Vzťah s manželom
Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť
@anonym_b0bcd2 povedal mi že bude čakať ako sa ona k tomu postaví a že on teraz nebude trápne zo seba robiť žeby sa jej nezdravil a podobne
@anonym_autor ved pozdravit sa mozu. Len ci on je ochotny to stopnut ten styl komunikacie. A to akoze co caka od nej a ked ona nebude suhlasit aby to stopli tak budu pokracovat ci ako? Tvoj muz je nezrely jedinec
@anonym_b0bcd2 povedal mi že bude čakať ako sa ona k tomu postaví a že on teraz nebude trápne zo seba robiť žeby sa jej nezdravil a podobne
@anonym_autor a este mu povedz, ze ci ty tiez mas zacat niekoho namotavat kto ti je fyzicky pritazlivy a ci si mysli ze s niekym inym by si si memohla rozumiet viac ako s nim. Ze ako by sa on citil? A ci sa raz nebude hanbit pred svojimi detmi, ze okaslal ich mamu. Nema hranice je ako male decko ktore naslo novu hracku
@anonym_autoras máš muža chudáka, chodí dvíhať činky do posilky a kupuje tyčinky cudzej ženskej a tebe 3 deti urobil. A jemu sa lepšie s ňou rozpráva. 😂😂😂😂😂Veru,niet o čo stáť, je do emocionálne nedospely jedinec, nepochopil svoje postavenie v rodine. Treba ho nechať jeho osudu. Ty hlavne sa sústreď na seba. Nerev, nebude rozhodená, jeden chudák, predsa nie je za začiatok a koniec tvojho života. Decko postupne odstav, vráť sa do roboty a zarábaj, aby si nebola toľko na ním závislá. Lebo pravdu povediac, keď ti toto takto do ksichtu šplechne, nie je to charakterný muž a čakať môžeš od neho ozaj všetko.
@anonym_autoras máš muža chudáka, chodí dvíhať činky do posilky a kupuje tyčinky cudzej ženskej a tebe 3 deti urobil. A jemu sa lepšie s ňou rozpráva. 😂😂😂😂😂Veru,niet o čo stáť, je do emocionálne nedospely jedinec, nepochopil svoje postavenie v rodine. Treba ho nechať jeho osudu. Ty hlavne sa sústreď na seba. Nerev, nebude rozhodená, jeden chudák, predsa nie je za začiatok a koniec tvojho života. Decko postupne odstav, vráť sa do roboty a zarábaj, aby si nebola toľko na ním závislá. Lebo pravdu povediac, keď ti toto takto do ksichtu šplechne, nie je to charakterný muž a čakať môžeš od neho ozaj všetko.
@anonym_d1c540 áno stotožňujem sa s tým ale proste nemám síl urobiť krok ktorý zničí rodinu
Je to divne, ze zrejme viac ako vlstna rodina ho trapi to ako sa k tomu postavi ta kolegyna, resp co bude dalej zalezi na jej postoji. Ak som to spravne pochopila.
@anonym_d1c540 áno stotožňujem sa s tým ale proste nemám síl urobiť krok ktorý zničí rodinu
@anonym_autor pozri, už toto správanie ťa emocionálne zlomilo, city ochladnú, sex bude z povinnosti a on bude mať vodu na mlyn, že je doma za nepochopeného chudáka, takže sa pustí do ďalšej a ďalšej kolegyne a tie ho budú chápať, lebo s ním nemajú 3 deti a nechcú po ňom povinnosti. Jedine sa z toho dostaneš tak, že sa emocionálne od neho odpútaš a budeš si žiť svoj zivot. Nemusíš sa hneď rozvádzať, stačí mu nastaviť hranice na začiatok a nechať mu deti úplne na starosť, všetky, namiesto posilňovne budú deti a zodpovednosť za ne. Možno pochopí a dospeje, možno nie. Zároveň mu vysvetlí, ako sa cítiš a čo to všetko obnáša starosť o rodinu a tiež mu nechaj na dlhšie deti, aby pochopil princíp striedavej starostlivosti. Neboj sa, s troma deckami sa mu bude kecať s kolegyňou o dosť horšie. Snáď mu to dojde.
