Vzťah pacientky a lekára - milostné sympatie a hranice
Ahojte, je tu niekto, kto mal začiatok vzťahu práve takéto netradicny? Mám pocit, že ku mne prechovava môj všeobecný doktor väčšie sympatie a mne je tiez sympaticky. Zatiaľ je to pri usmevoch, dlhších konverzaciach, pamata si ma. Viem, že je to asi neprofesionálne, napriek tomu, sme ľudia. Zažil niekto niečo podobné? Ja žiadnu iniciatívu vyvíjať nebudem, ale netuším, ako by mohol on...to majú asi lekári zakázané? Vďaka
ja som tiež dr ale mňa by takéto volačo teda nenapadlo s pacientom si začínať.Som profesionálna.Tak niektorí mi donesú aj kytice alebo pacienti chlapi flirtujú alebo bonbonieru kávu donášajú a teraz čo ako🙂 niektorých sa je aj potom horšie zbaviť po liečbe.Ono pacienti si velakrát domýšlajú to je fakt.Ale zas nevylučuje sa to.Skôr poznám vzťahy doktor sestra
autorka - ja nemam muza doktora, ale kamosovi jedna vypisuje, je mily, len pacientka si to vysvetluje po svojom 🙂 to mi len tak napadlo podla popisu co si dala vsetko sedi, samozrejme je vas viac, nemusis to byt ty, vyskusaj sa ozvat a uvidis 🙂
@zobaka to nie som ja ;)
prečo sa ho chceš zbaviť, ked sa ti páči? však prave preto radšej tam budeš chodiť..to je všeobecny? tak nehovor mu nič, a pri odchode naňho žmurkni, uvidíš, či sa nabudúce bude usmievať alebo sa da zatajť pred tebou.. 😀 ešte m§že byť,že sa mu páčiš ako žena, ale je ženatý, tak prvy krok nespraví..tak 90% ľudí je vo vzťahu... podľa m§a, priskoro skladáš zbrane..ja sa furt usmievam na predavača, je sice len mladíček, ale ked sa m páči, mam sa pretvarovať? prihovorim sa mu vždy, on sa vždy usmeje a hádže očny kontkat popri blokovaní a tam to skončí 😀
Mňa by len zaujímalo, čo toľko chodíš tomu doktorovi?🤔🤔😂😂😂😂 Mladá osoba. 😁
@koniarova mám dôvod, prečo som tam teraz častejšie, ale neprezradim ;)
@karolinakr je to vseobecny
Ved zmen lekara, potom sa mu ozvi a trapne ci nie.. mozno sa viac nestretnete 😅😅
Ja som inak tak raz bola do svojho zubara, vymenila som ho za ineho kvoli stahovaniu, on sa mi aj neskor ozval ale uz som bola zadana 😅
@evcagabi ako sa ti ozval? Oslovila si ho prvá?
Tak
Neviem ale to čo si opísala je podľa mňa normálne. Chodím iba na preventívky ale vsade pokecáme aj na viac aj s gynekologom, obvodnou, o detoch, o dovolenke. Pamatajú si moje meno, len čo ma sestricka zabadá ani kartičku poistenca nepýta. Aby si si nenamyslala zase a zbytočne sa nejako nestrápnila. Ved ked kecáte, tak sa spýtaj ako sa má vasa zena..... co deti....
@betulinka1 😅 nešli by sme všetci traja na kávu?
ja chapem, že doktori su milí, ale prečo si všetci myslia, že sa mu nemôže páčiť? aj doktori maju oči a ked je mlada a pekná, tak si to isto všimne..väčšina je zadaná, to je fakt a prekážka k dalšiemu postupu, tak ale človek tak intuitivne vycíti, ked sa niekomu páči
to by som bola zvedavá, či si tento 19r. predavač všimol, že ho oslovujem, lebo je pekný a nie preto, že je predavač.. 😀
@karolinakr ja si myslím, že sa mu môže páčiť. Veď je to o tom, že ti je niekto sympaticky viac alebo menej. Koľko ľudi je ti v živote sympatických ale neberieš si ich domov. 😉 Ja len aby sa nejako nestrapňovala. CHlapi vedia paradne vycitiť, že táto by mi aj dala a just ju ešte provokuju ..... (robím v muzskom kolektíve, poznam ich reci) Preto, ak chce zistit ako sa veci majú, je podľa mna treba začať ako sa má vasa zena 🙂 rozprúdi sukromnejsiu diskusiu a hned bude vedieť ako dalej....
nechcem byt zla, ale namotat sa na lekara, to mi pride mierne zufale. ani by ma nenapadlo pozerat na lekara inak ako profesionalne alebo si nebodaj namyslat, ze on by nieco... to nemas inych muzov v okoli?
