icon

Vzťah s finančne nezodpovedným partnerom

2. okt 2025

Ahojte, potrebujem asi len pocut, co uz davno viem. Alebo len iny nazor. Neviem. Mozno sa len vyrozpravat.

Ide o to, ze som stretla na prvy pohlad skveleho chlapa, ale cim viac ho spoznavam, tym viac mam pocit, ze by som to mala ukoncit. Ide o to, ze ma 35 rokov, byva v byte svojej matky, kde plati len energie, uspory ziadne, auto ma na uver. Najskor sa tvaril, ze ma uspesne podnikanie, ale teraz z neho vyliezlo, ze je uz dlhsie v minuse a vsetky pociatocne vydavky na podnikanie platili rodicia. Dako sa podnikaniu ani nevenuje, oddych je dolezitejsi, takze ono tam kde ani zisk nema vzniknut. Ma aj nemanzelske dieta, kde s financnymi zavazkami voci dietatu tiez pomahaju len rodicia. Ja teda neviem, prehanam, alebo je uplne financne negramotny? Som od neho o dost mladsia a teda o dost samostatnejsia. Este sme spolu poriadne ani nezacali a uz mi blikaju vsetky kontrolky. Prehanam? Myslite, ze sa to este moze zmenit? Moze zabojovat a byt samostatnejsi?

Dakujem za nazor.

Strana
z2
sova7
4. okt 2025

Toto nie je chlap schopný života ani do vzťahu. Sama píšeš že ti blikaju kontrolky a más pocit že je načase to ukoncit. Tak počúvaj svoje pocity. Neprehanas a nezmení sa lebo mu to takto vyhovuje. Len by ťa ťahal dolu. Výstražných znamení je tam xy. Už zavyslost na rodičoch a nezodpovednosť k dieťaťu by mi stacila na ukončenie kontaktu s ním. Do vzťahu treba partnera nie projekt ktorý sa pokúšame doladiť a mentálne zrelu osobu co on nie je. Nechaj ho rodičom

lauricka
4. okt 2025

@anonym_autor ukonči to. Teda, ak hľadáš zábavu na nejakú chvíľu, OK, ale ak seriózne vzťah, tak určite nie.

mira0611
4. okt 2025

Ja si myslim, ze toto najviac posrali jeho rodicia, a bude dovtedy takyto, kym ho budu dotovat.
Hamba mu, ze ma dieta aj na to dieta platia rodicia alimenty.
Neviemz preco je taky skvely, co ho robi skvelym? Jeho nezodpovednost?
S tymto budes mat len same problemy.

cacianka
4. okt 2025

Toto nie je skvelý chlap, na žiadny pohľad

mischy00
4. okt 2025

Ani keby ho mal zo zlata....a s vrubkami 🙂.

Ma dieťa, žiadne bývanie, poriadnu prácu, načo čaká? Na dôchodok?

lala123
4. okt 2025

@anonym_autor chlap sa malokedy zmení....možno keď je na začiatku a zaľúbený tak bude mat snahu a tým niečo urobiť keď vtedy nie tak potom už ťažko....

renusik
5. okt 2025

@anonym_autor na aká ta nič dobré do budúcna stropní to hneď v začiatkoch... Hlavne keď intuícia kričí.... Mi ženy mame veľmi dobre vyvinutý 6 zmysle

judar
5. okt 2025

Taketo priklady mam ja osobne okolo seba 😂🙈este ich aj exekutori nahanaju…

samiramis
10. okt 2025

@anonym_autor určite ukončiť.

cacianka
10. okt 2025

viem že uplynul iba týždeň, ale je nejaká zmena, posun ?

autor
10. okt 2025
@cacianka

viem že uplynul iba týždeň, ale je nejaká zmena, posun ?

@cacianka ukoncila som to. Mali sme rozhovor na temu buducnost a teda aj financie a ciele. Mala som to ukoncit uz skor.

anonym_2b82d5
10. okt 2025
@anonym_autor

@cacianka ukoncila som to. Mali sme rozhovor na temu buducnost a teda aj financie a ciele. Mala som to ukoncit uz skor.

@anonym_autor no daj, čo ti povedal? Nech sa zabavíme aj my.

autor
10. okt 2025

Ked povedal, ze nema dovod menit byvanie, ze tu ma nizke naklady a rodicia maju dost nehnutelnosti prestala som pocuvat. Navyse som si preklepla to jeho podnikanie a su to len pohladavky, k zisku sa to ani nepriblizilo. To ma asi len ako zasterku, aby nevyzeral ako lenivy fagan.

sova7
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 👏

dollyzv
10. okt 2025

Utekaj…z vlastnej skúsenosti ti poviem ze ro je peklo mat takého chlapa na krku…prerastené nesamostatne decko ktorého budes len ťahať z problémov (ak si citlivá a slabšia povaha ako ja) a nakoniec ta to prevalcuje po každej stránke..

mischy00
11. okt 2025
@anonym_autor

Ked povedal, ze nema dovod menit byvanie, ze tu ma nizke naklady a rodicia maju dost nehnutelnosti prestala som pocuvat. Navyse som si preklepla to jeho podnikanie a su to len pohladavky, k zisku sa to ani nepriblizilo. To ma asi len ako zasterku, aby nevyzeral ako lenivy fagan.

@anonym_autor dobre si urobila a to naozaj nie som zástancom, utekať pri prvom probléme . Skôr som typ, co každého ťahá zo zeme a ešte ani raz sa mi to v dobrom nevrátilo. Tak nebud rovnako sprostá ako ja, naozaj to myslim v dobrom 🙂

Strana
z2