Tvoj manzel je bezcharakterny kreten, ktory “rozohral” novu hru a pritom ma doma 3 deti a manzelku 🤮 na chvilu sa to zastavilo tym, ze si ho prekukla, ale ak to aj nedotiahne so slecnou do ciela, pride ina… panko sa zrejme potrebuje citit “ako pred detmi”, ale to uz s tebou jednoducho nepojde, lebo ich mate 3 a riesite spolu veci a ako povinnosti, kruzky, platby a vsetko okolo rodiny. Mohla by si prist s akoukolvek novou temou, ziadna mu nepohladka tak ego ako nejaka sarmantna kolegyna, s ktorou riesi uplne ine veci…
Je mi luto v akej si situacii a drzim ti silno palce ♥️
@anonym_autor však, keď sa bude chystať cvičiť, tak ho predbehni, obleč sa, že ideš do posilky, nech zhodíš pár kíl po pôrode, lebo do práce sa nechceš vrátiť taká nevymakaná, kvôli rečiam a tiež nevieš kedy sa vrátiš, lebo cestou sa stavíš v Lidli po pár tyčiniek. 😆
@pletko325 ja som sa ho pýtala povedal že nič že sme doma v neustálom kolotoči máme doma 3 malé deti proste nemá nám kto s nimi pomôcť v zmysle že ostaneme sami a deti “odložíme” povedal mi že nič mu na mne nevadí ani nič čo by chcel zmeniť že ma Lubi. Ale zarazilo ma tieto vety že povedal že chcel by počuť jej názor a že je pre nho fyzicky príťažlivá a dobre si s ňou rozumie a sa s ňou dobre rozpráva lepšie ako so mnou.
Ps ja som mu to nevravela že on jej ma volat on to sám urobil a “ukončil”
@anonym_autor ak ti napísal toto, tak si buď istá, že to s ňou bude ťahať ďalej. No keď chcel počuť dáky názor, tak mal ísť za kamarátom a ak chcel názor od inej ženy, tak mal uvažovať nad psychológom, možno by ho to niečo stálo, ale nevznikol by vzťah na pracovisku s inou ženou, ktorý by sa takouto komunikáciou ďalej rozvíjal. A keď poznamenal, že je pre neho príťažlivá, tak máš jasno. Toto milujúci manžel svojej žene otvorene určite nepovie bez toho aby neranil jej cit.
Je to maximálne zraňujúce. Prídem domov a poviem vlastnej žene, že kolegyňa je veľmi príťažlivá a denne s ňou debatujem. Akože vážne? To mám akože akú úctu k vlastnej žene.
@anonym_autor ak ti napísal toto, tak si buď istá, že to s ňou bude ťahať ďalej. No keď chcel počuť dáky názor, tak mal ísť za kamarátom a ak chcel názor od inej ženy, tak mal uvažovať nad psychológom, možno by ho to niečo stálo, ale nevznikol by vzťah na pracovisku s inou ženou, ktorý by sa takouto komunikáciou ďalej rozvíjal. A keď poznamenal, že je pre neho príťažlivá, tak máš jasno. Toto milujúci manžel svojej žene otvorene určite nepovie bez toho aby neranil jej cit.
Je to maximálne zraňujúce. Prídem domov a poviem vlastnej žene, že kolegyňa je veľmi príťažlivá a denne s ňou debatujem. Akože vážne? To mám akože akú úctu k vlastnej žene.
@pletko325 áno je to veľmi zraňujúce
@anonym_autor odporucam ti zapojit ho viacej do starostlivosti o deti a ty sa vyber niekam sama. Kludne len tak do mesta. A nechaj mu zvysne deti. Mas nejaku kamaratku?