Čítam celú diskusiu, a veru nechápem, neviem nájsť príčinu,prečo si myslíš,že k tebe prechováva skryté city. Ako tak rozmýšľam a spomeniem si na svoje tehotenstvo a gynekológa,tak hádam už manželia by sme mali byť 🤷🏽♀️ ja som mala rizikové a problémové tehotenstvo,predtým som prišla o dieťa, už vtedy ma dr "utešoval" posielal sestričky preč z nemocničnej izby a rozprávali sme sa len my dvaja,dlho,aj večer okolo 21 prišiel na izbu a rozprávali sme 🤷🏽♀️ počas posledného tehotenstva som tam bola ako na klavír. Človek je dosť tichý, napr sestra k nemu tiež chodila a nikdy sa spolu nerozprávali viac ako pár potrebných slov. Keď som sa zjavila ja,ako opisujes ty,celý sa rozžiaril,usmieval sa,debatoval,všetko o sebe vieme,mená detí,vek,proste všetko. Doberali sme sa,ešte som ho volala aj k pôrodu,prišiel pred polnocou má odrodit. Ale prepáč, v živote mi nenapadlo,že máme k sebe nejaké sympatie väčšie než gynekológ a pacientka 🤷🏽♀️ každopádne,ak máš o neho záujem a teda myslíš,že naozaj z toho niečo bude,držím palce 😉
ostaňme pri pozeraní

vy všetky jej ho len závdíte, lebo nemáte doktora, takáto je utajená pravda 😀
@denisa_deniska 🤣🤣🤣🤣
Ja chodím s doktorom :D
Dostala som od neho viaceré "lístky" na lieky z lekárne, bola som vtedy chorá. Ešte som sa čudovala, že prečo mi to dal na papieri, keď sa dá aj e-recept... A na jednom bolo, že rád by som Vás pozval na kávu. Keď budete zdravá, poteším sa ak sa ozvete... " alebo niečo také :D
@procrastique to nieeee ... 😀
Však ono je to celkom bežné, že sa takto pacienti namotaju na lekára alebo nejakého iného pracovníka. Ja mam pacienta, ktorý chodí každé 2 mesiace len kvoli mne, pokecame, on flirtuje o106, dobre vie, že mám deti a manžela a on proste chce 🤣 a není jediný, keď niekedy si ten milý a ústretový prístup ľudia vysvetlia inak, este keď to pochádza od niekoho možno atraktivneho. Nechcem tým povedať, že si to namyslas. Ja by som to už dávno nejako vyriešila ( tým myslím, že by som bud trosku priznala sympatie alebo to povedala otvorene).
@procrastique 🙂 aspoň vidím, že keď chcú ti doktori, tak sa vedia ozvať aj napriek nejakým profesionálnym zábranám.
@betulinka1 mám tam ísť po sviatkoch zase, tak sa ho niečo také niečo spýtam či bol niekde s rodinou/manželkou....teda keď to nebude mega trápne ;)
napiš pokračovanie, normalne horím
@mer12 ja si skôr už myslím, že sme si možno sympatickí ako ľudia, ale tým to aj končí. Aj keď presne ako píšete...inak keď som tam prvýkrát prišla, tak jeho starší kolega mi hovorí, že odkiaľ pochádzam, taká krásna žena... Ako tu niekto písal, som celkom pekná (objektívne), tak mozno sa len pozera na mňa ako na obraz, kým som tam a to je tak všetko. ;)
@simik131 tak napríklad z toho, čo si napísala ty, mi príde, že mal k tebe veľké sympatie ten doktor...ale bola si tehotná čiže zjavne zadaná, to je o inom.
Akurát o tomto dnes hovorila na storkach beata_naplnenyvztah tak si pozri na istagrame

@zobaka nie, prečo? Tvojmu manželovi niekto písal? ;)