icon

Vzťah s manželom

9. júl 2026

Ako to mám brat keď manžel s ktorým už máme krízu vo vzťahu som dnes odhalila že si píše s kolegyňou veci typu ze on jej píše “ty ideš stále na maximum (cvičenie v posilke)” ako mu píše že “tyčinka bola skvelá spravilo jej to deň” on na to či ma rada prekvapenia ona mu ďakuje že spravil milé gesto a čo som sa dozvedela tak prejavuje k nemu náklonnosť a že sa bude tešiť na ďalšie prekvapenie a môj manžel že ma ho pripravené a zmurkajuci smajlík a ona teším sa a už si len osrdieckovali správy. Ja neviem čo mám robiť

kirin95
9. júl 2026

Ved si najdi v praci kamarata aj ty. U nas prave prasklo ze kolegynu, 45 rocnu vzorovu manzelku a mamicku dvoch deti, prefikuje o takmer 15 rokov mladsi kolega 😂

luciador
9. júl 2026
@anonym_8611b6

@anonym_e5c6eb Tiež super teória, no nie vždy funkčná. Moja EX bola naučená na pravidelný príval adrenalínu v podobe, či na niečo prídem a testovala stále tenšiu a tenšiu hranicu. Doma mala všetko, deti, peniaze, strechu nad hlavou, domov, sex, romantiku. Všetko po čom túžila, no chýbal adrenalín v podobe "podvediem ho, a budem čakať či na to príde".

@anonym_8611b6 😥

bielasovicka
9. júl 2026
@pletko325

@bielasovicka to je na tutti isté že to bola iba hra doma.

@pletko325 ved jasné

domkakvet
9. júl 2026

@anonym_autor uz k tebe neciti to co pred tym a zacina ta nahradzat ina.

slovakboy
9. júl 2026
@anonym_e5c6eb

Každý muž hľadá inde to, čo doma nemá. Nehľadaj chybu len v ňom ale popremýšľaj nad tým, čo robíš zle ty, že má potrebu flirtovať s inými ženami. Šťastný muž nepotrebuje záujem iných žien, ak ten záujem má doma od vlastnej ženy.

@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.

nadijaeren
9. júl 2026

Je jej. Oha.
Pekne im začína vzťah. Toto sa píše má začiatku vzťahu :D
Aki sú zamilovaní... No toto.

anonym_e5c6eb
9. júl 2026
@slovakboy

@anonym_e5c6eb to síce hovoríš pekne, ale ona nevie čo sa mu nepáči, čo mu chýba. Existuju nejaké všeobecné pravidlá.

@slovakboy Tak to je už potom iný problém, keď nevie, čo jej manželovi chýba.

anonym_0720d1
9. júl 2026

Klasika, to co mu doma chyba, nasiel inde. Nie vzdy ide nutne o sex aj ked pomerne casto to tam skor ci neskor skonci.

pletko325
9. júl 2026
@slovakboy

@slovakboy To by asi partner mal vedieť. Veď aj o tom je vzťah, zaujímam sa, všímam si, komunikujem.... No ak toto neprebieha, tak si môže iba domýšľať a hádať.

autor
10. júl 2026
@pletko325

@slovakboy To by asi partner mal vedieť. Veď aj o tom je vzťah, zaujímam sa, všímam si, komunikujem.... No ak toto neprebieha, tak si môže iba domýšľať a hádať.

@pletko325 ja som sa ho pýtala povedal že nič že sme doma v neustálom kolotoči máme doma 3 malé deti proste nemá nám kto s nimi pomôcť v zmysle že ostaneme sami a deti “odložíme” povedal mi že nič mu na mne nevadí ani nič čo by chcel zmeniť že ma Lubi. Ale zarazilo ma tieto vety že povedal že chcel by počuť jej názor a že je pre nho fyzicky príťažlivá a dobre si s ňou rozumie a sa s ňou dobre rozpráva lepšie ako so mnou.
Ps ja som mu to nevravela že on jej ma volat on to sám urobil a “ukončil”

mala_arkana
10. júl 2026
@martinmmartin

comu presne nerozumies? Manzel ma ovela viac vzrusenia a radosti z naklonnosti kolegyne a ona tiez. Vyzera to ze z toho moze byt pekny vztah. Vyzera to ze jeden druhemu dokazu dat to po com tuzia

