Vzťah bez posunu - k čomu to smeruje?
Ja ani neviem,čo chcem týmto povedať,je mi dosť ťažko z tejto situácie...sme ľudia v zrelom veku a môj vzťah s partnerom sa nikam neposuva...resp.ani neviem,kde by sa v našom veku mal posunúť,ale cítim koniec...uvediem príklad...spoločné strávený čas navrhuje síce on,no nejaký program nula bodov...to je vždy na mne a keď aj niečo vymyslím,tak si vypočujem milión argumentov prečo ten môj nápad není dobrý,aj keď nakoniec je po mojom a ideme tam,kam vymyslím,no on nevymysli nikdy nič...začínam sa s ním nudiť a nemáme sa už ani o čom rozprávať,prevažnú väčšinu času keď sme spolu sme proste ticho....či doma,či keď sa ideme prejsť,sme proste ticho...preberieme možno trápne témy akú drogériu si kúpiť,čo je dobré a účinné na pranie a podobne,ale nebavíme sa vôbec o sebe...čo kto ku komu cíti,nič milé,čo by človeka potešilo...ja neviem,či je to bezny štandard alebo ideme do finále....
Tak sa nehraj na obeť a rozid sa s ním.Evidentne si nerozumiete, keďže po 3 rokoch máte za sebou viac rozchodov.Ak by ste chceli aj tu rodinu by ste si založili.Nemate na čom stavať ako píšeš....nemáte záväzky veľa rokov odpracovaných neverim, že nemáte raz za čas na saunu, kino, reštauráciu.Ste každý iný a ukonči to toto nebude dobre nikdy veď to sama cítiš.A ty sa nehraj na teenegerku a neoduvaj sa aký to má význam?a on tiež bude zvláštny, keď píšeš, že nikdy nemal dlhší vzťah.Netrapte jeden druhého potom si pripadas v zrelom veku, keďže žijete asi ako dochodcovia.Ty potrebuješ niekoho kto Ťa potiahne, rozveseli, mať dobrý sex, aktivitu
So strykom drzgrosom sa nikam nepohnes, nepocestujes, nezabavis sa..bude Ti vycitat aka bola ta kava draha...ak Ta vobec aj na mu pozve... A Ty si tieto veci ozaj zasluzis a mas na ne priestor a cas. Nieco podobne som mala doma, nikam nechodil, dovolenka nooo, wellness cosi..a pritom financne bol na tom dobre. Kym pochopil ako je fajn na vikend vypadnut a vykupat sa, na dovolenky v lete sme zacali chodit pravidelne. Lyzujeme na dedinskych vlekoch koli malej aby sa naucila a neminuli sme za 3hodky 50eur. Ono zavisi od povahy muza. Moj muz sa dal jemne viest ale ani teraz prilis nemrhame. Napr. von ideme jest len ked mame gastrolistky. Na druhej strane, vadilo by mi viac keby rozhadzoval peniaze. Ozaj na kavu ma raz na Valentina pozval, kym sme boli slobodni a presne ako som pisala skonstatoval...ta kava bola ale draha! Stiplo ma v zadku a kava mi zhorkla v zaludku. Normalne som uvazovala, ci sa s nim vobec mam stretavat. Teraz sa naozaj zmenil ku lepsiemu ale neprehaname to...vzdy je vsak co zlepsovat 😊
Autorka a partner ma tie financie či nie?Ak nechce ísť určite máš v okolí kolegyňu, kamarátku, ktorá by sa pridala.Ak zopár krát odídeš v nedeľu na 2 hodiny do sauny hoc aj sama a potom si zaplávas v bazéne možno pochopí.Ty sa nenechaj obmedzovať jeho zlým postojom a odmietaním všetkého.
AUTORKA Nápiš mi Ip keď chceš
Kopu ludi by chcelo mat take "problemy"
keby som mala takyto problem hned by sme si to doma vyrozpravali a nieco s tym robili, o tom sa treba zhovarat, dat si veci na pravu mieru a dohodnut sa ci chceme s tym nieco robit alebo ci vztah rovno pochovame
ja by som sa ho na to spýtala, či ma ľúbi, normálne na rovinu. niektorí chlapi nevedia vyjadrovať to, čo cítia a preto je to na žene, aby ho to naučila!

Ja nikde nepíšem, ako sa dívam na mužov, alebo žeby som ich mala nebodaj zidealizovanych, to už vôbec nie a niesom ani naivná ani žiadny snívalek, som práve presný opak... Ale moj názor, nielen na mužov, celkovo na ľudí, na vzťahy, neuznávam to že problémy neriešia, nehovoria o nich, ale hneď hľadajú inde niekoho tretieho - ak su stále vo vzťahu.. (nerozprávam o tebe, ale všeobecne aj na margo rady nájdi si milenca..) To je moja povaha a moje presvedčenie. Inak napr mam muža po 40tke pre mňa to je úplne normálny vek, ani som nikdy necítila vekový rozdiel, práveže predtým som mala rovesníkov a katastrofa pre mna nevyzrete deti..takže ten vek 40+mi nieje zase až tak cudzí.. A áno prepáč, napisala som ze niesi šťastná, čo nikde nepíšeš, zato sa ospravedlňujem.. Ale stále som toho názoru a som presvedčená, že vztah dospelých ľudí ktori sa rozišli viac x za tak krátku dobu (pre mna su tri roky naozaj nič) nieje nič perspektívne a teda je tam toho určite viac, nielen nejaká nuda ktoru pociťuješ teraz v poslednej dobe. Držím palce nech si to vyriešite, ak nie, nevidím zmysel naťahovať niečo čo nefunguje akoby malo.