovael já som zúfalá.. Ved píšem na modrého koníka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mňa to strašne mrzí keď vidím ze takmer každá má toho svojho a vidím ako veľmi ho ľúbi.. A ešte viac mi to dôjde keď mi ľudia okolo mňa hovoria ze urcote niekoho mam že nie je možné aby som bola sama.. Že klamem A já viem že som sama.. To je proste katastrof

autor
5. júl 2021

@slovakboy ano asi hľadám opak seba.. Lebo keď si pred stav že moje dieťa by malo takéto problémy ľuďmi.. Nevedeli by sa zoznamovať bolo by takéto uzavreté ako ja.. Tak by som ho radšej nemala.. Veľmi mi to aká som sťažuje zivot

leskovael
5. júl 2021

keď máš fázu, že ti niečo chýba, tak to vidíš všade naokolo. Treba si vytvoriť taký svoj svet, nemusíš vôbec chodiť nasilu do spoločnosti, ak sa necítiš príjemne (tiež to tak mám 🙂 ) ale mať koníčky popritom ako si sama je veľmi dôležité.
Zasekla si sa v bubline a vyjsť z nej je veľmi ťažké pre takúto povahu, nikdy z teba extrovert nebude, prijmi to, je to ok. Nerieš teraz absolútne žiadny vzťah, niesi na neho pripravená, ak to má prísť tak to príde... Nemachrujem a nemudrujem ti tu len tak z nudy 😅 ale ako introvert som do bubliny vhupla, bola v nej pár rokov ale už mi to začalo vadiť, tak sa postupne snažím vyjsť z nej ale tak, aby mi bolo stále v rámci možností komfortne. Stále nejako nekomunikujem, ja za ľuďmi nechodím, nezaujímajú ma 😅 a neprihovaram sa, ale ak sa niekto prihovorí je to už ako tak okey..boli časy kedy som zostala "nesvoja" že som stretla kamošku/kamoša z detstva🤦🏽‍♀️ Nieje to sranda.. Ak by si bola z okolia Pn kľudne sa môžme občas stretnúť, prejsť sa, môžme dať na kávu a pod..

lamar11
5. júl 2021

Nechceš psíka? Na prechádzky ideálny spoločník, dáva mnoho lásky,a nikdy nevieš kedy stretnem podobne osamelého venciaceho😊 Len koli osamelosti do vzťahu nech od,zlomil mu srdce ak mu dôjde ze pre teba nič neznamená..

ciusinka
5. júl 2021

Pred pár mesiacmi som mala možnosť si takýto vzťah začať,islo o dlhoročného kamaráta,je to fajn chlap,z racionálneho hľadiska som vedela,že keby som sa s ním dala dokopy,mala by som sa pri ňom ako princezná (nie z finančného hľadiska),na rukách by ma nosil..Ale proste z mojej strany voči nemu absolútne chýbala chémia,keď som si predstavila,že by sa ma mal dotknúť alebo má pobozkať,tak mi bolo až zle pri tej predstave..Takže som to proste celé zavrhla..Netvrdím,že chémia je vo vzťahu to najdôležitejšie,ale bez nej to proste nejde,jedine ak by ste mali žiť ako spolubývajúci alebo ako brat a sestra,ale nemôžeš od chlapa čakať,že bude s tebou a nebudete mať medzi sebou aj sexuálny vztah a ak by ste ho mali,tak čo sa budeš do sexu premáhať? Ten pravý ešte len príde,netlač na pílu 🙂

autor
5. júl 2021

@ciusinka nie nebudem s ním spať v žiadnom prípade.. Koľko ste spolu boli dlho?

ciusinka
5. júl 2021

My sme spolu nakoniec neboli vôbec ako pár..Bol to dlhoročný kamarát,bývalý najlepší kamarát môjho exmanžela..Raz ma zavolal na kávu,ja som ho brala stále len ako kamarata,potom sme sa ešte párkrát stretli,mňa ani vo sne nenapadlo,že to nakoniec dopadne tak,že sa do mňa zamiluje..On mi narovinu povedal,že si vie so mnou predstaviť stráviť zvyšok života,ja som nad tým rozmýšľala,ale nakoniec som to proste nedala,bez tej chémie sa to nedá..Tak som mu to potom aj povedala,že nič viac ako priateľstvo mu ja dať neviem..A dosť som s ním obmedzila kontakt,nech ho zbytočne netrápim..

stanulienkat
5. júl 2021

To nie je pravda. Laska moze prist neskor. Zistis aky je clovek,ake ma hodnoty...A zistis,ze ho milujes kvoli nemu a nie kvoli chtiču. Mozno bude chybat pociatocna chemia, ale mozes si vybudovat stabilny vztah. Chemia tiez raz pominie..

autor
5. júl 2021

@stanulienkat keď ja si ani len neviem predstavit mu dat pusu.. Ani mu je nechcem dat

stanulienkat
5. júl 2021

Tak do toho nechod. Budete sa trapit obaja.

tncka
5. júl 2021

Nie

laila22
5. júl 2021

Dnes som počula zaujímavý názor, že aj za čias kráľov sa buduci manželia často krát nevideli a nepoznali a napriek tomu mali vydarené manželstva... 🙂 Skús ho spoznať a časom sa to možno zmení...

marpel
5. júl 2021

Takýto chladný vzťah (ani pusa, o neznostiah nehovoriac) by mohol fungovať, sk by ste to cítili obaja rovnako. Že budete fungovať iba ako kamaráti, resp. spolubyvajuci. Ak bude on prechovávať city k tebe bolo by od teba nefér si s ním začať. Zbytočne ho budeš trápiť. Vzťah ma byt založený aj na fyzicne a aj na citoch. Na “vzťah” bez citov a fyzicna máš kamarátov.

slovakboy
5. júl 2021

Nepredstavuj si pusu keď to nejde. Ja keď mi to nešlo som si tiež nevedel predstaviť ani pusu ani nič dokonca ani pohladenie. Robte si dobre inak. Buďte k sebe mili láskaví a obetaví. Túžiš po partnerstve tak ho robte. A tie pocity nežnosti a sexu prídu neskôr. Ak nie si asexualna tak to príde.

Strana
z3