@martinmmartin A to je co, tycinky a srdiecka? Sorry ale na vztah treba trochu viac, v prvom rade nebyt zenaty s inou.

anonym_9100a6
10. júl 2026
@anonym_autor

@pletko325 ja som sa ho pýtala povedal že nič že sme doma v neustálom kolotoči máme doma 3 malé deti proste nemá nám kto s nimi pomôcť v zmysle že ostaneme sami a deti “odložíme” povedal mi že nič mu na mne nevadí ani nič čo by chcel zmeniť že ma Lubi. Ale zarazilo ma tieto vety že povedal že chcel by počuť jej názor a že je pre nho fyzicky príťažlivá a dobre si s ňou rozumie a sa s ňou dobre rozpráva lepšie ako so mnou.
Ps ja som mu to nevravela že on jej ma volat on to sám urobil a “ukončil”

@anonym_autor Och, toto vôbec nie je dobré. Ako máte doma rozdelené práce? On chodí do posilňovne, kde stretáva kolegyňu, koľko času na seba máš ty? Koľko času muž trávi so všetkými tromi deťmi sám? Koľko majú deti rokov? Prepáč, ale keď ti povedal, že sa mu s ňou rozpráva lepšie ako s tebou a fyzicky sa mu páči, je to kkt. Na tvojom mieste by som zvažovala, že aspoň od piatku do nedele niekde vypadnem sama na vyvetranie hlavy a vybehnutie zo stereotypu. A celkovo by som začala myslieť viac na seba. To už aký istý si tebou musí byť, keď ti toto povie do očí. A keď si ten teatrálny telefonát vymyslel sám, ešte horšie - len z teba urobil žiarlivú stíhačku, kvôli ktorej musí robiť trápne gestá, žmurk žmurk.

autor
10. júl 2026
@anonym_9100a6

@anonym_autor Och, toto vôbec nie je dobré. Ako máte doma rozdelené práce? On chodí do posilňovne, kde stretáva kolegyňu, koľko času na seba máš ty? Koľko času muž trávi so všetkými tromi deťmi sám? Koľko majú deti rokov? Prepáč, ale keď ti povedal, že sa mu s ňou rozpráva lepšie ako s tebou a fyzicky sa mu páči, je to kkt. Na tvojom mieste by som zvažovala, že aspoň od piatku do nedele niekde vypadnem sama na vyvetranie hlavy a vybehnutie zo stereotypu. A celkovo by som začala myslieť viac na seba. To už aký istý si tebou musí byť, keď ti toto povie do očí. A keď si ten teatrálny telefonát vymyslel sám, ešte horšie - len z teba urobil žiarlivú stíhačku, kvôli ktorej musí robiť trápne gestá, žmurk žmurk.

@anonym_9100a6 ja som mu vravela že chcem pravdu. A odísť neviem mám ročnú dcéru ktorú kojím a je s nimi dosť času v podstate hocikde kde chcem ísť tak môžem. On to zevraj myslel tak že s ňou ma nové témy a asi je to nejaká nová pozitívna energia. Ja neviem čo mám robiť mám úplne stiahnutý žalúdok s ňou to trvá cca 2 týždne

drobecbobo
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_9100a6 ja som mu vravela že chcem pravdu. A odísť neviem mám ročnú dcéru ktorú kojím a je s nimi dosť času v podstate hocikde kde chcem ísť tak môžem. On to zevraj myslel tak že s ňou ma nové témy a asi je to nejaká nová pozitívna energia. Ja neviem čo mám robiť mám úplne stiahnutý žalúdok s ňou to trvá cca 2 týždne

@anonym_autor mrzí ma to, musí to byť veľmi ťažké. Neviem si to ani len predstaviť.
Najťažšie je to pravé kvôli deťom.
Nechcem byť tvrdá, ale u mňa tá komunikácia ako prvé vyvolala dojem, že ide o sexuálne skrytý význam. Veď ako môže vedieť, že vždy ide na maximum? Videl ju cvičiť? Naozaj sa to týka cvičenia? Lebo ako tu už ktosi poznamenal, tyčinka môže byť aj proteínová, ale žiaľ, aj iná. A aj tá iná môže urobiť lepší deň.