Castejsie ho popros aby upratal a pomohol pri vareni atd. Bude struhat dobrotu lebo teraz ma pruser. Ty si setri peniaze na ucet, lebo este nevies co bude.
@anonym_d1c540 Túto otázku milujem. Čo majú deti s tým že manžel už ide po druhej. Či ďalší názor, ak majú deti tak sa s ním nemá rozchádzať a trpieť a pozerať sa, ako jej manžel kláti druhú?
@anonym_8611b6 No lebo je sakra rozdiel rozchod dvoch dospelych ludi, ktory nikoho ineho neovplyvni a rozchod dvoch ludi, ktori maju spolu deti, su uz aj rodicmi. Lebo vtedy ten rozchod ovplyvni aj dalsich ludi, ich vlastne deti. A to fest zasadne. Takze to ci maju deti je az prilis podstatna otazka. Inak sa riesi rozchod bez deti a inak s detmi. Tam treba zvazovat dalsich xy vecí predsa.
@anonym_8611b6 No lebo je sakra rozdiel rozchod dvoch dospelych ludi, ktory nikoho ineho neovplyvni a rozchod dvoch ludi, ktori maju spolu deti, su uz aj rodicmi. Lebo vtedy ten rozchod ovplyvni aj dalsich ludi, ich vlastne deti. A to fest zasadne. Takze to ci maju deti je az prilis podstatna otazka. Inak sa riesi rozchod bez deti a inak s detmi. Tam treba zvazovat dalsich xy vecí predsa.
@anonym_fedfa2 je to rozdiel, no myslím že reč je hlavne o vzťahu, keď sa autorka pýta na neveru. A pokojne ma odsúď za názor. Na deti to už dopad má teraz (ak tak sú). Teraz len zvážiť čo bude mať na deti horší dopad a čo bude lepšie. Môj názor je jednoznačný rozchod. Ak by zostali spolu, tak aký budú mať deti obraz o rodičoch, aký im to dá príklad do života. Predtav si že jej manžel bude chodiť za inou, stane sa z toho pravidelnosť, žena doma flustrovaná z toho, budú sa hádať, v posteli to klapať nebude lebo má inú, časom začne spávať na gauči lebo žena ho nebude môcť ani cítiť. Muž nemá záujem o ženu, žiadne spoločné aktivity. Budú predstierať dokonalý vzťah pred deťmi? Tú ženu to časom tak poznačí, že bude pre ňu lepšie z tohto vzťahu radšej odísť. Aj rodič (matka) musí byť v pohode aby dokázala tú pohodu odovzdať deťom. Je tam vyššia šanca že by si mohla nájsť partnera a ktorým by mala lepší vzťah a určite by dala potom deťom lepší príklad ako byť s mužom ktorý má niekde kur*u.
Ten muž sa nezmení kvôli deťom.
Takže čo podľa teba ovplyvní deti fest zásadne, to že otec nemiluje matku a nedajú si ani objatie alebo pusu, lebo sa tej žene natoľko zhnusil. Alebo to, že bude matka detí v pohode či už rozvedená alebo v lepšom vzťahu s iným mužom?
Za mňa radšej teraz ako potom neskôr. Rozchod je istý.
@anonym_fedfa2 je to rozdiel, no myslím že reč je hlavne o vzťahu, keď sa autorka pýta na neveru. A pokojne ma odsúď za názor. Na deti to už dopad má teraz (ak tak sú). Teraz len zvážiť čo bude mať na deti horší dopad a čo bude lepšie. Môj názor je jednoznačný rozchod. Ak by zostali spolu, tak aký budú mať deti obraz o rodičoch, aký im to dá príklad do života. Predtav si že jej manžel bude chodiť za inou, stane sa z toho pravidelnosť, žena doma flustrovaná z toho, budú sa hádať, v posteli to klapať nebude lebo má inú, časom začne spávať na gauči lebo žena ho nebude môcť ani cítiť. Muž nemá záujem o ženu, žiadne spoločné aktivity. Budú predstierať dokonalý vzťah pred deťmi? Tú ženu to časom tak poznačí, že bude pre ňu lepšie z tohto vzťahu radšej odísť. Aj rodič (matka) musí byť v pohode aby dokázala tú pohodu odovzdať deťom. Je tam vyššia šanca že by si mohla nájsť partnera a ktorým by mala lepší vzťah a určite by dala potom deťom lepší príklad ako byť s mužom ktorý má niekde kur*u.
