icon

Vzťah s človekom s iným názorom na svet (konšpirátorom)

6. aug 2023

Začnem tým, že ja nie som žiadna "slniečkárka" , som niekde uprostred. Na prírode mi záleží, ale som proti opatreniam, čo by nás výrazne zasiahli. Som za registrované partnerstvá, ale nie adopcie. Som čo sa týka vojny na strane Ukrajiny, ale myslím, že by sme nemali sa do toho ťahať, hoci držím palce Ukrajincom. A tak to je aj s medicínou, mám rešpekt pred vakcínami, ale skrz psychického zdravia kedže som robila home office a bola zatvorená, som sa dala zaočkovať, aby som mala nejaká výhody. Neľutujem. Som momentálne single, snažím sa spoznávať potenciálnych partnerov a všetci prorusky orientovaní (čo dokážem prehltnúť ešte) , ale aj nevakcínovaný na covid a ak im povie, že som, tak už ma vidia v truhle. A práve s jedným takým som mala viac stretnutí.
Ale akurát riešim nejaké zdravotné problémy a lekári mi nevedia prísť na to, čo mi je. No a samozrejme som si vypočula, že len aby to nebolo z toho, že som očkovaná. Ako človeka sa to dotkne. Rovnako si neviem predstaviť, že napríklad budem mať problém otehotnieť, čo v dnešnej dobe klasika (a bola klasika aj pred covid vakcínami) a budem počúvať, že je to kvôli tomu, že som očkovaná, prípadne aj ak nedajbože príde nejaký iný zdravotný problém vážnejší, že namiesto podpory budem počúvať konšpirácie. Preto sa opýtam, máte niektorá vzťah kde napríklad jeden očkovaný, druhý nie s presvedčením, že očkovaný zdravie majú v keli a viete spolu nažívať a fungovať?
PROSIM neriešme tu politické názory a názory na očkovanie, skôr mi ide o to, či proste má šancu takýto vzťah, či sa dá tak fungovať? Dá sa nejako druhej strane vysvetliť aby v určitých veciach nevravela svoj názor a nepretláčala ho?

zmrzlinka2021
10. aug 2023

@lussyl5 Otazne je, prečo ťa trápi sexualita iného človeka. Co ta k tomu taha, ze sa tym zaoberas.

pkgirl30
10. aug 2023

@zmrzlinka2021 Veď hovorím ďalej tam tlačme peniaze. kým tu nebola vojna nadávali sme že nemáme diaľnice že krachuje zdravotníctvo školstvo, teraz už duplom nebudeme mať na nič. Že Ukrajina bojuje aj za nás? keby sa nám niečo stalo ani pes po nás neštekne. Ale ja to už riešiť nebudem. Je mi jedno kto má pravdu, vyriešiť to musia tí hore. Na druhej strane vojny tu budú vždy pretože je to v ľuďoch je jedno že máme 21 storočie.

zmrzlinka2021
10. aug 2023

@pkgirl30 My sme sucastou NATO a EU, sme v uplne inej pozicii a skutocne zijeme v systeme a ekonomike, o ktorej sa moze vacsine sveta snivat. Prave preto by sme mali byt solidarni a vazit si to co mame. Sloboda nie je samozrejmost, ale musi sa clovek za nu postavit.
Skolstvo, zdravotnictvo, atd nie je vecou penazi, ale zleho manazmentu, dlhej ficovej vlady...

karolinakr
10. aug 2023

@pkgirl30 sme ekonomika, o ktorej druhi možu snivat - boli članky, že sme pred bankrotom, ze sme tak zadlženi neboli. ale vsetci nam možu zavidiet

akiana
10. aug 2023

@pkgirl30 Keby sa nam nieco stalo, cele NATO je zmluvne povinne, nam okamzite pomoct. Preto Putin aj napriek svojej evidentnej patologii, do tohto osieho hniezda pichat nebude, to by bola samovrazda.

pkgirl30
10. aug 2023

@karolinakr no veru, a progresivci zahlásili že dôchodcovia majú vysoké dôchodky...

lussyl5
10. aug 2023

@zmrzlinka2021
Ak hovoríš európskej kultúre tak tá je vybudovaná na kresťanských hodnotách.O akých pravidlách to točíš? Cez koronu sme boli naháňaný na nezmyselné testy,selektovaní na očko a neočko a navyše bolo upieraná zdravodná starostlivosť.Neviem či si si všimla lekári v ambulanciách liečili iba cez telefón a práve preto sa veľká časť pacientov dostala do nemocnice neskoro.Množstvo ľudí by ešte mohlo žiť keby sa dostali do nemocnice včas.Ale taký ako ty nevedia nič iba oháňať sa vedcami a mávať dúhovými vlajkami.Neviem či si si vypočula aj lekárov ako dr.Soňa Peková,doktori Jančo a Lakota,či doktor Bukovský.Ak sa chceš oháňať odborníkmi tak si vypočuj všetkých aj tých čo sú proti očkovaniu.Alebo vieš viac ako oni? Alebo oni nemajú právu na svoj odborný názor?

pkgirl30
10. aug 2023

@akiana Treba si ten článok 5 riadne prečítať ....Ale ako hovorím ja to už riešiť nebudem, budem si žiť svoj život

lussyl5
10. aug 2023

@akiana Ak nie si ochotná ani prečítať článok škoda sa s tebou baviť.

akiana
10. aug 2023

@pkgirl30 Kde citam zle?

akiana
10. aug 2023

@lussyl5 Nie som ochotna citat lzi, ale predsalen som to pre teba urobila. Pani citovani v clanku, tvrdiaci, ze maju liek na homosexualitu, nemaju ani jedinu peer-reviewed studiu, ktora by to dokazovala. Nevidim dovod, preco by ich metody neboli oficialne zdokumentovane, keby fungovali. Ibaze by nefungovali.