autor
10. júl 2026
@drobecbobo

@anonym_autor mrzí ma to, musí to byť veľmi ťažké. Neviem si to ani len predstaviť.
Nechcem byť tvrdá, ale u mňa tá komunikácia ako prvé vyvolala dojem, že ide o sexuálne skrytý význam. Veď ako môže vedieť, že vždy ide na maximum? Videl ju cvičiť? Naozaj sa to týka cvičenia? Lebo ako tu už ktosi poznamenal, tyčinka môže byť aj proteínová, ale žiaľ, aj iná. A aj tá iná môže urobiť lepší deň.

@drobecbobo povedal mi že momentálne sa mu s ňou lepšie rozpráva ako so mnou že sa bavia 5/10 min do dňa akože je to masaker pre mna

autor
10. júl 2026
@drobecbobo

@drobecbobo nie tyčinka proteinova to som si 100% ista

autor
10. júl 2026
@drobecbobo

@drobecbobo a cvičiť spolu neboli

anonym_a84852
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a bavia sa aj v praci, abo iba online? Snad muz ma rozum a kvoli mladej blaznivej pipine nezahodi rodinu. Nebrala by som to tak tragicky. Aspon raz za mesiac musite byt sami dvaja. Aspon 3hod. Raz nech pride mama, potom svokra, potom sestra, svagrina, kamaratka. Zachran to, kym sa da... Ja si tiez posielam srdiecka, som taky emoc.typ, ale nemyslim to tak, ze by som ich lubila..ale ze sa mi napr nieco velmi paci. Muza by som nikdy nepodviedla.

autor
10. júl 2026
@anonym_a84852

@anonym_autor a bavia sa aj v praci, abo iba online? Snad muz ma rozum a kvoli mladej blaznivej pipine nezahodi rodinu. Nebrala by som to tak tragicky. Aspon raz za mesiac musite byt sami dvaja. Aspon 3hod. Raz nech pride mama, potom svokra, potom sestra, svagrina, kamaratka. Zachran to, kym sa da... Ja si tiez posielam srdiecka, som taky emoc.typ, ale nemyslim to tak, ze by som ich lubila..ale ze sa mi napr nieco velmi paci. Muza by som nikdy nepodviedla.

@anonym_a84852 iba v práci. Mám ťažké obdobie mamka mi zomrela pred rokom a pol a odvtedy proste nem kto byt s deťmi do toho sa mi narodilo 3.dieta a je to ťažké je mala ma len rok ja sa bojím že stratím dôveru a budem sa zožierať

anonym_64af0d
10. júl 2026

@anonym_autor nieje to nevera zatial, ale ocividne dostava to co doma nema. respekt, pozornost, komunikaciu o niecom inom ako len kto ma co kupit. Tak bud sa posnaz alebo ho nechaj inej.

anonym_777403
10. júl 2026
@anonym_64af0d

@anonym_autor nieje to nevera zatial, ale ocividne dostava to co doma nema. respekt, pozornost, komunikaciu o niecom inom ako len kto ma co kupit. Tak bud sa posnaz alebo ho nechaj inej.

@anonym_64af0d on by nemal pracovať?
Len on ma doma rutinu?
On chodi do roboty ona je doma sama
On ma čas na k....
Ona len na deti
Keby sa chlapi snažili a hľadali cestu k žene všetkým by sa lepšie žilo
Ale pánko ma čas hladat niekoho s kým mu je lepšie(teraz lebo po rokoch to bude zase len to iste)
Ja som s mužom 20 rokov a ani jeden nemá stereotyp
Prečo chlap nehlada spôsob ako nájsť cestu k vlastnej žene ktorej urobil 3 deti
Idiot

anonym_9100a6
10. júl 2026
@anonym_64af0d

@anonym_64af0d A úloha manžela je v tomto celom aká? Či to len žena sa má vo vzťahu snažiť?

