Vzťah s matkou a súrodencami: Ako reagovať na konflikty?
Mam 60 rokov a dlhodobo zly vzťah s matkou. Uz od dieťaťa som musela doma pracovat a starat sa o 4 mladších surodencov. Manzela mi vybrala mamka. Muz ma mlatil, ponizoval a nakoniec som sa rozviedla.
Cely zivot som mala pocit ze mamka ma "nemusi". Sestry boli vzdy tie lepsie, sikovnejsie, bohaté....
Moj zivot 20 rokov po boku nasilneho muza nebol nic moc... Deti som vychovala po rozvode sama a 14 rokov som mala 2-3 zamestnania
Posledne 4 roky som mamku na jej ziadost opatrovala a od tej chvile zacalo peklo. Z jej strany urazky, ponizovanie a zosmiesnovanie. Vymýšľanie si a ohovaranie mojej osoby pred rodinou. Surodencci mamke samozrejme uverili.Nakoniec som opatrovanie zrusila pretoze som uz nevladala znasat to deptanie a uplne sa od matky izolovala. Od tejto chvile nastalo peklo. Sestry mi zacali posielat urazlive a vyhrazne sms,mamka ma obvinuje z kradeze a kadecoho. Vrchol je ze sa snazia moje vlastne deti postvat proti mne.Pisu im spravy kde ma ohovaraju,intriguju a snazia sa ich zmanipulovat.
Ako by ste vy reagovali v takejto situacii.
@anonym_e7dd5b nemôže mať 80,ved ma 30 ročného syna. Hádam ho nemala v 50ke
@bielasovicka autorka ma 60 .. tak jej mama ma kolko asi ?
@anonym_e7dd5b tiež pravda. 🙈
Len autorka ma 30 ročného brata.
@bielasovicka
@anonym_e7dd5b Nemá 30 ročného brat, brat 30 rokov odovzdával peniaze mame
@bielasovicka
@anonym_e7dd5b Nemá 30 ročného brat, brat 30 rokov odovzdával peniaze mame
@kaja01 aha takto. Zle som to pochopila. Dik 😉

mate 60 cize mama okolo 80+ predpokladam tak uz si pocajte -zachviu to bude mat za sebou .. detom povedzte akos a citite a ze uz ste vo veku,kedy sa nechcete stale obhajovat za nieco co ste nespravili a ze bud vas poznaju a uveria alebo nech vas nechaju dozit v klude a pokoji .... a vy si onecne zacnite uzivat zivot -odstrihnete vsetkych co vam ublizuju-zablokovat nepisat nevolat
@anonym_e7dd5b nemôže mať 80,ved ma 30 ročného syna. Hádam ho nemala v 50ke