Vseobecny konsenzus je, a je zdokumentovany kvantom studii, ze homosexualita je vrodena a nemenna, rovnako ako heterosexualita. Keby niekto dokazal opak, bolo by to nieco tak prevratne, ze by o tom existovala minimalne jedna vedecka studia.

lussyl5
10. aug 2023

Ja už končím debatu lebo poniektorím nemá zmysel vysvetľovať ale kľudne hejtujte,píšte koľko sa vám žiada 🙃🙃.Idem si zaliať kávu a urobiť pukance🙃😂.

lussyl5
10. aug 2023

@akiana Nevieš o tom nič škoda vysvetľovať.

pkgirl30
10. aug 2023

@lussyl5 ja som si uvarila kukuricu, večer dám syna spať a budem maľovať...život nie je dokonalý ale nezničím si ho ešte viac stresovaním ☕☕

lussyl5
10. aug 2023

Nebudem ďalej vysvetľovať,vôbec nič nechápete,len si ďalej podporujte nezmysly a zvrátenosti Ovocie svojej tvrdohlavosti uvidíte o pár rokov na svojich deťoch a vnúčatách ale to už bude na plač neskoro.Ale teraz už vážne končím debatu.Nemá to s vami ďalej zmysel.

valeria_h
10. aug 2023

@lussyl5 Nemá to zmysel, tu je to škoda času a čas je vzácny, treba ho využiť lepšie ako na MK s užívateľkami, ktoré len urážajú. Ja idem behať 🏃

pkgirl30
10. aug 2023

@akiana "akú bude považovať za potrebnú"

akiana
10. aug 2023

@pkgirl30 …aby bol nastoleny mier. Je tam podmienka. Ak teda clensku krajinu napadne ina krajina zbranami, a rokovania budu neuspesne, mier sa bude musiet zaistit inak.

triss83
10. aug 2023

@zmrzlinka2021 úprimne ti môžem povedať, že závisť nepoznám. Pozerám sa na situáciu reálne a pragmaticky. Nemôžme uprednostňovať jednu skupinu ľudí,pred druhou. Nech je na každého rovnaký meter, vtedy to bude spravodlivé, potom prestanú škriepky a pocit krivdy, ktorú Slováci reálne právom pociťujú.

akiana
10. aug 2023

@lussyl5 Ak narazas na to, ze nase deti a vnucata budu gayovia a lesby, ja osobne urcite plakat nebudem. Na rozdiel od teba a tvojej cirkvi je mi totiz uplne jedno, ci maju ini radi dievcata, alebo chlapcov. Spominas si na teroristicky utok na Zamockej v Bratislave? Spachal ho clovek s podobnymi nazormi, ako ty. Vtedy plakalo vela ludi.

annm81
10. aug 2023

@lussyl5 To je taká zaužívaná polopravda, že Európa je založená na kresťanstve. V skutočnosti boli najlepšie obdobia Európy vždy tie, kedy bolo kresťanstvo na ústupe. Európa je založená predovšetkým na antickej kultúre a na renesancii.

triss83
Autor odpoveď zmazal
annm81
10. aug 2023

@triss83 Keďže vrah okrem samotnej vraždy spísal aj nenávistný manifest a na internetových fórach širil nenávisné príspevky, tak to je z definície teroristický čin.

cubo2
10. aug 2023

@triss83 ty nie si kompletná, akože už vážne. Vražda zo žiarlivosti? Preto zastrelil dvoch a tretiu "iba" postrelil. Ešte tu ideme aj toto popierať. Moje nervy. (plus zverejnil manifest nenávisti voči lgbt a židom).

cubo2
10. aug 2023

@lussyl5 "dr.Soňa Peková,doktori Jančo a Lakota,či doktor Bukovský" áno, tí sú creme de la creme spomedzi dezolátnych "lekárov", poznáme.. Mimochodom furt čakáme, kedy my očkovaní konečne na tú vakcínu zomrieme alebo zostaneme neplodní, malo to byť do pol roka, ale nejako to mešká

lussyl5
10. aug 2023

@akiana Pletieš nezmysly.Ten vrah bol psychopat a navyše ateista.

lussyl5
10. aug 2023

@cubo2 Možno som dezolát ale ja som neriskovala svoje zdravie experimentálnou vakcínou a spomínaný lekári majú právo vyjadriť svoj odborný názor ty nie si povinný s nimi súhlasiť,ale nemáš právo nazývať ich dezolátmi.

karolinakr
10. aug 2023

@lussyl5 nenazyvaj tak sama seba..len za to, ze ludia s opačnym nazorom nevedia argumentovat, tak si vymysleli toto slovičko..okrem ineho, na kazdeho zodpovednost..keby si zomrela alebo niečo, cubo2 ti nebude platit pohreb, nebude splacat tvoju hypoteku ani posielat peniaze tvojim deťom, nevyplati poistku ani nebude podporovat tvojho manžela ( ak si vydatá)takže to je take brechanie do vetra. ..

valeria_h
10. aug 2023

@lussyl5 Kašli na nich, veď oni nevedia normálne komunikovať, vedia len urážať a nálepkovať ak s nimi nesúhlasíš. Nás obviňujú z nenávisti, ale sú to oni, ktorí sú plní nenávisti a netolerancie. 🤗

akiana
10. aug 2023

@lussyl5 Zanechal manifest o zurivej nenavisti k homosexualom, pretoze je to “proti prirode”, a umysle ich co najvic zabit. Ten manifest bol zverejneny. Co stale tocis dokola, ze pletiem nezmysly? Ved ti odovodnujem vsetko, o com hovorim.