moonlight1210
10. júl 2026

Tvoj muz by sa mal zamysliet nad tymto vecami:
Vie, kam tymto posunul hranice vo vztahu.
Vie, ze deti neostanu navzdy male. Ze sa na to nemoze spoliehat, ze ta ma poistenu, ked teraz si hlavne s detmi doma a tam je zamerana tvoja pozornost.
Vie, ze raz sa vratis do prace a medzi ludi.
A vie, ze ti nebude moct povedat ani pol slova, ak sa ti bude s niekym travit cas lepsie pri porozpravani a vymienani si komplimentov a flirtu. Lebo kazdy raz bude moct pripomenut, co sam robil a svoje argumenty.

Nie, zeby si to planovala urobit, ale v tvojej hlave uz ostane, ze hranice boli posunute. a su veci, co su vlastne nie az taky prehresok voci vztahu.

Tvoj muz berie vztah ako nieco, co tu je. Co sa vyskytlo, aby mu poskytovalo iba prijemne veci.
Nepochopil, ze na vztahu sa musi pracovat. Ze to nie je perpetum mobile.
Nechal sa opit rozkom toho, ze na zaciatku vztah ako perpetum mobile a nekonecny generator prijemnych pocitov vyzera. A kludne vydrzi takto aj par rokov. Co cloveka oklame este viac, ze moze len ocakavat prisun spokojnosti zo vztahu. A davat iba potial, pokial sa mu chce. Nic naviac. Lebo to tak nejak funguje aj za symbolicku snahu.
Ale raz mu bez "vyzivy" dojde para.

A namiesto toho, aby pochopil a zacal sa snazit, siel zbabelo hladat cestu lahsieho odporu a vrhol sa do lacneho zdroja dopaminu - kolegynku, co si tiez rada dobija sebavedomie zaujmom zenateho otca troch deti.

pralinka25
10. júl 2026
@anonym_autor

Tak ono je prirodzené ze doma sa temy točia okolo domácnosti starosti účtov deti poriadku pradla jedenia... nuda aj ked nevyhnutné to je. S nou prebera niečo co ho baví. Cize pouvazuj nad novými témami. Citaj a skus sa s ním baviť o niečom co ho baví a potom mu ukaz ze aj teba niečo baví. Ja mam svojim spôsobom stastie v tom ze vždy sa čas od času pre niečo nadchnem vzdy je to maximálne niečo iné ako predtým a môjho to neustále udržuje v strehu a vzdy prekvapí alebo šokuje. Obcas nestíha ani so mnou nie toz s kolegyňami. Skus do svojho života vnášať nové pozitívne veci. Nie kvôli nemu ale kvôli sebe. Lebo ty potom budeš pôsobiť inak. Si v tom klasickom materskom nešťastnom stereotype. Zažila som. Matky to v tomto maju tazke malo sa o tom stále hovorí a stale sa to zlahcuje.
@anonym_autor

anonym_b0bcd2
10. júl 2026

Vies co ti poviem, muz potrebuje v prvom rade zenu, ktora mu je priatelkou, ma zmysel pre humor, stara sa o seba aby mu tym dala najavo, ze jej na nom zalezi. Mam doma vacsinou brajgel, aj ked sa snazim priebezne upratovat, ale radsej sa povenujem detom nech su stastne. Navarim vacsinou na 2 dni, pripadne urobi jest mm, alebo si len narychlo urobime cestoviny. Radsej si spolu pozrieme film alebo ideme na rande. Mame viac deti, a da sa to.
Tym padom nam to klape aj v posteli. Lebo nestaci iba vecer tri-sty-ri a ideme na to. Priprava na sex byva celodenna - od prejavov pozornosti cez komunikaciu atd.
Pred menzesom vacsinou vrcim tiez nie som dokonala 🤣🙈😁

anonym_64af0d
10. júl 2026
@anonym_777403

@anonym_64af0d on by nemal pracovať?
Len on ma doma rutinu?
On chodi do roboty ona je doma sama
On ma čas na k....
Ona len na deti
Keby sa chlapi snažili a hľadali cestu k žene všetkým by sa lepšie žilo
Ale pánko ma čas hladat niekoho s kým mu je lepšie(teraz lebo po rokoch to bude zase len to iste)
Ja som s mužom 20 rokov a ani jeden nemá stereotyp
Prečo chlap nehlada spôsob ako nájsť cestu k vlastnej žene ktorej urobil 3 deti
Idiot