Takže čo podľa teba ovplyvní deti fest zásadne, to že otec nemiluje matku a nedajú si ani objatie alebo pusu, lebo sa tej žene natoľko zhnusil. Alebo to, že bude matka detí v pohode či už rozvedená alebo v lepšom vzťahu s iným mužom?
@pletko325 nie nemáš pravdu, to je všetko relatívne. Žena, čo zostane sama s 3 deťmi nebude spokojná, ani náhodou a ani nebude v pohode a to mi ver, že nebude. S vyplazeným jazykom bude ráno rozvážať deti a zvážať naspäť, nákupy, úlohy o spoločnom čase a deťmi môže len snívať, na všetko bude sama, na choroby, na financie, na voľný čas. To že si takto občas decká vezme na situáciu nič nemení. To ťažko pochopí nejaký človek, čo píše drísty napozerané z YouTube. A určite si uťahaná žena v obnosenych šatách, čo nemá čas si ani ksicht nakremovať, lebo všetky prachy leje do detí zoženie nového muža ku trom deťom do podnájmu. Sa zobuď. Nevera nie je koniec rodiny. Radšej nech spi na gauči nejaký čas, akoby mala byť na všetko sama v tomto štáte. Muž nie je agresívny, ani nejak zlý na ňu. A áno, deti závažia a dosť závažia, ale to neviem, či pochopí ten čo nemá tri deti ,a z toho jedného kojenca.
@pletko325 nie nemáš pravdu, to je všetko relatívne. Žena, čo zostane sama s 3 deťmi nebude spokojná, ani náhodou a ani nebude v pohode a to mi ver, že nebude. S vyplazeným jazykom bude ráno rozvážať deti a zvážať naspäť, nákupy, úlohy o spoločnom čase a deťmi môže len snívať, na všetko bude sama, na choroby, na financie, na voľný čas. To že si takto občas decká vezme na situáciu nič nemení. To ťažko pochopí nejaký človek, čo píše drísty napozerané z YouTube. A určite si uťahaná žena v obnosenych šatách, čo nemá čas si ani ksicht nakremovať, lebo všetky prachy leje do detí zoženie nového muža ku trom deťom do podnájmu. Sa zobuď. Nevera nie je koniec rodiny. Radšej nech spi na gauči nejaký čas, akoby mala byť na všetko sama v tomto štáte. Muž nie je agresívny, ani nejak zlý na ňu. A áno, deti závažia a dosť závažia, ale to neviem, či pochopí ten čo nemá tri deti ,a z toho jedného kojenca.
@anonym_d1c540 Akceptujem. Každého vlastný názor a aj tento má niečo do seba. Všetko záleží aj od povahy partnerov a kto čo očakáva v tom, ako sa posunú ďalej, či spolu a či samostatne. V reálnom živote je to rôznorodé a nikomu neberiem vlastné rozhodnutie a ani neskôr nekritizujem.
Za mňa aj v tomto palec hore. 👍
Hm.. ja by som tiez spozornela. Asi mam dirty mind, ale mne to pripada, akoby bola rec o inom, a toto je len maskovanie, metafora. Pod prekvapenim a tycinkou si viem predstavit vselico. Nerobila by som nic, pretoze to moze byt aj uplne inak, ale viac by som si vsimala...
@anonym_d1c540 ja som sa rozviedla s mužom kvôli nevere, máme 2 malé deti a šťastnejšia somsnad nikdy nebola. Nieje to jednoduché, ale samej bez muža mi je oveľa lepšie. A nie nebil má ani netyral ani grazel nebol.
