icon

Vzťah s bohatým partnerom - možné nástrahy a skúsenosti

21. jan 2026

Ahojte, paci sa mi jeden chlap, zatial je to len v rovine spoznavania ale je velmi pozorny a rozumieme si. Co ma vsak troska matie je to, ze je z velmi bohatej rodiny. Sprava sa vsak uplne rozumne a milo, len s takym niecim nemam skusenost. Ak ste sa niekto dostali do takej rodiny, nepozerali na vas potom inac? Nie som teda chudobna, mam sa dobre ale ani zdaleka to nie si take palky. Sme premierna/trocha nadpriemerna rodina a obavam sa, ci by medzi nami (a nasimi rodinami) neskor neboli privelke rozdiely, ked by doslo k dolezitym veciam. A mozno ci by som sa aj ja necitila “vydrziavane”. Ze chapem ze pre nich by niektore veci boli samozrejmost alebo malickost ale pre mna to bude nieco uplne ine… zaujimaju ma vazne realne skusenosti. Lebo takto ked si premietnem zivot tak mam pocit, ze bohati ludia sa vacsinou daju dokopy s bohatymi

Strana
z3
inaemre
22. jan 2026

Moj manzel pochadza z velmi bohatej rodiny zo zahranicia.
Svokra ma so mnou velky problem lebo niesom dost dobra. Vzdy ked si nieco kupim tak komemtuje ze rozhadzujem manzelove peniaze (aj ked zarabam skoro tolko kolko on). Oni nam ani nasim detom nikdy nic nedali a ani nic od nich nechcem. Svadbu sme si platili my s pomocou mojich rodicov.
Manzel je zmiereny s tym ze od nich koli mne nic nedostane, predpokladame ze vsetko zdedi jeho brat. Ale je nam to jedno, moj manzel sa rozhodol pre mna.

Na druhej strane, to ze manzel pochadza z bohatej rodiny mu velmi pomohlo do zivota. Dostalo sa mu dobreho vzdelania, vie dobre zaobchodzat s peniazmi a investovat takze my sa tiez nemame zle.

Kazdy den sa ucime od seba navzajom aj ked sme spolu uz 18 rokov, on miluje nasu "obycajnu" rodinu na Slovensku kde sa laska nemeria peniazmi

tiezjedna
22. jan 2026
@anonym_8b0120

@tiezjedna ved presne o to mi ide, Je to dokonala antikoncepcia a ochrana proti pohlavne prenosnymi chorobami. Ale zasa uznaj. Sem tam sa tu objavia aj rozumne a zaroven pekne neanonymne zeny, Uz som si tu vsimol 2, dokonca z mojeho okolia. PS: bola tu i tretia rozumna, no z tej sa postupne vyklubal chlap so zenskym nicom.

@anonym_8b0120 to je dobou😂😂nikdy nevieš😂👍tak veľa šťastia🍀

anonym_1fe5e6
24. jan 2026
@anonym_8b0120

@tiezjedna
@vevesh moja predposledna skusenost bola dokonca taka, ze osoba polozila "otazku" v zmysle, ak mi neprezradis co robis, vstanem a pojdem prec.

@anonym_8b0120 takto, aj ja sa pýtam mužov čo robia najmä ak majú veľa peňazí a je to úplne normálna otázka, chceš jednoducho vedieť s kým sedíš pri stole a aj z bezpečnostného hľadiska. Nikdy nevieš. Pýtať sa na plat je hlúpe to som nikdy neurobila a ani neviem koľko ex zarábal a nejak ma to netrápi ale hneď som vedela čo robí. Na tom nič nie je aj ja bez slova poviem čo robím, nemám sa za čo hanbiť. Pre mňa je to časť spoznávania.

Strana
z3