@anonym_777403 obhajujes ju a ani ju nepoznas, namiesto toho aby si napisala ze to plati pre obe strany si utocna a nechces priznat ze na tom nieco pravdy je. Ja byt chlapom ani sa mu necudujem.

anonym_777403
10. júl 2026
@anonym_64af0d

@anonym_777403 obhajujes ju a ani ju nepoznas, namiesto toho aby si napisala ze to plati pre obe strany si utocna a nechces priznat ze na tom nieco pravdy je. Ja byt chlapom ani sa mu necudujem.

@anonym_64af0d a ty si mladá milenka ze ho tak branis?
Nemusím ju poznat ani obhajovať ale keď chlap co ma doma 3 deti dokáže toto povedať žene nie je nic iné ako uboziak

autor
10. júl 2026
@pralinka25

Tak ono je prirodzené ze doma sa temy točia okolo domácnosti starosti účtov deti poriadku pradla jedenia... nuda aj ked nevyhnutné to je. S nou prebera niečo co ho baví. Cize pouvazuj nad novými témami. Citaj a skus sa s ním baviť o niečom co ho baví a potom mu ukaz ze aj teba niečo baví. Ja mam svojim spôsobom stastie v tom ze vždy sa čas od času pre niečo nadchnem vzdy je to maximálne niečo iné ako predtým a môjho to neustále udržuje v strehu a vzdy prekvapí alebo šokuje. Obcas nestíha ani so mnou nie toz s kolegyňami. Skus do svojho života vnášať nové pozitívne veci. Nie kvôli nemu ale kvôli sebe. Lebo ty potom budeš pôsobiť inak. Si v tom klasickom materskom nešťastnom stereotype. Zažila som. Matky to v tomto maju tazke malo sa o tom stále hovorí a stale sa to zlahcuje.
@anonym_autor

@pralinka25 je to pravda ďakujem

anonym_b0bcd2
10. júl 2026
@anonym_autor

@pralinka25 je to pravda ďakujem

@anonym_autor hlavny problem je, ze v zmiesanych kolektivoch travia muzi a zeny viac casu spolu ako s manzelom ci manzelkou. A zial castokrat tak vzniknu sympatie a ak si nedaju pozor a nechaju to zajst dalej tak aj nevera. Muzi castokrat az tak nevidia tu tenku ciaru a zeny to velmi rady zneuzivaju. Zrazu sa im zda ze si viac rozumeju ako s tym doma, potom im zrazu na tom doma zacne vsetko vadit a zacnu si ospravedlnovat to co robia.
Ja by som dala jasne ultimatum - bud uplne prestane komunikovat s tym pribrzdenym vtieravym stylom alebo koniec. Ak to nedokaze a je na nu namotany, tak zmenit pracu.

autor
10. júl 2026
@anonym_b0bcd2

@anonym_autor hlavny problem je, ze v zmiesanych kolektivoch travia muzi a zeny viac casu spolu ako s manzelom ci manzelkou. A zial castokrat tak vzniknu sympatie a ak si nedaju pozor a nechaju to zajst dalej tak aj nevera. Muzi castokrat az tak nevidia tu tenku ciaru a zeny to velmi rady zneuzivaju. Zrazu sa im zda ze si viac rozumeju ako s tym doma, potom im zrazu na tom doma zacne vsetko vadit a zacnu si ospravedlnovat to co robia.
Ja by som dala jasne ultimatum - bud uplne prestane komunikovat s tym pribrzdenym vtieravym stylom alebo koniec. Ak to nedokaze a je na nu namotany, tak zmenit pracu.

@anonym_b0bcd2 povedal mi že bude čakať ako sa ona k tomu postaví a že on teraz nebude trápne zo seba robiť žeby sa jej nezdravil a podobne