@pletko325 ako sa da odist s 3malymi detmi? Ked je na md? Ja by som mu tu radost neurobila.. zavalila by som ho povinnostami.. nakupy, varenie, starostlivost o starsie deti..
@anonym_autor zaval ho povinnostami.. nech nema cas na hluposti. Vybehni von sama s najmladsou. Chodte na pizzu/zmrzku vsetci spolu.. nech vysava, vari, pomaha s detmi, vezme ich von. Zataz ho. A prever si, ci si dalej pisu.. zakaz mu to. A uvidis dalej. Mozno sa chalan spamata. 🙏
@anonym_autor zaval ho povinnostami.. nech nema cas na hluposti. Vybehni von sama s najmladsou. Chodte na pizzu/zmrzku vsetci spolu.. nech vysava, vari, pomaha s detmi, vezme ich von. Zataz ho. A prever si, ci si dalej pisu.. zakaz mu to. A uvidis dalej. Mozno sa chalan spamata. 🙏
@anonym_a84852 zakaz mu to? Ty rozmyslas, co pises? Su to kolegovci, v robote sa vidia, komunikuju spolu - ci uz kvoli praci alebo odreagovanie par minut pri kave ci cigarete, na meetingu, pri spolocnom obede. Co mu das klapky na oci? Ako chces toto zakazat?
Ak ju bude chciet podviest, tak ju podvedie aj vo vytahu a nespravis s tym absolutne nic.
@anonym_a84852 zakaz mu to? Ty rozmyslas, co pises? Su to kolegovci, v robote sa vidia, komunikuju spolu - ci uz kvoli praci alebo odreagovanie par minut pri kave ci cigarete, na meetingu, pri spolocnom obede. Co mu das klapky na oci? Ako chces toto zakazat?
Ak ju bude chciet podviest, tak ju podvedie aj vo vytahu a nespravis s tym absolutne nic.
@guiseppinka 1. treba ho doma zaťažiť, teba mu dať deti,
2. Treba sa od neho odpútať emocionálne, nebrať ho za základ svojho citového života,
3. Rozšíriť sociálne kontakty, budovať si okruh známych a aj známych mužov, kamarátov na rozhovory, pozdvihnutie sebavedomia
4. Treba ísť do práce čo najskôr.
5. Finančne si sporiť, nebyť odkázaná
6. Pripraviť sa emocionálne a finančne na prípadný odchod
@guiseppinka 1. treba ho doma zaťažiť, teba mu dať deti,
2. Treba sa od neho odpútať emocionálne, nebrať ho za základ svojho citového života,
3. Rozšíriť sociálne kontakty, budovať si okruh známych a aj známych mužov, kamarátov na rozhovory, pozdvihnutie sebavedomia
4. Treba ísť do práce čo najskôr.
5. Finančne si sporiť, nebyť odkázaná
6. Pripraviť sa emocionálne a finančne na prípadný odchod
@anonym_d1c540 preco by najmladsia dcera mala trpiet v jasliach kvoli neukojenemu otcovi?
@pletko325 Neviem, asi si to nepochopil. Ale ja som reagovala na diskutujucu, ktorej komentar bol v style "a co s tym maju deti ?". Ja som len na to reagovala, kedze deti s tym rozchodom maju vrlmi vela. Tyka sa ich tak isto ako aj tych rodicov. Teraz sa nebavim o tom co je alebo nie je lepsie ale ze rozchod sa netyka len tych dvoch ale aj ich deti. A ked su deti vacsie tak moze byt problem, kedze uz sami si vedia povedat co chcu co nechcu atd. Ja mam napr. velky problem odist od muza. Lebo ja nechcem ostat byvat tu kde sme teraz, chcem odist do mesta kde maju vsetky deti skoly, sportove kluby, zaujmove kruzky cize logisticky by sme vela poriesili, nemuseli by sme ich tolko vozit. A ? Cuduj sa svete deti odist nechcu. Im je tu dobre, tu su zvyknute, tu maju svojich kamosov, tu maju svoj domov. A teraz co ? Mam odist sama ? Ked som chcela odist aj koli logistike, aby som ich nemusela alebo aj muz tolko rozvazat, chcela som nam usetrit cas, peniaze. Ved ja nechcem zit sama a vsetky tri deti zostanu s muzom ? A to on tiez si myslim, ze nechce ich mat nonstop na hlave, kedze tiez pracuje, on ich ani rano odviezt nemoze, zacina o 6h. Skratka cele zle. Vobec ale vobec to nie je take jednoduche ked su uz vo vztahu deti, ked je deti viac, maju uz svoje vazby svoje postoje, zaujmy. Su zvyknute na dany domov. Vobec sa nechcu stahovat. Mam ist bez nich ? Tak to potom mozem ist ale uplne na iny smer, blizsie k mojej praci a nie v meste kde oni vsetci maju skoly a sport, zaujmy. A muz ? Ten sa len prizera, je mu to srdecne jedno je ticho, tvari sa ze sa ho to netyka a v podstate vie, ze bez deti asi prec nepojdem.
@anonym_d1c540 ja som sa rozviedla s mužom kvôli nevere, máme 2 malé deti a šťastnejšia somsnad nikdy nebola. Nieje to jednoduché, ale samej bez muža mi je oveľa lepšie. A nie nebil má ani netyral ani grazel nebol.
@anonym_e22f01 A deticky chceli s tebou odist ? Nechceli ostat u otca ? Odisla si ty ? Alebo muz nevernik ? Ci kam si sla ? Hned si mala nejake svoje dalsie byvanie ?
@anonym_d1c540 Kolegyna s 3 detmi si nasla veru. O 10r. mladsieho. Ziju v JEJ byte. Dava jej minimum penazi. Skor ona zivi jeho. Ale uz jej zacina liezt na nervy, tak rizmyslz ako ho vyhodit. Len aj tie deti, hlavne najmladsia ho berie ako otca, je na neho yz dost zvyknuta. Tazke to je, no. Ale v takom uplne nefunkcnom vztahu byt, ti poznaci vsetkych. A aby deti nevideli nikdy matku stastnu spokojnu, ze ju niekto lubi ? To je na co dobre ? No, len hovirim, nie je to jednoduche prave koli detom, jedze uz aj deti si vedua povedat svoj nazor. Moja najstarsia povedala, ked sa s otcom rozideme, ina nechce byt s nikym, radsej ppjde pod most. Dava mi xy pripadov ksmaratok, spoluziakov, ktorych rodicia su riozideni, ako ich to poznacilo, aki si nestastni, ze musia kazdy tyzden balit svestky, lebo vikend u otca, cez tyzden u mami a pod. cele zle.
@anonym_8611b6 reagoval že áno že to prehnal a volal jej že prosté ukončujú písanie rozprávanie atď. takže priznal si to a v podstate hneď zavolal že koniec ich kamarátske vzťahu
@anonym_autor Volal jej, že prestavaju byť kamaráti? Divná reakcia. Odteraz si len bude dávať pozor, aby si mu už na to neprisla. A v práci sa budú rehotať na Tebe, ze ako Ťa dobre upratal. 😔
@anonym_e5c6eb prosím? Ma všetko 100% pozornosť častý sex
@anonym_autor Chlap môže mať doma vsetko na 100% a Ty môžeš mať aj zlatú cikulu, aj tak si nájde inú. Ono je to hlavne od povahy.

Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.
@anonym_e5c6eb nie je to celkom pravda, su muzi ktori jednoducho nie su ochotni byt verni, je prenich lakave a vzrusujuce ze maju o nich zaujem nejake pipinky a lichoti im to a radi si vrznu. Su to trosky a zial je ich dost.
Napr moj byvaly sef mlady chalan vo vaznom vztahu, tvrdil, ze vrznut si s niekym len tak na chate nie je nic, ze je to iba sex 😁. Tak co ti poviem.